16 Απριλίου 2011

Τώρα η Σουβαλτζή στο Κόντρα:"Ο Σημίτης σταμάτησε την ανασκαφή του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου"!

Η φοβερή αυτή αποκάλυψη...ε,που είσαστε ρε ελληναράδες χριστιανοβαρεμένοι;Α,ναι,ετοιμάζεστε να κλάψετε για τα πάθη του...Τζεσούα(χριστού σας)!
Ναι,καλά,και μετά θα βγείτε να κλαίτε για τα χαμένα χώματα και τα ονόματα...!
Χαιρετίσματα...

Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους θα βγει και πάλι στο Φως!!!


ΛΑΜΠΡΗ ΝΙΚΗ. Ο Εισαγγελέας έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για μη κατάχωση του βωμού. Από Δευτέρα πρέπει να ξεθάψουν το Βωμό και να τον επαναφέρουν στο ΦΩΣ. Οι έξι πολίτες που συνελήφθησαν χθές, κηρύχθηκαν αθώοι και αφέθηκαν ελεύθεροι!!.
(Παρασκευή 15/4/2011)
Υπογραφές | Χάρτης Google 

Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους θα βγει και πάλι στο Φως!!!
 
Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους να βγεί και 
πάλι στο φως!!!

Μοιραζόμαστε τη χαρά της απόφασης της δικαιοσύνης που σήμερα κατάφερε να λειτουργήσει Ελληνικά! Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους διετάχθη από τη δικαιοσύνη να ξαναβγεί στο Φως!


Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη πήρε μια λαμπερή απόφαση. Ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και του Ελέους, ο Βωμός των Ελλήνων και της ανθρωπότητας ολόκληρης, βγαίνει ξανά στο Φως. Οι εργασίες κατάχωσης του ιερού μνημείου που εσπευσμένα έγιναν τις τελευταίες τρεις μέρες, αναστέλλονται και με απόφαση του Έλληνα δικαστή που εκδίκασε την υπόθεση, αρχίζουν εργασίες επαναφοράς του στην αρχική του θέση. Όλοι οι Έλληνες που απ' την πρώτη στιγμή πόνεσαν και πολέμησαν για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα, αξίζουν σήμερα τα χαμόγελα των θεών. Τα λαμπερά παιδιά που έβαλαν τα κορμιά τους ασπίδα ανάμεσα στο Βωμό και τα φτυάρια της κατάχωσης αξίζουν το σεβασμό όλων μας.