10 Ιουνίου 2009

Σε λίγο καιρό όλη η ΝΔ στο νέο πειρατικό πλοίο που λέγεται...Λ.Α.Ο.Σ.

Τυχαία σήμερα μπαίνοντας στο γραφείο ενός γιατρού που πρόσκειται στη ΝΔ,άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο...Κατέβαζε τα εξ αμάξης σε στελέχη της ΝΔ που ψήφισαν Καρατζαφέρη.Μάλιστα άκουσα να λέει για κολλητούς (γραμματείς και φαρισαίους) του Βουλγαράκη που έδρασαν υπέρ του Λ.Α.Ο.Σ.!Θυμηθείτε σε λίγο όλη η ΝΔ θα τρέχει πίσω από τον Καρατζαφέρη για μια θέση στο νέο πειρατικό καράβι της μάσας και της κλοπής του ιδρώτα των Ελλήνων!

Τζαβέλλα: Ύμνους σε Σημίτη - Μητσοτάκη



Άρχισε η αποπληρωμή "γραμματίων"...

Οι «νταβάδες», απροκάλυπτα, βιάζονται να σηματοδοτήσουν την επιλογή τους. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα της απάτης.
Το MEGA (η προπαγανδιστική βιομηχανία των «νταβάδων»), αμέσως την επόμενη ημέρα των εκλογών, φιλοτέχνησε υμνολογικά και άκρως προκλητικά το πορτραίτο του τέκνου της: της Νίκης Τζαβέλλα!
Πρωταγωνιστής αυτής της υμνολογικής προβολής, το «κοπέλι» του Σημίτη: Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή «πρωταγωνιστές».
Δεν είναι χωρίς σημασία ότι ανέλαβε το «κοπέλι» του Σημίτη να φιλοτεχνήσει το πορτραίτο της κ. Τζαβέλα, η οποία ομιλητικότατη, μια και οι εκλογές είχαν περάσει και τα κορόιδα τσίμπησαν, αποκάλυψε πολλά.
Η κυρία της διαπλοκής άρχισε τη δράση. Ωμή, πλέον, απροκάλυπτη και γλυκομίλητα επιθετική. Μια δράση μπροστά σε ένα ντεκόρ που σηματοδοτούσε πολλά και πριν από όλα τον πλούτο των ανώτερων κλιμακίων της διαπλοκής. Μαζί με φωτογραφικό υλικό που αποκάλυπτε τις στενότατες σχέσεις με τις πλέον επιθετικές ελίτ της οικονομικής εξουσίας. Π.χ. μέσα στην πατρική, προστατευτική αγκαλιά του Κόκκαλη.
Αλλά ούτε είχε και κανένα πρόβλημα η ευρωβουλευτίνα του ΛΑ.Ο.Σ. (ξέρετε του Καρατζαφέρη που σηκώνει την γροθιά του απειλητικά εναντίον του μεγάλου κεφαλαίου) να μιλάει και να περηφανεύεται για αυτές τις υψηλές, «εκλεκτές» και στενότατες διασυνδέσεις της…
Ωστόσο, το αποκορύφωμα των ωμών ιδεών που ήθελε να περάσει η κ. Τζαβέλλα ήταν όταν, χωρίς καμία αναστολή, κόμπαζε για τις μεγάλες πολιτικές της «κατακτήσεις»: το Μητσοτάκη και το Σημίτη.
Τέτοιο υμνολόγιο στο Σημίτη και το Μητσοτάκη, στους δύο αυτούς «εφιάλτες» της ελληνικής κοινωνίας, πράγματι σου φέρνει παραζάλη.
Προσέξτε τι είπε η Τζαβέλλα:
«Ο Σημίτης ήταν ο πιο σωστός πολιτικός της Ελλάδας και ο Μητσοτάκης ο πιο ρεαλιστής, αλλά αδικημένος και παρεξηγημένος»!!!
Το «κοπέλι» του Σημίτη παρουσίασε υμνολογικά τη Τζαβέλλα, για να ψάλλει ύμνους η κυρία στο Σημίτη και το Μητσοτάκη!!!
Αυτό σηματοδοτεί πολλά και το ρόλο που έχει αναλάβει η κ. Τζαβέλλα, σε όσους, βεβαίως, δεν έχουν απωλέσει τη σκέψη τους…
Φυσικά, η Τζαβέλλα έδωσε και άλλα σήματα: Μίλησε και για την πολυπολιτισμικότητα, καθώς και για το «σεβασμό στους μετανάστες». Δυστυχώς δεν την πρόλαβα από την αρχή αυτή την αποκαλυπτική εκπομπή…
Αλλά και αυτά είναι υπεραρκετά για να δείξουν το ρόλο που έχουν αναθέσει οι «νταβάδες» στον Καρατζαφέρη, αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική φιγούρα.
Αλλά και το ρόλο που έχει να παίξει η διαπλεκόμενη κυρία: Αυτή θα σέρνει πλέον το χορό. Ήδη άρχισε από την πρώτη ημέρα της εκλογής της να εκτοξεύει τις ομοβροντίες της και να προβάλλεται, ξεδιάντροπα, από τους μεγάλους «προστάτες» μας…


Γενοκτονία των παγκοσμιοποιητών στο Περού!

