23 Νοεμβρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ








ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!

Εμείς οι Έλληνες, εμείς οι Εθνικοί, αυτοοριζόμαστε με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια και επιμονή μέσω της συγκεκριμένης ελληνικής, πολυθεϊστικής εθνογονίας που φθάνει μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, έως τη χαραυγή του ανθρώπινου Πολιτισμού. Τιμούμε τους προγόνους μας και αναγνωρίζουμε ως Θεούς, Θεές και Ήρωες, τους ίδιους που αναγνώριζαν και τιμούσαν οι πριν από εμάς ελεύθεροι κάτοικοι αυτού του ιερού τόπου. Η αντίληψη που εμείς έχουμε για τον Κόσμο, αυτό το σοφά διατεταγμένο Άπειρο, είναι αντίληψη πολυθεϊστική. Ο Κόσμος, κατ'; εμάς, εξελίσσεται ακολουθώντας σπειροειδή κίνηση, σε μια σύμπραξη του θεϊκού (αθάνατου) με το ανθρώπινο (θνητό) στοιχείο. Εντός αυτού του μη γραμμικού και δυναμικού συστήματος, ο «Θεός» νοείται μόνον ως εσωτερικό και αναπόσπαστο κομμάτι του και ως δύναμη που εγγυάται απλώς την συνέχεια και σταθερότητα της αενάου σπειροειδούς κινήσεως. Το «κάλεσμα» του θνητού να υψωθεί πνευματικά από το τιτανικό στο θεϊκό, και η φυσική ροπή του ανθρώπου προς το Θείο, έχει οδηγήσει, όσο καιρό υπάρχουμε ως Έθνος Ελληνικό, τις πιο φωτισμένες διάνοιες στα υψίπεδα της πρόσληψης του Κόσμου ως αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή ως Κόσμημα, το οποίο χαίρονται Θεοί και άνθρωποι σε μια τέλεια συναρμογή.

Εμείς οι Έλληνες, εμείς οι Εθνικοί, διατρέξαμε με την παρουσία μας όλη την ιστορική περίοδο μέχρι τους άκρως ενδιαφέροντες σημερινούς καιρούς, και τα πιο φωτισμένα τέκνα μας έκαναν συνεχώς την σποραδική εμφάνισή τους ακόμα κι όταν το σκοτάδι κάλυπτε σχεδόν τα πάντα και οι μαυροφορεμένοι κατακτητές αντιμετώπιζαν με φωτιά και ξίφος το «ελληνίζειν». Γι αυτή την ανά τους αιώνες παρουσία μας, δεν απαιτήθησαν ούτε.. εξορισμένα διαστημόπλοια, ούτε.. "μυστικές" (συνεπώς ιστορικά ανύπαρκτες) ομάδες «Ε», ούτε.. κούφιες γαίες για να μας κρύψουν, πόσο μάλλον.. εξωγήινες συνωμοσίες και άλλα σχετικά. Όλη αυτή η παραμυθητική παράνοια αποτελεί μεσσιανικό (ήτοι ΜΗ ελληνικό) κατασκεύασμα που μεταθέτει την αναγκαία ΠΡΑΞΗ αναγεννήσεως του Έλληνα, από το χειροπιαστό και πραγματικό ΤΩΡΑ σε κάποιο "μακρινό" ΠΟΤΕ.

Τα μόνα που απαίτησε από τα βάθη της αρχαιότητος μέχρι τώρα η Ιστορία από τους Έλληνες ήσαν, είναι και θα είναι η Αυτενέργεια, η Γνώση, καθώς και η Αφοβία απέναντι στη χειρότερη μορφή μισανθρωπίας που μπορεί να εμφυτευθεί σε ζωντανό πλάσμα. Και η οποία υπαγορεύει το ΜΙΣΟΣ με μοναδικό της κριτήριο την ταύτιση ή διαφορά στην αντίληψη περί Θεών και Κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που καταγγέλλεται ο λεγόμενος Μονοθεϊσμός ως η αρχική πηγή της όποιας Μη Ανοχής και Μισαλλοδοξίας.

