21 Ιουλίου 2014

Βασιλειάδης Δημήτριος 21/07/2014 Ε4 ΕΝD ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

21/07/2014 Ε4 ΕΝD ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Η προδοσία της Κύπρου σ΄ ένα έγγραφο-φωτιά! Οι χουντικοί ήξεραν για την τουρκική απόβαση και παραθέριζαν!

Η προδοσία της Κύπρου σ΄ ένα έγγραφο-φωτιά! Οι χουντικοί ήξεραν για την τουρκική απόβαση και παραθέριζαν!

Image

RT. Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash – Moscow

RT. Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash – Moscow

suuuu.si


The Russian military detected a Ukrainian SU-25 fighter jet gaining height towards the MH17 Boeing on the day of the catastrophe. Kiev must explain why the military jet was tracking the passenger airplane, the Russian Defense Ministry said.

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΕΜΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 21-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΛΛΗΝΑ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΛΛΗΝΑ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: NASA - ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:
NASA - ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ 

Φρικιαστική ανακάλυψη-Δείτε τι υπήρχε στην πτήση MH17! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!

Φρικιαστική ανακάλυψη-Δείτε τι υπήρχε στην πτήση MH17! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!

Γιάννης Καλογερόπουλος  ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ …. ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΗ17 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…

Ευάγγελος Ηρακλείδης A PARLIAMENTARIAN’S GUIDE TO THE WORLD BANK - [ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΚΟΓΚΡΕΣΑΡΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ"].!!

Ευάγγελος Ηρακλείδης
A PARLIAMENTARIAN’S GUIDE TO THE WORLD BANK - [ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΚΟΓΚΡΕΣΑΡΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ"].!!

ΠΗΓ'Η:http://www.pnowb.org/admindb/docs/Parliamentarians_Book_Revised%20eng.pdf

ΣΗΜΕΡΑ 21\7\2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19,30 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΟ www.artfmradio.com


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-END Κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-7 ΣΤΙΣ 19:30'.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΡΟΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΜΕΣΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ YOU TUBE UNIVERSAL LIGHT

https://www.youtube.com/channel/UCk1eS13V0ShRfjSnY8D_fYg
ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Η σιωπή της ενοχής!!!.... Η σιωπή των Εφιαλτών!!!....

Σιωπηλά πέρασε και εφέτος η ημέρα της επετείου της μεγάλης προδοσίας της Κύπρου μας. Σιγή ιχθύος τηρήθηκε πάλι από την γονυπετούσα στους επικυρίαρχους κυβέρνηση… Η σιωπή της ενοχής!!!.... Η σιωπή των Εφιαλτών!!!....
Οι Έλληνες όμως δεν ξεχνούν!! Η σιωπή σας, προδότες των οσίων και ιερών της Πατρίδος μας, ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο την μνήμη τους και θεριεύει στην ψυχήν τους το αίτημα της αποδόσεως της δικαιοσύνης!!!....
Το αίμα των νεκρών Ηρώων στα πεδία της τιμής του Κυπριακού αγώνος και των Αγνοουμένων αδελφών μας στα βάθη της Ανατολίας, θα γίνει βρόγχος τιμωρίας διά τις ελεεινές υπάρξεις σας!!!!!!......

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ: Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων από τον 19ο αιώνα!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ: Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων από τον 19ο αιώνα!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ: Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων από τον 19ο αιώνα!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ "ΧΡΗΣΜΟΣ" Ιούλιος 2014

ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ε4 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 14 07 2014


ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 14 07 2014 Ε4 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Γ'ΜΕΡΟΣ ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18 07 2014 artfmΒ' ΜΕΡΟΣ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ 18 07 2014 artfm


Α'ΜΕΡΟΣ ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18. 07 2014 artfm


Α'ΜΕΡΟΣ ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18. 07 2014 artfm


Δ'ΜΕΡΟΣ ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18 07 2014 artfm


Δ'ΜΕΡΟΣ ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18 07 2014 artfm


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ;

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ;

1362011159_486497802_1----Τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες έδρες σπουδών του εξωτερικού, δυστηχώς όμως όχι και στις ελληνικές πανεπιστημιακές έδρες, υπάρχει μια αλλαγή στάσης απέναντι στα αρχαία ελληνικά συγγράμματα. Μετά την ανακάλυψη του αστρολάβου των Αντικυθήρων και των λειτουργιών που εκτελούσε, πολλοί ειδήμονες αντιλήφθηκαν ότι αυτά που γνώριζαν για την Αρχαία Ελλάδα είναι ελλιπέστατα.
Ο υπολογιστής των Αντικυθήρων υπολογίζει τις κινήσεις των αστεριών και είναι για την αρχαιότητα υψηλής τεχνολογίας και από πλευράς ακρίβειας κατασκευής και από πλευράς μαθηματικής δομής (οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικό τομογράφο για να «δούν» στο εσωτερικό του και ίσως πλέον ότι έχει μέσα «διαφορικά» γρανάζια). Αντιλήφθηκαν, λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζουμε μυθολογία είναι ουσιαστικά και σε μεγάλο βαθμό κωδικοποιημένη, κρυφή ιστορία η οποία αποκρύπτεται εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την «Παγκοσμιοποίηση».

