31 Ιουλίου 2010

Χριστιανικοί Άγιοι Τόποι


Gay Day

στην Ιερουσαλήμ

Δεν είναι στα τα Σόδομα, δεν είναι στα Γόμορρα, δεν είναι ο Λώτ και οι κόρες του, είναι πριν δυο μέρες στην Ιερουσαλήμ. Εάν θέλετε

"απολαύστε" και το βίντεο εδώ»»»














Πρόκληση προς «Συντρόφους».

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Γι' αυτό οι σύντροφοι του ΑΚΕL, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι, όσοι έχουν μπλεχτεί στις ατραπούς των διαφόρων κομμουνιστικών ιδεολογιών, θάπρεπε να μάθουν, ποιός πραγματικά κυβερνούσε στην πρώην ΕΣΣΔ - και ποιός κυβερνά σήμερα στην Ρωσία, στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, την Κύπρο και γενικά στον λεγόμενο δυτικό κόσμο

Δεν απαντάμε σε bloggers! Δείτε το βίντεο οπωσδήποτε! ειδικά μετά το 5.30.

Τι ρώτησε τον πρόεδρο του ΔΣΑ ο blogger και εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει;

Παρακολουθήστε τους “λεονταρισμούς” του κ. Προέδρου του ΔΣΑ , με τους γνωστούς και φίλους δημοσιογράφους, που γνωρίζονται από πολλά χρόνια, “συνεργάτες” “όπως τους εννόησε”, αλλά μόλις στην αίθουσα υπήρξε η ενοχλητική παρουσία και η ερώτηση ενός blogger τότε άρχισε τα “Περί άλλων τυρβάζει” … και τα νομικά…
Αξίζει να δείτε το βίντεο αλλά και να διαβάσετε την συνέχεια εδώ
Greekalert
 Πηγή...

Η 30χρονη κόρη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) και της νυν υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) παντρεύεται με τον 32χρονο Εβραίο Marc Mezvinsky.

Θυμάστε το σεισμό στην Αϊτή; Οι Αϊτή πεθαίνουν στο σεισμό

Θυμάστε ότι έτρεξαν οι Αμερικανοί να δημιουργήσουν... ταμείο αρωγής για την Αϊτή με επικεφαλής τους ...Μπους και Κλίντον;

Κι επειδή...Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!Πως θα κινηθεί ο Ομπάμα; 

Λύνεται τώρα το...μυστήριο...για τη βοήθεια στην Αϊτή!

Η Τσέλσι Κλίντον παντρεύεται -και δεν κάλεσε τον ...Ομπάμα

Ναι, είναι αλήθεια. Η 30χρονη κόρη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον (Bill  Clinton) και της νυν υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) παντρεύεται αύριο, 31 Ιουλίου.

Το μεγαλοπρεπές κτήμα στο Ρίνεμπεκ,  έξω από τη Νέα Υόρκη, που θα  φιλοξενήσει τον κειστό γάμο  της Τσέλσι Κλίντον και τους 400 καλεσμένους της.
Το μεγαλοπρεπές κτήμα στο Ρίνεμπεκ,
έξω από τη Νέα Υόρκη, που θα
φιλοξενήσει τον κειστό γάμο
της Τσέλσι Κλίντον και τους 400
καλεσμένους της.
Η Τσέλσι (Chelsea), που γνώρισε όλη η υφήλιος με τα κατσαρά μαλλάκια, τις φακίδες και τα σιδεράκια όταν μπήκε με τους γονείς της στον Λευκό Οίκο, μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να ντυθεί νυφούλα. Γαμπρός, ο 32χρονος οικονομολόγος σύμβουλος επενδύσεων Μαρκ Μεζβίνσκι (Marc Mezvinsky). Μέχρι εκεί είναι τα όσα ξέρουμε σίγουρα γι' αυτό τον γάμο. Τα υπόλοιπα έρχονται από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει καθώς για λόγους ασφαλείας το όλο ζήτημα αντιμετωπίζεται ως κρατικό μυστικό. Εκτός από το "πότε" όμως, έγινε γνωστό και το "που" θα τελεστεί το μυστήριο -στο οποίο παρεμπιπτόντως εικάζεται ότι θα χοροστατεί και ένας ραβίνος αφού ο γαμπρός είναι εβραίος.

Ω! άθλιοι εβραιοχριστιανοί γραικύλοι...

Είμαστε κι εμείς εδώ...!Συνέλληνα...!

Ωρα να βγάλουν οι σεληνιαζόμενοι ραββίνοι αφρούς!

