01 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΤΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ;

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: KOINH ANΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ!!!


Και γιατί ρε παλλικάρια δεν μας λέτε τι είδους είναι αυτά τα 981 διαστημικά αντικείμενα;Εσείς που με τα Χαμπλ και τα Σοχο και την..."υπερτεχνολογία σας",μπορείτε να βρείτε καρφίτσα σε μερικά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά;Ένα από αυτά τα..."αντικείμενα" μήπως είναι κι αυτό;
....................................................................................................
Η Ρωσία πρότεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο σχέδιο "Aμυντική Στρατηγική της Γης". 

Η νέα μέθοδος περιλαμβάνει έναν συνδυασμό  της πυραυλικής άμυναςκαι της άμυνας του διαστήματος των δύο χωρών. Το σύστημα θα πρέπει νακατευθύνεται όχι μόνοενάντια σε πυραύλους προς τους "επιθετικούς" αστεροειδείς, αλλά και εξωγήινα σώματα.. ναι καλά διαβάσατε.  Σύμφωνα με τη NASA, σεαπειλητική απόσταση από τη Γη είναι τώρα 981 διαστημικά αντικείμενα.

ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ...ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΜΕΝΟΣ...!ΤΟ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΝΙΩΤΗ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΝΙΩΤΗ - ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΕΚΛΑΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ

Και στην ούγια να γράφει: "Σκλάβος, property of PRC"...

Τί δεν λένε οι "φίλα προσκείμενοι στην ...βοήθεια της Κίνας"...

Αποκαλυπτικό απόσπασμα ραδιοφωνικής εκμπομπής αλίευσε το φίλιο ιστολόγιο "Διαγγελέας" στο οποίο, ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει με ποιον τρόπο οι Κινέζοι θα ...ενισχύσουν τον EFSF, ήτοι με ποιον τρόπο ακριβώς θα υποδουλώσουν την Ε.Ε. της οποίας οι αξιωματούχοι τρέχουνε γονυπετείς για το ρευστό των κινέζων.


Σοκ!!!! Νόμος στην Κίνα, οι εργοδότες (Πολυεθνικές) έχουν δικαίωμα και μην πληρώνουν τους εργάτες!!

Εν ολίγοις, οι Κινέζοι νομοθέτησαν(αστείο να χρησιμοποιείται η λέξη Νόμος σε συνάρτηση με τους κινέζους αλλά χάρην του λόγου...) ένα έκτρωμα το οποίο τους δίνει το δικαίωμα να ...μην πληρώνουν την εργασία!!!(sic) Αυτό βέβαια στα χωριά μας το λένε ΣΚΛΑΒΙΑ... Οι κινέζοι σε συνεργία με τους λακέδες τους εις την Δύση προωθούνε λοιπόν, την νομικά κατοχυρωμένη ΣΚΛΑΒΙΑ. Να τους χαίρεστε!

Και βέβαια, αυτό ήδη συμβαίνει κεκαλυμμένα σε όλο τον πλανήτη. Δεν είναι ούτε καινούριο, ούτε έπεσε από τον ουρανό. Όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου. Απλά τώρα βλέπουμε την εφαρμογή του ...Μεγάλου Έργου.

Η συμμορία ΠΙΣΩ από τον Παπανδρέου...


Ο ΣΤΟΚΟΣ θέλει σώνει και καλά να παραμείνει στην καρέκλα μέχρι να σιγουρευτεί για την κονόμα της οικογένειας που έχει στοιχηματίσει στην πτώχευση της Ελλάδας!Χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιήσει κάθε τερτίπι ώστε να βγάλει το λαγό!Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν και είναι συναυτουργοί όλοι οι βουλευτές του και όχι μόνο!Είναι ικανός να προκαλέσει ακόμα και εμφύλιο,προκειμένου να φέρει σε πέρας τα σχέδια των αφεντικών του.Άλλωστε έχει προϊστορία αυτή η οικογένεια στο να προκαλεί "ανένδοτους" διχασμούς και εμφυλίους...