Ίσως, σε κάποιους, η εικόνα της νύν εν Ελλάδι "κρατούσης" Θρησκείας, την οποία πλάθουν και μεταφέρουν τα δουλικά προς την εν λόγω Θρησκεία ΜΜΕ, να δίνει την εντύπωση μίας.. παντοδυναμίας ή να δημιουργεί φόβο με αλλεπάλληλες έμμεσες και άμεσες απειλές ότι θα πατάξει ΟΛΟΥΣ τους αλλοθρήσκους. Ωστόσο, για κάποιους άλλους πολίτες οι οποίοι γνωρίζουν κάτι περισσότερο από τον μέσο καταναλωτή τηλεπληροφορίας, μόνο παντοδυναμία δεν μπορούν να υποσχεθούν τα πηχτά σκοτάδια απέναντι σε μια Αλήθεια διάπυρη. Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η παγερή σιωπή , ο κενός λόγος, ο φόβος, η δεισιδαιμονία και η εθελοδουλία είναι τα.. βιοηθικά προτάγματα που ταιριάζουν στην Ελλάδα (για Ορθοδοξία βεβαίως ούτε λόγος..) η Ιστορία μας διδάσκει ότι στην Ελλάδα ταιριάζουν τα ακριβώς αντίθετα, δηλαδή Παρρησία, Ελευθεροπρέπεια, Αφοβία, συγκροτημένος Πολιτικός λόγος. Πάνω σ΄ αυτές τις αρχές-πρότυπα πορευόμαστε λοιπόν και εμείς υποσχόμενοι τον «απέραντο Πανικό σ΄ αυτούς που μας εχθρεύονται».

Τι είδους ενόχληση θα αισθανόταν άραγε η κακομαθημένη "κρατούσα" Θρησκεία αν οι χιλιάδες των -κατ';αυτήν- "ειδωλολατρών" ζούσαμε σύμφωνα με τα προγονικά μας νομιζόμενα, τη στιγμή μάλιστα που έχουμε πολλές φορές δηλώσει ότι διόλου δεν μας ενδιαφέρει μία με το ζόρι αποχριστιανοποίηση των λοιπών ελλαδιτών. Μία ξεκάθαρη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα έθετε ένα τέλος και στην προ ετών απορία μας για την καταστροφική μανία των «διωγμιτών» απέναντι στα ελληνικά καλλιτεχνήματα. Γνωρίζουν άριστα οι σκοταδιστές ότι η ουσιαστική, αδογμάτιστη και εις βάθος μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας αναπόφευκτα οδηγεί σ΄ αυτό που ο μύστης του Ελληνικού Πολυθεϊσμού L. Menard αναγνωρίζει ως εξαγνισμό στη ζείδωρο πηγή («αφήστε με εις τη ζείδωρο πηγή να εξαγνιστώ εκεί που η θεϊκή Ελλάς εγνώρισε την αλήθεια»). Η Ελληνική Παιδεία πάντα θα οδηγεί τα πιο φωτισμένα τέκνα της στη λατρεία της αρχέγονης και αειρέουσας Πηγής της Γνώσης και της Συμπαντικής Σοφίας των Θεϊκών Νόμων. Είμαστε πολύ αυθεντικοί για να πιστέψουμε στη λογική άρνηση του Κόσμου που οδηγεί ο κομπασμός περί εξωκοσμικού "Δημιουργού". Από τη μία, άφοβα και τολμηρά καταδεικνύουμε το με ποιόν τρόπο επεβλήθη στην πραγματικότητα η πολυ(αυτο)διαφημισμένη "Θρησκεία της Αγάπης", καθώς και με ποιόν τρόπο ασταμάτητα δουλεύει για την διατήρηση του επί γης πνευματικού Σκότους. Από την άλλη, με οξυδέρκεια διαβλέπουμε τους συμβολισμούς των μυθολογικών αφηγήσεων, και ανιχνεύουμε τις μεγάλες και ιερές Αλήθειες.

