28 Μαρτίου 2009

Η..."επέτειος" του '21 στην Αμερική! 2.

-----------------------------------------------
http://www.kalami.net/
---------------------------------
Ο πρώτος 'Ελληνας -γεννημένος στην Ελλάδα 1822 ή 1823, δηλ. στα χρόνια της επανάστασης- που εκλέγηκε βουλευτής στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ (1871), ήταν ο Μιλτιάδης-Λουκάς Μίλλερ
Διαβάστε:
Η επανάσταση των Ελλήνων (1821) και οι Αμερικανοί φιλέλληνες
Στη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Παπανδρέου: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στις 30 και 31 Μαρτίου 2009. Ο κ. Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις με οικονομολόγους και μετά θα συμμετάσχει σε συνάντηση με την Επιτροπή Stiglitz, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΟΗΕ.
Οι παρελάσεις στις παροικίες μας γιά την εθνική επέτειο και η ''επιδρομή των τουριστών''
Ποιά οικονομική κρίση; Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και απόδειξη το γεγονός ότι εφέτος ο αριθμός των πολιτικών-τουριστών, που θα συμμετάσχουν στις παρελάσεις των παροικιών μας στην Β. Αμερική, είναι αυξημένος σε σύγκριση με άλλες χρονιές. 'Ενας υφυπουργός (Πλακιωτάκης) και 2 βουλευτές στο Τάρπον Σπρινγκς Φλόριδας (29 Μαρτίου), ένας υφυπουργός (Σαλμάς) και 4 βουλευτές στο Σικάγο (5 Απριλίου), ένας υπουργός (Μεϊμαράκης) και 5-6 βουλευτές στη Νέα Υόρκη (26 Απριλίου), άγνωστος -πιθανά 5 ή 6- ο αριθμός γιά Βοστώνη (26 Απριλίου). Παρελάσεις γίνονται, επίσης (29 Μαρτίου), 'Αγιο Φραγκίσκο, Φιλαδέλφεια, Ντητρόϊτ και Λόουελ (κοντά στην Βοστώνη). Στον Καναδά, πάνε 3 βουλευτές στο Tορόντο και 3 στο Μόντρεαλ (παρελάσεις 29 Μαρτίου). Κάτι θα ξέρει ο ελληνικός λαός που πιστεύει ότι πολιτικοί και κόμματα κατέχουν επάξια την πρωτιά στην διαφθορά. Τώρα, μαθαίνει και η Ομογένεια.
Ενώ οι παροικίες μας εορτάζουν την εθνική επέτειο στις 29 Μαρτίου, με παρελάσεις κ.ά., οι λεγόμενες ''μεγάλες'', με τις Ομοσπονδίες των ''ψώνιων'', ένα μήνα αργότερα: 26 Απριλίου Νέα Υόρκη, Βοστώνη και 5 Απριλίου, Σικάγο. Με δικαιολογία το ''κρύο'', λες και Μόντρεαλ, Τορόντο, Ντητρόϊτ έχει λιγότερο (η αιτία: γιατί έτσι βολεύει τους ''τουρίστες'' 'Ελληνες πολιτικούς, που εφέτος έρχονται περισσότεροι). Η παρουσία πολιτικών, δυστυχώς, ατιμά τις εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο, επειδή, η συμπεριφορά που χαραχτηρίζει τους περισσότερους από αυτούς όταν βρίσκονται στις ΗΠΑ, εκθέτει την Ελλάδα, την Βουλή, τα κόμματά τους. Τους βουλευταράδες από Ελλάδα, που ως εκπρόσωποι Κομμάτων θα ''τιμήσουν'' τυπικά τις εκδηλώσεις και ουσιαστικά θα κάνουν μιά εβδομάδα δωρεάν διακοπές -με συζύγους ή ερωμένες- μ' έξοδα των κορόϊδων Ελλήνων φορολογούμενων (μαζί και τα ψώνια τους), τους προσκαλούν οι μόνιμοι ''παράγοντες'' ομογενειακών Οργανώσεων, πουλώντας εκδούλευση γιά μικρορουσφέτια ή αυτοπροβολή.
Εθνική επέτειος και μηνύματα πολιτειακής, πολιτικής ηγεσίας Ελλάδας: Τα τελευταία 6-7 χρόνια, δεν γίνεται σε αυτά καμία αναφορά εναντίον ποιών ξεσηκώθηκαν οι 'Ελληνες στα 1821. Να υποθέσουμε τι; Πόσο κομπλεξικοί και δειλοί είναι; (ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και τα νομοθετικά Σώματα των ΗΠΑ, στις διακηρύξεις τους γιά την εθνική μας επέτειο, αναφέρουν εναντίον ποιών επαναστάτησαν οι 'Ελληνες)
Η εκδήλωση στον Λευκό Οίκο γιά την 25η Μαρτίου, οι ομιλίες Ομπάμα, Μπάιντεν, αρχιεπ. Δημήτριου
Η Διακήρυξη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα γιά την εθνική επέτειο της Ελλάδας (διαβάστε)

Η..."επέτειος" του '21 στην Αμερική! 1.

