23 Δεκεμβρίου 2011

Ο Χριστός ξανακτυπάει…


Πανικός επικράτησε στη Νέα Ζηλανδία, όταν ο Εγκέλαδος έκανε πάλι την εμφάνισή του στην Εκκλησία του Χριστού (πόλη Κράιστ-τσερτς). Συνολικά τέσσερις σεισμικές δονήσεις έχουν συγκλονίσει μέχρι στιγμής τη σεισμοπαθή πόλη, στην οποία είχαν χάσει τη ζωή τους 200 άνθρωποι από σεισμό πριν από δέκα μήνες. Σε άτακτη φυγή ετράπησαν οι καταναλωτές που είχαν κατακλύσει για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μαγαζιά και πολυκαταστήματα.

Μίγμα από φασίστες, μαλάκες, θα πάτε να προσκυνήσετε στους δικούς σας;*Ο Ιουδαίος ιερέας μεταμφιεσμένος σε Έλληνα φύλακα του ναού εκτελεί τις διαταγές του Ιερατείου.


Φωτογραφία από την επίσκεψη του Α. Σαμαρά στο μουσείο του εβραϊκού ολοκαυτώματος ανήμερα της επετείου του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.

Μίγμα από φασίστες, μαλάκες, θα πάτε να προσκυνήσετε στους δικούς σας;*

*Πάγκαλος: «Μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες» οι ...

ΑΘΗΝΑ
Σε νεοκλασικό κτήριο και μάλιστα κατασκευασμένο από πεντελικό μάρμαρο γιορτάζουν εφέτος οι Εβραίοι στην συναγωγή Μπεθ-Σαλόμ τη σφαγή των Ελλήνων, αλλά και της εβραϊκής ελίτ...


Διαβάστε: Το μυστικό της Χανουκα.

Ελληναράδες,...να ποιοι είναι οι Έλληνες!


Ορκωμοσία αλ(λ)ά Ελληνικά!

Αν και δεν υπάρχει πράξη σημαντικότερη για ένα Κράτος από την ορκωμοσία του πολίτη για απόκτηση υπηκοότητας, η κυρία Melissa Gold στον Καναδά (ζει στον Καναδά περισσότερα από 38 χρόνια, όλη την ενήλικη ζωή  της), για να αποκτήσει την καναδέζικη υπηκοότητα, δεν ορκίστηκε στην „Αγία Γραφή“, στην Τορά ή στο Κοράνι αλλά είχε μαζί της ένα βιβλίο με τα έργα του Ησίοδου και τους Ομηρικούς Ύμνους και ορκίστηκε σε αυτό. Η ίδια σε συνέντευξη της δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ελληνική αρχαιότητα μας δίνει  έμπνευση και κατεύθυνση σήμερα
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ 
 Σχετικό θέμα ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..