19 Σεπτεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένο το Νέον Έτος 5770.


Η Εβραϊκή θρησκεία αναγνωρίζει περισσότερες από μια Πρωτοχρονιές – άλλη είναι η θρησκευτική, άλλη είναι των δένδρων και άλλη η πολιτική. Ουσιαστικά όμως αυτή που ορίζεται σαν η “κανονική” Εβραϊκή Πρωτοχρονιά, η γιορτή στην οποία αλλάζει η ημερομηνία του χρόνου είναι το Ρος Ασσανά, (ή αλλιώς Ρος Ασανά/Ροσς Ασσανά). Το όνομα της γιορτής στην κυριολεξία σημαίνει Rosh (κεφαλή) Ha (του) Shana (χρόνου) και φέτος ξεκινάει κατά την δύση του ήλιου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 μέχρι δύση του ηλίου της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, ενώ φέτος μπαίνουμε αισίως στο 5770 A.M. (anno mundi: από κτίσεως κόσμου).
Άντε, λοιπόν συνάνθρωποι, ειρηνική χρονιά και ευτυχισμένη σας ευχόμαστε εμείς οι παλιοί...(τα επιστημονικά ευρήματα στον ελλαδικό χώρο είναι χιλιάδες χρόνια παλαιότερα) καθώς πριν μας επιβληθούν τα ιερά σας κείμενα οι Έλληνες έφτιαχναν αγγεία με πηλό -αν και εσάς η φαντασία σας προτίμησε έναν θεό που παίρνει αυτά τα υλικά και φτιάχνει τον άνθρωπο-.

ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ VS ΥΦ/ΡΓΟΣ ΥΠ.ΕΣ.:"Θα φάτε μαύρο δαγκωτό"!Ο κατακτητής και ο Ν.Δούλος!Εξ ιδίων τα βέλη!


Ο ρασοφόρος κατακτητής που πληρώνεται από το αίμα του Ελληνικού Λαού,δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο!Ως χαμαιλέοντες,βλέποντας την κατρακύλα των δούλων τους,αυτών που μέχρι χτες συνέτρωγαν,εκδηλώνουν το..."αγαθό" πνεύμα τους και μάλιστα "δι' ασήμαντον αφορμήν"!Για ένα HUMMER!
Μπορείτε να αντιληφθείτε τι "αγαθό" ύφος θα μεταχειριστούν,σε περίπτωση προσπάθειας...φορολόγησης!!!

ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ......HUMMER!!!!!

Μαλλιά κουβάρια για ένα Hummer

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009, 14:57ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ:ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!1650 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!!«Μαύρο δαγκωτό» έριξε ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ στην κυβέρνηση για ένα Hummer. Η λογομαχία που είχε με τον υφυπουργό Eσωτερικών και η παρεξήγηση που έγινε κατά την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ελασσόνα.
Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, οι επίσημοι συγκεντρώθηκαν και όλα ήταν έτοιμα για την άφιξη του κ. Βαρθολομαίου. Μεταξύ των επισήμων βρέθηκαν τόσο ο υφυπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Ζώης, όσο και ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ. Είναι τα δύο πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με μία στιχομυθία απείρου κάλλους και από τις δύο πλευρές. Για την αιτία του «καβγά» δεν υπάρχει αμφισβήτηση, για την αφορμή όμως, οι απόψεις διίστανται. «Μήλον της Έριδος» ένα όχημα εξυπηρέτησης των γερόντων της στέγης «Αγ. Σπυρίδων» και πιο συγκεκριμένα η μη ικανοποίηση του αιτήματος της Μητρόπολης από το υπουργείο Εσωτερικών.
Δεν έχω Ηummer ...; καρδιά μου
Σύμφωνα με το περιβάλλον του υφυπουργού Εσωτερικών, Χρήστου Ζώη, όλα άρχισαν όταν ο Μητροπολίτης θυμήθηκε ότι το αίτημα της Μητρόπολης δεν ικανοποιήθηκε ποτέ. Η απάντηση του υπουργού ήταν: «Το υπουργείο δε διαθέτει οχήματα Hummer παρά μόνο στο Στρατό», για να ανταπαντήσει ο κ. Σεραφείμ λέγοντάς του: «Εγώ είμαι άντρας και δεν έχω πρόβλημα να σας πω ότι λέτε ψέματα». Ο υφυπουργός συνέχισε θορυβημένος και αμυνόμενος να λέει και να ξαναλέει ότι δεν μπορεί να δοθεί Hummer στη Μητρόπολη. Το φραστικό επεισόδιο όμως δε σταμάτησε εκεί. Πάντα σύμφωνα με την ίδια πλευρά, ο Μητροπολίτης συνέχισε την επίθεσή του, λέγοντας: «Δεν κάνατε τίποτα και με αυτά που λέτε θα φάτε μαύρο δαγκωτό».

