16 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ και το άρμα το αψεγάδιαστο

Οι χριστιανοί χαίρονται

με την ασπίδα που άρμα αψεγάδιαστο

κοντά σ' ένα δεντρί άθελά μου

την άφησα. Εγώ ξέφυγα τη μοίρα του θανάτου.

Η ασπίδα ας πάει στ' ανάθεμα.

Πάλι θα αποχτήσω

όχι χειρότερή της.

Oι μίνι-Αγίες Γραφές και οι άνθρωποι στην Χιλή


Μετά την επιχείρηση διάσωσης των 33 χιλιανών μεταλλωρύχων ο διασώστης που θα βοηθούσε τους εγκλωβισμένους να προσδεθούν στην ειδική κάψουλα έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης τον σταυρό του και καταδύθηκε στο φρεάτιο.

«Ο Θεός και ο διάβολος πάλεψαν για μένα. Και νίκησε ο Θεός»
δήλωσε ο δεύτερος κατά σειρά διασωθείς Μάριο Σεπούλβεδα .

Μήπως όμως ξέχασαν ότι δεν βοήθησαν οι μίνι-Αγίες Γραφές που είχαν κατεβάσει στους εγκλωβισμένους αλλά ο Λούις Ουρσούα, ο μεταλλωρύχος στην ηγεσία του οποίου φαίνεται πως οφείλουν το γεγονός ότι δεν «έσπασαν» οι υπόλοιποι 32 στο διάστημα που δεν είχαν επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς και οι τεχνικοί, και το ιατρικό προσωπικό, και δεν νίκησαν ούτε ... ο διάβολος αλλά ούτε και ο Θεός αλλά οι άνθρωποι και όχι ο «Θεός» ο οποίος όπως πάντα είναι ανεύθυνος;

«Θεός αναίτιος»

Ο θεός είναι ανεύθυνος, Πλάτων εις τον μύθον του Ηρός («Πολιτεία» Ι’ 617e)

Ο Πειραιώς Σεραφείμ υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός είναι σιωνιστής

"Πράκτορες των σιωνιστών και εκπρόσωποι του διαβόλου"

Άγγελος Ανδρέου - http://www.cosmo.gr/News/Hellas/291879.html

"Πράκτορες των σιωνιστών και εκπρόσωποι του διαβόλου" είναι για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ τα μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει σε παρέμβαση του προς την Ιερά Σύνοδο, όπου αναλύει τους λόγους για τους οποίους οι χώρα μας οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση, αλλά και παίρνει θέση ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης και το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία που γίνεται προαιρετικό.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ κατ' αρχάς υποστηρίζει πως δεν κάνει πολιτική παρέμβαση, αλλά δεν μπορεί να βλέπει την “ενορχηστρωμένη και εντονότατη προσπάθεια αποδομήσεως της Ελληνοχριστιανικής ιδιοπροσωπείας του Γένους από τα δύο μεγάλα κόμματα και τα κόμματα της αριστεράς”.

Επειδή είναι αγανακτισμένος λοιπόν, ο Μητροπολίτης υποστηρίζει πως με μια σειρά από θέματα, όπως η καύση των νεκρών, το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και η μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε μάθημα επιλογής στην τρίτη λυκείου έχει ως σκοπό την αλλοίωση του ελληνοχριστιανικού φρονήματος.

“Ειδικώτερον υπό της προλαβούσης Κυβερνητικής πλειονοψηφίας ενομοθετήθησαν αθέσμως, η έργω άρνησις της Αναστάσεως των σωμάτων δια της καύσεως των νεκρών, η απομείωσις του ιερού θεσμού του Γάμου δια του συμφώνου συμβιώσεως που μετατρέπει το τιμιώτατον ανθρώπινον πρόσωπον εις ηδονικόν χρηστικόν αντικείμενον, ο εξοβελισμός παρά πάσαν έννοιαν συνταγματικής ευταξίας των Κληρικών από την μαθητικήν κοινότητα και επεχειρήθη πεισμόνως η επιβολή ψευδών και ανακριβειών δια την αλλοίωσιν της ιστορικής συνειδήσεως της μαθητιώσης νεολαίας.