Η γενοκτονία στο Περού δεν αποτελεί καν είδηση στα ΜΜΕ



Αυτή η σφαγή, όπως και η πρόσφατη στη Γάζα, θα έπρεπε ν’ απασχολεί και την Ενωμένη Ευρώπη, αν δεν ήταν ένα απλό εργαλείο των ΗΠΑ

Επισήμως οι νεκροί ξεπερνούν τους 50. Ο Alan García, το ανδρείκελο των ΗΠΑ στο Περού, ανατρέχοντας στις ρίζες της αποικιοκρατίας προσωρεί στην εξόντωση των ιθαγενών που υπερασπίζονται τη γη τους;
Γιατί άραγε; Τι κρύβεται από αυτή τη νέα μαζική δολοφονία;
Το “Σύμφωνο” ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Περού – ΗΠΑ (TLC), με άμεση εμπλοκή της Ε.Ε., προβλέπει την «ιδιωτικοποίηση» όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής και το μεγαλύτερο εμπόδιο για το χυδαίο ξεπούλημα είναι οι ιθαγενείς.
Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Νερό και Ξυλεία… παύουν ν’ ανήκουν στο Περού και περνούν στην κυριαρχία των πολιτισμένων ΗΠΑ και Ευρωπαίων. Οι πολυεθνικές αποκτούν πλήρη «ελευθερία» στην εκμετάλλευση της περιοχής και η κυβέρνηση του Περού αναλαμβάνει καθήκοντα χωροφυλακής των πολυεθνικών.
Δεν υπάρχει άλλη λύση για την εκδίωξη των ιθαγενών, που αιώνες ζουν στην περιοχή, και την ελεύθερη κίνηση των πολυεθνικών, είναι η εξόντωση τους, η εθνοκάθαρση.
Μια από τις μεγαλύτερες σφαγές του 21ου αιώνα, όπως κι αυτή της μαρτυρικής Γάζας, επιτελείται σήμερα με την σιωπή των «διεθνών» οργανισμών και των λεγόμενων ΜΜΕ (σωστότερα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης).
Η ένοχη σιωπή των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων και η ταύτισή τους με την πολιτική της δεξιάς (βαπτίστηκε «εκσυγχρονισμός»), έδωσε τα πρώτα αποτελέσματα: κυριαρχία της δεξιάς στις ευρωεκλογές!
Η σημερινή «σύγκρουση» σ’ εκείνη την περιοχή του Αμαζόνιου, εντάσσεται στην παγκόσμια οικονομική πολιτική των πολυεθνικών, παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα και απαιτεί την ένοχη σιωπή.
Σωπαίνουν ένοχα οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι, σωπαίνουν ένοχα τα διεθνή ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι (αρέσκονται να διακηρύσσουν πως ασκούν λειτούργημα).
Ένα δίχτυ ένοχης σιωπής που θα έπρεπε να καταγγελθεί τουλάχιστον από τις προοδευτικές ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις, αν δεν αποτελούσαν κι αυτές ένα απλό εργαλείο παραπλάνησης των λαών. Πως αλλιώς να εκτιμήσει κανείς αυτή την ένοχη σιωπή;
Ένα έγκλημα που εκτελείται για το οικονομικό κέρδος των πολυεθνικών και που αποδεικνύει περίτρανα μια ακόμη διεθνή υποκρισία: την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη.
Που είναι οι διακηρύξεις για το περιβάλλον και τις κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη; Που βρίσκεται εκείνος ο γραφικός πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που πέρασε και από τη χώρα μας επαινούμενος από το σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, παραμυθιάζοντάς μας και προπαγανδίζοντας την θεωρία πως υπεύθυνοι για το οικολογικό έγκλημα είναι οι λαοί;
Πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αυτό δεν είναι το «περιβαλλοντικό Απαρτχάιντ», που έχεις περιγράψει και αναλύσει;
Που βρίσκεται ο «πράσινος πατριάρχης», μπροστά σ’ αυτό το έγκλημα;
Στην Αμαζόνεια του Περού εξελίσσεται μια σύγκρουση για τη γη, εκδιώκονται οι λαοί που ζουν αιώνες εκεί, προς χάρη της καπιταλιστικής ανάπτυξη που απαιτεί να «καθαρίσει» ο τόπος, να πραγματοποιηθεί και το οικολογικό έγκλημα και να αυξηθούν τα κέρδη. Ποια οικονομική κρίση; Το “Σύμφωνο” ελεύθερου εμπορίου έχει απαιτήσεις!
Η περουβιανή κυβέρνηση του Alan García πυροβολεί, δολοφονεί, καταστρέφει…
Ο λαός του Περού ζητάει ψωμί και του προσφέρουν θάνατο!
Όταν νέοι “Tupac Amaru”* βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ζωής, θα είναι «τρομοκράτες»;