Έλληνες εναπομείναντες πατριώτες,
Προωθήστε το παρακάτω διεθνές κείμενο διανοητικού πολέμου παντού.
Προωθήστε το ειδικά προς τα κέντρα του αντιπάλου σινοσιωνισμού: ΗΠΑ-Λονδίνο-Ελβετία-Ισραήλ-Κίνα.
Τρίψτε το τους στην εγκληματική τους μούρη. Συντρίψτε τους.
Κάντε το ως ελάχιστο φόρο τιμής και υποστήριξης στους γενοκτονούμενους και υπό πολιορκία Παλαιστινίους – αρχ. Έλληνες Κρήτες αποίκους και στην επί χιλιετηρίδες γενοκτονούμενη από τους μογγόλους και κινέζους λευκή (Πελασγική Ανδρομέδια) και μαύρη (Σείρια) ανθρωπότητα.

Από την παραπάνω έκκληση είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα ανταποκριθούν ελάχιστα μόνο φίλια ιστολόγια (Μακελειό,Αλφειός Ποταμός,Γνώμες και Επιστήμες, Κρισαίον κλπ) και κανείς άλλος.

Και αυτό συμβαίνει απλά επειδή η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν σας κάνει το χατίρι Ω! άθλιοι εβραιοχριστιανοί γραικύλοι, να είναι χριστιανική.

Διότι αν ήταν χριστιανική έστω και αν παρίστανε και αυτή τον σχιζοφρενικό γελοίο χριστιανοδωδεκαθεισμό των "Εψιλον" του προδοτικού "ΛΑ.Ο.Σ." είναι εξίσου μαθηματικώς βέβαιο ότι θα είχε όλο το πατριωτικό μέτωπο μαζί της και εκατομμύρια προσηλωμένους φανατικούς εξεβραισμένους «ελληνες» στο πλευρό της. Αλλά τότε θα ήταν κάλπικη γιατί δεν θα επαγγέλονταν τον Επανελληνισμό αλλά τον ίδιο και τον ίδιο γνωστό εδώ και 2000 χρόνια δούρειο ίππο του χριστιανισμού.. το παλιό καλό χαρτί των 72 καταγαμημένων σεληνιασμένων ραββίνων του Σανχεντριν με απώτερο σκοπό την εκμηδένιση και την γενοκτονία των Ελλήνων.

Επειδή όμως σας πετάει στα μούτρα σας τις

Η γη των αγροτών περνάει στα Εβραϊκά χέρια!

Γενικευμένη και συντονισμένη επίθεση ολοκληρωτικής εδαφικής κατάληψης της Ελλάδας,χωρίς όπλα!
Δόλια σχέδια που εξυφαίνονταν επί δεκαετίες,έφτασαν πλέον στην εφαρμογή τους μέσω της ύπουλης αναρρίχησης σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού!Η Ελλάδα βέβαια δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα!Ερευνήστε την πορεία των Εβραίων στην ιστορία και θα αντιληφθείτε την πραγματικότητα!
Δεν τους βγαίνει πάντα,αλλά ποτέ δεν σταματούν!Από όπου κι αν έχουν περάσει...! 
Η γη των αγροτών περνάει στα Εβραϊκά χέρια!
Η επισήμως και δημοσίως διατυπωθείσα πρόταση μιας εκ των μικρών ελληνικών τραπεζών, αυτή της Τράπεζας Πειραιώς, να εξαγοράσει ταυτοχρόνως δυο από τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την ΑΤΕ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η άμεσος αποδοχή της πρότασης από την κυβέρνηση καθώς ο απουσιάζων εξ Αθηνών πρωθυπουργός κ. Γεωργ. Παπανδρέου διέταξε τηλεφωνικώς για άμεσο εξεύρεση «διεθνών» εκτιμητών, οι οποίοι να καθορίσουν τίμημα της εξαγοράς δημιουργεί πλείστα ερωτήματα. Μερικά από αυτά είναι:

Α) ποια η παρούσα και η παρελθούσα σχέση του κ. Σάλλα με το ΠΑΣΟΚ και κατά πόσο η πρόταση ήτο εν γνώσει της κυβέρνησης πριν δημοσιοποιηθεί.

Β) με δεδομένο ότι τα αιτούμενα προς εξαγορά τραπεζικά ιδρύματα πέραν της καθ’ οιοδήποτε τρόπου αντικειμενικώς υπολογιζόμενης παρούσης αξίας τους, κατέχουν τεράστια εθνική σπουδαιότητα η οποία επιβάλλει να πολλαπλασιασθεί επί ένα συντελεστή 2 ή 3 η οικονομοτεχνικώς υπολογιζόμενη παρούσα αξία τους, γεννάται το ερώτημα με ποια κεφάλαια μια μικρή τράπεζα θα εξαγοράσει ταυτόχρονα αυτά τα δύο γιγαντιαία τραπεζικά ιδρύματα της χώρας; Μήπως όπισθεν του κύριου Σάλλα κρύπτονται διεθνή τραπεζικά κεφάλαια; Πιθανώς εβραϊκής ιδιοκτησίας, όπως η Goldman Sachs;

