18 Ιουλίου 2011

Πυρκαγιά σε πευκοδάσος στην περιοχή Μακρισίων Ηλείας.Ξυπνούν μνήμες της λαίλαπας του 2007.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε πευκοδάσος,κοντά στην περιοχή που ο θάνατος μαύρισε τον τόπο το 2007...
 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα,ένα πεζοπόρο τμήμα και 2 πεζετέλ, επιχειρούν,ενώ κατέφθασαν και ενισχύσεις κανανταίρ...
(φωτογραφία από το 2007)Εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν...

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.Το δημοκρατικό Καθήκον, στις 24 Ιουλίου 2011 και στις 11 π.μ. υποδεικνύει προσκύνημα στο Ναό της Δημοκρατίας, την Πλατεία Συντάγματος.Στάθης Β. Παναγούλης
Προς τον
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Κάρολο Παπούλια
Προεδρικό Μέγαρο
Κύριε Πρόεδρε,
Οι Αγώνες και οι θυσίες του Ελληνικού Δημοκρατικού Λαού κατά της ξενοκίνητης τυραννίας των συνταγματαρχών, 37 χρόνια μετά, βρίσκουν τη Δημοκρατία μας απισχνασμένη, τις Συνταγματικές λειτουργίες της υπό εκμηδένιση, την Εθνική μας Κυριαρχία μειωμένη και τη χώρα διατελούσα υπό οικονομική Κατοχή της Διεθνούς τοκογλυφίας.
Η ιστορική Μνήμη, δεν συγχωρεί, πλέον, κατά συνθήκη ομιχλώδη επιφαινόμενα και...

 συμμετοχή σ’ αυτά. Το αντίθετο, επιτάσσει «πάλης ξεκίνημα, νέους αγώνες/για νάβρουν ανάπαυση οι πρώτοι νεκροί».
Κύριε Πρόεδρε,
Το δημοκρατικό Καθήκον, στις 24 Ιουλίου 2011 και στις 11 π.μ. υποδεικνύει προσκύνημα στο Ναό της Δημοκρατίας, την Πλατεία Συντάγματος.
Αθήνα, 18.07.2011
Με σεβασμό,
Στάθης Β. Παναγούλης

Πρωταθλήτρια κόσμου στο γυναικείο ποδόσφαιρο η Ιαπωνία


Οι Αμερικανίδες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό με νύχια και με δόντια, όμως τα κορίτσια της Ιαπωνίας αποδείχτηκαν πολύ σκληρές για να πεθάνουν και επικράτησαν 3-1 στα πέναλτι σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Νέο ρεκόρ για την τιμή του χρυσού ελλείψει προόδου στις συζητήσεις για το αμερικανικό χρέος

Στα 1.600 δολάρια η ουγγιά έφτασε η τιμή του χρυσού άμεσης παράδοσης (spot) καθώς συνεχίζονται οι ανησυχίες για τα χρέη χωρών της Ευρωζώνης και των ΗΠΑ.

“Η κατάσταση στην Ευρωζώνη, αλλά και η το πρόβλημα με το όριο χρέους των ΗΠΑ, συνεχίζουν βρίσκονται στο επίκεντρο,” δήλωσε στο
Bloomberg ο Ben Westmore της National Australia Bank Ltd.

Ειδικότερα, ο χρυσός ενισχύεται 0,4%, ή 6,55 δολ., στα 1.600,1 δολ. η ουγγιά, ενώ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του
Comex στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης το συμβόλαιο Αυγούστου καταγράφει άνοδο 0,5% στα 1.597,5 δολ. έχοντας

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του χρυσού βρίσκεται  στην 11η διαδοχική ημέρα ανόδου, σερί το οποίο είναι το μεγαλύτερο από τον Ιούλιο του 1980.

Τέλος, το ασήμι άμεσης παράδοσης κερδίζει 1,9% στα 40,055 δολ. η ουγγιά, τιμή η οποία είναι η μεγαλύτερη από τις 4 Μαΐου.

Πηγή...

Παπά-Ηλίας ο "Παπαφλέσσας" : Γ.Παπανδρέου είσαι ΒΛΑΚΑΣ


!

Σχετικό θέμα:

Αλφειός Ποταμός: Παπα-Ηλίας, ο σύγχρονοςΠαπαφλέσσα

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ ο Έλληνας «Ράμπο»

Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη