10 Αυγούστου 2009

«ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ»!Τάδε έφη Σημίτης προς οικογένεια Σολωμού!

Tην βάρβαρη εκτέλεση του ήρωα Σολωμού είδαν δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, καθώς κατεγράφη από την τηλεοπτική κάμερα. Επρόκειτο για μία συγκλονιστική στιγμή της πρόσφατης Ιστορίας μας που όσοι πραγματικοί Έλληνες την είδαν, δεν θα την ξεχάσουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Λίγες ημέρες προηγουμένως είχε λυντσαριστεί μέχρι θανάτου από τους Τούρκους σε αντικατοχική διαδήλωση στην Λευκωσία ο ξάδερφος του Σολωμού, Τάσος Ισαάκ, μια σκηνή που επίσης κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ… «ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ»!

Συνέντευξη στον Θόδωρο ΧΑΤΖΗΓΩΓΟ
ο Σπύρος Σολωμού τιμήθηκε για την θυσία του γιου του από την ομάδα του Αρη.Στις 14 Αυγούστου 1996 δολοφονήθηκε από τους Τούρκους στην Κύπρο ο Σολωμός Σολωμού, την στιγμή που προσπαθούσε να κατεβάσει από τον ιστό της την τουρκική σημαία που εκπροσωπεί τον Τουρκικό Στρατό Κατοχής.
Tην βάρβαρη εκτέλεση του ήρωα Σολωμού είδαν δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, καθώς κατεγράφη από την τηλεοπτική κάμερα. Επρόκειτο για μία συγκλονιστική στιγμή της πρόσφατης Ιστορίας μας που όσοι πραγματικοί Έλληνες την είδαν, δεν θα την ξεχάσουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Λίγες ημέρες προηγουμένως είχε λυντσαριστεί μέχρι θανάτου από τους Τούρκους σε αντικατοχική διαδήλωση στην Λευκωσία ο ξάδερφος του Σολωμού, Τάσος Ισαάκ, μια σκηνή που επίσης κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Την προσεχή Τρίτη συμπληρώνονται 11 ακριβώς χρόνια από την βάρβαρη εκτέλεση του ήρωα Σολωμού και με την ευκαιρία αυτή ο “Ελεύθερος Κόσμος” συνομίλησε, προχθές Πέμπτη, με τον πατέρα του ήρωα κ. Σπύρο Σολωμού, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε ο Αρης, λίγο πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Σολωμού μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά, τι εντολή είχε δώσει τότε ο Σημίτης στην οικογένειά του, για να μην ενοχλούνται οι Τούρκοι…

Την περασμένη άνοιξη είχατε εμφανιστεί σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και είχατε καταγγείλει ότι ο Δήμος Παραλιμνίου αρνείται να παραχωρήσει χώρο στο γνωστό τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, για την εγκατάσταση μνημείου για τον γιο σας και τον Τάσο Ισαάκ που πλήρωσε ο ίδιος με δικά του έξοδα. Πώς ακριβώς έχει το θέμα;
Κοιτάξετε… Ο Σφακιανάκης έφτιαξε ένα μνημείο για τον Σολωμό και θέλει να του παραχωρήσουν χώρο για να το τοποθετήσει. Αυτό το ζητά εδώ και τέσσερα – πέντε χρόνια, αλλά δεν τον βοηθά κανένας. Δεν ξέρω πού κολλάει το θέμα… Του υποσχέθηκαν να του δώσουν χώρο εκεί που είναι το πολιτιστικό κέντρο Αμμοχώστου στην Δερύνεια. Τελικά αυτό δεν έγινε και ο Νότης αποτάθηκε στον Δήμο Παραλιμνίου και σε πάρα πολλούς άλλους, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε.

ο τάφος τοη Ήρωα Σολωμού στο ΠαραλίμνιΓιατί δεν προχωρά αυτή η Ιστορία κύριε Σολωμού;
Αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! Εγώ αυτό πιστεύω… Δεν θέλουν να ακούγεται φωνή ενάντια στα τουρκικά στρατεύματα.

Σε ποιο νεκροταφείο είναι θαμμένα τα παιδιά;
Στο Παραλίμνι. Η οικογένειά μας είναι από το Παραλίμνι.

