08 Ιανουαρίου 2011

Τούς τα ‘ψαλλε ο ΓΑΠ...


Μαζί τα φάγανε... αλλά μόνοι τους...χρειάστηκε βέβαια λίγη ώρα... πόση ώρα έτρωγαν και μιλούσαν;

Α. 20 λεπτά

Β. 60 λεπτά

Γ. 2 ώρες

Δ. 4 ώρες

Τα πέντε μεγάλα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τις υπερχρεωμένες κυβερνήσεις….

UDEMAND ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ!Η κυβέρνηση ποινικοποίησε πρόσφατα σε βαθμό κακουργήματος την καθυστέρηση πληρωμής του ΦΠΑ από τους εξαντλημένους και εξαθλιωμένους μικροεπιχειρηματίες και όμως κανένας δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα για το πως φτάσαμε ως εδώ.Τα περισσότερα κράτη του κόσμου είναι σήμερα υπερχρεωμένα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το χρέος τους ανέρχεται σε περίπου 40 τρις-εκατομμύρια!!
Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι: Σε ΠΟΙΟΥΣ χρωστάνε τα κράτη όλα αυτά τα χρήματα?
Σε τράπεζες ?
Σε ιδιώτες ?
Σε μορφώματα-φαντάσματα ?
Σε ποιες χώρες ανήκουν άραγε οι άνθρωποι-φαντάσματα πίσω από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μπορούν και δανείζουν τέτοια τερατώδη ποσά στις κυβερνήσεις όλων αυτών των κρατών και έχουν το θράσος να ανεβάζουν με ανίερα κόλπα συνεχώς τα επιτόκια ?
Σίγουρα σε τελική ανάλυση είναι άνθρωποι υπαρκτοί, με σάρκα και οστά χωρίς ψυχή βέβαια ή μάλλον την ψυχή τους την έχουν πουλήσει στο διάβολο.
Γιατί όμως οι κυβερνήσεις των κρατών στις οποίες ανήκουν αυτοί οι “κύριοι ” δεν εισέπραξαν ποτέ τους φόρους που δικαιούνταν από τα υπερκέρδη τους ?
Και το δεύτερο μεγάλο ερώτημα ….
Continue reading 

Αναδημοσίευση:Τρίτη, 5 Μαΐου 2009 Χάρτης...500 ή...120.000.000 ετών!Διαλέξτε...όστρακο!

Αναδημοσίευση για να φαίνεται πότε αναδημοσιεύτηκε!
Όπως και αυτό:Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 Ένα σανδάλι 500.000.000 ετών!





Τρίτη, 5 Μαΐου 2009




Πάνω το Πανεπιστήμιο Μπασκίρ.

