18 Οκτωβρίου 2009

Indian Air Bases & Israel Strike against Iran.Η Ινδία δίνει βάσεις για να επιτεθεί το Ισραήλ εναντίον του Ιράν;

Αλλού τα...κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες!Οι δήθεν...κοκκορομαχίες Τουρκίας-Ισραήλ θολώνουν την ατμόσφαιρα,Κίνα,Ινδία και...Ισραήλ είναι η...Τρόϊκα!!! που ετοιμάζει;τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!Και ποιός μπορεί να είναι ο ρόλος της Ρωσίας η οποία έχει συμφωνήσει με την Κίνα και έχουν κάνει "κοινό" στρατό;Οι παρακάτω ειδήσεις σκιαγραφούν το παρασκήνιο!

ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Ενισχύεται το κλίμα αστάθειας

Κουσνέρ και Κέρι σπεύδουν στο Αφγανιστάν με φόντο το αποτέλεσμα ...

Γιατροί Χωρίς Σύνορα - Αφγανιστάν: Το «Μεγάλο Παιχνίδι» τέλειωσε

Δείτε και αυτά:

Η Κίνα ετοιμάζεται!Εισάκουσε τον...Καρατζαφύρερ!

Η.Π.Α.,Ισραήλ-Ιράν και στη μέση η Ελλάς!!!.

Και συνδυάστε τα με αυτό!:

Recently, an under hand deal between USA, India and Israel has been concluded. The purpose of the deal is to divert the world attention from American defeat in Afghanistan and increase Troika�s (India, China & Israel) influence in Asian Region.

According to the sources Israel is going to launch attack on Iranian nuke installations. India will provide Air bases for refueling and other administrative supports to Israel. Pakistan has already shown concern over Israeli misadventure. USA knows that Islamabad will not support Israeli cause. First phase of future strike in the shape of media campaign has been launched by USA, UK, Israel and India. Pakistan nuke programme is also under constant trial and threat. All are requested to comments on following:-


 • Will Israel attack Iran in collaboration with India?
 • Is there any possibility that India will launch attack on Pakistani Nuke Programme under the garb of Israeli Strike?
 • What would be role of China in case of Israel strike against Iran?
 • Why and how India - Israel & USA nexus are dangerous world peace?
 • Is there any danger of world War � III?
 • What should be role of Iran, Pakistan & Muslim World?

 • Have Your Say

  Πηγή...

  Και μέσα σε αυτή την επικίνδυνη και τρομακτική κατάσταση βρίσκεται σε ομηρία
  ο Θανάσης Λερούνης...
  Δείτε κι αυτό! Κουράγιο Θανάση...

  Στα ...υπόψη μας


  Ο εορτασμός του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί από17 έως20 Οκτωβρίου 2009

  Εάν έχετε ερωτικό πάθος προσέξτε μην τυχόν εμφανιστεί ο άγιος και σας στραμπουλίξει βίαια τα α...... σας.

  Ολόκληρο το συναξάρι του "αγίου" Αρτεμίου προστάτη και των όρχεων.

  [Πράγματι ο Αγ. Αρτέμιος, όπως γράφουν οι γραφές, θεράπευσε ασθενή που είχε ασίγαστο ερωτικό πάθος εξ αιτίας των ορμονών που έκχυαν οι όρχεις του. Τους πιάνει ο Άγιος και τους στραμπουλίζει βίαια. Ο ασθενής, όπως γράφουν τα συναξάρια, ιάθη μη νοιώθοντας ξανά πάθος.]

  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Τώ σύτώ μηνί Κ', τού αγίου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου.
  Ο πάντα λαμπρός Αρτέμιος εν βίω, Τμηθείς άνηλθεν εις υπέρλαμπρον κλέος. Είκάδι Αρτέμιος πυκινόφρων δσσ' εκάλυψεν.

