29 Απριλίου 2014

Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ


O όρος Μικρά Ασία ορίζεται, αναλόγως της χρονικής περιόδου, με διαφορετικό τρόπο. Αρχικά τον συναντάμε στο έργο του γεωγράφου Κλαύδιου Πτολεμαίου, τον 2ο αι. μ. Χ., οπότε περιλαμβάνει μόνο τα δυτικά και νότια παράλια της Τουρκίας, με εξαίρεση τη νοτιοανατολική της προέκταση προς την αρχαία Συρία. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ως συνώνυμος με τον όρο Ανατολία, που όμως είναι ευρύτερος, καθώς περιλαμβάνει και τη Συρία και τη Μεσοποταμία.

ΣΤΙΣ 2/5/2014 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30 μ.μ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ianos Hotel Lefkada ΛΕΥΚΑΔΑΣ …ΣΤΙΣ 2/5/2014 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30 μ.μ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ianos Hotel Lefkada Ξενοδοχείο ΛΕΥΚΑΔΑΣ … Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Συν Έλληνας  κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΟΣ .  Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ  ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ ή ΔΟΓΜΑ.  ΕΙ - Ε.N.D.

https://www.facebook.com/events/248519905335045/?context=create&source=49#

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!

29/4/2898/Ω:17.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!

29/4/2898/Ω:23.00 Ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

29/4/2898/Ω:19.00 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΙ E.N.D. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ALEXANDER ΚΑΛΛΕΡΓΗ&ΓΛΗΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ALEXANDER ΚΑΛΛΕΡΓΗ&ΓΛΗΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ

Κατεβάστε 43 βιβλία για την Επανάσταση του 1821! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Κατεβάστε 43 βιβλία για την Επανάσταση του 1821! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ!!!


 

Vassia Zarif Υπόδειγμα της διαδικασίας και των βημάτων που πρέπει να ακολουθούνται για τις συνάξεις Ελληνίδων και Ελλήνων.

Υπόδειγμα της διαδικασίας και των βημάτων που πρέπει να ακολουθούνται για τις συνάξεις Ελληνίδων και Ελλήνων.
1) Αναγνωρίζουμε, απαριθμούμε και καθορίζουμε τα κύρια κοινά μας προβλήματα .
2) Συμφωνούμε και αποφασίζουμε να δράσουμε με κοινό ή κοινούς στόχους.
3) Καθορίζουμε συνεδριάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε Κυριακή, τάδε ώρα), με πιθανότητα επιπλέον εκτάκτων συνεδριάσεων εφ’ όσον παρίσταται επείγουσα ανάγκη.
4) Ορίζουμε ένα προσωρινό συντονιστή για ένα χρονικό διάστημα. (π.χ. για ένα μήνα, εκ περιτροπής όπως είμαστε τυχαία καθισμένοι στο τραπέζι ή διά κληρώσεως).
5) Ανακοινώνονται κατ’ αρχήν τα θέματα προς συζήτησιν από τον εκάστοτε προσωρινό συντονιστή κατά την έναρξη κάθε συνεδριάσεως.
6) Όλοι οι σύνεδροι, άνευ εξαιρέσεως, λαμβάνουν τον λόγο κατά την φοράν των δεικτών του ωρολογίου ή αντιθέτως, όπως ευρίσκονται καθισμένοι γύρω από τον προσωρινό συντονιστή, αυστηρά για τα ίδια λεπτά της ώρας έκαστος-η.
7) Μετά την κατάθεση των απόψεων των συνέδρων λαμβάνονται οι αποφάσεις κατά πλειοψηφίαν.
8) Ο εκάστοτε προσωρινός συντονιστής υποχρεούται να συντάσσει μία έκθεση των πεπραγμένων και των αποφάσεων εκάστης συνεδριάσεως και να την διανέμει στους συνέδρους κατά την επομένη συνεδρίαση ή με e-mail.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00, Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΣ ΕΙ-Ε.Ν.D. ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00, Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΣ ΕΙ-Ε.Ν.D. ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ SKYPE ΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΡ. ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ν.D. ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟ http://www.artfmradio.com/ Ή ΣΤΟ http://www.artfm.tv/ (ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ endchania.blogspot.gr (ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ)

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ!!!


ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ!!!

10268402_456334367834006_4028008974302493228_n

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ 28/4/2898/Ω:20.00 ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ!!! ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ!!! ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» !!!


ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟΣΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ, ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΕΝΘΕΡΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ!!!
ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ E.N.D. !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ !!! 
ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458716744262435&set=pcb.458718024262307&type=1&theater
Adrianos Bezouglof
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ ... Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ


Ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
 "ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" 
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ!!!Το πραγματικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, όσο πιο απλά γίνεται, απο τον Μανώλη Λαμπράκη. Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Δεν τους παίρνει άλλο. Εχουν ξεσκεπαστεί, αρκεί να τα μάθουν όλοι.