---
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το 1999 στο Μπασκίρ μία μεγάλη πλάκα, ηλικίας 120 εκατομμύριων ετών, με τον ανάγλυφο χάρτη της περιοχής των Ουραλίων.
Ο χάρτης περιέχει πολλά έργα: ένα σύστημα καναλιών με μήκος περίπου 12.000 χιλιόμετρα, υδατοφράκτες, ισχυρά φράγματα, πολυγωνικές περιοχές με άγνωστη χρησιμότητα και πολυάριθμες επιγραφές με ιερογλυφικά.
Η πέτρα αποτελείται από τρία στρώματα. Το πρώτο είναι από σκληρό δολομίτη με πάχος 14 εκατοστά. Το δεύτερο είναι και το πιο ενδιαφέρον. Αποτελείται από «Διοψιδία ύαλο». Πρόκειται για ορυκτό γυαλί που παράγεται με πίεση και υψηλή θερμοκρασία ανάμεσα στα πετρώματα. Σε αυτό το στρώμα είναι χαραγμένος ο χάρτης.
Το τρίτο στρώμα έχει 2 χιλιοστά πάχος και είναι φτιαγμένο από πορσελάνη(!) που προστατεύει την επιφάνεια από την φθορά.
Η επιφάνεια του χάρτη δεν έχει κατασκευαστεί με σφυρί και καλέμι. Είναι απλά αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι οφθαλμοφανές ότι η πέτρα έχει υποστεί επεξεργασία από μηχανήματα. Οι φωτογραφίες ακτίνων X επιβεβαίωσαν ότι η πλάκα ήταν τεχνητής προέλευσης και έχει γίνει με εργαλεία ακρίβειας.
Τα ιερογλυφικά κείμενα δεν είχαν σχέση με τα κινεζικά και ο ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το είδος της πορσελάνης, που καλύπτει την πλάκα, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Κίνα.
Στον χάρτη υπήρχε ένα γιγαντιαίο αρδευτικό σύστημα: εκτός από τους ποταμούς, υπάρχουν δύο συστήματα καναλιών με πλάτος 500 μέτρα, 12 φράγματα από 300 μέχρι 500 μέτρα φαρδιά και μήκος περίπου 10 χιλιόμετρα. Για να δημιουργήσει κανείς τέτοιες κατασκευές θα πρέπει να μετακινήσει τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος! Σύμφωνα δε με τον χάρτη, ο ποταμός Μπέλαγια έχει τεχνητή κοίτη.
Οι επιστήμονες κατέληξαν σε δύο ηλικίες, 500 εκατομμύρια έτη η πρώτη και προτίμησαν την δεύτερη 120 εκατομμύρια έτη.
(Σ.Σ.τις ηλικίες τις μέτρησαν από δύο όστρακα που βρέθηκαν επάνω στο χάρτη,το ένα 500 και το άλλο 120 εκατομμυρίων ετών.Έτσι διάλεξαν το πιο...ευκολοχώνευτο!)
Οι Αμερικανοί εξέτασαν επίσης τον χάρτη, στο κέντρο ιστορικής χαρτογραφίας στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δηλώσεις τους τέτοιος τρισδιάστατος χάρτης θα μπορούσε να κατασκευαστεί μόνο με αεροδιαστημική τεχνολογία. Επιπλέον, τώρα στις ΗΠΑ, δουλεύουν στην δημιουργία ενός παγκόσμιου τρισδιάστατου χάρτη παρόμοιου με αυτόν! Για την κατασκευή απαιτούνται υπερ-υπολογιστές και έρευνα από δορυφόρο!
Οι ερευνητές που ανακάλυψαν τον χάρτη έδωσαν στον κατασκευαστή του το όνομα «Ο Δημιουργός»!
Κάποιος ανεπτυγμένος πολιτισμός υπήρξε και ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή του χάρτη.
Τώρα οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν περίπου άλλα 348 κομμάτια όπως αυτό. Από δείγματα χώματος που πήραν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χάρτης ήταν κάποτε τοποθετημένος πάνω στο όρος Σοκολίναγια. Όμως οι παγετώνες που ακολούθησαν έσπασαν την πλάκα και την διασκόρπισαν στην περιοχή. Θεωρητικά θα πρέπει να έχει μία επιφάνεια περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα!

Κάτω,ο χάρτης.

Πηγή:
http://pentaedron-kafes.blogspot.com/
--
Και ένα περίεργο λογοπαίγνιο.Το Πανεπιστήμιο Μπασκίρ,βρίσκεται στη Ρωσική πόλη...Ούφα!
Μη πάει το μυαλό σας πουθενά!Απλά είναι τυχαίο.
Υ.Γ.Δείτε και αυτό το δημοσίευμα της Πράβδα.
http://english.pravda.ru/main/2002/04/30/28149.html
και

The Map of The Creator

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΠΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ. ΟΧΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ...

