08 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!


ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΚΙ ΕΣΥ ΜΗ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.

ΚΙ ΕΣΥ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...ΠΟΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ...ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!
ΤΡΙΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ!!!!!
__________ _________ __________

ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ!!!!!!
ΚΛΑΙΤΕ ΩΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ.........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ...........
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!
ΠΡΟΔΟΤΕΣ.......


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!!

Χωρίς σχόλια.....Ας βγάλει μόνος του ο καθένας τα συμπεράσματά του!!!!
____________________________________________
[Πρωτόκολλο 7.

7.1-Αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε είναι η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας.Στα διάφορα κράτη δεν πρέπει να υπάρχουν παρά μόνο μάζες απόρων και κάποιοι αφοσιωμένοι σε μας εκατομμυριούχοι,αστυνομικοί και στρατιώτες.
7.2-Σε όλη την Ευρώπη αλλά και σε άλλες ηπείρους πρέπει να δημιουργούμε ταραχές,διχόνοιες και μίση.Το όφελος είναι διπλό.Αφενός μεν εξεσφαλίζουμε το σεβασμό όλων των χωρών και την από μέρους τους αναγνώριση ότι μπορούμε όποτε θέλουμε να προκαλέσουμε αταξία ή να αποκαταστήσουμε αντίστοιχα την τάξη.Όλες αυτές οι χώρες θα συνηθίσουν να μας θεωρούν αναγκαίο βάρος.]
"ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ",Δ.Δ.Λιακόπουλος.

ΒΕΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ.ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ;;;

[Ουδεμία δε των στάσεων εκείνων απέβη τοσούτον εναγώνιος,μακρά κα αιματηρά,όσον η κατά το πέμπτον έτος της του Ιουστινιανού βασιλέως εκραγείσα,ήν πρόκειται να ιστορήσωμεν ενταύθα.Την στάσιν ταύτην υπεκίνησεπιθανώτατα πολιτική τις φατρία,ήτις ήθελε να αναβιβάση εις τον θρόνον ένα των ανεψιών του Αναστασίου.Είναι αληθές ότι συνήθως αποδίδεται εις τους μεταξύ Βενέτων και Πρασίνων διαπληκτισμούς' αλλ' οι διαπληκτισμοί ούτοι υπήρξαν απλή πρόφασις του κινήματος.
................
Εν τούτοις,επί του ιπποδρομικού αγώνος καθ' όσον συνέβη η προκειμένη στάσις,οι Βένετοι αναφαίνονται ομολογουμένως συμπολιτευόμενοι,οι δε Πράσινοι,αντιπολιτευόμενοι.Ώστε υπήρξε διαφορά τις περί τας σχέσεις αυτών προς την κυβέρνησιν του Ιουστινιανού' αλλ' η διαφορά αύτη προέκυπτεν,αν δεν απατώμεθα,ουχί εξ ιδιαζούσης τινός ευνοίας του βασιλέως προς τους Βενέτους,αλλ' εκ τούτου μάλλον ότι οι Πράσινοι συνετάχθησαν μετά της μερίδος,ήτις επεδίωκε την εις τον θρόνον ανάβασιν ενός των ανεψιών του Αναστασίου και ήτις κυρίως φαίνεται προκαλέσασα την στάσιν ταύτην.Ωφελήθη δε από όλας τας αφορμάς της δυσαρεσκείας όσαι υπήρχον κατά της κυβερνήσεως,και ιδίως από της κοινής αγανακτήσεως,ήτις επεκράτει ένεκα του θρησκευτικού διωγμού όν επεχείρησεν,ως θέλομεν ίδει,ο Ιουστινιανός ευθύς εξ αρχής της βασιλείας αυτού,και ένεκα των καταχρήσεων,των αδικιών και των καταπιέσεων ανωτάτων τινών του κράτους λειτουργών.
............................
Εν διαστήματι τεσσάρων ημερών η πρωτεύουσα έμεινεν εις την διάκρισιν των στασιαστών και του αγρίου όχλου όστις,ως συνήθως συμβαίνει εις παρομοίας περιστάσεις,παρεξετράπη εις μυρίας όσας κακουργίας,πυρπολών,λεηλατών και φονεύων.Ο Ιουστινιανός και η Θεοδώρα μετά τινων συγκλητικών,του Βελισαρίου και άλλων τινών στρατηγών,διετέλουν κεκλεισμένοι και απρακτούντες εν τοις ανακτόροις.Δεν ετόλμων να μεταχειρισθώσι την βασιλικήν φρουράν,διότι έβλεπον αυτήν ουχί πρόθυμον να καταπολεμήση τους αντάρτας,και μετεκάλεσαν έτερά τινα τάγματα εκ των πέριξ πόλεων.
............................
.]
"ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ",Κ.Παπαρρηγόπουλου,βιβλίον ένατον,σελ.122.

