06 Ιανουαρίου 2011

Οι φονικές θρησκείες συνεχίζουν αμείλικτα τα εγκλήματα τους


Δείτε που καταλήγει ο κ. Βαρθολομαίος
Είκοσι-ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 79 τραυματίστηκαν από την έκρηξη μπροστά σε χριστιανική εκκλησία στην Αλεξάνδρεια της βόρειας Αιγύπτου την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πιστοί για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.*
Βέβαια, η είδηση δεν μας ξαφνιάζει καθώς και η Υπατία κατακρεουργήθηκε από τον χριστιανικό όχλο στην Αλεξάνδρεια και μέχρι σήμερα η επίσημη χριστιανική Εκκλησία δεν ζήτησε ούτε καν συγνώμη, τουναντίον πολλοί μάλιστα εξ αυτών προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητο. Βέβαια, για το πρόσφατο μακελειό ο κ. Βαρθολομαίος έσπευσε να υπενθυμίσει στους πιστούς την εβραϊκή καταγωγή της πίστης τους:
«Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμής του πόνου θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε εσάς και το ποίμνιό σας για την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξή μας. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι στεκόμαστε προσευχόμενοι στο πλευρό σας καθώς συνεχίζουμε τη δύσκολη πορεία των Εκκλησιών μας. Όλοι εκείνοι που έχασαν την ζωή τους ας βρουν ειρήνη και ανάπαυση στους κόλπους του Αβραάμ» καταλήγει ο κ. Βαρθολομαίος.
Για την Υπατία και τις δολοφονίες άλλων μη χριστιανών τι έχουν πει;
Ας μη ξεχνιόμαστε: Οι φονικές θρησκείες, Χριστιανισμός, Ισλάμ, παράγωγα του ιουδαϊσμού συνεχίζουν να δίνουν το παρών...
*Υ.Γ. Σύμφωνα με ισλαμική οργάνωση, πρέπει να ασκηθεί πίεση στην Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου για να απελευθερώσει δύο Αιγύπτιες οι οποίες είχαν ασπαστεί το Ισλάμ και τώρα κρατούνται παρά τη θέλησή τους από την Κοπτική Εκκλησία.



Μυστηριώδης ο θάνατος του γιου του Σάχη του Ιράν, Αλιρεζά Παχλαβί


Φωτογραφία από την ιστοσελίδα του αδελφού του
«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας για το θάνατο του πρίγκιπα Αλιρεζά Παχλαβί»,
έγραψε ο Ρεζά Παχλαβί, ο πρωτότοκος γιος του Σάχη του Ιράν, στην ιστοσελίδα του.

«Όπως εκατομμύρια νεαρών Ιρανών, είχε βαθιά συγκλονιστεί από όλα τα δεινά που πλήττουν την προσφιλή πατρίδα του, καθώς έφερε επίσης και το βάρος της απώλειας του πατέρα και της αδελφής μας κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι αστυνομικές αρχές της Βοστόνης δεν έδωσαν σχετικές πληροφορίες στη δημοσιότητα, όπως σημειώνει το Reuters.

Δείτε επίσης: Exclusive interview with CNN

ACTION ALERT PROTEST AWARD TO RACIST TURK MINISTER BAGIS

ACTION ALERT PROTEST AWARD TO RACIST TURK MINISTER  BAGIS

For Immediate Release: January 5, 2011

CURRENT STATUS:  The current, Minister for European Union Affairs and Chief Negotiator of the Republic of Turkey , the racist Mr. Egemen Bagis was awarded by the  “Order of Saint Andrew, Archons of the Ecumenical Patriarchate” this Greek-American group representing the Ecumenical Patriarchate awarded the Turkish official “commending him for his efforts on behalf of religious minorities in Turkey .”  http://www.archons.org/news/detail.asp?id=433

The award was bestowed on the representative of criminal Turkey in Brussels on November 16-17, 2010 days before the EU assessment on Turkey’s human rights record and was attended by Archbishop Dimitrios of America and Greek-Cypriot immigrant Panicos “Peter” Papanicolaou the “Supreme President” of the Cyprus Federation of America. Mr. Papanicolaou walked out of the room in protest during the honoring.