«Των αγίων πατέρων ημών Δευκαλίωνος και Πύρρας, των αγίων προπατόρων Θαλή, Δημόκριτου, Επίκουρου, των αγίων Ρήγα Φεραίου, Καΐρη, Ροΐδη, Ίωνος Δραγούμη, Περικλή Γιαννόπουλου και πάντων των υπέρ πατρίδος πεσόντων και διωκομένων υπό του δουλικού χριστιανικού ιερατείου».
Σας ακούγονται από παράξενα μέχρι και γελοία τα λόγια αυτά... Έχετε δίκιο, διότι μετά από μιάμιση χιλιετία χριστιανικού κυριελέησον, Αβράμηδων , εν Βηθλεέμ, Σιών, Καπερναούμ, Ιορδάνη ποταμό «Των αγίων (και εδώ εισαγωγικά), «πατέρων ημών» Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»  και κάθε αποκλειστικά εβραϊκό άκουσμα, είναι φυσικό να ξινίζονται τ’ αυτιά σας όταν ακούσουν κάτι το Ελληνικό. http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=44
Η ελευθέρα βούληση, είναι ένας συμπαντικός νόμος που ισχύει στο Σύμπαν. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει, ότι θεωρεί αυτός σωστό σύμφωνα με την αντίληψη του. Είναι ελεύθερος λοιπόν ο καθένας να πιστεύει σε αυτά που του έμαθαν από  παιδάκι… Να πιστεύει σε προφητείες που προφητεύουν πάντα το κακό… να πιστεύει σε συμφορές που του τις παρουσιάζουν σαν θέλημα «θεού» για να τον τρομάζουν και να τον έχουν δεμένο…  να πιστεύει σε ένα ξένο, εισαγόμενο αλλοδαπό  δόγμα.  Μην έχει όμως την απαίτηση να λέγεται Έλληνας.  Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι οι θεοί δεν κρύβονται δεν  συλλαμβάνονται ούτε πεθαίνουν. ΒΙΝΤΕΟ
Η κοσμοθέαση, η κοσμοθεώρηση ενός λαού  δεν μπορεί πάρα να αποτελεί και την εθνική του θρησκεία. Ο κάθε λαός τιμά το υπέρτατο, αυτό που ο μικρός άνθρωπος ονόμασε θεό, σύμφωνα με την δική του κοσμοαντίληψη. Η οποία  χαρακτηρίζει όχι μόνο αυτόν αλλά και τις πράξεις και την πορεία του στο διάβα της ιστορίας του. Και προπαντός την ταυτότητα του. Όταν ένας λαός αρνείται την δική του κοσμοαντίληψη και την θεωρεί ψεύτικη και πιστεύει για αλήθειες, ξένες θεωρίες, και από υπερήφανος με το κεφάλι και τα χέρια ψηλά στους ουρανούς, πέφτει στα γόνατα και αντικρίζει το χώμα, και γίνεται δούλος, πως έχει την εντύπωση ότι εξακολουθεί να διατηρεί  και την ταυτότητα του;;;
Οι Έλληνες, δεν «έκυπτον», ούτε και όταν προσευχόταν. Είναι γνωστό ότι επικαλούντε τους επουράνιους θεούς δι’ απλής ανατάσεως των χεριών, «άρσεως», εξ ου αρα = προσευχή, αράομαι = προσεύχομαι. «Η προσκύνησις ανθρώπου από άνθρωπο αντιμετωπίζετο και ώς μεγάλη βλακεία και αφέλεια». Γράφει ο Φιλόστρατος, στον βίο Απολλωνίου του Τυανέως Κέφ. XXVII.  Και φυσικά οι Έλληνες ήταν φίλοι και όχι δούλοι των Θεών τους. «Ω φίλε ΠΑΝ, και σεις άλλοι θεοί…» έλεγε ο Σωκράτης…
 «Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι "Ελλην" καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο διαφορετικά πράγματα."Ελλην" δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ' αξίζη, νά λέγεται "Ελλάς"."Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Ανθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Ελλην" σημαίνει Αρμονία καί Ηθος καί Ερως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν».
Περικλής Γιαννόπουλος (1870-1910)
«Έλληνες θα ειπεί δύο και δύο τέσσερα στη γη. Όχι δύο και δύο είκοσι δύο στον ουρανό. Έλληνες θα ειπεί να τελείς στους νεκρούς τις χοές της Ηλέκτρας. Όχι κεριά στους νεκρόλακκους, και δηνάρια στο σακούλι του τουρκόπαπα.
Έλληνες θα ειπεί να προσκυνάς τακτικά στους Δελφούς το γνώθι σαυτόν. Όχι να κάνεις την εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες.
Έλληνες θα ειπεί να σταθείς μπροστά στη στήλη του Κεραμικού και να διαβάσεις το επιτύμβιο: ΣΤΑΘΙ ΚΑΙ ΟΙΚΤΙΡΟΝ. Σταμάτα, και δάκρυσε· γιατί δε ζω πιά. Κι όχι να σκαλίζεις πάνω σε σταυρούς κορακίστικα λόγια και νοήματα: προσδοκώ ανάσταση νεκρών.
Έλληνες θα ειπεί το πρωί να γελάς σαν παιδί. Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα. Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα. Κι όχι το πρωί να κάνεις μετάνοιες στα τούβλα. Το μεσημέρι να γίνεσαι φοροφυγάς στο κράτος και επίτροπος στην ενορία σου. Και το βράδυ να κρύβεσαι στην κώχη του φόβου σου, και να ολολύζεις σα βερέμης. 
Έλληνες θα ειπεί όσο ζεις, να δοξάζεις με τους γείτονες τον ήλιο και τον άνθρωπο. Και να παλεύεις με τους συντρόφους τη γη και τη θάλασσα. Και σαν πεθάνεις, να μαζεύουνται οι φίλοι γύρω από τη μνήμη σου, να πίνουνε παλιό κρασί, και να σε τραγουδάνε… 
Λιαντίνης- Γκέμμα  http://www.pare-dose.net/?p=3018