27 Ιουνίου 2008

http://www.kalami.net/

Κι ενώ ο κόσμος χάνεται,αυτοί παραμένουν στη μαυρίλα τους,κατασκευάζοντας "θαύματα" και ράβοντας σακούλες για να υποδεχτούν το χρήμα(το μόνο θεό που υπηρετούν),των κορόιδων που θα τρέξουν να δουν πληρώνοντας βέβαια εισιτήριο στους κατασκευαστές-διαχειριστές "θαυμάτων".
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!.
Διαβάστε στο Καλάμι για το "θαύμα",χαχαχαχα.


'Αρχισαν πάλι τα ''θαύματα'' με εικόνες που...δακρύζουν. Πιστοί, ετοιμάστε τον οβολόν σας

Σύμφωνα μ' επίσημη ανακοίνωση, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος επισκέφθηκε στις 23 Ιουνίου 2008 τον καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στο Hempstead της Νέας Υόρκης, ''ύστερα από το φαινόμενο που παρατηρήθηκε εκεί στις 22 Ιουνίου σε μια μικρή φορητή εικόνα του Αγίου Νικολάου, στην οποία από τα μάτια του Αγίου φαίνεται να έχει εκκριθή υγρό το οποίο είναι ελαφρώς ευώδες''. Μετά την επίσκεψη ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε: ''Στη ζωή και την ιστορία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς παραδείγματα φαινομένων που δεν μπορούν ν' αποδοθούν σε φυσικά αίτια. Ο 'Αγιος Νικόλαος είναι προστάτης και θεράπων άγιος και είμαστε βέβαιοι καθώς ασπαζόμεθα την αγία εικόνα του, ότι πρεσβεύει υπέρ ημών στον φιλάνθρωπο και παντοδύναμο Θεό''.
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Απομακρύνεται από πρωτοσύγκελος, ο επίσκοπος Τρωάδος Σάββας; 'Εχει σχέση η απομάκρυνση με το -σ' εξέλιξη- μεγάλο σκάνδαλο στην ενορία Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάτταν;

Από το kourdistoportocali.blogspot.com

Πάρα πολύ ωραία! Φτάσαμε στο δια ταύτα! Ήταν Ηλίου φαεινότερον ότι όλη αυτή η πολύχρονη αγωνιώδης προσπάθεια της κατάκτησης του διαστήματος είχε και έχει ως μοναδικό στόχο την καταστροφή της Γης από τις σκοτεινές αυτές δυνάμεις που "κυβερνούν τον Κόσμο".Το ερώτημα είναι αν πράγματι μπορέσουν να πετύχουν αυτό το στόχο! Βέβαια οι μέχρι τώρα ενέργειές τους έχουν φέρει στο παρά πέντε αυτή τη καταστροφή (τρύπα όζοντος,λιώσιμο πάγων,υπερθέρμανση,πείνα,φτώχεια,πυρηνικά,ρύπανση θαλασσών και ατμόσφαιρας,μεταλλαγμένα,δηλητήρια,χημικά και ό,τι άλλο μπορεί να προσθέσει κανείς που δεν είναι φυσικό!).Όλα αυτά βέβαια είναι σχεδιασμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι καταγραμμένα με ρητές διαταγές εφαρμογής τους σε ένα και μόνο "βιβλίο",τη Βίβλο!!!!!.Διαβάζοντας κάποιος και ερευνώντας κατά γράμμα τα κεφάλαιά της μπορεί όχι μόνο να δει τι έχει γίνει στο παρελθόν και στο παρόν εις βάρος της Ανθρωπότητας,αλλά θα μπορέσει να διαβλέψει και τα σχέδια προς εφαρμογήν του μέλλοντος!!!!!.ΑΥΤΑ!!!!!.

Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2008

Η Λέσχη Bilderberg αποφάσισε να εγκαταστήσει στον Αρη, τα Σκοτεινά Αφεντικά της!


Οι μερακλήδες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που βάζουν αθώα πολιτικά αγοράκια και κοριτσάκια να συμμετέχουν σε μυστηριακές τελετές με μάτια ερμητικά κλειστά ώστε στη συνέχεια να τους εκβιάζουν, αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν την δυνατότητα ζωής στον πλανήτη Άρη!


Μια απο τις αποφάσεις της τελευταίας σύναξης στη Βιρτζίνια είναι να δημιουργήσουν εκει ενα υπερπολυτελές καταφύγιο για τις πιο ισχυρές οικογένειες που εξουσιάζουν τον πλανήτη Γη.


Με λίγα λόγια τα λαμόγια αναζητούν τρόπους να τη βγάλουν καθαρή ακόμη κι αν γίνει ο πλανήτης Γη, κολυμπηθρόξυλο!27/06/08 14:24
To Phoenix αποκαλύπτει
Το έδαφος του Αρη φαίνεται «πολύ φιλικό για τη ζωή»
Κόκκοι αρειανού εδάφους όπως φαίνονται στο μικροσκόπιο του Phoenix
Λος Αντζελες
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Το επιφανειακό χώμα στον αρκτικό κύκλο του Αρη μοιάζει πολύ με το έδαφος της Γης και καλύπτει τις προϋποθέσεις για την υποστήριξη ζωής, διαπίστωσε η αποστολή Phoenix της NASA.