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

Ο Σολωμός δολοφονήθηκε από τους Τούρκους στις 14 Αυγούστου 1996. Μετά από 11 χρόνια κύριε Σπύρο, εσείς ως πατέρας, βλέπετε ότι η θυσία του παιδιού σας πήγε χαμένη;
Είναι δύσκολο να απαντήσω, να σου εξηγήσω πώς αισθάνομαι. Σαν πατέρας ήθελα να τον έχω εδώ. Αλλά αφού το έκανε, το έκανε. Τώρα, αν πήγε χαμένη η θυσία, εγώ πιστεύω ότι καμιά θυσία δεν πάει χαμένη. Οι θυσίες πάνε χαμένες όταν τες ξεχάσωμε.

Δηλαδή η Κύπρος κέρδισε τίποτα από τις θυσίες του Σολωμού Σολωμού και του Τάσου Ισαάκ;
Αυτό είναι θέμα αυτών που διοικούν την Κύπρο και που χειρίζονται τα θέματα.Εγώ νομίζω πως κάτι προσέφερε.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Από ότι ξέρουμε, κύριε Σολωμού, εσείς ανήκετε στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Όμως το ΔΗ.ΣΥ έχει ταχθεί υπέρ του Σχεδίου Ανάν…
Πράγματι, είμαι ιδρυτικό μέλος του ΔΗ.ΣΥ. Ακριβώς επειδή διεφώνησα με το σχέδιο Ανάν, αποχώρησα από το ΔΗ.ΣΥ. Και από τότε δεν έχω ενταχθεί σε κανένα κόμμα.

Δηλαδή, πιστεύετε ότι το σχέδιο Ανάν, ακόμη και αν βελτιωθεί είναι καταστροφή για την Κύπρο;
Το σχέδιο Ανάν προνοεί ότι η Τουρκία θα γίνει κύριος ολόκληρης της Κύπρου. Της παραχωρεί επεμβατικά δικαιώματα σε ολόκληρο το νησί. Δηλαδή, το σχέδιο Ανάν, μας ζητά να υπογράψωμε με την υπογραφή μας, να εγκρίνωμε τα όσα έπραξε η Τουρκία μέχρι σήμερα στην Κύπρο. Αυτό ζητά από εμάς τους Κυπρίους το σχέδιο Ανάν.

Ναι αλλά λένε ότι εσείς οι Παραλιμνιώτες έχετε συμφέροντα με τις περιουσίες σας από το σχέδιο Ανάν… Γι΄ αυτό άλλωστε ψηφίσατε 70% υπέρ του σχεδίου Ανάν.
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αν υπάρχει ελπίδα τώρα να πάρωμε και κάτι, με το σχέδιο Ανάν δεν θα πάρωμε τίποτα. Αλλο να παραχωρείς θέματα με την υπογραφή σου και άλλο να τα διεκδικάς. Ας τα πάρουν αλλά δίχως την υπογραφή μας… Εμείς δεν θα σταματήσωμε ποτέ να τα διεκδικώμε.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όπως έχουν εξελιχθεί σήμερα τα πράγματα, με την είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε., ποια βλέπετε ότι μπορεί να είναι η λύση του Κυπριακού;
Μπορεί να επιτευχθεί πολύ καλή και σωστή λύσις, αν οι διοικούντες σκεφθούν σοβαρά και υποστηρίξουν στα σοβαρά τα δίκαια του Κυπριακού λαού.

Την υποψηφιότητα του κ. Χριστόφια με το ΑΚΕΛ για την Προεδρία της Κύπρου πώς την βλέπετε;
Ο κύριος Χριστόφιας, όπως ο ίδιος εδήλωσε θα υποστηρίξει το “ΟΧΙ” για να τσιμεντώσει το “Ναι”. Δεν ξέρω αν ο στόχος της υποψηφιότητάς του είναι αυτός. Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Ας ελπίσουμε ότι εννοεί αυτό που είπε.

Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε την αίσθηση ότι κάποιοι πάνε να φτιάξουν “Κυπριακή συνείδηση” στην Κύπρο, με την έννοια να πεισθούν οι Κύπριοι ότι δεν έχουν καμμία σχέση με τους Έλληνες. Υπάρχει όντως τέτοια προσπάθεια;
Σ’ αυτό το νησί ό,τι και να κάνουν η καρδιά μας θα είναι πάντα Ελληνική. Ό,τι λύση κι αν δώσουν στο Κυπριακό, εμείς θα αισθανόμαστε πάντα Έλληνες. Κι αν δεν είναι η σωστή λύση, πάντα θα υπάρχει Κυπριακό πρόβλημα. Πρέπει να αποχωρήσουν τα Τουρκικά στρατεύματα και να αφήσουν Έλληνες και Τούρκους να αποφασίσουν μόνοι τους για την τύχη του τόπου τους. Τότε μόνο θα λυθεί το Κυπριακό. Όσο υπάρχουν οι επεμβάσεις έξωθεν, ούτε σωστή Κυπριακή συνείδηση μπορεί να δημιουργηθεί, ούτε λύση του Κυπριακού να βρεθεί.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗη στιγμή της εκτέλεσης του, από τους τούρκους

Για τον Αρη που σας τίμησε το βράδυ της Τετάρτης, στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στην Θεσσαλονίκη, τι έχετε να πείτε;
Ο Αρης μας συμπαραστέκεται από το 1996 – 97, όταν κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς, στην Κωνσταντινούπολη και αφιέρωσε εκείνο το τρόπαιο στην μνήμη του Σολωμού και του Ισαάκ. Είχανε μάλιστα έλθει τότε στην Κύπρο. Το 2001 οι άνθρωποι του Αρη ήλθαν πάλι στην Κύπρο και έκαναν τρισάγιο. Τώρα επ’ ευκαιρία του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, πάλι μας κάλεσαν και μας τίμησαν. Είναι ένα σωματείο, που βλέπω ότι θυμάται και δεν ξεχνά τους αγώνες και τις θυσίες του Κυπριακού λαού.

“ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤ’ ΑΥΓΑ ΣΑΣ” ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΗΜΙΤΗ

Όλοι θυμόμαστε ότι επί Σημίτη, είχε έλθει ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θόδωρος Πάγκαλος και έγινε νονός της μικρής κόρης του Τάσου Ισαάκ. Έκτοτε, έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την βαφτισιμιά του ο κ. Πάγκαλος;
Πριν σας απαντήσω, στην συγκεκριμένη ερώτηση, πρέπει να σας πω ότι τότε η κυβέρνηση Σημίτη, είχε στείλει στην οικογένειά μας, ένα πολύ αυστηρό μήνυμα: “Ότι δεν πρέπει να φωνάζωμε εναντίον των Τούρκων, ότι δεν πρέπει να κάνωμε εκδηλώσεις και να ζητάμε δυναμικά την αποχώρηση των Τούρκων από το νησί και λοιπά. Αυτό το μήνυμα μας είχε στείλει τότε ο Σημίτης.
Όσο για τον Πάγκαλο, δεν ξέρω αν ενδιαφέρθηκε από τότε για την τύχη της βαφτισιμιάς του. Είχε έλθει εδώ στην Κύπρο ως ανάδοχος εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, δεν είχε έλθει ως άτομο. Αν και έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Ισαάκ, δεν ξέρω αν έδειξε ενδιαφέρον, δεν θέλω να το σχολιάσω… Δεν μ’ αρέσει να ρωτάω για τέτοια λεπτά οικογενειακά θέματα, αν ήλθε ο Πάγκαλος, αν έστειλε δώρο η Βουλή των Ελλήνων και άλλα τέτοια.

Εσείς πόσα παιδιά έχετε ακόμα κύριε Σπύρο;
Έχω ακόμη επτά.

Ευχαριστούμε κύριε Σολωμού, για όσα μας είπατε
Κι εγώ σας ευχαριστώ!

Η Ιστορία Μας Είναι Γραμμένη με το Βαθύ Κόκκινο της Θυσίας και δεν Παραχαράσσεται
ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ

www.infognomonpolitics.blogspot.com

Πηγή... olympias

[...τότε η κυβέρνηση Σημίτη, είχε στείλει στην οικογένειά μας, ένα πολύ αυστηρό μήνυμα: “Ότι δεν πρέπει να φωνάζωμε εναντίον των Τούρκων, ότι δεν πρέπει να κάνωμε εκδηλώσεις και να ζητάμε δυναμικά την αποχώρηση των Τούρκων από το νησί και λοιπά. Αυτό το μήνυμα μας είχε στείλει τότε ο Σημίτης.]!!!!!!