Γ) οι προς εξεύρεση εκτιμητές της αξίας των ΑΤΕ και ΤΤ μήπως θα επιλεγούν μεταξύ των γνωστών εβραϊκής ιδιοκτησίας οικονομολογικών γραφείων σαν αυτά που εξευτέλισαν με διεθνείς ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις την ελληνική οικονομία με αποτέλεσμα να φθάσουν τα σπρέντ στο 1200;

Δ) μήπως, εν τη βιασύνη της κυβέρνησης να πωλήσει ΑΤΕ και ΤΤ, η επιλογή των εκτιμητών θα γίνει στο γόνατο με διαδικασίες που θυμίζουν το γνωστό λαϊκό σλόγκαν για τον «μπάρμα μου τον ψεύτη;».

Ε) ήταν εκ των προτέρων εν γνώσει της Τρόϊκας και ειδικώς του εβραιοκρατούμενου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η πρόταση Σάλλα;

Και Στ) πόσο υποβαθμίζει ο κ. Σάλλας την αξία των δύο αυτών εθνικών ιδρυμάτων ΑΤΕ και ΤΤ ώστε να προτείνει την ταυτόχρονη εξαγορά των από την μικρή τράπεζά του η οποία για να επιβιώσει προβάλλει διαφημίσεις του τύπου «κάθε ημέρα ένας πελάτης μας διπλασιάζει την κατάθεσή του»;

Το γεγονός ότι η πρόταση Σάλλα έρχεται σε μια περίοδο που η Ελλάς χάρις στις πράξεις και παραλείψεις της δικομματικής μεταπολίτευσης διανύει την χειρότερη οικονομική κρίση της ιστορίας μας επιβάλλει να αναλύσουμε την πρόταση Σάλλα και τα εξ αυτής απορρέοντα ερωτήματα ήτοι να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στη παρούσα ελληνική και στη διεθνή οικονομική κρίση.

Τον Μάϊο του 1766 ένας εβραίος της Βαυαρίας ο Αδαμ Βαιτσκχαουτ ίδρυσε το τάγμα των (illuminati) πεφωτισμένων του οποίου οι σκοποί και η ιδεολογία διαμορφώθηκαν από κείμενα διαφόρων σιωνιστών συγγραφέων της εποχής εκείνης μέχρι και της σημερινής.

Σήμερα η κατά βάση ρατσιστική αυτή οργάνωση εποπτεύει και διευθύνει μια πλειάδα άλλων παρεμφερών μυστικών σιωνιστών ή μασονικών οργανώσεων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η λέσχη Bildeberg, η CFR το συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων (Council on forcign relations) η τριμελής επιτροπή TTC – Threelateral Comision και πολλές άλλες.

Κύρια χαρακτηριστικά των οργανώσεων αυτών είναι:
Α) διευθύνονται στη μέγιστη πλειονότητά τους από εβραίους σιωνιστές μασόνους και έχουν έδρα στις ΗΠΑ
Β) μεταξύ των μελών τους περιλαμβάνονται οι μεγιστάνες του πλούτου όπως οι δυναστείες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ο βασιλιάς των αδαμάντων Οπενχάϊμερ και πολλοί άλλοι αμύθητου πλούτου κεφαλαιοκράτες.

Ο βασικός στόχος αυτής της τεράστιας οργάνωσης πλουτοκρατών η οποία ελέγχει το σύνολο των μυστικών αμερικανικών υπηρεσιών περιλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF) και της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι η δημιουργία μιας νέας κατάστασης γνωστής ως «παγκοσμιοποίηση» κατά την οποία καταργείται η εθνική κυριαρχία των διαφόρων χωρών και δημιουργείται μια νέα οργάνωση με μια διοίκηση, μια θρησκεία και μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Περιττό δε να αναφερθεί ότι η οργάνωση αυτών των «ιλλουμινάτι», διεκδικεί δι’ εαυτήν και δια την διοικούσα 10μελή ομάδα της την κεντρική κυβέρνηση της νέας αυτής διεθνούς τάξης πραγμάτων.

Βασικό δόγμα δια του οποίου λειτουργεί η οργάνωση αυτή είναι ordo ab chaos (τάξη από το χάος) και η συναφής έννοια «κάνε την κρίση ευκαιρία» την οποία πολύ συχνά ακούμε από αξιωματούχους της σημερινής κυβέρνησης.

Για την επίτευξη των στόχων της οι θεωρητικοί της νέας τάξης προωθούν διεθνείς ή τοπικές συγκρούσεις (Ιράν, Αφγανιστάν κλπ.) εθνικές εκκαθαρίσεις (Γιουγκοσλαβία) τρομοκρατικές ενέργειες (δίδυμοι πύργοι ΗΠΑ) κρίσεις ενέργειας και πετρελαίου περιβαλλοντικές κρίσεις (δια του μασώνου Αλ Γκορ) κλπ.