Υπό δε της παρούσης πολιτικής ηγεσίας διαδίδεται μετ’ επιτάσεως ότι θα επιχειρηθή η αντισυνταγματική περιθωριοποίησις της θρησκευτικής παιδείας της δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως με την πλήρη υποβάθμισιν του ομολογιακού μαθήματος των Θρησκευτικών ως κατ’ επιλογήν μαθήματος της τελευταίας βαθμίδος.”


Η οικονομική και στρατηγική ανάλυση του Μητροπολίτη

Ο Μητροπολίτης υποστηρίζει πως η οικονομική κρίση είναι μια προσπάθεια όλων των ελληνικών κυβερνήσεων να αποδυναμώσουν την Ελλάδα, αφού το σχέδιο έχει καταστρωθεί από το 1955 κιόλας αφού καμία κυβέρνηση από τότε υπέγραφε συμβάσεις για αναθέσεις δημοσίων έργων με εταιρείες οι οποίες έδιναν μόνο μίζες στα κυβερνητικά στελέχη.

“Γι' αυτό και δεν απαιτήσαμε ποτέ τα 70 δισεκατομμύρια που μας χρωστά η Γερμανική κυβέρνηση ως πολεμική αποημίωση” λέει ο Μητροπολίτης, αφού “ εφοβούντο τας αποκαλύψεις χρηματισμού υπό Γερμανικών εταιρειών των υπευθύνων των κομμάτων εξουσίας της χώρας”.

Επιπλέον, θεωρεί μέγιστο λάθος την άρνηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στη Ρωσία, που είχε ζητήσει να έχει ναυτική βάση στο Αιγαίο, διότι το κράτος έχασε 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνο οικονομικό ατόπημα αλλά και στρατηγικό, αφού χάσαμε την ευκαιρία να “αποδυναμώσουμε το casus belli της γείτονος και να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε ελληνική λίμνη”.

Ο πρωθυπουργός είναι σιωνιστής

Παραθέτουμε την παράγραφο αυτή ως έχει:

"Η επίσκεψις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ εις την Ελλάδα, η επίτευξις του μακροχρονίου σχεδίου του σιωνιστού κ. Σόρος δια την παραχώρησιν Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων εις την Ισραηλιτικήν πολεμικήν μηχανήν δια τας στρατιωτικάς ασκήσεις αυτής, η υπογραφή πολιτικοστρατιωτικών συμφωνιων μετά του Ισραήλ, ο εναγκαλισμός μας από το διεθνές Εβραϊκό λόμπυ των Η.Π.Α. των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπρεζίνσκυ και σία και αι συγχαρητήριαι προσρήσεις του Αντιπροέδρου της Αμερικανικής Κυβερνήσεως, η άμεσος αναβάθμισις της χρηματικοπιστοληπτικής ικανότητος της χώρας από την Moodys αποδεικνύουν ποία είναι πλέον τα νέα «αφεντικά» της αγιοτόκου και ηρωωτόκου ταύτης πατρίδος και ερμηνεύουν διατί η παρούσα Κυβέρνησις ηρνήθη το νόμιμον αίτημά μου να διαλύση τα ψευδεπίγραφα τεκτονικά δήθεν ιδρύματα που παραβιάζουν τας διατάξεις του άρθρου 188 του Αστικού Κώδικος και αποτελούν προπύργια του διεθνούς σιωνιστικού και σατανοκινήτου «σαχεντρίν», που ύψωσεν ως ψευδοθεόν τον δυσώνυμον Εωσφόρον η Διάβολον κρυπτογρα-φικά αναφερόμενον ως δήθεν «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» (Μ.Α.Τ.Σ.) αρνηθέν την πίστιν εις τον Τρισάγιον Θεόν της Διαθήκης μέσω της Ραββινικής γραμματείας, του Ταλμούδ και της Καμπάλα, και που αγωνίζεται παντί σθένει δια την επίτευξιν παγκοσμίου διακυβερνήσεως και δια την επιβολήν του Εωσφορισμού ως παγκοσμίου θρησκείας (ΜΡΑ)."