Για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να γνωρίζουν άψογα μεταλλουργία (φαντάζεστε τι χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα γρανάζι, ενός εκατοστού;
Πόσο καθαρό πρέπει να είναι το μέταλλο;
Πώς φτιάχτηκε τόσο λεπτό έλλασμα; 
Πώς κόπηκαν όλα τα δόντια ίσα;
Φυσικά, αυτός που έφτιαξε το μηχάνημα γνώριζε το ηλιοκεντρικό σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα μπορεούσε το μηχάνημα τις κινήσεις των πλανητών. 
Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού είναι ότι διδάσκεται ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γή είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά!
 Οι κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί μυθολογίας είναι μεσαιωνικές και πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η οποία ήδη κατοχυρώνεται με καινούριες έρευνες και ανακαλύψεις.
Πώς φτάσαμε να διδασκόμαστε για την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή των Ελλήνων από το κέντρο της Ασίας και για την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου από το φοινικικό όταν δεν έχουν βρεθεί πινακίδες ή άλλα αρχαιολογικά ευρήματα που να πιστοποιούν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αναφέρεται στην κεντρική Ασία; 
Όλοι ξέρουμε ότι από το σύνολο της ελληνικής βιβλιογραφίας έχει σωθεί μόνο το 2% και αυτό το 2% είναι χιλιάδες βιβλία.
Πώς γίνεται εμείς, πήραμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες, φτιάξαμε τεράστιο πολιτισμό και αφήσαμε χιλιάδες συγγράματα, ενώ οι Φοίνικες, οι υποτιθέμενοι του αλφαβήτου δεν έχουν αφήσει ούτε βιβλία, ούτε μαρμάρινες πλάκες σε ελληνική αλφάβητο και φυσικά ούτε αστρονόμους ούτε φιλόσοφους. Ούτε έναν για δείγμα.  
Η απάντηση για αυτά τα παράδοξα βρίσκεται αν εξετάσει κανείς ποια κέντρα προωθούν την Ινδοευρωπαϊκή θεωρία και ποιοι τους χρηματοδοτούν.
Τον τελευταίο χρόνο ένα επιπλέον στοιχείο και περίεργο γεγονός δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά:
Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του.
(Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις στοές του Βατικανού, κυρίως στην αρχαία ελληνική και λατινική γλώσσα, τα οποία δεν είναι κάν αρχειοθετημένα. Τελευταία έχει αρχίσει η αρχειοθέτησή τους).
Κάποια από τα βιβλία τα κατάσχεσε, τα πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ελληνας Αθανάσιος Σταγειρίτης(Τότε ο μόνος τρόπος μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η αντιγραφή).
Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα διεκδίκησε δικαστικά και τα ξαναέκλεισε στα υπόγειά του και δεν επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές!
Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το θάνατό του.Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και προφασιζόμενοπνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.
Ξαφνικά…
… ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς, μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη καιεπανεξέδωσε τα βιβλία. Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός από κάποια βιβλιοπωλεία της Αθήνας κυρίως, με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ.
Οταν οι αρχαίοι ήθελαν να μιλήσουν για την αρχαία ιστορία τους τότε έλεγαν: «Την εποχή του Ωγύγου, έγινε το τάδε γεγονός….». Ο Ωγυγος ήταν πανάρχαιος πρόγονος για τους αρχαίους μας προγόνους.Τότε έγινε ο κατακλεισμός του Ωγύγου(η αρχαία ελληνική Μυθιστορία αναφέρει τρείς κατακλεισμούς, σε αντίθεση με τη Παλαιά Διαθήκη που περιγράφει μόνο έναν).Ωγυγία λοιπόν είναι η Ιστορία των αρχαίων μας προγόνων , οι Τιτάνες,οι Θεοί, οι ήρωες,οι άθλοι τους,πρέπει να θεωρούνται πια πραγματικά γεγονότα και πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν τις έρευνές τους με βάση αυτή τη παραδοχή(ψάξτε τις έρευνες στην Λατινική Αμερική, στην Ινδονησία, την αποστολή της Μυθωδίας με ραδιοτηλεσκόπιο στο Διάστημα-θα ναφερθούμε σε άλλο άρθρο). 
Το γεγονός ότι κι εμείς τους ονομάζουμε μύθους και όχι παραμύθια δείχνει ότι έχουν κάποιο μακρινό συμβολισμό; 
Γιατί δεν κυκλοφορούν αυτά τα βιβλία; Οποιος μπορέσει να βρει αντίτυπο και να το μελετήσει πραγματικά αξίζει…
Είναι φανερό ότι ζούμε σε πολύ σκοτεινές εποχές.

Άφροι.