«Δεν υπάρχει τίποτα στο χώμα που θα απέκλειε τη ζωή. Μοιάζει μάλιστα πολύ φιλικό [...] δεν υπάρχει τίποτα τοξικό» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σαμ Κουνάβις, επικεφαλής του πειράματος σε ένα από τα όργανα του ρομπότ, το οποίο είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει την ύπαρξη πάγου νερού.

«Είναι το είδος του χώματος που μπορεί να έχετε στην αυλή σας, δηλαδή αλκαλικό. Θα μπορούσες να καλλιεργήσεις σπαράγγια» είπε ενθουσιασμένος.

Στο τελευταίο του πείραμα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός της Γης, το Phoenix χρησιμοποίησε το ρομποτικό του βραχίονα για να πάρει ένα κυβικό εκατοστό εδάφους, από βάθος τριών εκατοστών, και να το μεταφέρει σε έναν μικρό θάλαμο, όπου το δείγμα αναμείχθηκε με νερό από τη Γη και αναλύθηκε.

Οι επιστήμονες της αποστολής διαπίστωσαν «έκπληκτοι» ότι το επιφανειακό χώμα δεν είναι όξινο, αλλά αλκαλικό, με pH 8 έως 9. «Βρήκαμε επίσης συστατικά αλάτων τα οποία δεν είχαμε ακόμα χρόνο να αναλύσουμε και να ταυτοποιήσουμε, περιλαμβάνουν όμως μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και χλώριο» ανέφερε ο Δρ Κουνάβις.

Τα αποτελέσματα αυτά προήλθαν από ένα δεύτερο πείραμα, στο οποίο ένα δείγμα εδάφους θερμαίνεται μέσα σε έναν θάλαμο μέχρι τους 1.000 βαθμούς Κελσίου και τα αέρια αναλύονται από το όργανο TEGA. To ρομπότ έχει επίσης εξετάσει δύο δείγματα με το οπτικό του μικροσκόπιο.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων επιβεβαιώνουν ότι το έδαφος είχε έρθει σε επαφή με υγρό νερό. Ο Δρ Κουνάβις διευκρίνισε πάντως ότι τα αποτελέσματα του «υγρού» πειράματος είναι προκαταρκτικά και δεν πρέπει να οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα.

Το Phoenix, που προσεδαφίστηκε κοντά στο βόρειο πόλο του Αρη στις 25 Μαΐου, είναι σχεδιασμένο να ελέγξει αν ο Κόκκινος Πλανήτης διαθέτει τα συστατικά που θεωρούνται απαραίτητα για την εμφάνιση μικροβιακής ζωής. Δεν μπορεί όμως να ελέγξει άμεσα για αρχαία ή σύχρονα μικρόβια στο έδαφος.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press


Επιστήμη - Τεχνολογία: Περισσότερες ειδήσεις

Από το PRESS-GR.blogspot.com

Όλα τα λεφτά και τα κόλπα δικά τους.Και σύ Λαέ βασανισμένε.......μια ζωή μαλάκας!
Μαυρίστε τους ρε,όποτε και να γίνουν εκλογές!!!.
Αμάν πια,δεν αντέχονται άλλο.Δύο λύσεις υπάρχουν,το μαύρο στις εκλογές και η επανάσταση!!!.
Αφού το δεύτερο αποκλείεται εκ των πραγμάτων,μένει το πρώτο ως όπλο του λαού.
Όποτε και να γίνουν εκλογές να πάμε όλοι να ρίξουμε όποιο μικρό κόμμα βρούμε μπροστά μας!!!!
Γιατί το λευκό,το άκυρο και η αποχή ευνοούν τα μεγάλα κόμματα,επειδή η καταμέτρηση γίνεται επί των ψηφισάντων και όχι επί του συνόλου!!!.
Τι φοβάστε,τόσα χρόνια οι ίδιοι πότε ο ένας πότε ο άλλος,φτάνει πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
Τι καταλάβατε τόσα χρόνια που τους ψηφίζατε;;;
Πότε ψηφίζετε σοσιαλιστή,πότε ψηφίζετε σωσία ληστή ένα και το αυτό κάνουν!.
Τι άλλο πρέπει να σας κάνουν για να πείτε "φτάνει δε θέλω άλλο!!!¨"
Σε λίγο θα μας πάρουν και τη ψυχή,αφού δεν έχει τίποτα άλλο πάνω μας,μείναμε πανί με πανί!!!!!.
Προσπάθησαν και το κατάφεραν τόσα χρόνια να μας πείσουν ότι μόνο με το γλύψιμο και το κλέψιμο πάει κανείς μπροστά.Ναι,αλλά τώρα δεν έχει μείνει ούτε σάλιο,πως να γλύψουμε,όσο για το κλέψιμο χέστε το,
δεν έχουν αφήσει δεκάρα τσακιστή να κυλάει στο χώμα!!!!!.
Και ο Σιούφας έδειξε με τον καλλίτερο τρόπο πόσο μας έχουν γραμμένους.Τι μας είπε ο καρδινάλιος μέσα από τη Βουλή;Ότι το πάρτυ τέλειωσε!Το είπε και αγγλιστί ο μπάμιας!!!!Για να δείξει πόσο σέβεται τη γλώσσα της μάνας του!!!!.
ΜΑΥΡΟ - ΜΑΥΡΟ ρίχτε τους όποτε κι αν έρθει η ώρα για να μάθουν τι πάει να πει φυστίκι!!!!!.


PRESS-GR.blogspot.com: Μόνο αν δεν κλείσει τώρα η Βουλή...