Σχόλιο Αλφειού:Έλληνες γιατί στενοχωριέστε;Εσείς(οι...μισοί) δεν τον χειροκροτούσατε όταν ήταν πρωθυπουργός;Αν,λέμε αν,τον προτείνει ο...Καραμανλής για πρόεδρο,εσείς(οι άλλοι μισοί) δεν θα τον χειροκροτάτε;Λοιπόν...μόκο και πηγαίνετε για μπάνια!

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009

ΟΧΙ κερδοσκοπικά-εκβιαστικά εμβόλια/πειραματόζωα!


Η γρίπη των χοίρων, η ισπανική γίπη και το σύστημα
Υπάρχει ένα φρικιαστικό προηγούμενο, που δείχνει ποιες είναι οι καταστροφικές προτεραιότητες του συστήματος και των κρατών που το υπηρετούν. Η πιο θανατηφόρα "πανδημία" των νεότερων χρόνων ήταν η "ισπανική γρίππη" του 1918-1919. Υπολογίζεται ότι μέσα σε λίγους μήνες από την άνοιξη του 1918 μέχρι τις αρχές του 1919, κόστισε τη ζωή 20 εκατομμυρίων ανθρώπων (άλλοι υπολογισμοί μιλάνε για 40 εκατομμύρια).
Σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες ξεκίνησε σε αγροτικές περιοχές του Κάνσας στις αρχές του 1918, όταν αρρώστησαν κυρίως νέοι άνθρωποι από ένα ιό που μάλλον προερχόταν από τα γουρούνια. Ομως, τότε οι ΗΠΑ είχαν μπει στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και η κυβέρνηση επιστράτευε εκατοντάδες χιλιάδες νέους για να τους στείλει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να πολεμήσουν στα χαρακώματα του Δυτικού Μετώπου. Τα κέντρα εκπαίδευσης ήταν το ιδεώδες έδαφος για να απλωθεί η επιδημία. Αλλά η κυβέρνηση και οι στρατηγοί δεν έδιναν σημασία. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να συνεχιστεί η αποστολή φαντάρων στο μέτωπο. Τα πλοία έγιναν "πλωτά φέρετρα".
Φτάνοντας στη Γαλλία, οι στρατιώτες στοιβάζονταν στις φρικιαστικές συνθήκες των χαρακωμάτων. Εκατομμύρια άνθρωποι και από τις δυο πλευρές του μετώπου, ζούσαν σαν ποντίκια στα καταφύγια, μέσα στα λασπόνερα, με τα πτώματα να αποσυντίθενται στη νεκρή ζώνη. Οταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα, οι στρατηγοί έβαλαν τις υγειονομικές υπηρεσίες να συμπεράνουν ότι πρόκειται απλώς για ένα "πυρετό τριών ημερών".
Το προκλητικό κερδοσκοπικό παιχνίδι των φαρμακοβιομηχανιών έχει γίνει πια πρωτοσέλιδη είδηση. Οι ΗΠΑ και η Γαλλία ένωσαν τις δυνάμεις τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, στις αρχές του 2005, για να απαγορέψουν στη Ταϊλάνδη και τη Νότια Αφρική να παράγουν φτηνά αντίγραφα του εμβολίου Tamiflu, προστατεύοντας έτσι την "αποκλειστικότητα" και τα κέρδη της Roche
Πηγές: Οι πανδημίες που ερήμωσαν τον κόσμο
Άρθρο του Τάσου Σαραντή, (ΗΜΕΡΗΣΙΑ ), http://www.sek-ist.gr/EA/Papers/691/7.htm, http://pyrron.blogspot.com/2009/04/blog-post_1827.html
Διαβάστε και εδώ: Πανδημία απειλεί τον πλανήτη Γη και εδώ BBC ή το σχετικό links http://www.skai.gr/master_story.php?id=119024 και
Τι ξέρουν οι επιστήμονες για τη γρίπη των χοίρων;

Τζίρος ουσιών κατά της γρίπης τα τελευταία 5 χρόνια:

Tamiflu (Roche) 4.400.000.000 Ευρώ

Relenza (GlaxoSmithKline) 580.000.000 Ευρώ


Αφγανιστάν: Το όπιο παγκόσμιος τρομοκράτης!

ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ψάχνουν τον Λάντεν και τους φύτρωσε παπαρούνα…την οποία πολεμούν μανιωδώς: