Η κατάντια μας

Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό
Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη. Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman. O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 - 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού.
Έγραψε 200 εξισώσεις όπου περιείχαν την λύση για το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και επιπλέον την δυνατότητα αντλήσεως άπειρης ενέργειας από το "Ενεργό Κενό". Δηλαδή την τεχνολογία που χρησιμοποιούν όλες οι εξωγήινες φυλές με παραλλαγές φυσικά. Εκτός από εμάς. Έπρεπε λοιπόν το κρυφό κατεστημένο να τα εξαφανίσει όλα. Χρησιμοποίησαν τον Oliver Heaviside ο οποίος δεν ανήκε στην Ακαδημαϊκή κοινότητα. Και όμως η σνομπ Ακαδημαϊκή κοινότητα τον αποδέχεται. Αυτός ο "κύριος" έθαψε τον Maxwell, κράτησε μόνο 4 εξισώσεις, τις αλλοίωσε και έθαψε τις υπόλοιπες, κατά εντολή των επικυρίαρχων. Έτσι, αντί σε πενήντα χρόνια να είμαστε στο κέντρο του Γαλαξία τουλάχιστον, ακόμη σερνόμαστε στα μαύρα φίδια της ασφάλτου με εμβολοφόρους κινητήρες και απολιθωμένα καύσιμα.
Κατόπιν θάψανε και τον Tesla και μας φορέσανε τον Αϊνστάιν !  
Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες συσκευές που παράγουν ενέργεια από το ενεργό κοινό με συντελεστή αποδόσεως από 3 μέχρι 18.000 !!! Σε όλες τις συσκευές που έχουμε ο συντελεστής αποδόσεως είναι μικρότερος του ένα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια από αυτές την MEG (Motionless Electromagnetic Generator) με συντελεστή αποδόσεως 18 !
Την συσκευή αυτή την έφτιαξε ο Tom Bearden επιστήμων απόστρατος αντισυνταγματάρχης του Αμερικάνικου στρατού
"Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer's Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses."
Για αυτήν την συσκευή πήρε πατέντα στις 26 Μαρτίου 2002, US Patent 6,362,718 που είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή ελεύθερης ενέργειας στην ιστορία. Παρέχει ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια από το ενεργό κενό για την διάρκεια ζωής της, χωρίς κινούμενα μέρη. Παράγει 2,5 κιλοβάτ, και ο Bearden την κατασκεύασε με σκοπό να την διαθέσει στην Αφρική για να μπορούν να βράζουν το νερό και να μαγειρεύουν με ελάχιστο κόστος.
Η συσκευή όμως μπορεί να συνδυαστεί αθροιστικά με άλλες, οπότε ένα συνηθισμένο σπίτι με κατανάλωση 10 κιλοβάτ, χρειάζεται 4 τέτοιες συσκευές. Σε πλήρη παραγωγή η συσκευή θα έχει μέγεθος 4-6 πακέτα Marlboro !
Η κατασκευή έχει ισχυρούς μαγνήτες, πηνία και μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου. Η MEG παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τα διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σε άπειρη αφθονία στο ενεργό κενό. Είναι τόσο μεγάλη αυτή η ενέργεια που σε ένα κυβικό εκατοστό ενεργού κενού εμπεριέχεται όλη η ενέργεια του Ορατού Σύμπαντος !
Αυτός ο ωκεανός ενέργειας που διαπερνά τα πάντα, μερικές φορές αποκαλείται «zero point» energy, αφού παραμένει εκεί και στο απόλυτο μηδέν. Ο Tom Bearden εξηγεί την λειτουργία της MEG στο site του, και μιλά για τα "νέα" υπέρ-τρομακτικά όπλα που κατασκευάζουν δέκα έθνη, χρησιμοποιώντας τα ίδια "διαμήκη κύματα" από το ενεργό κενό.
Τέσσερις εφευρέτες έφτιαξαν την συσκευή : Stephen L. Patrick, Thomas E. Bearden, James C. Hayes, Kenneth D. Moore.
Το κατεστημένο φυσικά έθαψε τον Bearden για να μην την βγάλει σε παραγωγή. Τώρα στήνονται εγκαταστάσεις για παραγωγή σε φιλικό έθνος.
Ουσιαστικά για κάθε watt που παράγουμε με τους γνωστούς τρόπους χάνουμε μερικά τρισεκατομμύρια !!!
Ακόμα, είστε τόσο κολλημένοι με τα κόμματα, το ποδόσφαιρο, το ΔΝΤ, τις συνήθειες φαγητού σας, τις θρησκείες σας παλιές και καινούργιες, ((την εμμονή σας να γνωρίζετε τα πάντα και να σχολιάζεται σε μια ανάρτηση με link στο facebook χωρίς να διαβάσετε το άρθρο, και από την μικρή φωτογραφία και θέλετε να έχετε άποψη, αντί να ξεσκίσετε το google για να δείτε τι λέει τέλος πάντων αυτός ο άνθρωπος, και μετά δικαίως να κρίνεται ???)), και ακόμη θέλετε να "περνάτε καλά", ακόμη και τώρα ?
EEEEEEEEE ...;..  τότε περαστικά σας, τα χειρότερα έρχονται !

... σχεδια κλπ στο βιβλιο του Tom Bearden εδω http://www.cheniere.org/books/efv/toc.htm

το βιβλίο του μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.scribd.com/doc/13801534/Bearden-Energy-From-the-Vacuum-Concepts-and-Principles-2002-org
...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...;..

Πηγή...

Σχετικά θέματα:

ΜΑΓΝΗΤΗΣ.

Αντιβαρύτητα: Eλληνική εφεύρεση με εφαρμογή στο Διάστημα

«ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ».