15 Φεβρουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=10291&catid=104#10291

Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνέυμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Αλφαβήτα (Β΄ μέρος) ή περί ΑΛΦΑ

---------------------------------------------------------------------------
http://operiplous.blogspot.com/

Αλφαβήτα (Β΄ μέρος) ή περί ΑΛΦΑ

Η παραποίηση της ελληνικής γλώσσας γίνεται συστηματικά με σκοπό από την μια να διαμορφώσουν τους δικούς τους όρους και "αλήθειες" και από την άλλη να είναι οι μοναδικοί κάτοχοι της γνώσης γιατί η αρχαία ελληνική,η κανονική δηλαδή γλώσσα μας,παρέχει τεράστιο πλούτο γνώσεων και μόνο με την ύπαρξη και χρήση της.Αποτέλεσμα των προηγούμενων ήταν η "εν μία νυκτί" κατάργησή της από το Ράλλη,τότε απλό γενικό γραμματέα υπουργείου,αλλά και η σταδιακή εγκατάλειψη κάθε αναφοράς σε αυτήν από εκεί και πέρα σε όλη την εκπαίδευση.Υπάρχει μάλιστα το παράδοξο όλες οι χώρες του κόσμου να διδάσκουν αρχαία ελληνικά και μάλιστα στα καλύτερα σχολεία τους και εδώ όχι πλην ελαχίστων σχολών και αυτές πανεπιστημίου μόνο.θα μου πει κάποιος ότι ο κόσμος δεν την μιλούσε πια παρά μόνο ένας περιορισμένος αριθμός αλλά ο αντίλογος εδώ είναι ο εξής:
α)Το ότι ο κόσμος έμενε σταθερά μακριά από την γνώση της γλώσσας με επιλογές άνωθεν δεν είναι επαρκής λόγος για την εξάλειψη της.Είναι σαν να πετάξετε το αυτοκίνητό σας όταν πάθει λάστιχο και να αγοράσετε ένα άλλο όταν μπορείτε πολύ εύκολα να το επιδιορθώσετε και
β) μπορείτε να μου πείτε γιατί όλοι οι άνθρωποι εξουσίας και δύναμης σε κάθε τομέα στην Ελλάδα μαθαίνουν να ομιλούν την αρχαία ελληνική;
Όμως αυτό δεν ήταν το κύριο σημείο του σημειώματός μου αυτού αλλά σαν αφορμή στάθηκε ένα κομμάτι παραποίησης σχετικό με το προηγούμενο άρθρο(εξ ου και το Β΄).
Ξεκινώ με τα "γνωστά".
Όλα τα λεξικά που σέβονται τον εαυτό τους θα πρέπει να τηρούν ορισμένες αρχές.Δεν μπορούν για παράδειγμα να ξεπερνούν τους μύθους περί φοινικικών γραμμάτων και άλλα φαιδρά, έτσι όπως παρουσιάζονται τουλάχιστον.
Αρχή και κεφαλαιώδους σημασίας είναι να παρουσιάζουν το ΑΛΦΑ σαν να προήρθε από το "βόδι" των φοινίκων,άλεφ, τα βόδια,χωρίς σκέψη χωρίς έλεγχο και χωρίς ποτέ να αναρωτηθούν αν είναι έτσι.
Πως ξεκίνησαν όλα αυτά.Εδώ το χέρι της, κυριολεκτικά,το έβαλε η "θαυματουργή" εκκλησία.Όταν λέω το χέρι της εννοώ τους χιλιάδες εμπρησμούς σε κάθε τι το ελληνικό που όσες δεν πραγματοποίησε, υπέθαλψε και προέτρεψε έτσι ώστε να κόψει κάθε δεσμό,όπως πίστευε με το παρελθόν μεταμορφώνοντας τους Έλληνες σε άβουλα όντα χαμένα μέσα στα παραμύθια του ιουδαϊκού "πατριαρχείου".
Ευτυχώς για όλους τα αρχαία ελληνικά κείμενα επανήλθαν μέσω όμως Αράβων και στην συνέχεια δυτικών μοναχών-αντιγραφέων και βέβαια κατόπιν μεταφραστών στην Ελληνική.
Εκεί κάπου το "χαμένοι στην μετάφραση" έγινε πραγματικότητα με την ανάλογη μάλλον επέμβαση ή και λογική άγνοια ως ένα σημείο.
Δεν θα μπω σε δαιδαλώδεις αναλύσεις αλλά θα σταθώ στο ΑΛΦΑ