Με δυο λόγια είμαστε Έλληνες στο ΕΔΩ και το ΤΩΡΑ δηλώνοντας το ανοικτά και δημόσια, όσο κι αν αυτό δυσαρεστήσει το πολυκέφαλο μονοθεϊστικό αδιέξοδο.

Η επανάσταση των καταθετών.Πάρτε ό,τι έχετε στις 7 Δεκέμβρη από τις τράπεζες!ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!


Παρίσι, Γαλλία«Αν 20 εκατομμύρια άνθρωποι αποσύρουν τις καταθέσεις τους το σύστημα θα καταρρεύσει. Η επανάσταση θα γίνει μέσω των τραπεζών»...
Ο θρύλος της Manchester United Ερίκ Καντονά προτρέπει τον κόσμο να αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες σε ένα βίντεο που κάνει «θραύση» στο Διαδίκτυο και πυροδοτεί online εκστρατεία για «άδειασμα» των λογαριασμών στις 7 Δεκεμβρίου.
«Για να μιλήσουμε για επανάσταση, δεν θα πάρουμε τα όπλα, δεν θα σκοτώσουμε ανθρώπους. Μπορούμε να κάνουμε κάτι απλό. Το σύστημα είναι δομημένο πάνω στη δύναμη των τραπεζών. Οπότε μπορεί να καταστραφεί μέσω των τραπεζών» λέει ο 44χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής στο βίντεο που φέρει ημερομηνία 6 Οκτωβρίου.
«Αντί να βγεις στους δρόμους και να διανύσεις χιλιόμετρα για να διαμαρτυρηθείς, πήγαινε στην τράπεζά σου και απόσυρε τις καταθέσεις σου» προτείνει ο Καντονά. Το βίντεο, που ελήφθη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εφημερίδα Presse Ocean, έχει υπότιτλους σε πολλές γλώσσες και μέχρι στιγμής το έχουν δει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. «Αν υπάρξουν 20 εκατομμύρια άνθρωποι που αποσύρουν τις καταθέσεις τους το σύστημα θα καταρρεύσει χωρίς όπλα, χωρίς αίμα, τίποτα» υπογραμμίζει.
«Τρία εκατομμύρια, δέκα εκατομμύρια και τότε θα υπάρξει πραγματική απειλή. Και τότε θα γίνει η πραγματική επανάσταση. Η επανάσταση θα γίνει μέσω των τραπεζών» καταλήγει ο Καντονά.Σε μία σελίδα δικτύου κοινωνικής δικτύωσης περίπου 12.000 άνθρωποι δηλώνουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την κίνηση υπό τον τίτλο: Επανάσταση!
Στις 7 Δεκεμβρίου θα αποσύρουμε όλοι τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό
Το σχετικό βίντεο εδώ:

Δήλωση του Ιφικράτους Χολαργέως για το νεοσυσταθέν προδοτικό κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην σκληρή εποχή της κατοχής, επέλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη να αποδείξει για μία εισέτι φορά το πόσο ξένη αισθάνεται προς τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.
Σε καιρούς χαλεπούς για το Έθνος, επέλεξε να ταυτιστεί ανοικτά με το Μνημόνιο και τους ξένους κατακτητές, διότι της αρκεί να συγκυβερνήσει με το προδοτικό Πασόκ.

Σε καιρούς που ο Λαός ζητά τιμωρία των ενόχων για την προδοσία και την κατοχή, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ένοχοι είναι οι Έλληνες πολίτες και ως εκ τούτου οφείλουν να υποστούν την ξένη κατοχή.
Ουδείς Έλλην τρέφει αυταπάτες για το ποιόν του κόμματος της Μπακογιάννη. Πρόκειται για ελληνόφωνους γκάουλάιτερς του 4ου Ράιχ.
Στόχος τους είναι να επεκταθεί και να παγιωθεί η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα με βιτρίνα τα όργανα της Ε.Ε. Θέλουν μία Ελλάδα προτεκτοράτο του Βερολίνου και των Βρυξελλών.
Ηδονίζονται να βλέπουν τους Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή. Μισούν ο,τιδήποτε Ελληνικό. Πάνω απ’ όλα μισούν την Εθνική Ανεξαρτησία.
Δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Λαό. Θεωρούν ότι είναι ανίκανος να κυβερνηθεί μόνος του, και χρειάζεται ξένους επιτρόπους.
Ο Ελληνικός Λαός θα τιμωρήσει σκληρά τους ελληνόφωνους γκαουλάιτερς που τόλμησαν να εμφανισθούν στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη και θα τους συνθλίψει με κάθε μέσον.
Κάθε προδότης που εμφανίζει το αποκρουστικό του πρόσωπο στην Ελληνική πολιτική σκηνή, θα έχει απέναντί του το οργισμένο Ελληνικό Έθνος, το οποίο ζητά εκδίκηση. Αγχόνες. Λαϊκά Δικαστήρια. Επανάσταση. Γκρέμισμα του σάπιου πολιτικού κατοχικού καθεστώτος που εκπροσωπεί η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Μεγάλος Ξεσηκωμός πλησιάζει. Και τίποτε δεν μπορεί να σώσει το κατοχικό καθεστώς που εκπροσωπεί η Ν. Μπακογιάννη. Όσες πολιτικές μεταλλάξεις και αν κάνει, δεν θα γλυτώσει. Θα αφανιστεί από τον Επαναστατημένο Λαό. Χωρίς κανένα έλεος.  

Starbucks και σιωνισμός

Ο Howard Shultz, πρόεδρος των Starbucks είναι γνωστός σιωνιστής και προπαγανδιστής του Ισραήλ. Το 1998 βραβεύτηκε από το Jerusalem Fund of Aish HaTorah με το «τιμητικό βραβείο των Φίλων του Σιωνισμού», για τον «σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στην προώθηση της στενής συνεργασίας ΗΠΑ-Ισραήλ». Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι χορηγός σε εκθέσεις ισραηλινών όπλων, αλλά και του ιστοχώρου σιωνιστικής προπαγάνδας www.honestreporting.com/. Μετά τη σφαγή της Τζενίν, της Ναμπλούς και της Βηθλεέμ, κατηγόρησε τους Παλαιστίνιους για τρομοκρατία και αντί-σημιτισμό και κάλεσε σε υποστήριξη του Ισραήλ. Και ενώ εν μέσω της δεύτερης Ιντιφάντα, οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της διεθνούς πίεσης για μποϋκοτάζ, απέσυραν τις επενδύσεις τους, τα Starbucks άνοιγαν καινούρια καταστήματα στο Ισραήλ. http://www.inminds.com/boycott-starbucks.html, http://resistencias2005.blogspot.com/2007/02/starbucks.html

Διαβάστε περισσότερα για την εμπλοκή των Starbucks και του προέδρου τους Howard Shultz με το ισραηλινό απαρτχάιντ: "Starbucks: Το "καφέ της χαράς" των σιωνιστών, των στρατευμάτων κατοχής και των βασανιστών του Γκουαντάναμο"

Πηγή…

....... ο εβραϊσμός και ο σιωνισμός δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μπορούμε να είμαστε αντισιωνιστές, με την ελπίδα πως θα καταλάβουν κάποτε και οι εξ Εβραίων απαίδευτοι και ανόητοι πως δεν υπάρχουν σε τούτη τη Γη «περιούσιοι λαοί» προορισμένοι να κυριαρχήσουν πάνω στους άλλους. Σε τούτη τη Γη υπάρχουν μόνο εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι, πάνω, έξω και πέρα από ράτσες και φυλές.

Πηγή…

Διαβάστε ποιες είναι οι Ισραηλινές εταιρείες και πολυεθνικές που στηρίζουν το καθεστώς Απαρτχάιντ του Ισραήλ