* Συνεργάτης μας από τη Λατινική Αμερική, μας ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στον μεγάλο επαναστάτη της Λατινικής Αμερικής.

Να συμπληρώσουμε το ερώτημα περί "πράσινου πατριάρχη" με το εξής:
Που βρίσκεται ο...Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς;Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου;

Η "χριστιανική" αγάπη της καλόγριας!

Πάντα με προφυλάξεις!

Εμείς ως καλοί..."χριστιανοί",επειδή εικονίζει μια καλόγρια το αναρτούμε γιατί το βρήκαμε εδώ

Προφυλακτικό από τις αρχές του 19ου αιώνα λοιπόν φτιαγμένο από άντερα ζώου που το βρήκα εδώ ...
Μα τι το κάνει τόσο ξεχωριστό? Η σκηνή που απεικονίζει βέβαια...
Μία καλόγρια που έχει βγάλει σε δημοπρασία το αιδοίο της και τρεις μοναχοί σε στύση και έτοιμοι για διαλογή. Ο νικητής φοράει το προφυλακτικό και δώστου!


υπό Billy Idol - White Wedding

Π.Σ.ΣΣΣ.Προκοπή ο Προκόπης!

ΝΕΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...



Βόλεψαν δεκάδες πυροσβέστες σε σταθμούς …φαντάσματα!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών και το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος «κατασκεύασαν» νέες πυροσβεστικές υπηρεσίες σε βιομηχανικές περιοχές διαφόρων πόλεων της χώρας, ανακοίνωσαν τη λειτουργία τους, μετέθεσαν και βόλεψαν προσωπικό, όμως πάνω στη βιασύνη τους ξέχασαν να «περάσουν» την έναρξη λειτουργίας τους στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να τρέχουν και να μην φθάνουν.
Αναγκάστηκαν μάλιστα να ανακαλέσουν τις μεταθέσεις – εξπρές και να βγάλουν νέες διαταγές μέχρι νεωτέρας κάνοντας πολλούς μάχιμους αξιωματικούς να απορούν με την προχειρότητα της λειτουργίας του Σώματος.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα οι μεταθέσεις στις 6 νέες υπηρεσίες – χωνευτήρια, έγιναν 25 ημέρες νωρίτερα από ότι προβλέπει ο κανονισμός μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, παρά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα είχε εκδοθεί διαταγή η οποία απαγόρευε τις μετακινήσεις των πυροσβεστών λόγω των επικείμενων εκλογών της 7ης Ιουνίου.
Όπως λένε αξιωματικοί με χρόνια προϋπηρεσία στο Πυροσβεστικό Σώμα, οι 6 νέες πυροσβεστικές υπηρεσίες, όχι μόνο δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα αλλά αντιθέτως συμβάλλουν στην κατασπατάληση του ανθρώπινου δυναμικού με αποτέλεσμα όταν ξεσπάσουν οι δασικές πυρκαγιές να μην υπάρχουν δυνάμεις για να επέμβουν άμεσα. «Από τους 9726 πυροσβέστες ένα μεγάλο μέρος, απασχολείται σε ουσιαστικά αδρανείς υπηρεσίες αφού είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχουμε τόσους πολλούς πυροσβεστικούς σταθμούς. Αξίζει να τονισθεί ότι μόνο στα αεροδρόμια - πολιτικά και στρατιωτικά – της χώρας υπηρετεί το περίπου 10% των μάχιμων πυροσβεστών» λέει με νόημα αξιωματικός της Πυροσβεστικής...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...

Το είδα στο ΠΡΕΖΑ ΤV
Σ.Δ.: Η φωτό είναι από τα εγκαίνια του "χωνευτηριού", συγνώμη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ήθελα να πω, της ΒΙ.ΠΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ πριν από κάνα μήνα περίπου.