12 Ιουλίου 2009

Βόμβα μεγατόνων από το http://olympia.gr/
Βουτηγμένα στη σήψη και τον τρόμο συλλήβδην τα ΜΜΕ προσπαθούν να συγκαλύψουν τα αφεντικά και τους νταβατζήδες τους. Υποτίμησαν όμως τη δύναμη του διαδικτύου.
Όπως προαναγγείλαμε, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης ενός σαθρού συστήματος που βασιλεύει ακόμα και σήμερα υποδουλώνοντας κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Γι’ αυτό μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Πέραν
[το όνομα που κανείς δεν άκουσε, αναφέρεται αρκετές φορές στις απομαγνητοφωνήσεις. Πρόκειται για τον ΓΓ δικαιοσύνης στην Εθνοσωτήριο κυβέρνηση Σημίτη. Τώρα θα το πείτε;]
κομματικών ή άλλων ιδεολογικών τοποθετήσεων. Όχι άλλη σιωπή και μπουκωμένα στόματα από το φαΐ ή ραμμένο από τον τρόμο. Ένα σύστημα που δημιουργήθηκε από το ίδιο το κράτος με απώτερο σκοπό τη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου. Ποιοί το δημιούργησαν; Διαβάστε τα γεγονότα:
31 Δεκεμβρίου 1997 τα αδέρφια Παναγιώτης και Κώστας Βλαστός παίρνουν πενθήμερη άδεια από τις φυλακές παρότι πρόσφατα είχαν καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη για τις ανθρωποκτονίες Ναστούλη και Σίνου το 1994. Την τελευταία ημέρα της άδειας τους συλλαμβάνονται σε μπλόκο στην Λ. Καβάλας μετά το Δαφνί έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους πιστόλια, σφάιρες, ακόμη και αλεξίσφαιρα γιλέκα! Ο αξιωματικός αναφέρει το γεγονός και ζητά εντολές όπως γίνεται σε τέτοιας σοβαρότητας συμβάντα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λαμβάνουν εντολή από την εισαγγελία να αφήσουν τους δύο συλληφθέντες ελεύθερους! Για να γυρίσουν μάλιστα μόνοι τους στον Κορυδαλλό!! Οι πληροφορίες τις εποχής λένε πως την εντολή τη μετέφερε στον αξιωματικό ο αρμόδιος Εισαγγελέας εκτελέσεως ποινών.
[Κύριε Καρχιμάκη, τον κύριο με τα γυαλιά δεξιά σας τον γνωρίζετε; Θα καταθέσετε μήπως κάποια επερώτηση στη βουλή για το θέμα που αποκαλύπτουμε;]

Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο οποιοσδήποτε εισαγγελέας να δώσει τέτοια εντολή. Δηλαδή, δυό βαρυποινίτες που έχουν πάρει καταχρηστικά άδεια και συλλαμβάνονται με εργαλεία εγκλήματος λίγες ώρες πριν τη λήξη της άδειας τους, όχι μόνο να μην συλληφθούν. Όχι μόνο να μη γίνει έστω μεταγωγή στο σοφρωνίστικό κατάστημα αφού η άδεια τους έληγε σε λίγες ώρες. Αλλά να αφεθούν τελείως ελεύθεροι για να επιστρέψουν μόνοι τους στον Κορυδαλλό! Τέτοιο μαφιόζικο πραξικόπημα καταλαβαίνετε ότι μπορεί να γίνει μόνο με Υπουργική εντολή ή έστω εντολή του ΓΓραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης. ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. Υπουργός δικαιοσύνης ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος.
Το συμβάν αυτό όχι μόνο έχει αποσιωπηθεί αλλά τα ΜΜ”Ε” προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα με γελοίες και άθλιες μυθοπλασίες. Είναι αυτονόητο ότι Μέσα που επηρεάζονται με οποιονδήποτε τρόπο από τον κύριο Μπόμπολα δεν θα παρατεθούν. Για να δείξουμε το μέγεθος της σήψης, θα αναφερθούμε αποκλειστικά στα υπόλοιπα. Διαβάστε λοιπόν πως περιγράφει το ‘Έγκριτο” βήμα τα γεγονότα, εξαφανίζοντας το συμβάν. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται όλες οι “σοβαρές” εφημερίδες (μόνο η Εσπρέσσο αναφέρθηκε στο γεγονός).
Πως λοιπόν μια κρατική μηχανή υιοθέτησε έναν άνθρωπο (και άλλους) σαν τον Βλαστό; Πως επετράπηκε αυτό το πραξικόπημα στο χώρο της δικαιοσύνης; Η αρχή του 1998 θα μείνει στην ιστορία ως το μεταπολιτευτικό πραξικόπημα στο χώρο της δικαιοσύνης, απαραίτητο όπως φάνηκε για τον ορυμαγδό που ακολούθησε με τη ληστεία των δημόσιων ταμείων, του χρηματιστηρίου και των δημοσίων έργων. Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ως υπουργός δικαιοσύνης με απίστευτες μεθοδεύσεις κατέλυσε όλους τους υφιστάμενους θεσμούς, ακόμη και τον Άρειο Πάγο με πλήρη κάλυψη του Κώστα Σημίτη. Για να καταλάβετε το μέγεθος της μεθόδευσης, ήταν η πρώτη φορά (επί δημοκρατίας) που τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σημίτη καταδίκασαν όλοι οι εν ζωή πρόεδροι Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Καθάρισαν τον καταυλισμό των λαθρομεταναστών στην Πάτρα.