  Ούτος ό μακάριος Αρτέμιος έγινε δούξ και αύγουστάλιος, ήτοι μικρός Αύγουστος της Αλεξανδρείας· ομοίως έγινε και πατρίκιος από τον μέγαν Κωνσταντίνον τον βασιλέα έν ετει τλ' (330), ότε δε ό παραβάτης Ιουλιανός έγινε βασιλεύς έν έτει τξα' (361), και ετιμώρει τους χριστιανούς είς την 'Αντιόχειαν, τότε ο μακάριος ούτος Αρτέμιος αυτόκλητος επήγεν εις το μαρτύριον. Παρασταθείς δε ενώπιον του αποστάτου, ήλεγξε την αποστασίαν αυτού και παρανομίαν όθεν έδειραν αυτόν μέ βούνευρα ωμά και κατεξέσχισαν την ράχιν του μέ τριβόλια κοπτερά και μέ αγκίδας σιδηράς εκάρφωσαν τά πλευρά και τά βλέφαρα του· έπειτα έσχισαν εις δύο μίαν πλά­κα μεγαλωτάτην και αναμέσον αύτης έβαλον τον άγιον. Άπό δέ το υπερβολικόν βάρος της πέτρας, τόσον εσφίγχθη το σώ­μα του, ώστε έκβηκαν έξω οι οφθαλμοί του· είτα ετράβισαν έξω τά εντόσθια του και κάθε του μέλος εσύντριψαν, και τέλος απεκεφάλισαν αυτόν και ούτως έλαβεν ό τρισμακάριος του μαρτυρίου τον άμάραντον στέφανον. Το δε άγιον αυτού λείψανον έφέρθη από την Αντιόχειαν είς την Κωνσταντίνουπολιν παρά τίνος γυναικός διακόνου, καλούμενης Αρίστης και ενεταφιάσθη εις τόπον λεγόμενον Οξείαν.

  Αξιον δε είναι να προσθέσωμεν εδώ και μερικών θαυμάτων τού αγίου διήγησιν άνθρωπος τις έχων τα δίδυμα του πολλά εξογκωμένα από το σπάσημον, έπηγεν εις τόν ναόν του αγίου Αρτεμίου κλαίων και ζητών την ίατρείαν. Εκείτετο λοιπόν ο ασθενής εις το μέσον του ναού επάνω είς στρώμα, και ολίγον υπνώσας, βλέπει τόν άγιον Άρτέμιον εις τόν ύπνον του λέγοντα αύτο, δείξον μου το πάθος σου, ό δε έδει­ξε τόν τόπον, όπου είχε τό πάθος. Τότε ό άγιος κύφας (έσκυψε) και πιάσας επιτήδεια μέ τάς δύο του χείρας τό σπάσιμον τών διδύμων του, έσφιγξεν αυτά όσον έδύνατο, ό δέ ασθενής πονήσας μεγάλως και φωνάξας τό, ούαί μοι, έξύπνησε και εύρε τόν ε­αυτόν του υγιή δοξάζων τόν θεόν και τόν άγιον...περισσότερα: AFAIA: Ολόκληρο το συναξάρι του "αγίου" Αρτεμίου προστάτη και των ...

  Για το κασέρι πληρώνουμε..."κοσέρ";

  ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΕΒΡΑΙΙΚΟΣ "ΚΟΣΕΡΙΚΟΣ" ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΙ.

  Μπάρμπα Νίκο, Να σου πω μια προσωπική ιστορία.

  Πριν από 15 χρόνια, βρισκόμουν σε εστιατόριο Έλληνα φίλου και πελάτη μου στο Σικάγο των ΗΠΑ. Αφού μιλήσαμε για δουλείες με προσκάλεσε να «τσιμπήσουμε» κάτι και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί πριν φύγω. Τρώγοντας τον ρώτησα:

  «Γιατί ρε Τάκη δεν μπορεί κανείς να βρει Ελληνικά προϊόντα, όπως κρασιά, λαδιά, τυριά κλπ (που είναι απ' τα καλύτερα στον κόσμο σε ποιότητα τουλάχιστον), στα Αμερικανικά σούπερ μάρκετς;;; αλλά πρέπει να πηγαίνουμε σε ελληνικού τύπου μπακάλικα για να τα βρούμε»;;;

  Με κοίταξε στα μάτια και έπιασε απ' το τραπέζι ένα μπουκάλι τοματοπολτού (κέτσαπ) και δείχνοντας μου την ετικέτα με ρώτησε.

  «Βλέπεις τίποτε που σου κινεί την περιέργεια σ' αυτή τη ετικέτα»;

  Αφού την περιεργάστηκα για λίγο του απάντησα: «Όχι»

  Μου έδειξε χαμογελώντας ένα δυσδιάκριτο μικρό γραμματάκι 'υ' μέσα σ' ένα μικρό κύκλο.

