27 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ:ΕΛΒΕΤΙΑ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΚΥΠΡΟΣ...!

Παχιά ερώτηση,άρα και παχύδερμη απάντηση...!Πως σφάζουν ένα γουρουνάκι!

Επιστολή Προς τη Τουρκική Εφημερίδα Hürriyet Για την Αποκατάσταση Περί Ιστορικών Ανακριβειών.

Ημερομηνία 27/09/«2011»

Επιστολή Προς τη Τουρκική Εφημερίδα Hürriyet Για την Αποκατάσταση Περί Ιστορικών Ανακριβειών.

O tempora, o mores!

Ελληνικά:
Με αφορμή το άρθρο που δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδαHü
rriyet με πληροφορίες για την επιστροφή του αγάλματος του Θεού Ηρακλή στη Μητρίδα Γη του, η Οργάνωσή μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή στην εφημερίδα (εκδότη και συντάκτες) θεωρώντας χρέος μας να υπερασπιστούμε την Ιστορία του Έθνους μας και τον Πολιτισμό του. Στο άρθρο αναφέρεται ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το άγαλμα είναι προϊόν της Τουρκικής κληρονομιάς(...) και δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά για την Ελληνική πρωτότυπη κατασκευή του...
Μιας λοιπόν και ουδείς Θεσμικός παράγοντας από την επίσημη ελληνική Πολιτεία ( Υπουργεία "Πολιτισμού", Εξωτερικών") ,ενδιαφέρθηκε να αποκαταστήσει την Ιστορική Πραγματικότητα με μία έστω τυπική ανακοίνωση προς υπεράσπιση της Παράδοσής μας , αναλάβαμε εμείς να "ενημερώσουμε" τους υπεύθυνους της εφημερίδας για το προφανώς επιτηδευμένο ατόπημά τους...

Τα τουρκο-γιουσουφάκια απόψε ψηφίζουν την καταδίκη των Ελλήνων και τη σωτηρία της τσέπης τους.


Χαρακτηριστικός ο διάλογος με έναν "ιδιαίτερο" ενός πρωτάρη τουρκοπασόκου βο(υ)λευτή!

-Τι λέει ο βο(υ)λευτής σου για αυτά που συμβαίνουν;

-Λέει ότι μόνο με επανάσταση μπορεί να αλλάξει η κατάσταση!

-Και τι κάνει ο ίδιος;

-Λέει,"Εγώ που είμαι φρέσκος βο(υ)λευτής θα βγω μπροστά;Ας ξεκινήσουν οι πιο παλαιοί πρώτα"!

Αυτοί είναι οι..."έλληνες" αντιπρόσωποι του...λαού!Σε αυτά τα γιουσουφάκια στηρίζεται ο...

  

ΚΥΝΙΚΟΣ… ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ… ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΣΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ.


Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της ντροπής. Το μεγαλύτερο όνειδος στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.

γράφει ο Reporto

Και αυτό είναι το πνεύμα της ταπεινωτικής του «απολογίας» στο σύνδεσμο της Γερμανικής Βιομηχανίας. 

«Οι Έλληνες δεν έχουν πια να δώσουν πολλά» δήλωσε αναγνωρίζοντας με τρόπο κυνικό πως με την πολιτική και με τα μέτρα του καταδίκασε την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση.

Και έσπευσε να θυμίσει πως: «Αν υπάρχει συνεχώς διάθεση τιμωρίας, τότε η κρίση δε θα γίνει ευκαιρία», θυμίζοντας έτσι το πραγματικό περιεχόμενο του γραμμάτιου δοσιλογισμού το οποίο έχει προσυπογράψει,αλλά και προειδοποιώντας με τον τρόπο του πως αν αυτός ο λαός

"Όσο να 'ρθεί ο Μόσκοβος...ραγιάδες"...!Συνεργασία ΝΔ και Ενωμένης Ρωσίας

΄΄Ακόμα ετουτ' η άνοιξη, τούτο το καλοκαίρι όσο να' ρθει ο Μόσχοβος, ναφέρει το σεφέρι - μες του Μωριά τα μέρη - ραγιάδεςραγιάδες!΄΄ ...
Συνεργασία  ΝΔ και Ενωμένης Ρωσίας

Συνεργασία ΝΔ και Ενωμένης Ρωσίας

O Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της Ενωμένης Ρωσίας στη Μόσχα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία".
Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων, καθώς επίσης και τους φιλικούς δεσμούς, συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.
Δεσμοί που βασίζονται, στις αρχές της ανεξαρτησίας, της ισότητας και του αμοιβαίου σεβασμού. Σχέσεις συνεργασίας στο εμπόριο, στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στον Τουρισμό, στη Ναυτιλία και σε πλειάδα άλλων τομέων.
Σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται και εμβαθύνονται από τις κυβερνήσεις και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, με σημαντικά αποτελέσματα.
Σχέσεις που διαπνέονται και ορίζονται διαχρονικά μέσα από τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ του ελληνικού και του ρωσικού λαού.
Σ' αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται σε διεθνές, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς στρατηγικής σημασίας.
Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της Ενωμένης Ρωσίας, με προοπτική και βάθος χρόνου».

Πηγή




Σχετικό θέμα:

Τρέμουν την αρκούδα...

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)

Η ξενόδουλη κατοχική κυβέρνηση με κύριους υπεύθυνους τον λακέ του ΔΝΤBravoGiorgos και τον αντ’ αυτού Μπένι, αυτή την φαιδρή μουσολινική φιγούρα που αποτελειώνει την οικονομία της χώρας καταβυθίζοντας στην απόγνωση τους πολίτες και ξεπουλώντας τα πάντα στους απατεώνες, ξεπέρασε πια κάθε όριο αυταρχισμού και προδοσίας των άμεσων και ιστορικών συμφερόντων του ελληνικού λαού. Ο κυνισμός με τον οποίο καταστρατηγούν το Σύνταγμα, η διαπόμπευση και οι παράνομες απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, η υποταγή στις νεοφιλελεύθερες συνταγές που υπαγορεύουν η ΤΡΟΪΚΑ και το ΔΝΤ ενάντια στις συνθήκες ζωής των εργαζομένων και των ελεύθερων επαγγελματιών, το ασύδοτο φαγοπότι που ετοιμάζουν με την εκποίηση όλου του δημοσίου πλούτου και την απόλυτη διάλυση όλων των νευραλγικών τομέων του κράτους (παιδεία, υγεία, εθνική άμυνα κλπ.), η πλύση εγκεφάλου μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δείχνουν σε όλους ότι η περίοδος των ατέρμονων ζυμώσεων της λαϊκής αγανάκτησης στις πλατείες έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.