26 Φεβρουαρίου 2013

Υπέρ ή κατά των εθνών μία πιθανή παρέμβαση εξωγηίνων στον πλανήτη Γη;


Είναι ένα από τα πολλά σενάρια που υποστηρίζουν την δήθεν επιτακτική ανάγκη γιά παγκοσμιοποίηση. Η διεθνής ολιγαρχία απαιτεί την υποταγή όλων των εθνών και των λαών της Γης σε μία κεντρική παγκόσμια κυβέρνηση, διότι μόνον έτσι, δηλαδή υποδουλωμένοι στην διεθνή ολιγαρχία, ίσως έχουμε κάποια πιθανότητα να αποτρέψουμε τις τυχόν «ανεπιθύμητες κοινωνικές συνέπειες μίας τέτοιας ανακάλυψης και μίας βαθιάς αλλαγής στάσης σχετικά με την θέση της ανθρωπότητας στο σύμπαν» [1].

Ας υποθέσουμε πως κάτι γνωρίζουν τούτα τα μεγάλα παιδιά στο Νταβός της Ελβετίας. Ας υποθέσουμε δηλαδή πως παίζει το σενάριο και «ανακαλύψουμε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής [ακόμα και σε απολιθωμένες μορφές] ή άλλους πλανήτες, που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την ανθρώπινη ζωή» [1].

ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΑΝΩ 5.000€ !ΚΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 27 ΔΙΣ;


419296_10151452778519266_1206924552_n.jpg 
ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ...ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..."Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...
ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΙΣΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...END(End National Dept)...ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ...
ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ... 

Όλοι μέσα! ~ Για χρέη 5.000 ευρώ & άνω προς το Δημόσιο

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ".


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑΑρτέμης Σώρρας.jpg
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ CENTER WEB TV με τον Θ. Κολυβά


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ CENTER WEB TV με τον Θανάση Κολυβά