  «Αυτό είναι εβραίικο σύμβολο» μου απάντησε «και για να φέρει κανείς τα προϊόντα που μου προανέφερες και να τα πέραση στην Αμερικανική αγορά πρέπει να περάσει και να πλήρωση πρώτα τους Εβραίους». Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν και πολλά άλλα τέτοια σύμβολα».

  Να μην πολυλογώ την επόμενη μέρα χάζεψα τουλάχιστον για μια ώρα σε γειτονικό σούπερ μαρκετ παρατηρώντας ότι το 99.9% των προπαρασκευασμένων προϊόντων στα ράφια, είχαν τέτοιου είδους σύμβολα. Κοινό τους χαρακτηριστικό, ότι όλα ήταν εντελώς δυσδιάκριτα και τυπωμένα σε μέρος της ετικέτας ώστε να μην προκαλούν ουδέν ερωτηματικό. Αυτό που μου 'κανε εντύπωση όμως ήταν ότι αυτά τα Κοσερικά σύμβολα υπήρχαν / υπάρχουν και σε μη βρώσιμα αντικείμενα, όπως αλουμινόχαρτο, πλαστικά, απορρυπαντικά ρούχων, πιατικών, σφουγγαριών για τα πιάτα, κλπ κλπ.

  Περιτόν να σου πω ότι ο Διευθυντής του σούπερ Μάρκετ που του έθεσα το ερώτημα να μου εξηγήσει τα σύμβολα αυτά προσποιήθηκε ότι είχε άγνοια και μου υποσχέθηκε ότι θα έπαιρνε τηλέφωνο τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης και σε μικρό χρονικό διάστημα θα μου «απαντούσε». Του άφησα την διευθυνσή μου και έφυγα. Ακόμα περιμένω την απάντηση.

  Δεν ξέρω αν με τη εισβολή Ευρωπαϊκών σούπερ μαρκετ στην Ελλάδα, αλλά και Ευρωπαϊκών τυποποιημένων προϊόντων, πληρώνει και ο Έλληνας καταναλωτής εν αγνοία του, φόρο στους Ραβίνους της Γερμανίας ή της Γαλλίας ή ακόμα και τη Ελλάδας. Για να το ψάξουμε το θέμα. Γιατί αν γίνεται και κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πολλά από τα λεφτά αυτά πηγαίνουν προς αγοράν πυρομαχικών για την γενοκτονία εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.

  Αύριο θα δείτε την επιβεβαίωση.

  Πηγή...

  Καταστροφή αρχαιολογικού μνημείου στην Φοινίκη.

  Στην Φοινίκη της Βορείου Ηπείρου πριν από λίγες ημέρες, κατεδαφίστηκε ένα αρχαίο τείχος από κάτοικο του χωριού, με σκοπό την κατασκευή κατοικίας σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα "Shqip" των Τιράνων. Για την κίνηση αυτή ειδοποιήθηκε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτισμού, ειδικοί της οποίας βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος. Ο Διευθυντής Ιλίρ Πάπα δήλωσε ότι από εκείνη τη στιγμή έχουν ανασταλεί οι εργασίες.
  Ο έπαρχος Φοινίκης, Ζήσος Λούτσης, δήλωσε ότι περιμένει την αντίδραση των αρμόδιων αρχών και, επίσης, ότι σε αυτή την περιοχή κάθε σπιθαμή εδάφους αποτελεί αρχαιολογικό θησαυρό. Ακόμη τόνισε ότι πολλά αρχαιολογικά ευρήματα της αρχαίας Φοινίκης βρίσκονται στις αυλές ή στους κήπους των σπιτιών, αφήνοντας να εννοηθεί, όπως σχολιάζει η "Σκιπ", ότι η κληρονομιά αυτή μπορεί να διατρέξει κίνδυνο λόγω

  (Ελλάς 250 π.χ.χ.)

  έλλειψης πληροφόρησης.

  Η πόλη της Φοινίκης απετέλεσε μία από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Ηπείρου ώντας για μεγάλο διάστημα η πρωτεύουσά της με την δημιουργία του Κοινού των Ηπειρωτών.

  Πηγή...