Από το γραφείο του κ. Ζώη εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι από τη Μητρόπολη ζητήθηκε ένα jeep commander, το οποίο δε θα μπορούσε να διατεθεί.
Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης:
«Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση, άλλωστε αυτό αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Ζώη, κανένα περιστατικό να επισκιάσει την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Νομό της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Ελασσόνας.
Επειδή όμως κάποιοι αόρατοι κύκλοι, οι οποίοι βαπτίζονται ως συνεργάτες εκκλησιαστικού παράγοντα, βρίσκουν την ευκαιρία εξαιτίας του γεγονότος πως η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο να δημιουργήσουν εντυπώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε:
1) Ο Υφυπουργός, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών, δεν αρνήθηκε να διαθέσει κρατικά αυτοκίνητα σε όσους του το ζήτησαν, αρκεί να υπήρχαν διαθέσιμα αυτοκίνητα και το αίτημα να κινούνταν εντός των πλαισίων που καθορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.
2) Σε καμία περίπτωση, ο Υφυπουργός Εσωτερικών δεν θα μπορούσε να διαθέσει ένα Jeep Cherokee τύπου Commander, όπως αυτό του ζητήθηκε με έγγραφο.
3) Το όχημα αυτό είναι ακόμη δεσμευμένο στο Υπουργείο Εσωτερικών και δεν παραχωρήθηκε ποτέ σε κανέναν, ούτε για μία ημέρα. Τα έγγραφα που αποδεικνύουν όλους τους ισχυρισμούς μας, βρίσκονται στη διάθεση οποιουσδήποτε επιθυμεί να πληροφορηθεί, αρκεί να το κάνει ενυπογράφως. Όποιος έχει στόχο να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη του κ. Ζώη, ας επιλέξει να το κάνει δίνοντας τα πλήρη στοιχεία του και όχι να κρύβεται πίσω από ανώνυμους κύκλους, για να υποστεί και τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»
«Είναι αλαζόνες»
Την άλλη όψη του νομίσματος αποτελεί η άποψη της Μητρόπολης Πειραιά που υποστηρίζει τα εντελώς αντίθετα. Οι άνθρωποι του κ. Σεραφείμ, με τους οποίους μιλήσαμε, μας περιέγραψαν μία άλλη εικόνα, σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός πλησίασε τον Μητροπολίτη και με μία χειραψία του είπε: «Είμαι αυτός που δεν ενέκρινε το αίτημά σας για το Hummer». Έκπληκτος ο Μητροπολίτης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας: «Βρίσκομαι στην περιοχή σας προσκεκλημένος για την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη, η συμπεριφορά σας είναι άκρως ειρωνική και προσβλητική. Mε αυτή τη συμπεριφορά αποτελείτε και εσείς μέρος του προβλήματος της παράταξής σας, οι ημέρες της οποίας τελειώνουν, διότι ο κόσμος θα της ρίξει μαύρο δαγκωτό». Η ίδια πλευρά υποστηρίζει ότι ποτέ δε ζητήθηκε από τη Μητρόπολη Hummer ή Jeep Commander, αλλά ένα βαν με το οποίο θα μπορούσαν να μεταφέρονται οι γέροντες. Ο διευθυντής του γραφείου του Μητροπολίτη Πειραιά, Δημήτρης Αλφιέρης, μίλησε στη zougla.gr και έδωσε τη δική του εκδοχή.
Η zougla.gr ζήτησε διευκρινίσεις από το γραφείο του κ. Ζώη στην προσπάθειά της να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το φραστικό επεισόδιο. Οι συνεργάτες του μας ενημέρωσαν ότι ο κ. υφυπουργός δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα, ενώ είναι σε εξέλιξη η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στην περιοχή.

Πηγή...

Οι Έλληνες λένε ΝΑΙ στη φορολόγηση της αμύθητης περιουσίας της ΧΡ.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.

Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία υπεκφυγής για τον Παπανδρέου,αν γίνει πρωθυπουργός!

TA NEA Gallup

Σχετικά με την αναγγελία του Γιώργου Παπανδρέου για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, πιστεύετε ότι:Πηγή...