--------------------------------
http://www.kalami.net/
-------------------------------------------------------------------------------

''OBAMAKIS & BIDENOPOULOS'' ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ''ΧΑΜΠΑΡΙ'' ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ: Οι Ελληνοαμερικανοί νεόπλουτοι ''παράγοντες της Ομογένειας'' πήγαν στον Λευκό Οίκο, χωρίς να φορούν φουστανέλλα (και τα τσαρούχια τους)!
President Βarack Obama: ''...I notice some of you aren't dressed appropriately (by wearing the traditional foustanellas)...I haven't seen any around the White House today, but I'm keeping an eye out...''
Με χιούμορ, κάνοντας ''πλάκα'', αντιμετώπισε ο Μπαράκ Ομπάμα έναν ανεκδιήγητο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, που παρομοίασε τον πρόεδρο με τον... Μέγα Αλέξανδρο και μίλησε ως εκπρόσωπος της ''Ελληνοαμερικάνικης Ορθόδοξης Κοινότητας'', αλλά και τους νεόπλουτους ''επιφανείς'' Ομογενείς, που πήγαν στον Λευκό Οίκο χωρίς να φορούν... φουστανέλλα (και τα τσαρούχια τους), στην τελετή γιά την 25η Μαρτίου (Διαβάστε)... Φιλελληνική η ομιλία του αρχιεπίσκοπου (που εκπροσωπεί το 1/4 του Ελληνισμού στις ΗΠΑ), καμία αναφορά εναντίον ποιών επαναστάτησαν οι 'Ελληνες.
Αισθητή η απουσία του συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ, λέγεται ότι δεν είχε φουστανέλλα... Απόντες και οι ασπόνδυλοι του ''γκέττο'' της Αστόριας... O πρόεδρος, νόμιζε ότι 25 Μαρτίου γίνονται οι παρελάσεις μας στις ΗΠΑ. Που να ήξερε ότι οι ελλαδέμποροι των Ομοσπονδιών μας, ειδικά Ν. Υόρκης και Βοστώνης, κάνουν παρελάσεις στις...26 Απριλίου (γιά 25 Μαρτίου), επειδή έτσι βολεύει τους 'Ελληνες βουλευταράδες-''επίσημους'' επισκέπτες
(Υποψιαζόμαστε ότι ο πρόεδρος Ομπάμα, μίλησε γιά φουστανέλλες κι έκανε ''πλάκα'' στον αρχιεπίσκοπο, επειδή ο Δημήτριος τον παρομοίασε με τον Μέγα Αλέξανδρο. Τ' όνομα του στρατηλάτη, στις ΗΠΑ, παραπέμπει και σε ''άλλες'' καταστάσεις, γνωστές καλά ειδικά στον κλήρο)

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ;

Κανένα άλλο ζώο δεν έχει πλουτίσει τους μύθους και τις παραδόσεις Σύμβολο δύναμης και ελευθερίας στοιχειώνει με την παρουσία του θρύλους και παραμύθια εδώ και χιλιάδες χρόνια των λαών όλου του κόσμου όπως ο λύκος. Ο πρώτος πρόγονος του λύκου εμφανίστηκε πριν από 54 εκ. χρόνια στη Β. Αμερική ενώ ο λύκος στη σημερινή του μορφή πριν από 1,5 εκ. χρόνια. Ο λύκος υπήρξε το θηλαστικό με τη μεγαλύτερη γεωγραφική εξάπλωση στον πλανήτη μας. Πριν από μερικούς αιώνες ο λύκος ζούσε σε όλα τα μέρη του Βόρειου ημισφαιρίου του πλανήτη μας. Πριν από τον 14ο αιώνα αλλά κυρίως μετά, ύστερα από συστηματικές προσπάθειες εξόντωσής του, εξαφανίστηκε από 14 χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης, ενώ στις χώρες που ζει, ο πληθυσμός του έχει μειωθεί δραματικά. Στην Ελλάδα ο λύκος δεν ζει πια στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και τον συναντάμε μόνο σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Η μείωση της φυσικής λείας του λύκου και η αρνητική εικόνα που έχει διαμορφωθεί γι’ αυτόν στη συνείδηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με τους άλλους κινδύνους που απειλούν το είδος οδηγούν στη μείωση των πληθυσμών −με κύριο αίτιο τον άνθρωπο.Στις μέρες μας ο “κακός λύκος” των παραμυθιών δεν είναι παρά ένα τρωτό είδος που χρειάζεται προστασία.Από τους ακαλλιέργητους ανθρώπους.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ;

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Αγία Γραφή

ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ (Το αρχαίο ελληνικό κείμενο με ερμηνευτική απόδοση)
Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Το αρχαίο ελληνικό κείμενο με ερμηνευτική απόδοση)