Μεγάλη νίκη των κατοίκων της Πάτρας μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή εκκαθάριση του καταυλισμού των λαθρομεταναστών,που θύμιζε Μπαγκλαντές!
Και ως κίνηση ευχαριστίας οι λαθρομετάστες,έβαλαν φωτιά για να εκδικηθούν τους κατοίκους!

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ.

Μια απάντηση στην "αρχαιολόγο" και στον "καθηγητή" τουριστικών επαγγελμάτων,στα περί...σημιτικής καταγωγής των Κρητών Μινωϊτών.

Το βασικό συμπέρασμα (Α. Πουλιανός, 1971, 1999) είναι ότι ο σύγχρονος πληθυσμός της Κρήτης (σε ένα δείγμα 3.000 ατόμων) και όλου του Αιγαίου μαζί με την ενδοχώρα της Θράκης και της Μ. Ασίας έμεινε αναλλοίωτος τουλάχιστον από τη Μινωϊκή εποχή και ανήκει στον αυτόχθονα Αιγαιακό ανθρωπολογικό τύπο. Οι μεταναστεύσεις που έγιναν σε διάφορα χρονικά διαστήματα επέφεραν ελαφρές αλλαγές, αλλά δεν άλλαξαν την μορφολογία του αρχικού τύπου. Οι επιδράσεις δεν ξεπερνούν το 1-3 % και αυτή η ομοιογένεια προδίδει πάλι το γηγενές των κατοίκων γενικότερα της λεκάνης του Αιγαίου, τουλάχιστον από την Μεσολιθική εποχή, δηλ. πριν από 15.000 χρόνια.
Το 1987 ο Ιταλός καθηγητής ανθρωπολογίας Τζ. Φακίνι ανακοίνωσε στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παλαιοανθρωπολογίας στο Τορίνο την ύπαρξη ανθρώπινου σκελετού από την Κρήτη 50.000 ετών, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει τη μορφολογία του σύγχρονου (Homo sapiens) και όχι του νεαντερτάλειου ανθρώπου. Η είδηση ουδέποτε έφτασε στα ελληνικά ΜΜΕ, καθόσον το υπουργείο Πολιτισμού επέδειξε μέχρι στιγμής τη συνηθισμένη του αδιαφορία.
Το 1999 στο ιατρικό περιοδικό Tissue Antigens (Αντιγόνα Ιστών, τ. 53, Ιανουάριος) δημοσιεύεται ένα αιματολογικό άρθρο σχετικά με την καταγωγή των Κρητών. Βασικό συμπέρασμα ότι… οι Κρήτες συγγενεύουν περισσότερο με τους Βέρβερους, τους Σημίτες και τους Γιαπωνέζους παρά με τους υπόλοιπους Έλληνες (οι οποίοι έφτασαν από κάπου βόρεια πριν από 4000 χρόνια στην Ελλάδα) και ότι… έτσι είναι πιθανή η αφρικανική και μεσανατολική καταγωγή των Κρητών πριν από 10.000 χρόνια. Το άρθρο υπογράφουν 7 Ισπανοί μαζί με 3 Έλληνες καθηγητές ιατρικής και δυστυχώς καταλήγουν αβασάνιστα στα συμπεράσματά τους αφού αντιπροσωπεύονται μόνο 135 κάτοικοι τού νησιού και μελετάται μόνο το γονίδιο HLA. Επίσης, κινούνται αντιδεοντολογικά, χωρίς δηλαδή να ληφθεί υπόψη η προηγούμενη και φυσικά πιο σίγουρη μεθοδολογικά ανθρωπολογική βιβλιογραφία (ο φαινότυπος, δηλ. τα εξωτερικά ανθρωπολογικά γνωρίσματα αντιπροσωπεύουν χιλιάδες γονίδια). Έτσι, στη βιβλιογραφία τους δεν απαντάται και το έργο του Α. Μούραντ (”Η κατανομή των ανθρώπινων ομάδων αίματος και άλλοι πολυμορφισμοί”, εκδ. Οξφ., 