28 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ E.N.D. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Σνόουντεν: Να τι θα συμβεί, αν με σκοτώσετε!


Snowden
Κατανοώντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, το “βαθύ λαρύγγι” των υποκλοπών, Εντουαρντ Σνόουντεν , έχει ήδη φροντίσει να διαρρεύσουν σε όλο τον πλανήτη οι… “βρωμοδουλειές” του Μπαράκ Ομπάμα, σε περίπτωση που του συμβεί κάτι… απρόοπτο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟWWW.ARTFMRADIO.COM

Αρτέμης ΣΩΡΡΑΣ και END στο Σπορτινγκ

ΜΥΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

justiz1.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

Η ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ ΝΙΚΗ!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

Νικος Αμάραντος: Τα συγχαρητήριά μας κύριε Σώρρα. 

Αρτέμης Σώρρας: Δεν ήταν η δίκη για μένα. Νίκο γνωρίζεις καλά. Ήξερα τι έχω. Ήξερα τι καταθέτω. Ήξερα και πού θα πάει. Σήμερα η δίκη έκαιγε και η απόφαση είναι γιά εσάς. Σήμερα έχετε εσείς τη βούλα για τα ποσά. Ήξερα τι είμαι και τί κάνω. Σήμερα οι Έλληνες στην Ελλάδα αλλά καί στην Κύπρο γνωρίζουν. Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει και στην Κύπρο επειδή είναι το ίδιο Στο δικαστήριο δείξαμε τα πάντα. κατέθεσαν οι τραπεζίτες μας. Αποδείξαμε τα πάντα. Δέν είναι δυνατόν η Κύπρος να έχει μείνει πίσω με τον Αναστασιάδη και όλα τα μιάσματα θα έλεγα που συνοθυλεύτηκαν μαζί του και με τον Αρχιεπίσκοπο. Πολύ μεγάλος ο θόρυβος όσον αφορά την απόφαση για τα ομόλογα. Σήμερα η Ελλάδα κέρδισε και η νίκη είναι δική σας κύριοι. Ξέρετε τί έχετε στα χέρια σας! Ξεκινήστε έναν αγώνα να υπογράψετε να πάρετε τα χρήματα και να σωθεί η χώρα. Η δίκη έγινε και κερδίθηκε!!!

Νικος Αμάραντος: Συγχαρητήρια σε εσάς κύριε Σώρρα και σε όλη την ομάδα για όλα όσα κάνετε για τον Ελληνισμό.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι καθήκον !!! Προσέξτε τι σας λέω. Είναι καθήκον!!! Και δικό σας καθήκον να το διεκδικήσετε. Δεσμεύομαι μέχρις εσχάτων να πολεμήσω να νικήσει η Ελλάδα να νικήσει ο Ελληνισμός και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε τίποτα ξένο. Θέλουμε τις πατρίδες μας. Δεν θέλουμε ούτε την Κίνα ούτε την Γερμανία, ούτε τίποτε άλλο. Ότι είναι Ελληνικό το θέλουμε δικό μας δικαίως! Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!!!! Είναι μήπως τυχαίο ή σύμπτωση που η δίκη έγινε στο «ευελπιδων» και έδωσε «ΚΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ» στον Ελληνισμό.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑΝ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑΝ.

Ζέα : το αρχαιότερο δημητριακό

Ζέα : το αρχαιότερο δημητριακό
Το αρχαιότερο, ίσως, δημητριακό και βασικό συστατικό της διατροφής των αρχαίων Ελλήνων ήταν η Ζέα ή αλλιώς

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ενημερωτικό Φυλλάδιο της πρότασης/προσφοράς του οργανισμού E.N.D. στην Ελλάδα

Τα ηλιακά άρματα οι φτερωτοί δράκοι και οι μυστικές γνώσεις των αρχαίων