29 Ιουλίου 2011

Ο Νορβηγός Πρωθυπουργός “εκλιπαρεί” τον Πούτιν να σταματήσει το αιματοκύλισμα που σχεδιάζουν οι “Εκλεκτοί”...


Μόνο τον τίτλο τόλμησα να μεταφράσω,φοβάμαι πως με τα βλαχο-αγγλικά μου θα αλλοιώσω το νόημα.Σας το “μεταφέρω” αυτούσιο απο την αρχική πηγή (με ίδια διαμόρφωση!). Αν ενδιαφέρεται φίλος αναγνώστης να το μεταφράσει ,ευχαρίστως θα το αναρτήσουμε εδώ ,στη συνέχεια του αγγλόφωνου κειμένου. Ανατριχιάστε ,(και να θυμάστε πάντα : “μπορεί να ‘ναι έτσι ,αλλά μπορεί κι αλλιώς ”) :
Norway Premier “Begged” Putin To Stop Massacre Planned By “Elites”
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.Αυτή η φωτό και άλλες...εδώ

ΣΤΙΣ 21/7/2011 ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΥΠΉΚΟΟΣ ΚΊΝΑΣ (ΚΟΙΝΏΣ ΣΑΥΡΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΪΜΟΎΣ) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΌΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΊΤΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΊΧΕ 75.000 ΕΥΡΏ..
Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΆΛΕΣΕ ΤΟ "ΣΔΟΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΊ Η ΠΡΟΈΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ.
ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΝ ΆΦΗΣΑΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟ, ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΈΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΈΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΊ Η ΓΝΗΣΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΊ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ.
ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ.

ΡΩΤΆΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ":
ΕΆΝ ΕΜΕΊΣ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΑΤΕ ΌΤΙ

Με γλυκόλογα υποδέχτηκαν οι αγανακτισμένοι τον Τζέφρυ στην Άρτα 29/7/2011.

Παγκόσμιο στο πόλο γυναικών!Για την ΕΛΛΑΔΑ και μόνο...λαμόγια παγκοσμιοποιητές.

ΚΙΝΑ-ΕΛΛΑΣ...8-9
1.337.722.000-11.306.000=8-9...! 
Η Ελλάδα αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση νίκησαν 9-8 την οικοδέσποινα Κίνα σε έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέκτησαν πανάξια το χρυσό μετάλλιο. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική εθνική ομάδα, σε επίπεδο ενηλίκων, κερδίζει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών είναι η μοναδική στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό (αργυρό), ευρωπαϊκό (αργυρό) και παγκόσμιο μετάλλιο (χρυσό)!
Αυτά είναι τα 13 χρυσά κορίτσια: Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά, Γουλά.
Τα οκτάλεπτα: Κίνα-Ελλάς:2-2, 0-2, 4-4, 2-1

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΧΡΩΣΤΑΝΕ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΕΝΩ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!


Του Γιώργου Λεκάκη

ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΙΓΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά - τουλάχιστον - 575 δισεκατομμύρια ευρώ είναι το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα, από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!! Κι αυτό δεν είναι ελληνική εκτίμηση. Οι οσφυοκάμπτες που μας κυβέρνησαν δεν τόλμησαν ποτέ να ζητήσουν αυτά που μας χρωστούν οι βάρβαροι. Αλλά είναι εκτίμηση του Γάλλου οικονομολόγου Ζακ Ντελπλά, μέλους του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Αναλύσεως της Γαλλίας!!!

Ο κ. Ντελπλά εκάλεσε την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα, αναχρηματοδοτώντας (αυτό που μας είπαν πως είναι) το χρέος μας, με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Αγνοώντας, φυσικά, πως η Ελλάς το χρέος της προς την Ευρώπη, προς το παγκόσμιο πνεύμα, προς τον παγκόσμιο πολιτισμό, το έχει πολλαπλώς ξεπληρώσει, από την αρχαιότητα, έως και το πρόσφατο παρελθόν.
«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρκμηγκα», αναφέρει ο κ. Ντελπλά. «Μόνο που η Ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το

Ερώτηση προς τον Αξιότιμο κύριο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ε. ΔΡΟΥΓΟ, είναι συνομωσίες αδύνατων ανθρώπων αυτά που αναφέρει το βίντεο; CFR- ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ !

 
Αυτοί είναι η ομάδα, η δεξαμενή σκέψης του CFR, που διαβάζουν όλοι οι αναλυτές του Πλανήτη , πολιτικοί, Στρατιωτικοί και διάφοροι άλλοι; Για να μάθουν τι αποφασίζουν αυτοί οι απατεώνες, της Γης;  Δηλαδή, σε ότι σχεδιάζουν αυτοί οι ίδιοι, για το ποιοι θα πεθάνουν ή θα ζήσουν, ποιους θα δολοφονήσουν ή όχι; Και μετά βγάζουν μία δήθεν αναφορά-ανάλυση, για την κάθε περιοχή του κόσμου, για το τι πρόκειται να συμβεί, ενώ αυτοί την έχουν σχεδιάσει και την εκτελούν; Βγάζουν αναλύσεις, και ώ του θαύματος πέφτουν μέσα σε όλες αυτές τις αναλύσεις, σαν Μάγισσες, οι Μάγοι του Μεσαίωνα; Αυτά να δουν οι Αμερικανοί (Ηλίθιοι) σε ποιους πληρώνουν φόρους και τους πίνουν το αίμα.
Ας ψάξουν ποιοι οργάνωσαν και χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους , και

Ναΐτες δημιούργησαν το τραπεζικό σύστημα...