Η εξήγηση περί Βοδιού έγινε για τους γνωστούς λόγους αλλά η δικαιολόγησή της προήρθε από την προσπάθεια να σβηστούν τα "ίχνη".Κυρίαρχο ρόλο έπαιξε το παρακάτω κομμάτι από τον Ησίοδο που μια και θεωρείτε εκ των παλαιοτέρων η γνώμη του είναι και έγκυρη.Το κείμενο είναι από τα "ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ"στίχος 82:
"πημ' ανδράσιν αλφηστήσιν".
Αυτές οι 3 λεξούλες "κάναν όλο το κακό".Το κομμάτι αναφέρεται στην Πανδώρα όπου λέει ότι όλοι οι έχοντες οικείες στον Όλυμπο της έδωσαν ένα δώρο έτσι ώστε.....
Από εδώ αρχίζουν οι τούμπες.Τέτοιες που θα τις ζήλευαν οι καλύτεροι του "Τσίρκου"(κύκλου).Γιατί ενώ θα μπορούσαν και έπρεπε να μεταφράσουν:
πήμα=συμφορά
ανδράσιν= στους ανθρώπους
αλφηστήσιν=να δημιουργήσουν
και όπως όλοι ξέρουμε μέσα στο κουτί της είχε μόνο συμφορές να δημιουργήσει αυτοί μετέφρασαν(Προειδοποίηση:Δεθείτε γιατί θα σας τρελλάνουν οι στροφές):
"συμφορά στους ανθρώπους που αγαπούν τα αδάπανα κέρδη"
Πως είπατε είναι δυνατόν;Μα βέβαια.Δείτε τα πιο "έγκυρα" λεξικά και θα δείτε τι λένε.
Τώρα από που το "αλφηστήσιν" είναι αυτούς που αγαπούν τα αδάπανα κέρδη και όχι για παράδειγμα αυτούς που αγαπούν τον τζόγο ή τις ξανθιές ή και τις μελαχρινές στο φινάλε ή τέλος πάντων τον ιππόδρομο, την φασολάδα και τα κάθε λογής όσπρια ή ακόμη και σε πιο οικολογικό τους φίλους της καρέττα -καρέττα δεν το κατάλαβα.Είναι ενάντια στις φώκιες;
Για να σοβαρευτούμε όμως.Με τέτοια και άλλα παρόμοια κάναν τα βόδια άλφα, τα βόδια. Διότι όχι μόνο είναι απατεώνες αλλά και ηλίθιοι και θα εξηγήσω το γιατί.
Για όσους έχουν μια μικρή σχέση με την γη θα έχουν ακούσει την ονομασία γεννήματα για τα κάθε είδους σπαρτά(από το σπέρνω,για να μην τρελλαθούμε τελικά) επειδή γεννιούνται από την γη.Δημιουργούνται από την αρχή.Μάλιστα αν και με την λέξη αυτή εννοούνται όλα συνήθως οι αγρότες επεφύλλασαν αυτόν τον όρο για το σιτάρι κυρίως μια και αποτελούσε την βάση της τροφής τους.
Έτσι λοιπόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι αρχαίοι αυτοί Έλληνες καλούσαν τα "γεννήματά" τους και κυρίως το κριθάρι-άλφι-άλφιτον- μια και τότε το ψωμί ήταν κριθαρένιο και όχι από σιτάρι.Εξ' αυτού του λόγου και όλα όσα κινούνταν γύρω από αυτό πέρναν αντίστοιχα ονόματα όπως:
αλφιτεύω= αλέθω κριθάρι
αλφιτιδόν= σαν αλεύρι
αλφιτοποιέω=παρασκευάζω ψωμί
αλφιτοποιός=Μυλωνάς κλπ
Κοιτάξτε τώρα και το βόδι:
Αλφεσίβοιος=Αυτός που παίρνει πολλά βόδια σαν προίκα στην αρχή ενός γάμου,στα γαμήλια συμβόλαια.
Από εδώ προφανώς και με την πάροδο του χρόνου το δεύτερο συνθετικό χάθηκε και το βόδι για κάποιους "αγράμματους" πληθυσμούς έγινε άλεφ μια και συνέβαλε ουσιαστικά στην δημιουργία της πρώτης ύλης, του κριθαριού.
Έτσι λοιπόν πρέπει να έχει η ιστορία του ΑΛΦΑ που είναι πέρα για πέρα ελληνική

ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ!!!

Μια καλή αρχή και για την υπόλοιπη Ελλάδα!!!!!
Έχει έρθει ο καιρός να μάθει ο κόσμος την αλήθεια!!!!
-----------------------------------------------------------------------------
http://ermionh.blogspot.com/

Στις αρχές Απριλίου θα γίνει εντυπωσιακή εκδήλωση μνήμης για τους σφαγιασθέντες Θεσσαλονικείς από τον Θεοδόσιο ...

