27 Δεκεμβρίου 2013

Γιάννης Καλογερόπουλος ΚΥΘΗΡΑ Adelin 107,3 FM artFM Radio Cyprus 26.12.2013

12/1/2898/Ω:11.00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ.

Αποκάλυψη: Δωρεάν περίθαλψη στην Τουρκία με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη. ΠΡΟΔΟΤΗ...

Video: Αγανακτισμένη γιαγιά, γροθοκοπεί Βενιζέλο και Στουρνάρα!


 Αρτέμης Σώρρας

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΟΛΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 4.000.000 ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Adelin 107,3 FM ΚΥΘΗΡΩΝ 26/12/2897

27/12/2897/Ω:18.30 ΣΤΟ www.artfm ΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" ΕΙ E.N.D.!!

ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ 600δις

Η προκήρυξη για τα αναψυκτικά με το υδροχλωρικό οξύ και η σιγή των ΜΜΕ

Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο;;; ...ο Αρτέμης Σώρρας! (Βίντεο)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Standard
Δημιουργία
———–
Το 1929 εως το 1933  δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο  και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την  B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.

Π.Δ.169/13 : Τέτοιο θράσος!

Π.Δ.169/13 : Τέτοιο θράσος!

ΟΗ κυβέρνηση-μαριονέτα της τρόικας προτείνει προς δημάρχους (ναι, έχουν ακόμα το θράσος μετά την μήνυση για εσχάτη προδοσία που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους!):

ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!! Πρωτοφανής αποκάλυψη: Η κυβέρνηση δίνει το 40% των κοιτασμάτων της Κρήτης στους Τούρκους!



Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ & Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ & Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ


ADRIANOS BEZOUGLOF
 | 27/12/2013

 Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ &  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ

ΑΔΡΙΑΝΟΣ 2.jpg
(Αποκλειστικότητα του Αλφειού)                                                
                                                                    
Αδριανός Μπεζούγλωφ