Οι Ναΐτες δημιούργησαν στην ουσία το πρώτο τραπεζικό σύστημα και ανακάλυψαν τις επιταγές ( για την ακρίβεια ένα είδος φορτωτικής ) πολύ πριν από τους Φλωρεντινούς τραπεζίτες. Όταν κάποιος επιθυμούσε (σημ. για προσκύνηση των λεγόμενων «ιερών προσκυνημάτων»*) να μεταβεί στην περιοχή της Παλαιστίνης, χρειαζόταν χρήματα και αν δεν αισθανόταν ασφαλής να ταξιδέψει τόσο μακριά με κοσμήματα και χρυσάφι στην κατοχή του, μπορούσε να απευθυνθεί στους Ναΐτες της Γαλλίας, της Ισπανίας ή της Ιταλίας, να πάρει ένα ομόλογο και ακολούθως να εισπράξει τα χρήματά του όταν θα έφθανε στην Παλαιστίνη. Ανακάλυψαν, λοιπόν, την πρώτη μορφή επιταγής.
Μία ένδειξη των ισχυρών πολιτικών διασυνδέσεων των Ναϊτών είναι ότι η ενασχόλησή τους με τις τραπεζικές εργασίες δεν οδήγησε σε αύξηση της εσωτερικής αμφισβήτησης μέσα στο τάγμα, αλλά και γενικότερα στην εκκλησία. Αυτό δείχνει ότι διέθεταν ισχυρή κάλυψη, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε εκκλησιαστικό επίπεδο. Οι κατηγορίες αυτές παραμερίστηκαν με τη δικαιολογία ότι οι Ναΐτες διατηρούσαν δικαιώματα εκμετάλλευσης των υποθηκευμένων σε αυτούς περιουσιών. Οι Ναΐτες είχαν εφεύρει κώδικες με τους οποίους έκαναν τις συναλλαγές τους σε όλα τα σημεία της Ευρώπης.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
*Οι τελευταίοι «προς  φύλαξιν των προσκυνημάτων» είναι η «Aδελφότητα »
« Aγιοταφική Aδελφότης » ή « Iερόν Kοινόν » ή «Tάγμα τωνΣπουδαίων».
Οι Αγιοταφίτες...

Λιβύη: Νεκρός ο στρατιωτικός αρχηγός των εξεγερμένων!

Το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο των εξεγερμένων στη Λιβύη ανακοίνωσε, αργά το βράδυ, ότι σκοτώθηκε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Αμπντέλ Φατάχ Γιουνές και δύο βοηθοί του, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ισχυρές εκρήξεις ταρακούνησαν την πρωτεύουσα Τρίπολη, σύμφωνα με μαρτυρία δημοσιογράφου του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σε συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησε ο επικεφαλής του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου Μουσταφά Αμπντούλ-Τζαλίλ, δήλωσε ότι συνελήφθη ο επικεφαλής της ομάδας που ευθύνεται για τη δολοφονία.
Σύμφωνα με πηγές των εξεγερμένων, την Πέμπτη ο Γιουνές είχε κληθεί να απολογηθεί ενώπιον Επιτροπής, χωρίς να διευκρινιστεί ο λόγος. Φήμες, πάντως, θέλουν τον Γιουνές να είχε κρυφές συνομιλίες με την κυβέρνηση του Καντάφι, στην οποία διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών, προτού προσχωρήσει στους κόλπους των αντικαθεστωτικών, στην αρχή της εξέγερσης, τον Φεβρουάριο.
Πηγή...

Γιατί άραγε το Ιράν εμπορεύεται πετρέλαιο μόνο σε ριάλ και ευρώ και όχι σε δολάριο;

Tο Ιράν μόλις υλοποίησε μία απειλή την οποία είχε εξαπολύσει πριν αρκετά χρόνια, δηλαδή να σταματήσει οριστικά το εμπόριο πετρελαίου σε δολάριο και να το διαπράξει μόνο στο τοπικό του νόμισμα και κυρίως στο ευρώ. Από την Τρίτη, πράγματι, ξεκίνησε η λειτουργία του Kish International Commodity Exchange όπου το Ιράν εμπορεύεται πετρέλαιο μόνο σε ριάλ και ευρώ και όχι σε δολάριο.
Την τελευταία φορά που ένα κράτος επιχείρησε να κάνει το ίδιο ήταν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και λίγο αργότερα δέχτηκε τη στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και διαλύθηκε. Το κράτος αυτό ήταν