.
.
.
.
.
.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
.
.
..
.
.
Στις αρχές Απριλίου του 2009 θα γίνει εντυπωσιακή εκδήλωση μνήμης για τους σφαγιασθέντες Θεσσαλονικείς από τον Θεοδόσιο ...
Ποτέ το νεοελληνικό κατεστημένο δεν τίμησε έστω και λεκτικά τους σφαγιασθέντες του Ιπποδρομίου ...
Ο Θεοδόσιος γνωστός και για άλλες βάρβαρες πράξεις του κατά του Ελληνικού Πολιτισμού ήταν ένα πραγματικό τέρας της τότε εξουσίας ...
Συνακολουθούμενος και από το επίσημο ιερατείο του χριστιανισμού , επεφύλαξε μύριες καταστροφές κατά των Ελλήνων ...
Ήταν αυτός που κατέλυσε τους Ολυμπιακούς αγώνες το 393 ...

Ερευνάτε τας γραφάς , όχι μόνον τα <<ιεράς>>

Σωκράτης Σιδηρόπουλος


Από ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ.ΕΔΩ "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" Ο ΖΕΥΣ!!!!!

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ...ΧΡΟΝΟΥ.
---------------------------------------------------------------------------------
http://olympia.gr/

Κάποτε στην Αρκαδία γεννιόταν ο Δίας

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Φεβρουαρίου 14, 2009

…τώρα γεννιέται Τατούλης, Λαλιώτης, Ρέππας, Γιαννόπουλος κλπ κλπ

.
Ομάδα Αμερικανών και Ελλήνων αρχαιολόγων που διενεργεί ανασκαφές στο όρος Λύκαιο της Αρκαδίας υποστηρίζει ότι η μυθική γενέτειρα του Δία δε βρίσκεται στην Κρήτη, αλλά στην Αρκαδία. Ο επικεφαλής της ομάδας Ντέιβιντ Ρομάνο του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια στην Αριζόνα δήλωσε ότι τα ευρήματα δεν αφήνουν αμφιβολία για τον γενέθλιο τόπο: «Είναι το Λύκαιο». Γιατί «τα ευρήματα αυτά είναι τόσο παλιά όσο η ίδια η ιδέα του Δία» σημειώνει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του. «Τα στοιχεία μάς υποδεικνύουν δυναμικά ότι στην κορυφή του όρους ελάμβαναν χώρα τελετουργικά συμπόσια κατά τη Μυκηναϊκή εποχή,περίπου 3.300 ή 3.400 χρόνια από σήμερα». Πράγματι, στην ανασκαφή ανακαλύφθηκαν…
περισσότερα από 50 αγγεία πόσης, θραύσματα ειδωλίων καθώς και ίχνη θυσιασμένων ζώων και οστά αιγών. Επίσης βρέθηκαν ασημένια νομίσματα (πολύ μεταγενέστερα βεβαίως) καθώς και ένα μπρούντζινο χέρι που κρατάει έναν κεραυνό, όλα αφιερώματα στον Δία. Οι μυκηναϊκοί βωμοί στην κορυφή βουνών θεωρούνται πολύ σπάνιοι, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους. Η περίοδος επίσης συμπίπτει με τις πρώτες ιστορικές αναφορές του θεού Δία στα ελληνικά κείμενα, πράγμα που σημαίνει ότι οι τελετουργίες στο όρος Λύκαιο είχαν σκοπό να τιμήσουν τον θεό.
Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: ,

Χαρείτε Έλληνες τους....καλογέρους σας!!!!!!!!

Ω Ϊ Μ Ε !!!!!!!!!!
Αχ,ρε....πιτσιρίκο Γιώργο καλόγερε του...Βούδα,ΕΩΣΦΟΡΕ,μαυροζωνά καρατίστα!!!!!
Χα,χα,χα,χα.....
Άκου,η στενοχώρια του χριστιανοταλιμπάν είναι,γιατί δεν έστειλαν το παιδί τους οι γονείς σε ένα από τα τόσα....μοναστήρια που υπάρχουν στην ....Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------
http://apollonios.pblogs.gr/

ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΔΑΙΜΟΝΙΑ,ΔΑΙΜΟΝΙΑ !!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να ομιλεί σε ακροατήριο και μην έχουν φωνάξει το 166 να τον πάνε στο Δαφνί!!ΕΓΩ αν ήμουν χριστιανός από αυτό και μόνο θα είχα αλλάξει θρησκεία!!Δεν δείχνει το βίντεο το ακροατήριο αλλά φαντάζομαι ότι οι πιο πολλοί θα είναι ρασοφόροι..Θα πει κανείς που το κατάλαβες?? Μα μιλάει για νηστεία και ταπεινότητα!!Ο λαός που πεινάει δεν χρειάζεται να κάνει νηστεία και ούτε έχει πολυτελή αυτοκίνητα !!Αντίθετα οι παπάδες στο σύνολό τους είναι υπέρβαροι και έχουν οι περισσότεροι πολυτελή αφορολόγητα αυτοκίνητα, δείγμα ταπεινότητας!!Πρέπει να έχει το ακροατήριο του ¨"φιλόσοφου"χα χα παπά και πρόβατα γιατί προσπαθεί να τούς πουλήσει DVD!!!Δείτε παρακαλώ το βίντεο στη συνέχεια.....

Ο..."καθολικός άγιος Βαλεντίνος" και οι...'Ελληνες!!!!!!!!

Φτάνει πια ρε μάγκες!!!!!!
Φτάνει να λέτε τέτοιες κουβέντες,έτσι απλά για να κάνετε κόντρα στον..."αγιο Valentine"!!!!!!!!Στους καθολικούς!!!!Και στους γκέϊ!!!!!!!!
Και να επικαλείστε τον ΘΕΟ ΕΡΩΤΑ,τον...δικό σας!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως μπορεί να είναι δικός σας,όταν θεωρείτε αντίθετους τους...καθολικούς!!!!!!!!
Από που κι ως που δικός σας ο...θεός Έρως,ο προ....Χριστού;;;;;;
Διότι εσείς νομίζετε ότι αφού ο "άγιος Βαλεντίνος",ο Καθολικός(χριστιανός),είναι κάτι ξένο για μας τους Έλληνες,θεωρείτε τον Έλληνα θεό Έρωτα ως χριστιανό...προ Χριστού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!Το..."δούλεμα" έχει και όρια!!!!!!
Διότι δεν γίνεται,να γνωρίζετε τα...προ Χριστού,να έχετε...ακούσει πως γίναμε χριστιανοί,να έχετε διαβάσει τα "αγια λόγια" των χριστιανών και τα έργα τους εναντίον των Ελλήνων,και να επικαλείστε τώρα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,για να αντικρούσετε τον....καθολικό χριστιανό άγιο Βαλεντίνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή αν ήταν ορθόδοξος θα τον δεχόσασταν;;;;;;;;;;;;;;;
Θα αναφερόσασταν τότε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ;;;;;
Έτσι για...βοήθεια;;;;;;;;
Ή θα ήταν τότε τα....παραμύθια της Χαλιμάς;;;;;;;;;;;;;
Ξεκαθαρίστε και πάψτε να σφετερίζεστε τη ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ,ξεκαθαρίστε μέσα σας ότι πράγματι είστε!!!!!!!!!!!!


---------------------------------------------------------------------------------
http://taxalia.blogspot.com/2009/02/fuck-valentine.html

Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2009

Fuck Valentine !

Ο Έρωτας ήταν για τους 'Έλληνες, ο φτερωτός θεός της αγάπης.
Σύμφωνα με την Ορφική διδασκαλία, ο Έρωτας προήλθε από το "κοσμικό αυγό" που άφησε η Νύχτα στους κόλπους του Ερέβους. Ο Ησίοδος στη Θεογονία, αναφέρει πως ο Έρωτας προήλθε από το Χάος μαζί με τη Γαία, στοιχεία επίσης χωρίς γεννήτορες.
Ο Έρωτας είναι δηλαδή αρχέγονο στοιχείο. Χωρίς μάνα και πατέρα.
Εν αρχή υπήρξε δηλαδή η νύξ (το σκότος) και μετά ο Έρως
Και καθόμαστε να συζητάμε για έναν καθολικό καλόγερο τον Βαλεντίνο, που το πολύ-πολύ να "ορέχθηκε" κανένα καθολικό καλογεράκι.

Ας αφήσουμε λοιπόν το "παπάκι",τον ανέραστο ,στους καθολικούς και τους gay, διότι ο δικός μας ,μπροστά του ,είναι και Μαζεράτι και Χάλρλει και βάλε.
Ο πτερωτός και τοξοβόλος λοιπόν.
Γιατί όχι, στις 14 Φεβρουαρίου, η μέρα του δικού μας, άη Ερωτα, του Αρχαίου και Ακατανίκητου.
Fuck Valentine
http://deltio11.blogspot.com/