05 Οκτωβρίου 2009

Οι δούλοι "τοπικοί άρχοντες"(Νομάρχης Πειραιά και λοιποί),βεβήλωσαν τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων!

Η δουλικότητα των υπαλληλάκων "τοπικών αρχόντων"...

Υπανάπτυκτα ανθρωπάρια που νομίζουν ότι είναι απόγονοι των Ελλήνων!
Ανθρωπόμορφα χριστιανικά κτήνη,θα θέλατε εσείς όταν πεθάνετε,να φέρνουν ιμάμηδες πάνω στα σάπια σας υπολείμματα και να ψέλνουν τον Αλλάχ;

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα

Στις 29/9 στη Σαλαμίνα στα πλαίσια των τοπικών εορτασμών για τη επέτειο της ναυμαχίας με τους Πέρσες, έκαναν χριστιανικό μνημόσυνο.


'' να αναπαυθούν οι ψυχές των κεκοιμημένων δούλων του θεού - των χριστιανών , Ιεχωβά , Γιαχβέ , Σαβαώθ , Κύριο - στους κόλπους του Αβραάμ και Ιακώβ ... κτλ ''.

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
Παραβρέθηκαν ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας nomarhis@nomarhiapeiraia.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Οι δήμαρχοι
Αμπελακίων Μ. Τραυλός info@ampelakia.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σαλαμίνας Σ. Σοφράς dimarxos@salamina.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
Και στρατιωτική ηγεσία του ναυτικού. Κύριοι παπάδες, οργανωτές και μετέχοντες στην τελετή του μνημοσύνου, η πράξη σας είναι Ανήθικη Ιερόσυλη και Ασεβής .

Οι ήρωες είναι αθάνατοι και λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση. Δεν ζητούν ανάπαυση και συγχώρεση από κανέναν και μάλιστα από ξένους θεούς αφέντες και προγόνους άλλων λαών. Οι ήρωες ήταν ελεύθεροι άνθρωποι και δεν προσκυνούσαν ούτε θεούς ούτε ανθρώπους. Πολέμησαν για την ελευθερία του τόπου σε πνευματικό και χωροταξικό επίπεδο. Η προσφορά τους με τον αγώνα τους είναι η αξία της Δημοκρατίας και τα αγαθά του Ελληνικού πολιτισμού .

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μαγαρίζεται με τέτοιες τελετές τον Ιερό χώρο του Τύμβου. Οι προγονοί μου δεν ήταν δούλοι ταπεινοί, υποτακτικοί χριστιανοί. Ήταν Έλληνες υπερήφανοι, Ελεύθερες ψυχές και Πολυθεϊστές. Θέλει ψυχή και '' αρχ@@ια '' , για να δημιουργήσεις - συμμετάσχεις σε Μαραθώνα - Θερμοπύλες - Σαλαμίνα - Πλαταιές και απελευθερωτικές επαναστάσεις.

Μην καπηλεύεστε την επέτειο της ναυμαχίας. Μην θέλετε να προβληθείτε ασελγώντας στη Μνήμη και τις Αξίες των προγόνων. Δεν τους μοιάζετε πουθενά. Έχετε Μηδίσει. Αυτοί έδιωξαν τον Ασιατικό ολοκληρωτισμό, εσείς τον επιβάλετε με χριστιανικές τελετουργίες. Με το μνημόσυνο που κάνατε, τους Ακυρώνετε την Νίκη. Χαμένος Αγώνας, προδομένα Ιδανικά. ΑΙΣΧΟΣ.

Ντροπή σας να λέγεστε Έλληνες, γιατί δεν υπάρχει σεβασμός.

Ω παίδες Ελλήνων ίτε
Ελευθερούτε Πατρίδα
Ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας
Θεών τε Πατρώων έδη
Θήκας Προγόνων
Νυν υπέρ πάντων Αγών.


Υ.Γ. στην επόμενη εκδήλωση για την επανάσταση του 21, να φέρετε έναν μουσουλμάνο μουφτή να κάνει μνημόσυνο. Έτσι για αλλαγή και ποικιλία.

Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και ίδια κάθε χρόνο.

Exams

Πηγή...

Ακίνδυνη η νέα γρίπη - πιο επικίνδυνο το εμβόλιο!Ξαφνικά εξαφανίστηκε(η γρίπη) λόγω...εκλογών!

Δύο αξιόλογοι γιατροί στη χώρα μας, οι κύριοι Δρίτσας και Μαυρομάτης συζητούν για τη "γρίπη των χοίρων" και τα επικίνδυνα εμβόλια που "ετοίμασαν" οι φαρμακοβιομήχανοι. Κάποια από τα κείμενα του κ. Μαυρομάτη, είχαμε ήδη αναδημοσιεύσει εδώ στο Τοξότη. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη και θυμηθείτε ΟΧΙ στο εμβόλιο πάση θυσία! Β.Χ. Τα μέχρι σήμερα επιδημιολογικά δεδομένα για τη νέα γρίππη δείχνουν χαμηλή θνητότητα, ίσως και χαμηλότερη από την κοινή εποχική γρίππη. Τα σενάρια θανάτων και πνευμονίας, που μεταδίδουν τα Μ.Μ.Ε. δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συνήθως τα άτομα που πεθαίνουν...
Διαβάστε και τη συνέχεια...>>>

Οι "Ηρακλειδείς" του...στέμματος!

Ο ένας από τους δύο "Ηρακλειδείς" παραιτήθηκε.Μάλλον επειδή έσερνε το...χορό!
(kourdistoportocali.blogspot.com/2009/09/b.html)


Ο άλλος εκ των δύο,δεν παραιτείται,γιατί δεν...σέρνει το χορό!(www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1.)

Νέε Πρωθυπουργέ,πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,τι θα κάνεις για τον Θανάση Λερούνη;


Μέσα στη μεγάλη χαρά,εμείς φωνάζουμε στον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς:

«Απελευθερώστε τον Θ. Λερούνη»

Ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για την υπόθεση, οι Γιατροί του Κόσμου πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του Θανάση Λερούνη, του Ελληνα διδασκάλου της φυλής των Καλάς, ο οποίος απήχθη και αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Ελληνας εκπαιδευτικός, που βρίσκεται μόνιμα στη γη των Καλάς από το 2001. Μετά την εισβολή των ενόπλων στο μουσείο, ακολούθησε μακελειό με έναν αστυνομικό φύλακα νεκρό, ένα δεύτερο αστυνομικό και έναν υπηρέτη τραυματισμένους βαριά και τον Θανάση Λερούνη απαχθέντα.

Μαζί του απήχθησαν ένας δάσκαλος Καλάς και ένας φύλακας, που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Η συλλογή υπογραφών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mdmgreece.gr.

Η υπογραφή σας είναι σημαντική