Ένας υποψήφιος;Ένα κόμμα;Ένα ΜΜΕ;Μια οργάνωση;Κανείς για τον Θανάση;

Προς ΜΜΕ και Κυβέρνηση
Λερούνης: Οργή και ντροπή
Λερούνης: Οργή και ντροπήΠρο ημερών απείχθη ο Θανάσης Λερούνης, ο άνθρωπος ο οποίος εδώ και δεκαπέντε χρόνια έχει αφιερώσει εαυτόν στους λίγους εναπομείναντες απογόνους του Αλεξάνδρου στο βόρειο Πακιστάν, του Καλάσα.. Είναι ο άνθρωπος που όσο κανένας άλλος νεο-Έλληνας έδωκε ψυχή και καρδιά σε ένα όραμα, στην διατήρηση της εθνικής και θρησκευτικής αυτής μειονότητας, αναγνωρισμένης από την Ουνέσκο. Η πίστη του σ' αυτό τον σκοπό συγκίνησε πολλούς στην Ελλάδα και διέθεσαν χρήματα και μοιράστηκαν την πίστη του. Αλλά τό όραμά του δεν ήταν αερολογίες από την θέση του ασφαλούς. Το έκανε πράξη με προσωπική εργασία, με θυσίες και παρουσία στον άγονο εκείνο τόπο. Είναι, μ'άλλα λόγια, ένας ήρως της φυλής μας, από τους λίγους που διαθέτουμε σήμερα σ' αυτή την εκφυλισμένη κοινωνία.
Η είδηση της απαγωγής του Λερούνη από τους ταλιμπάν μουσουλμάνους μας πλημμύρισε από οργή και αγανάκτηση. Οργή με δύο παραλήπτες, τους απαγωγείς που δήθεν πολεμούν για δικαιοσύνη αλλά θέλουν να αφανίσουν έναν ήρωα, και την επίσημη, δήθεν ελληνική κοινωνία. Βιώνουμε πλέον το αίσχος των ΜΜΕ και την πορεία προς το τέλος ένος έθνους, του ελληνικού.
Αν απήγετο ένας άγγλος ή αμερικανός τα δήθεν ελληνικά ΜΜΕ, ή μη τι άλλο, θα ανακοίνωναν λεπτομερώς την απαγωγή του αλλοεθνούς. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επίσης θα αναφερόταν με θλίψη και καταδίκη κατά των απαγωγέων. Εδώ που πρόκειται για Έλληνα ήρωα του καιρού μας, για πολίτη μας, τι κάνετε κύριοι των ΜΜΕ και της κυβερνήσεως; Ποιός από σας κύριοι των ακριβοπληρωμένων θέσεων, που έχετε αναλάβει να φρουρείτε τον Έλληνα πολίτη όπου και αν βρίσκεται έχει έστω και λίγο θάρρος ή την ανάλογη ντροπή να σκεφτεί τον Λερούνη; Βέβαια είναι πιο σημαντική η τηλεμαχία των πολιτικάντηδων, που αμόρφωτοι και ανεύθυνοι όντες, ονομάζετε debate; Είναι σημαντικότερο για σας, γιατί εκεί έχει "μάσα", ενώ από έναν ήρωα τι έχετε να φάτε, την αρετή του ηρωϊσμού, δεν τρώγεται! Μέχρις πότε όμως, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα των Ελλήνων!!!

Τρύφων Ολύμπιος
Πηγή...

3.000$ το κεφάλι!Πόθεν έσχον τα χρήματα;

Δεν συγκινούν την Ομογένεια στην Β. Αμερική οι εκλογές στην Ελλάδα, αλλά παρατηρούνται μικρές κινητοποιήσεις ολίγων κομματόσκυλων, στα γκέττο μας στην Αστόρια, Νέας Υόρκης και στο Σικάγο, που υπόσχονται σε Ομογενείς ότι θα τους στείλουν στην Ελλάδα δωρεάν γιά να ''ψηφίσουν'' (δηλ. δωρεάν διακοπές 10 ημερών). Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα αναμένεται να καλύψουν τα (αεροπορικά) έξοδα σε συνολικά 1000-1500 Ομογενείς. Αν και το εισιτήριο κοστίζει 600-800 δολ. μ' επιστροφή, τα κόμματα πληρώνουν 3.000 δολ. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Πιθανά να είναι επιδότηση της... Siemens. Οι Γραμματείς και Φαρισαίοι τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ σε Νέα Υόρκη και Σικάγο, διευκρινίζουν μ' επιστολές, σε υποψήφιους ταξιδευτές, ότι ''γιά να σας δώσει το κόμμα εισιτήριο, πρέπει να προπληρώσετε 300 δολ. στην τοπική Οργάνωση''.
http://www.kalami.net/

Τα παράπονά σας στα κομμένα...χέρια σας!