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής κρίσης κινείται μια ελεγχόμενη από τους «ιλλουμινάτι» παγκόσμια οργάνωση γνωστής ως WWF World Wild life Fund παγκόσμιο ταμείο για την φύση. Αυτή η οργάνωση σε συνεργασία με την τράπεζα World Conscrvations Bank (WCB) ιδρυθείσα από τους γνωστούς τραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ «δραστηριοποιούνται» σε μια δήθεν προσπάθεια «να σώσουμε την μητέρα μας την γη» της οποίας όμως ο βασικός στόχος είναι να περιέλθουν στην κατοχή των «ιλλουμινάτι» οι εναπομείνασες γαίες του πλανήτη οι οποίες περιέχουν φυσικούς πόρους ξυλείας, πετρελαίου, ορυκτών μεταλλευμάτων, πολύτιμων λίθων και μετάλλων κλπ.

Στον τομέα αυτό οι διάφορες δυναστείες βαθύπλουτων πλουτοκρατών κατέχουν τεράστιες εκτάσεις παραγωγής πετρελαίου και άλλων φυσικών πόρων αλλά επιδιώκουν να θέσουν υπό την κατοχή τους και τις εναπομείνασες γαίες σε χώρες του τρίτου κόσμου ή άλλων υποανάπτυκτων χωρών π.χ. Ελλάς σε αντάλλαγμα για εξόφληση δανείων με εξοντωτικούς τόκους που χορήγησαν στις χώρες αυτές.

Έχουμε την πεποίθησι ότι η επιχείρησι «εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΤΕ και του Τ.Τ.» εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας να τεθούν υπό την ιδιοκτησία του πολυεθνικού (εβραϊκού κεφαλαίου οι υποθηκευμένες στην ΑΤΕ εκτάσεις ελληνικής αγροτικής γης αφ’ ενός και αφ’ ετέρου να τεθούν υπό τον έλεγχο του διεθνούς κεφαλαίου οι καταθέσεις των Ελλήνων μικροκαταθετών στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Υ.Γ.: Τα δε αναφερόμενα κεφάλαια που θα προέλθουν για την αγορά της Αγροτικής και του ΤΤ από το Ντουμπάϊ είναι… έπεα πτερόεντα.
 Πηγή...

Σχετικό θέμα: ΕΒΡΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ "ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ.

Η άγνωστη επίθεση της Τουρκίας κατά του defencenet.gr και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

ImageΤην άγνωστη επίθεση της Τουρκίας με πρωτοφανείς απειλές κατά της DefenceNet Media ( ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, defencenet.gr, ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ κλπ) αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr. Θεωρούμε πλέον ότι επιβάλλεται η δημοσιοποίηση του όλου γεγονότος, αφού το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε απ’όταν συνέβη, μέχρι σήμερα, μειώνει τις πιθανότητες η εξωφρενική και πέραν πάσης διπλωματικής λογικής, τουρκική πρόκληση κατά μιας ελληνικής εκδοτικής εταιρείας να εντασσόταν...διαβάστε όλη την ιστορία...
ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2010

DefenceNet Media Publishing Group
Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών
Κτίριο Β΄, 11527, Αθήνα, Ελλάδα

Αγαπητέ Κύριε/ Κυρία,
Σας γράφω για να σας μεταφέρω τη βαθιά μας απογοήτευση και ενόχληση σχετικά με το επισυναπτόμενο δημοσίευμα που «ανεβάσατε» στον δικτυακό σας τόπο, το οποίο όχι μόνο είναι προκλητικό, αλλά επίσης περιλαμβάνει ανυπόστατους ισχυρισμούς.
Είναι περιττό να δηλώσω ότι τέτοιες ανεδαφικές δημοσιεύσεις σαν την παρούσα δεν κάνουν καλό στις προσπάθειες για τη βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στις χώρες μας.
Σημειώστε επίσης ότι η Roketsan ΑΕ έχει το δικαίωμα να καταφύγει σε νομική δράση έναντι στην παράνομη χρήση του λογοτύπου της και με έναν τόσο προκλητικό τρόπο.
Ως ένδειξη υπεύθυνων εκδόσεων, ζητάω από εσάς να μετακινήσετε το προαναφερθέν δημοσίευμα από τον δικτυακό σας τόπο το συντομότερο δυνατόν και να μας ενημερώσετε σχετικά.


B. Ceyhun Erciyes,
Πρώτος Γραμματέας 

defencenet.gr

Σχετικά θέματα: Που το πάτε κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;
και πολλά περισσότερα...στην... ΤΟΥΡΚΙΑ