Το πραγματικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, όσο πιο απλά γίνεται, απο τον Μανώλη Λαμπράκη. Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Δεν τους παίρνει άλλο. Εχουν ξεσκεπαστεί, αρκεί να τα μάθουν όλοι.

Μαίανδρος και Διόνιος Ο ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ! ! ! !


Μαίανδρος και Διόνιος

Ο ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ! ! ! !

ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ...ΣΑΜΡΩΣΕ! ! ! !

Court witnesses testify, eyewitnesses confirm that Pope Francis raped, killed children

Pope Francis with Pope Benedict 16
Court witnesses testify, eyewitnesses confirm that Pope Francis raped, killed children  Article was based on today’s exclusive interview with Kevin Annett of the International Tribunal into Crimes of Church and State about this week’s litigation in the Brussels Common Law Court of Justice. Five judges and 27 jury members from six countries including the USA, considered evidence on over 50,000 missing Canadian, US, Argentine and European children who were suspected victims of an international child sacrificial cult referred to as the Ninth Circle.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ-Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ,ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ-Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ,ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η ΟΜΑΔΑ Ε.N.D.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ EYBOIAΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/4- 8μμ- ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ''ΠΙΑΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ''ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ 144 [ΑΛΑΤΣΑΤΑ]ΧΑΛΚΙΔΑ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.


Η ΟΜΑΔΑ Ε.N.D.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ EYBOIAΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/4- 8μμ- ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ''ΠΙΑΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ''ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ 144 [ΑΛΑΤΣΑΤΑ]ΧΑΛΚΙΔΑ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents


Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury

Unpublished Conference Documents


The PDF files below contain photographs of documents circulated at the Bretton Woods conference, from daily news bulletins to the telephone directory at the Mount Washington Hotel. These documents were not published in the 1948 conference proceedings because they were considered to be of low interest. We found many but not all of the unpublished conference documents. Many of the PDF files are very large and not easily viewed with slow Internet connections.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-GOOGLE: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.nytimes.com%2F2012%2F10%2F26%2Fbusiness%2Ftranscript-of-1944-bretton-woods-meeting-found-at-treasury.html%3F_r%3D0&sandbox=0&usg=ALkJrhiGDfvN6sYHqTuJaa7uWYuwkZUq8w

Βασίλειος Σωτήρας Λίγες ημέρες πριν την Kanzlerakte Treaty (21 May 1949) είχαμε την συμφωνία του ΝΑΤΟ


Λίγες ημέρες πριν την Kanzlerakte Treaty (21 May 1949) είχαμε την συμφωνία του ΝΑΤΟ

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΩΙΝΗ 28-04-2014


ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!!!

Artemis Sorras
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Pope Francis raped, killed children; Witnesses testify, eyewitnesses confirm….

Pope Francis raped, killed children; Witnesses testify, eyewitnesses confirm….

photo credit – http://www.ignitumtoday.com
Source: examiner.com

Δολοφονία J.F.Kennedy και Εξωγήινη Συγκάλυψη

Μια ιστορία που συνδυάζει UFO και συγκαλύψεις, με τη δολοφονία του John F. Kennedy είναι ένα χρυσορυχείο για τους θεωρητικούς της συνωμοσίας. Όπως είχε γράψει και ο ερευνητής Richard Dollan, η δολοφονία Kennedy είναι κάτι σαν Agatha Christie, και «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» (Murder on the Orient Express). Όλοι είχαν ένα κίνητρο: η Μαφία, η CIA, οι Κουβανοί, το Πεντάγωνο, οι Σοβιετικοί, ακόμα και η Ομοσπονδιακή τράπεζα των Η.Π.Α. Η αλήθεια βέβαια για το θέμα αυτό δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυμμένη. Το 2017 αναμένεται να κοινοποιηθούν τα απόρρητα έγγραφα των επίσημων ερευνών, ρίχνοντας «κάποιο» φως στα γεγονότα του 63’, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνουμε και πάλι στο σκοτάδι, και με περισσότερα ερωτήματα αναπάντητα. Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου σήμερα γνωρίζει ότι οι επίσημες δηλώσεις της κυβέρνησης των Η.Π.Α (ότι όλο το έργο ήταν ενός ατόμου μόνο), είναι ψευδείς. Ακόμα και ο Μπιλ Κλίντον λίγο καιρό μετά την ορκωμοσία του, ήρθε σε επαφή με τον βοηθό του Γενικού Εισαγγελέα, Webster Hubbell, με σκοπό να διερευνήσει δυο πράγματα: ποιος σκότωσε τον JFK, και αν τα UFO υπάρχουν. 
Μια σειρά επιστολών που βγήκαν στην δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια και οι οποίες προέρχονται από την CIA υπό τον νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης  καθώς και τους ισχυρισμούς του Bill Cooper κορυφαίου συνωμοσιολόγου όπως τους έχει δημοσιεύσει στο μοναδικό βιβλίο του “Behold a Pale Horse”

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ!!! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ!!!