Τεράστια ανακάλυψη στο Ναό του Απόλλωνα στο Άκτιο.

Να κάνουμε μια ερώτηση.Μπορούμε να μάθουμε με κάποιον τρόπο...πότε καταστράφηκαν τα αγάλματα και ο Ναός;Δε μπορεί,σήμερα με την τεχνολογία που υπάρχει,θα είναι εύκολο να βρεθεί η...χρονολογία καταστροφής!Ίσως να μάθουμε τα αίτια...,αλλά και τους υπαίτιους...

Θεϊκά κεφάλια ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη

Η πίστη και η επιμονή της καθηγήτριας Ισμήνης Τριάντη στην αρχαιολογική γλυπτική και στις ανασκαφές έφεραν στο φως μετά από αιώνες δύο Θεϊκά κεφάλια κολοσσικών αγαλμάτων σε άριστη κατάσταση.

Οι ανασκαφές που γίνονται το ναό του Απόλλωνα στο Άκτιο και επιδοτούνται από την νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας αποκάλυψαν τις δύο μαρμάρινες κεφαλές που πιθανολογείται ότι ανήκουν στον Απόλλωνα και την Άρτεμη.

συνέχεια
εδώ
Greekalert

Τι γίνεται με τον Θανάση;Τι ρόλο παίζει το ΥΠ.ΕΞ.;Γιατί τόσο σκοτάδι;

Γιατί τόση σιωπή από το ΥΠ.ΕΞ.,για την απαγωγή του Θανάση;
Τι τρέχει;

απόσπασμα από
http://kalashapeople.org/?p=204
[The Govt. of Pakistan has honored him with various awards specially National Award recognizing his work in fields of Education, Health &Cultural-Preservation.
He made the first Indigenous Museum and Culture Center of Kalasha People known as ‘Kalasha Dur” with support of Hellenic Aid foreign Affairs Greece.]
μετάφραση της Google:
[Η Govt. του Πακιστάν τον έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία ειδικά Εθνικό Βραβείο αναγνωρίζοντας το έργο του στον τομέα της Εκπαίδευσης, Υγείας & Πολιτιστικό-Προστασία.
Έκανε την πρώτη αυτόχθονες Μουσείο και Πολιτιστικό Κέντρο του Kalasha Άνθρωποι γνωστή ως «Kalasha Dur" με την υποστήριξη της Hellenic Aid Εξωτερικών Ελλάδα.]

Όπως βλέπουμε η Hellenic Aid είναι μια υπηρεσία του ΥΠ.ΕΞ....!

Υπουργείο Εξωτερικών - Η Ελλάδα στον κόσμο

» Hellenic AID » Ο ρόλος της ΥΔΑΣ


Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΥΔΑΣ)


Η αναπτυξιακή βοήθεια που παρέχει η Ελλάδα σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, διοχετεύεται μέσω της ΥΔΑΣ, η οποία συντονίζει, σχεδιάζει, χρηματοδοτεί και παρακολουθεί τα προγράμματα ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας, που υλοποιούν κυρίως οι Μη Κερδοσκοπικές-Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).
Η ΥΔΑΣ διαχειρίζεται αφ' ενός το σύνολο των πόρων της αναπτυξιακής συνεργασίας, που εγγράφονται για το σκοπό αυτό στο προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ, και αφ' ετέρου πόρους ή δωρεές που της μεταβιβάζονται από Υπουργεία, Οργανισμούς και δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς της ημεδαπής η της αλλοδαπής.

Συνεπώς, στις κύριες αρμοδιότητες της ΥΔΑΣ, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής διπλωματίας περιλαμβάνονται:

· η διαχείριση όλων των προβλεπομένων πιστώσεων του κρατικού προϋπολογισμού σχετικά με την αναπτυξιακή βοήθεια, καθώς επίσης και όλων των πιστώσεων που παρέχονται από Υπουργεία, Οργανισμούς και Δημόσιους και ιδιωτικούς Φορείς εντός και εκτός της χώρας

· η παρακολούθηση και η διευκόλυνση των αναπτυξιακών προγραμμάτων/έργων, τα οποία υλοποιούνται από Δημόσιους Φορείς, Πανεπιστήμια, ΜΚΟ και λοιπούς Οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών,

