28 Ιουνίου 2011

Ζωντανά σήμερα στο Σύνταγμα! Ολοι κάτω!! Τώρα μιλάμε εμείς!!!Θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας...!

ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ 


ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΖΗΤΩ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΖΗΤΩ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ


ΜΕΘΥΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ
ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ '21
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ...

ΚΑΛΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ 
ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 
ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ...

ΠΑΡΤΕ ΦΩΤΙΑ,ΠΑΡΤΕ ΣΠΑΘΙΑ
Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ
ΣΠΙΤΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΑ ΠΟΡΕΥΕΙ

Ω ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ...
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΩ;

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 
ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΩΡΑ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ...

Ω...ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ... 

Κατατέθηκε στη Βουλή ο κατοχικός νόμος,με την ονομασία "ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015".

Κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, το σχέδιο νόμου «Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠO ΕΔΩ

[Άρθρο 2
Κεφάλαιο-Περιουσία-Έσοδα-Διάθεση εσόδων
...
14.Το τίμημα που εισπράττει το Ταμείο από την αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων,μεταφέρεται το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την είσπραξή του,σε πίστωση του ειδικού λογαρισμού της περίπτωσης δ.του άρθρου 5 του ν. 3049/2002 (Α' 212),με την ονομασία "Ελληνικό Δημόσιο-Λογαριασμός Εσόδων-Αποκρατικοποιήσεις",αφού αφαιρεθούν τα αναλογούντα λειτουργικά έξοδα και διοικητικές δαπάνες του Ταμείου για την αξιοποίηση του περιουσιακού στοιχείου, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.]


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΕΡΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΕΦ'ΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΩΠΕΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ!!!
ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ;
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΘΑ "ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΘΑ..."ΑΠΟΣΒΕΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!
ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...!!!

[Άρθρο 3
Διοίκηση-Αρμοδιότητες-Διαχείριση-Καταστατικό
...
16.Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να μην αποκαλύπτουν,χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της γενικής συνέλευσης του μετόχου,οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία αναφορικά με τις δραστηριότητες του Ταμείου,τα επιχειρηματικά σχέδια,τους πελάτες ή τις συνεργαζόμενες εταιρείες,καθώς και πληροφορίες που προκύπτουν μετά από έρευνες ή μελέτες που έχουν παραγγελθεί από αυτό.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά στα δεδομένα των υπηρεσιών,εργασιών,στατιστικών στοιχείων ή άλλων δεδομένων που αφορούν στη δραστηριότητα του Ταμείου και να απέχουν από κάθε σκόπιμη ή ακούσια αποκάλυή τους σε οποιονδήποτε τρίτο.
Σε περίπτωση που τα μέλη του Δ.Σ. αποδεδειγμένα αποκαλύουν ή δημοσιοποιήσουν τα ίδια ή μέσω τρίτων ή δεν αποφύγουν τη διαρροή οποιασδήποτε εμπιστευτικής πληροφορίας,σύμφωνα με όσα ορίζονται στα προηγούμενα εδάφια,υπέχουν ευθύνη πλήρους αποζημίωσης για κάθε θετική και αποθετική ζημία,την οποία θα υποστεί το Ταμείο από την αιτία αυτή.
Οι υποχρεώσεις των μελών του Δ.Σ. του Ταμείου που προβλέπονται στην παρούσα παράγραφο(ρήτρα εμπιστευτικότητας) παραμένουν σε ισχύ για τρία(3) έτη μετά την αποχώρησή τους από το Ταμείο.] 

!!!ΟΜΕΡΤΑ...!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ;
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ;ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ;ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;ΕΝΑΣ;
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ...
 

http://spnews.gr/index.php/politiki/greece/pasok/9979-efarmo

«ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ

Διαβάστε όλον τον κατακτητικό νόμο(με σχόλια)... 
Το οριστικό τέλος της Εθνικής Κυριαρχίας! Έχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι ψήφισαν;

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!

Την Τετάρτη २९ Ιουνίου ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο (Μνημόνιο २ ) στη Βουλή.Εμείς σαν Αγανακτισμένοι Πολίτες Πύργου αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της χώρας.Ετσι καλούμε όλους τους πολίτες της Ηλείας να δηλώσουν συμμετοχή στο λεωφορείο που βάζουμε την Τετάρτη στις ८.०० το πρωί απο πλ. Ιατρίδη για να συμμετέχουμε στην περικύκλωση της Βουλής.Να σημειώσουμε πως θα ανέβουμε μαζί με την Αμαλάδα (Εμπορικό Σύλλογο,Εργατικά Σωματεία) και το κόστος θα είναι συμβολικό, αφού το έχει καλύψει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλάδας,δηλ. δινουμε οσο θελουμε.Η επιστροφή θα γίνει το βράδυ (αυθημερόν).
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ १.०००.००० ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!!!!!!

http://iliamovement.blogspot.com/

Εξώδικο προς τους βουλευτές για την μη ψήφιση του μεσοπροθέσμου σχεδίου.