Ο μικρός Αλέξης πήγε να βρεί τον Θάνο Αξαρλιάν.....


Συγκλονιστήκαμε!!!!Γι αυτό το κυνήγι της ΜΟΙΡΑΣ,για τις Αρμένισσες ΜΑΝΑΔΕΣ!!!!
Γνωρίζοντας πολύ καλά τον ψυχισμό,τη κουλτούρα,τη παιδεία,αλλά και το πόνο που κουβαλούν μέσα τους οι Αρμένιοι,ταραχτήκαμε όταν διαβάσαμε ότι ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος,είναι γιός Αρμένισσας!!!!!
Μας ήρθε στη μνήμη η Σταυρούλα Αξαρλιάν,μάνα του Θάνου Αξαρλιάν......

Ποιό είναι αυτό το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ που κατατρέχει συνεχώς αυτούς τους πολυβασανισμένους Αρμένιους.....
Γιατί πάντα να χάνουν τα παιδιά τους.....
Αυτές οι μανάδες,που από το πρωί μέχρι το βράδυ,συμβουλεύουν τα αγόρια τους πως να γίνουν οι πιο καλοί άνθρωποι.....
Ένα δάκρυ κυλά...,ένας κόμπος στο λαιμό.....
______________________________________________________________
Μέλος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ η ΤΖΙΝΑ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ

Τι τραγικό;
Μια μητέρα φιλάνθρωπος, έτοιμη να προσφέρει να χάνει έτσι το παιδί της!

Έχασε τη δική της ΕΛΠΙΔΑ.
Διαβάστε τη συνέχεια/

________________________________________________________________
10/04/03 10:08

Συγκλονιστική μαρτυρία
Συγγνώμη Κουφοντίνα για το θάνατο Αξαρλιάν στην απόπειρα δολοφονίας κατά Παλαιοκρασσά

Eurokinissi
Αμήχανος εμφανίστηκε ο Δ.Κουφοντίνας κατά την κατάθεση της μητέρας του Θ.Αξαρλιάν
Αθήνα


Με την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασσά, στις 14 Ιουλίου 1992, συνεχίστηκε την Πέμπτη η δίκη για τη 17 Νοέμβρη. Συμμετοχή στην επίθεση ομολόγησε ο Κώστας Τέλιος, ενώ ο Δ.Κουφοντίνας ζήτησε συγγνώμη για το θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν.
Συντετριμμένη κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η Σταυρούλα Αξαρλιάν, μητέρα του Θ.Αξαρλιάν, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη κατά την επίθεση με ρουκέτα σε βάρος του πρώην υπουργού.
Η κ. Σταυρούλα Αξαρλιάν κατέθεσε ότι τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία είχε παρακαλέσει τους τρομοκράτες να καταθέσουν τα όπλα και να σταματήσουν στη μνήμη του παιδιού της, αλλά, όπως είπε, εκείνοι συνέχισαν.
«Περίμενα αυτή τη στιγμή, γιατί δεν είχα μιλήσει ποτέ μου. Ο γιος μου ήταν ένα χαρισματικό παιδί, που θα προσέφερε στην κοινωνία. Θα μπορούσα να μιλώ ώρες γι' αυτόν. Όταν σκοτώθηκε, χάθηκε όλος ο κόσμος από μπροστά μου» ανέφερε η κ. Αξαρλιάν.
συνέχεια:news in.gr