· η συλλογή, επεξεργασία και αποστολή στην Development Aid Committee (DAC) του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), των στατιστικών στοιχείων παροχής αναπτυξιακής βοήθειας,

· η παρακολούθηση των συσκέψεων των Ομάδων Εργασίας και των Δικτύων της DAC και της Ε.Ε

· η διατύπωση προτάσεων στην Επιτροπή Οργάνωσης και Συντονισμού των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, σχετικά με το μελλοντικό προγραμματισμό της αναπτυξιακής πολιτικής προς τις χώρες προτεραιότητας, με στόχο τη μεγιστοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων από την εφαρμογή βιώσιμων προγραμμάτων,

· η χρηματοδότηση δράσεων και προγραμμάτων επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας, προγραμμάτων/έργων αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης, καθώς και αναπτυξιακής εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την προώθηση του εθελοντισμού στην Ελλάδα και στις αναπτυσσόμενες χώρες,

· η υποβοήθηση της ελληνικής συμμετοχής στην ECHO, στα προγράμματα της EUROPE – AID, καθώς και σε αυτά της Ε.Ε και άλλων Διεθνών Αναπτυξιακών Οργανισμών των Η.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΥΔΑΣ


Όπως θα διαβάσετε παρακάτω,η ΥΠ.ΕΞ.,απάντησε προσωπικά στην εξαδέλφη του Θανάση:

Απαγωγή Λερούνη:“...οι απαγωγείς παρακολουθούνται...“

Και όπως βλέπετε παρακάτω στο απόσπασμα από το ΥΠ.ΕΞ....,ο Αθανάσιος Λερούνης είναι...ανύπαρκτος!!!
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Policy/Geographic+Regions/Asia-Oceania/Bilateral+Relations/Pakistan/
[Πολιτιστικοί φορείς ελληνικού ενδιαφέροντος: - Δεν υφίστανται ιδρύματα Ελλ. Πολιτισμού στο Πακιστάν.

VI. Ομογένεια

Αριθμητική παρουσία: Πέραν ενός ατόμου που διαβιεί μόνιμα σε Καράτσι (Διευθυντής Εταιρείας Gate Gourmet) και ολιγάριθμων Ελληνίδων παντρεμένων με Πακιστανούς, οι οποίες επισκέπτονται για ολίγες εβδομάδες ετησίως το Πακιστάν μετά των συζύγων τους, δεν υφίσταται Ελληνική ομογένεια στη χώρα.]Ορίστε η αντιμετώπιση του...Έλληνα πολίτη,από το ΥΠ.ΕΞ.!Μια ξερή απάντηση και τέλος!
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/el-GR/090909_F1711.htm
Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πληροφορίες για την απαγωγή Έλληνα πολίτη στο Πακιστάν, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρ. Δελαβέκουρας είπε:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις πακιστανικές Αρχές και την ελληνική Πρεσβεία στο Ισλαμαμπάντ, Έλληνας πολίτης, μέλος ελληνικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, απήχθη τη νύχτα της 7ης προς 8η Σεπτεμβρίου από ένοπλη ομάδα στην περιοχή Τσιτράλ του Πακιστάν. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού βρίσκεται.

Το Υπουργείο Εξωτερικών προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει προκύψει, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την οικογένειά του. Για προφανείς λόγους, δεν είναι σκόπιμο τη στιγμή αυτή να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα».


Άγνωστος στο ΥΠ.ΕΞ. ο Αθανάσιος Λερούνης!Παρόλο που έχει βραβευθεί από την κυβέρνηση του Πακιστάν!Παρόλο που έχει βοηθηθεί από το...ΥΠ.ΕΞ.!
Τι συμβαίνει τελικά;Τι και ποιοί κρύβονται πίσω από τους απαγωγείς;
Είναι δυνατόν το ΥΠ.ΕΞ. να μη γνωρίζει τον...Έλληνα πολίτη που ζει μόνιμα με τους Καλάς και μάλιστα έναν βραβευμένο από την Πακιστανική κυβέρνηση;
Είναι δυνατόν το ΥΠ.ΕΞ. να μη γνωρίζει την Μ.Κ.Ο. του Αθανάσιου Λερούνη,την οποία έχει ενισχύσει οικονομικά;
Αυτά μπορεί να φαίνονται τρελλά,αλλά είναι;
Τέτοια ακινησία και τόσο σκοτάδι,δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά!


Θεολόγος περιμένει πανορθόδοξο Σύνοδο που θα ζητήσει συγνώμη για τις σφαγές των Ελλήνων!