06 Απριλίου 2011

Άδης

Συνεχίζεται...
Η εκπομπή (Clash of the Gods) παρουσιάστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια των περισσοτέρων πολιτισμένων χωρών της γης. Εκτός της Ελλάδος. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι σωστά, ούτε και είναι η ουσία της ανάρτησης. Πολύ περισσότερο αποτελεί ένα κίνητρο για να χρησιμοποιηθεί το „εργαλείο“ που έκανε τους αρχαίους Έλληνες να μεγαλουργήσουν, την αμφισβήτηση. Είθε λοιπόν να υπάρξουν συζητήσεις με συγκρούσεις απόψεων από την „θαλασσοταραχή“ των οποίων θα αναδυθούν σωστά συμπεράσματα.

Εμείς για άλλη μια φορά ευχαριστούμε ολόθερμα την μεταφράστρια για τους ελληνικούς υπότιτλους.

Προεδρικό παζάρι μετά τις σφαγές

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΩΝ!!! (???) ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προεδρικό παζάρι μετά τις σφαγές

Την αποχώρησή του διαπραγματεύεται ο ηττηθείς στις εκλογές πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού Λοράν Γκμπαγκμπό, μετά το ανηλεές σφυροκόπημα που υπέστησαν οι δυνάμεις του από τις γαλλικές δυνάμεις και τους κυανόκρανους τη Δευτέρα, αλλά και του αντιπάλου του Ουαταρά, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν την προεδρική κατοικία.
Οι δρόμοι στο Αμπιτζάν έχουν γεμίσει πτώματα και από τις δύο πλευρές. Του απερχόμενου προέδρου Λοράν Γκμπαγκμπό και του νικητή των προεδρικών εκλογών Αλασάν Ουαταρά (φωτ. Ass. Press, Reuters) Οι δρόμοι στο Αμπιτζάν έχουν γεμίσει πτώματα και από τις δύο πλευρές. Του απερχόμενου προέδρου Λοράν Γκμπαγκμπό και του νικητή των προεδρικών εκλογών Αλασάν Ουαταρά (φωτ. Ass. Press, Reuters) Αργά χθες, ο απερχόμενος πρόεδρος φερόταν να συζητεί με τον ΟΗΕ όρους και προϋποθέσεις για την παράδοσή του και την προστασία του από τον Οργανισμό. Λίγο αργότερα σε τηλεφωνική του συνέντευξη στη γαλλική τηλεόραση υποστήριζε ότι «είναι ο νικητής των εκλογών».
Την ίδια στιγμή, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ δήλωσε στην εθνοσυνέλευση: «Είμαστε πολύ κοντά στο να τον πείσουμε να εγκαταλείψει την εξουσία». Πρόσθεσε ότι σύμβουλος του Γκμπαγκμπό βρίσκεται στη γαλλική πρεσβεία και διαπραγματεύεται τους όρους της αποχώρησης. Η Γαλλία τον πιέζει να υπογράψει έγγραφο με το οποίο θα παραιτείται από την εξουσία και θα αναγνωρίζει τον Αλασάν Ουαταρά ως νόμιμο πρόεδρο. Ο Γάλλος υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι μίλησε με τον γ.γ. του ΟΗΕ και ότι ο Μπαν Κι Μουν είναι απόλυτα σύμφωνος με αυτό. Πάντως, η Γαλλία έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση με την επίθεση στις δυνάμεις του ηττημένου προέδρου. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τη νομιμότητα των γαλλικών επιχειρήσεων.

Ρε καθίκια δεν θα σας κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω...Ελάτε πάρτε τα...

...εγώ έχω πάψει να σας πληρώνω...Τι θα μου κάνετε;Θα πάρετε το σπίτι μου...ε,και;Θα το πάρετε μαζί σας;Όχι...θα το πουλήσετε;Με τα χρήματα θα παίρνετε φάρμακα για τον καρκίνο σας,μέχρι να τα κακαρώσετε...Και τότε, θα σας πάνε τέσσερα κοράκια στον τάφο σας...Πριν λοιπόν πεθάνω,άκρας υγείας,θα σας δω να ψοφάτε...λαμόγια,προδότες,δοσίλογοι...,αλλά αμαρτίες γονέων...παιδεύουσι τέκνα,οπότε να περιμένετε τα ίδια και για τα παιδιά σας και για τα εγκόνια σας,μέχρι εφτά γεννεές...που να μείνετε άλιωτοι...μούμιες!

Ακόμα ένας πολίτης αυτοκτόνησε για τους Τραπεζίτες…

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 151 21 Αθήνα
Τηλ. 6980 203968
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/, μέσω "press-gr"
  
Ακόμα ένας πολίτης αυτοκτόνησε για τους Τραπεζίτες…
Όταν ο κ. Παπανδρέου Γιώργος «δεχόταν» τον μεγαλοτραπεζίτη κ. Τζορτζ Σόρος…
Αυτοκτόνησε άλλος ένας πολίτης λόγω χρεών, λόγω των ηθικά υπεύθυνων Υπουργών!
«Δεν υπάρχει Βουλευτική ασυλία, για αυτόφωρα κακουργήματα»!
Ελληνικό Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1..
Ακόμα ένας μάρτυρας στον βωμό των ληστρικών Τραπεζιτών, μέσα στην...
 «στημένη» οικονομική κρίση!!
«Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος…. Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1.
Ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας οι Τραπεζίτες, οι Υπουργοί Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που πρέπει να συλληφθούν με την διαδικασία του «αυτοφώρου».