1976, σελ. 1055 ), όπου αναφέρεται ότι δεν είναι αξιόπιστη η μελέτη του γονιδίου HLA, γιατί με βάση αυτό βγήκε το αβάσιμο συμπέρασμα ότι οι Βάσκοι, οι Ισλανδοί και οι Κονγκολέζοι συγγενεύουν μεταξύ τους περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους πληθυσμούς. Μπορεί να σημειωθεί πάντως ότι ήδη από το 1965 που δεν είχαν ακόμα καν ξεκινήσει οι βιο-μοριακές συγκριτικές μελέτες τού ανθρώπινου DNA, είχαν ξεφυτρώσει ανάλογες απόψεις, τις οποίες ακολούθησαν κι άλλες, παραδόξως συντονισμένες στην ίδια κατεύθυνση (Π.χ. πρβλ. NEW YORK TIMES – “Cretans labeled non-Greek people”, 17/4/1966), παρά τις αντίθετες δημοσιεύσεις οκτώ Ελληνικών εφημερίδων της 15/4/1966, όπως της Καθημερινής: Ο πληθυσμός της Κρήτης έμεινεν αναλλοίωτος ανθρωπολογικώς ήδη από της νεολιθικής εποχής.
Από τις ιστορικές, γλωσσολογικές και αρχαιολογικές αναφορές των πιο πάνω αιματολόγων αρθρογράφων, γίνεται φανερό ότι δεν είναι γνώστες ανάλογων ζητημάτων και ότι ακροβατούν σε ένα ιδιότυπο συνοθύλευμα αναπόδεικτων υποθέσεων. Για παράδειγμα, αναφέρουν ότι: όταν αποξηράνθηκε η Σαχάρα προ 10.000 ετών, ίσως οι Βέρβεροι μετανάστευσαν στην Κρήτη και δημιούργησαν το Μινωϊκό πολιτισμό. Δηλαδή, αντί να κοιτάξουν (οι Βέρβεροι) πώς θα επιβιώσουν, έφτιαξαν πλοία, όσοι πρόλαβαν, και μετανάστευσαν μαζικά; Δεν προβληματίστηκαν καν οι αρθρογράφοι μήπως οι θαλασσοκράτορες Κρήτες ταξίδευαν αντίστροφα, όπως αναφέρουν πάμπολλες πηγές; Εξάλλου προ 10.000 ετών ήταν η εποχή των τελευταίων κατακλυσμών; Η Σαχάρα αποξηράνθηκε προ 5.500 ετών (βλ Σάρα Σίμπσον, Scientific American Oct. 1999). Εάν δεν ήταν παροιμιώδες το συχνά ευφάνταστο όσων δεν έχουν την παιδεία να ασχολούνται σφαιρικά με ανάλογα θέματα, θα μπορούσε κανείς να εκλάβει τα πάρα πάνω ότι έχουν ανάλογες με της Κύπρου σκοπιμότητες, και όχι απλά σαν ένα κακόγουστο αστείο. Φέρνουμε όμως σαν παράδειγμα το παραπάνω άρθρο από το Tissue Antigens για να καταφανεί πόσο εύκολο είναι κάποιος, σκόπιμα ή μη, άσχετος να λαθέψει. Μόνο που είναι λυπηρό στο κατώφλι της 3ης χιλιετίας να υπάρχουν επιστημονικά περιοδικά που δημοσιεύουν άκριτα τέτοια «πονήματα».
Πηγή :Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος
http://ellas2.wordpress.com/

Και το σκυλί!

Κι όμως, αυτός ο παλιάτσος και μέλος με ταυτότητα στη μασονική στοά Π2, είναι πρωθυπουργός της Ιταλίας...
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

Κι ο ματάκιας Ομπάμα!
Ζήλεια ο Σαρκοζί!
Σιγά μη σκεφτούν τη φτώχεια και τα προβλήματα της γης!

Ο Αρκούδος(Μεντβέντεφ) μεθυσμένος!!

Ρε ποιοί μας κυβερνάνε!
Μήπως περιμένετε να βγει καμιά απόφαση υπέρ του πλανήτη,με τους τύπους μεθυσμένους;