Ο παππούς του Τζέφρυ προκάλεσε τον εμφύλιο...Διαβάστε την κατάπτυστη ομολογία του για το πως με ύπουλες και προδοτικές ενέργειες κατάφερε να διαλύσει ό,τι είχε απομείνει από τα ερείπια της Ελλάδας...εδώ
Πάρτε μια ιδέα της πονηρής αλεπούς στο μικρό απόσπασμα από το κατάπτυστο γράμμα του σε εφημερίδα της εποχής...
[«Φίλε κ. Διευθυντά,
(...) Και ερχόμεθα εις τον ιδικόν μας Δεκέμβριον. Γρά­φετε: "Ο Υψιστος μάς έκαμε δώρον την Επανάστασιν και τα Δεκεμβριανά. Διότι τι θα συνέβαινε αν δεν εγίνοντο; Διά να μη γίνουν ήμεθα τότε εις κάθε υποχώρησιν έτοιμοι, θα εδίδαμεν εις τους Κομμουνιστάς και ένα και δύο υπουργεία, ακόμα και πέντε. Σιγά σιγά θα τους παραδίδαμεν - για να μη γίνει Επανάστασις - και την Διοίκησιν και τον Στόλον και τον Στρατόν. Θα τους τα εδίδαμεν όλα".
Η διαφωνία μου είναι απόλυτος. Οχι ότι δεν υπήρξε "δώρον του Υψίστου" ο Δεκέμβρης... Αλλά ότι "θα τους τα εδίναμε όλα...". Διότι συνέβαινεν ακριβώς το αντίθετον: "Τους τα επαίρναμε όλα...". Και διότι επεμείναμεν, απεφάσισαν την Στάσιν...
 ... Το συμπέρασμα είναι ότι ο Δεκέμβριος ημπορεί να θεω­ρηθή "δώρον του Υψίστου". Αλλά, διά να ύπαρξη ο Δεκέμ­βριος, έπρεπε προηγουμένως να είχωμεν έλθει εις την Ελλά­δα. Και τούτο ήτο δυνατόν μόνον με την συμμετοχήν και του ΚΚΕ εις την κυβέρνησιν, δηλαδή με τον Λίβανον. Και διά να ευρεθούν εδώ οι Βρετανοί, οι οποίοι ήσαν απαραίτητοι διά την Νίκην, έπρεπε προηγουμένως να είχεν υπογραφή το Σύμφωνον της Καζέρτας. Και διά να μη γίνη η Στάσις - "το δώ­ρον του Υψίστου" - έπρεπε προηγουμένως να επιμείνω εις την άμεσον αποστράτευσιν του ΕΛΑΣ και να θέσω το ΚΚΕ ενώπιον του διλήμματος ή να αποδεχθή ειρηνικώς τον αφοπλισμόν του ή να επιχειρήση την Στάσιν, υπό συνθήκας όμως πλέον, αι οποίαι ωδήγουν εις την συντριβήν του. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια.
Μετ' εξαίρετου τιμής
Γ. Παπανδρέου
1/3/48».] Αλφειός

......................................................................................
Τα ονόματα αυτών, που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ.
Δεν υπάρχει πλέον Γιωργάκης. Εκείνο το κουτορνίθι, που γνωρίζαμε ως γιο της Μαργαρίτας, "πέθανε". O Forest ΓΑμΠ μάς άφησε χρόνους. Σήμερα υπάρχει ένας αδίστακτος Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μας κυβερνά με τον πλέον σκληρό και άδικο τρόπο. Διορισμένος τύραννος από τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας. Ένας προδότης, ο οποίος συνειδητά —και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια— ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για

ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΕΕΕΛ! Φωνάζουν πανικόβλητα τα δουλικά των δοσίλογων!

Εκλιπαρούν τα ασπόνδυλα, οι καλοταισμένοι δοσίλογοι του 2011 αφού συνειδητοποιούν – όπως οι κουκουλοφόροι συνεργάτες των ναζί το ’44, ότι ο ηγεμών φεύγοντας θα τους αφήσει πίσω…
Και δεν μιλάμε για “πασόκους”, αλλά για γελοία ασπόνδυλα “δεξιούς”, κάποιοι μάλιστα “κολλητά” στην υψηλή ιεραρχία της Συγγρού.
Όλοι τους, στη νέα κατοχική 
οργάνωση της Κου Κλουξ Κλέων καθότι το χρήμα δεν έχει ιδεολογία…
Ελεεινά σκουλήκια που μοιράζουν μαύρο χρήμα για συμβόλαια εξόντωσης “αντιφρονούντων” με τις πλέον άθλιες μεθόδους.
Τώρα λοιπόν αυτοί οι δύστυχοι, βλέποντας το τέλος να έρχεται τρέχοντας, αρχίζουν να τρέμουν και να πλάθουν σενάρια όπου ο “κακός νεφελιμ” έρχεται να φάει τον Γιώργο, για να υπερασπίσουν το “σύστημα”!! Για να σώσουν όχι το μεροκάματο τους, αλλά πλέον το τομάρι τους. Κατά το “βάστα Ρόμελ” του 1943.
Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα αξιοθρήνητα τσουτσέκια τους, όπως διακαώς θέλουν. Αυτοί έχουν προδιαγεγραμμένο τέλος. Χτυπάμε -όπως πάντα- τις Κεφαλές. Ενίοτε και τους Χατζηαβάτηδες. Όταν φύγει η κουκούλα προστασίας του ηγεμόνος, τότε ALL SHALL FALL.
Και το ξέρουν.


ΟΛΥΜΠΙΑ

Πανικόβλητοι οι παγκόσμιοι δυνάστες απ' το ΟΧΙ του ελληνικού λαού.


Δείτε τι γράφει το...
SPIEGEL ONLINE


Griechisches Referendum Europa zittert vor dem Nein


Είναι βεβαιωμένο ιστορικά ότι κάθε φορά που η Οικουμένη κινδυνεύει,κάτι συμβαίνει και οι Έλληνες γίνονται ο καταλύτης των εξελίξεων! 



