27 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 26/2/2899

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ

ΝΔ σε Σύριζα: «Θα ψηφίσουμε την παράταση του μνημονίου» ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ


Varoyfociprosoible1
…………………………………………………………………..
Οι μάσκες πέφτουν: Στήριξη της ΝΔ σε Σύριζα: «Θα ψηφίσουμε την παράταση του μνημονίου» !!!

Αναπληρωτής ΥΠ.ΟΙΚ.: «Εμείς δεν θα το πούμε μνημόνιο, θα το πούμε ΣΥΜΦΩΝΙΑ» !!!


Η λίστα θα συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω και εν συνεχεία θα συμφωνηθεί με τους θεσμούς έως το τέλος του Απριλίου. ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΑΛΟΓΑ… Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ… «ΤΡΟΪΚΑ»
Μόνο η έγκριση των συμπερασμάτων της αξιολόγησης για την διευρυμένη συμφωνία από τους θεσμούς θα επιτρέψει με τη σειρά της την όποια εκταμίευση της δόσης του τρέχοντος προγράμματος του EFSF και την μεταβίβαση των SMP κερδών του 2014.
Τα κεφάλαια συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα για τη διάρκεια της επέκτασης της MMFA και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έξοδα εξυγίανσης. Θα διατεθούν μόνο κατόπιν αιτήματος από την EKT/SSM.
Varoyfociprosoible1

Ιράκ: Isis με βαριοπούλες «γράφουν» την ιστορία των Ασσυρίων στο μουσείο Μοσούλης [VIDEO]


TO … UN … TO … UNESCO … CULTURES TO PEOPLE … 
Το Ισλαμικό Κράτος (Isis) έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο που δείχνει μαχητές που καταστρέφουν αρχαία αντικείμενα σε μουσείο της Μοσούλης με βαριοπούλα και αξίνες.

27/2/2899(2015)/Ω:11.00 Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο αφηγείται τις άγνωστες όψεις του χρυσού δαχτυλιδιού του Θησέα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Αθέατο Μουσείο αποκαλύπτει
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο αφηγείται τις άγνωστες όψεις ενός μυθικού δαχτυλιδιού
banner_2_15b

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ… ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…


ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… 
[… Κάποιοι κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μιας καιαπό το 2011 της είχε κοπεί η αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο… ]
……………………………………………………
Χαλκίδα: «Βουτιά θανάτου» για μάνα και γιο από τον 5ο όροφο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Χαιρετίζω με ένα υπερκείμενο, το «Ασανσέρ» μου… Εγώ έγραψα. Εσύ διάβασε.


25ce259925ce25b125cf258425cf258125cf258c25cf258025ce25bf25cf258525ce25bb25ce25bf25cf25827Ο πλανήτης αλλάζει. Μια καινούργια ανθρωπότητα εμφανίζεται στην Ιστορία.
Το Νέο περνάει μέσα απ” το Παλιό, με δραματικό τρόπο.
Έτσι πρέπει να συμβεί.
Έτσι προχωράει πάντοτε η Ιστορία.
Στα δικά μας τα χρόνια, έχουμε τη σπάνια εμπειρία να βιώνουμε μιαν από τις ιστορικές τομές όπου οι Ποσοτικές Συσσωρεύσεις αιώνων ολόκληρων, οδηγούν σε Ποιοτικό Άλμα:

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ


11005995_850407431688572_1893906534_nΕ.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ 2 – ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ- ΒΙΚΥ ΚΑΝΤΑ- ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ
Α.ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ: Η Βίκυ Χαραλάμπους θα μιλήσει για την οργανωτική δομή και για όποιες απορίες έχουν προκύψει για τις Ε.ΣΥ. Επίσης, έχουμε μαζί μας την Βίκη Κάντα από την ομάδα της Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Και έχουμε και τον κύριο Πλάτωνα Πισατίδη που γνωρίζουμε όλοι ως «Αλφειό Ποταμό».

Kalasha People. ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗ!!


Kalasha People Η θρησκεία των Καλάσα εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται από την κυβέρνηση του Πακιστάν. Για να μάθετε περισσότερα για αυτό, διαβάστε αυτό το άρθρο.
The Kalasha Religion is still not recognized by the Government of Pakistan. To know more about it, read this article. Why won’t NADRA recognise the Kalasha?
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ !!! 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι, μηδενός εξαιρουμένου, για παράβαση καθήκοντος, κακουργηματική απιστία και βαθμολογούνται για Εσχάτη προδοσία!


10968380_390143851163769_7826468300850560100_nΑπό τις πρόχειρες και μη αποτελεσματικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, η Χώρα κινδυνεύει να χάσει την εδαφική της ακεραιότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν παραβιαστεί ανεπανόρθωτα, η ασφάλεια της χώρας δεν είναι αποτελεσματική και αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές ενώ η άμυνα – στρατός έχουν αποδυναμωθεί δραματικά, η υγειονομική περίθαλψη γκρεμίστηκε, η εκπαίδευση γκρεμίστηκε, τα συνταξιοδοτικά ταμεία γκρεμίστηκαν, η κοινωνική πρόνοια κατέρρευσε, το κόστος αυξάνεται δραματικά, η ανεργία καλπάζει ανεξέλεγκτη σε επικίνδυνα αυξανόμενους ρυθμούς οι αυτοκτονίες πληθαίνουν, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια

ΑΝΟΙΧΤΗ Ι Δ Ε Α – Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ


ΞΥΠΝΑΑΑΑΝΟΙΧΤΗ Ι Δ Ε Α – Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ… ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ !!!