Ισραηλινοί πολίτες γιουχάρουν τον Benjamin Netanjahu!

Σε κρατικό «μνημόσυνο» στην Χάιφα για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών στο Ισραήλ, Ισραηλινοί πολίτες γιουχάρισαν τον Πρωθυπουργό Benjamin Netanjahu και τον υπουργό εσωτερικών Eli Jischai έντονα, καταλογίζοντας του ευθύνες για τον ανεπαρκή εξοπλισμό της πυροσβεστικής, ο τελευταίος μάλιστα εκνευρισμένος εγκατέλειψε τον χώρο...

Ψυχή - Πνεύμα

Η Ψυχή ή Πνεύμα είναι μια μη-υλική οντότητα που έχει αντίληψη και συνείδηση. Συχνά πιστεύεται ότι οι ψυχές είναι αθάνατες.

Αν υπήρχε ποτέ μια οντότητα επινοημένη για να εξυπηρετήσει τις ευχές μας, η ψυχή θα ήταν αυτή η οντότητα. Όπως σημειώνει και ο Thomas Hobes,η ιδέα μιας ουσίας χωρίς ουσία είναι αντιλογία. Δεν είναι δυνατόν να φανταστούμε μια μη-φυσική οντότητα να έχει αντίληψη και ζωή. Ακόμα και αυτοί που πιστεύουν στην ψυχή, τις φαντάζονται σαν ανθρωπόμορφα συννεφάκια ή ομίχλες. Είναι αυταπάτη το να πιστεύουμε ότι η ιδέα της ψυχής μπορεί να συλληφθεί. Και όμως, εκατομμύρια ανθρώπων έχουν πιστέψει σε ένα άχωρο παρατηρητή που μπορεί να ταξιδέψει μέσα στο χώρο και αντιλαμβάνεται δονήσεις και κύματα του αέρα, χωρίς να έχει αισθητήρια όργανα.

Η δουλειά που έχει γίνει από τους φιλοσόφους και τους ψυχολόγους βασισμένη στην υπόθεση ύπαρξης μιας μη-φυσική οντότητα, που κατοικεί και αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα, δεν έχει προωθήσει την γνώση για τις λειτουργίες του νου. Αντίθετα, έχει μεγαλώσει την προκατάληψη και την άγνοια εμποδίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη πραγματικής και χρήσιμης γνώσης για τον νου. Πιο υποσχόμενη είναι η δουλειά εκείνων που βλέπουν την συνείδηση ως αποτέλεσμα της εγκεφαλικής λειτουργίας των νευρώνων και προσπαθούν να θεραπεύσουν "ψυχικές νόσους" αντιμετωπίζοντας τες σαν φυσιολογικά (υλικά, φυσικά) προβλήματα. Δυο πελώριες βιομηχανίες έγιναν δυνατές και επικερδείς από την πίστη σε μια μη-οντότητα που χρειάζεται θεραπεία από ειδικούς σε μη-οντότητες: η θρησκεία και η ψυχολογία. Μια τρίτη βιομηχανία, η φιλοσοφία, επίσης ανθίζει λόγο της πίστης στην ψυχή: αρκετοί φιλόσοφοι γράφουν βιβλία βασιζόμενοι στην υπόθεση ύπαρξης μιας αθάνατης ψυχής ενώ αρκετοί άλλοι βγάζουν τα προς το ζειν με το να γράφουν ανασκευές και κριτικές για τα προηγούμενα βιβλία. Φαίνεται ότι οι πραγματικοί πιστοί και οι σκεπτικιστές χρειάζονται ο ένας τον άλλον!

Πηγή...