Το γράψαμε και άλλη φορά: όταν οι ''αδύναμοι'' λένε ΟΧΙ, οι ''δυνατοί'' τρέμουνΑυτό επικρατεί σήμερα στη διεθνή σκηνή μετά την ανακοίνωση δημοψηφίσματος από το Γ. Παπανδρέου, κίνηση απελπισίας στην οποία κατέφυγε μετά το λαϊκό ξεσηκωμό κατά τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου όπου εκδιώχθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του πολιτικού καθεστώτος.

Και μόνο το ενδεχόμενο ο ελληνικός λαός να πει ΟΧΙ στη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου έχει

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ.



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνόν κόμμακαθώς πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρουνπληροφορίες, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παπανδρέου και του ζήτησε να παραιτηθείδιαφορετικά θα προχωρήσει στην ανατροπή του τις επόμενες ώρες.

Ο θησαυρός της Βεγγάζης από την εποχή του Μ.Αλεξάνδρου, εξαφανίστηκε!


Δεν μας ξαφνιάζει το γεγονός!Τα ίδια έγιναν και στη Βαγδάτη,τα ίδια και στην Αίγυπτο!

Στο Μουσείο Βαγδάτης κατέστρεψαν χιλιάδες ελληνικά χειρόγραφα!

Ποιοί μπορεί να είναι αυτοί που εισήλθαν στο αρχαιολογικό μουσείο του Καίρου;

Οι Αμερικάνοι καταστρέφουν την Αρχαία Βαβυλώνα!Και όχι μόνο!Γιατί;...

"Άγνωστοι";Όχι!Οι στοχευμένες επιθέσεις σε αρχαιολογικούς θησαυρούς και ιστορικά μνημεία των λαών της Γης,γίνονταν και γίνονται από τους οπαδούς των τριών Αβρααμογενών θρησκειών...



Ίσως να είναι μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές κλοπές της ιστορίας.

Ίσως και η μεγαλύτερη. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times μια ανεκτίμητη συλλογή από 7.700 χρυσά, αργυρά και χάλκινα νομίσματα από την αρχαιότητα - γνωστά ως Θησαυρός της Βεγγάζης - έχουν κλαπεί από ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο της πόλης όταν μια συμμορία με τρυπάνι το διέρρηξε. Ένας εμπειρογνώμονας τη χαρακτηρίζει ως «μια από τις μεγαλύτερες κλοπές σε αρχαιολογικούς ιστορία», με πολλά από τα αντικείμενα που χρονολογούνται από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι αυτό είναι που δίνει “ελληνικό ενδιαφέρον” στην υπόθεση.

Είναι αδύνατο να δοθεί μία εκτίηση για το θησαυρό, αλλά ένα αρχαίο ελληνικό νόμισμα από την Καρχηδόνα πωλήθηκε αυτό το μήνα στην τιμή ρεκόρ των £ 268,000 σε δημοπρασία στο Παρίσι. Οι θυρίδες στην Εθνική Εμπορική Τράπεζα της Βεγγάζης βρέθηκαν σπασμένες και η συμμορία απ΄ ότι φαίνεται ενδιαφερόταν μόνο για τους αρχαίους θησαυρούς, αφήνοντας ανέγγιχτα τα αντικείμενα μικρότερης αξίας. Η κλοπή φαίνεται να έχει γίνει από ανθρώπους που ήξεραν τι έψαχναν. Η κλοπή προσδιορίζεται ότι έγινε τον Μάϊο,όταη η Βεγγάζη φλεγόταν. Εκτός από τα νομίσματα ο θησαυρός της Βεγγάζης που έκανε φτερά περιλαμβάνει κοσμήματα, μενταγιόν, βραχιόλια, περιδέραια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και χρυσά περιβραχιόνια καθώς πολλούς πολύτιμους λίθους. Σύμφωνα με τον Χαλάντ Μοχάμετ Αλ Χαντάρ, ένα καθηγητή του αρχιαολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Βεγγάζης “ισλαμικά και ελληνικά χρυσά νομίσματα εντοπίστηκαν να πωλούνται στην αγορά χρυσού της Βεγγάζης”.

Η νέα ηγεσία της Λιβύης δεν είχε κάνει γνωστή τη κλοπή για να αποφύγει την αρνητική δημοσιότητα,όμως πλέον έχει κινητοποιηθεί η Ιντερπόλ,η Ουνέσκο και τα Ηνωμένα Έθνη.

Σύμφωνα με εφημερίδα της Αιγύπτου,έχει συλληφθεί ένας αγρότης ο οποίος προσπάθησε να περάσει λαθραία στην Αλεξάνδρεια 503 χρυσά νομίσματα ,από τη Λιβύη. Οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για μέρος του θησαυρού της Βεγγάζης. Ιταλοί αρχιαολόγοι λένε,ότι η αξία του θησαυρού είναι ανεκτίμητη.

Τα περισσότερα ευρύματα αρχαιλογικού ενδιαφέροντος είχαν ανακαλυφθεί μεταξύ 1917 και 1922 .

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχαν μεταφερθεί σε μουσείο της Ρώμης και επεστράφησαν στη Λιβύη το 1961.
Πηγή...