14 Δεκεμβρίου 2011

Η ταινία OI ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ στο Κιν/φικό Φεστιβάλ ΕΚΘ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αρχή πάντων η γαστέρα

«Αρχή και ρίζα κάθε αγαθού,είναι η ευχαρίστηση της γαστέρας και τα σοφά και τ’ ανώτερα που μ’ αυτή σχετίζονται».Δειπνοσοφισταί, Αθήναιος ο Ναυκράτιος

Νέα Δημοκρατία ή μήπως Νέα Εβραιοκρατία; Ξυπνήστε ρέεεεεε!!!Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που έγινε δεκτός  στο Ισραήλ με τιμές αρχηγού κράτους, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, 20 χρόνια πριν, ως ο Υπουργός Εξωτερικών, που έβαλε την υπογραφή του στην de jure αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ.
"H στήριξη που πρόσφερε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ισραήλ, ήταν ένα από τα λίγα θετικά επιτεύγματά του", 
δήλωσε από το Ισραήλ, όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Ν.Δ.Αντώνης Σαμαράς.
Ο Έλληνας ηγέτης της αντιπολίτευσης, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα κερδίσει τον Φεβρουάριο τις εκλογές, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή του Γ.Παπανδρέου.
Σε αποκλειστική συνέντευξή του στη Jerusalem Post, δεσμεύθηκε ότι...
θα συνεχίσει την πολιτική του προκατόχου του, υπέρ του Ισραήλ.
"Η δημιουργία ισχυρότερων δεσμών με το Ισραήλ, ήταν κάτι που υποστηρίξαμε με όλη μας την καρδιά (full-heartedly supported)",
 τόνισε ο Α.Σαμαράς.
Ο ίδιος αποκάλυψε στην εφημερίδα, ότι ήταν ο Έλληνας αξιωματούχος, του οποίου η υπογραφή βρίσκεται στο έγγραφο της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ από την Ελλάδα το 1990. (Samaras pointed out that when he served as foreign minister in 1990, he was actually the Greek official who signed the document officially recognizing Israel.)
Φωτογραφία από την επίσκεψη του στο μουσείο του εβραϊκού ολοκαυτώματος ανήμερα της επετείου του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.

http://www.inews.gr/62/O-samaras-sto-israil-to-1991-kai-simera-deite-fotografies.htm