Το παρακάτω εξώδικο βρίσκεται προς υπογραφή από οποιονδήποτε πολίτη (απαιτείται Αρ.Δελ.Ταυτότητας) στο κιόσκι των 300 Ελλήνων στο πεζοδρόμιο απέναντι απο την Βουλή και θα παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές, την προηγουμένη της ψήφισης του μεσοπροθέσμου σχεδίου (Μνημόνιο 2)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των αριθμητικά κατονομαζομένων και υπογραφόντων Ελλήνων Πολιτών εχόντων πλήρως τα πολιτικά και εκλογικά τους δικαιώματα εντός της Ελληνικής Επικρατείας. ΠΡΟΣ Τους τριακόσιους (300) Βουλευτές που εξελέγησαν κατά τη διεξαγωγή των Βουλευτικών εκλογών της 4/10/2009.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ:
1.Τον κ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
2.Τον κ.Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και
3.Τον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αξιότιμοι κκ. Βουλευτές

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις προ ολίγων μηνών πληροφορηθήκαμε-δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίσθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με την θετική ψήφο της πλειοψηφίας από εσάς και με την ανοχή ή αποχή των υπολοίπων από εσάς, κατά τον διαδραμώντα χρόνο από τον Μάιο του παρελθόντος έτους (2010) μέχρι σήμερα.

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΑΜΕ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.


Σημείωση Αλφειού:Η τελική καθαρή είδηση είναι ότι το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση και θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας...
Ζήτησε πρώτα ονομαστική ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο | STAR.GR

ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ: Να ψηφιστεί με 180 το Μεσοπρόθεσμο - www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4638140Ελλάδα[...Διευρυμένη πλειοψηφία για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από 180 βουλευτές, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθασοπούλος, ο οποίος κατέθεσε πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποχώρηση του κόμματός του από την συζήτηση και την επιστροφή του κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας...] 

 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟhttp://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/191947/apohorise-to-kke/
Απόντες θα είναι τελικώς οι βουλευτές του ΚΚΕ από τη διαδικασία συζήτησης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Πριν λίγη ώρα ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την αίθουσα της ολομέλειας, αφού πρώτα ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία.
Νωρίτερα ο Ν. Καραθανασόπουλος είχε χαρακτηρίσει τα νέα μέτρα «λαιμητόμο» προσθέτοντας ότι «στόχος της επίθεσης είναι η θωράκιση της κερδοφορίας και των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλετε να τσακίσετε την εργατική τάξη και να διαμορφώσετε μισθούς Κίνας».
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ.

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟΧΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 151 ΨΗΦΟΥΣ.
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒEΒAIΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
ΛΑΟΔΙΚΕΙΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Κλωτσιά στα οπίσθια του Τζέφρυ και φτυσιά στα μούτρα των σοσιαλ-ληστών του ΠΑΣΟΚ από την κόρη του Μάνου Λοίζου!

ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου
ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Το σύνολο των ΜΜΕ

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.
Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:
Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος...
με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν.

Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες. Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το "Καλημέρα Ήλιε" στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι.
Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.
Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία.
Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα.
Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου.
Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.

Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας.
Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει.

Μυρσίνη Λοΐζου

ΠΡΕΖΑ TV
πηγη

Ντροπή για την Ευρώπη ο εκβιασμός στους Έλληνες….


Είναι ντροπή για την Ευρώπη, είναι ντροπή για τους ευρωπαίους πολιτικούς να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν με την μη καταβολή της 5ης δόσης του δανείου των 110 δις ΕΥΡΩ. Εκβιάζουν βέβαια εκεί που βρίσκουν και μπορούν. Εκβιάζουν τους ψοφοδεείς Έλληνες επαγγελματίες πολιτικούς, γιατί ο ίδιος ο ελληνικός λαός τους έχει κυριολεκτικά γραμμένους. Άλλωστε πολλούς από αυτούς τους πολέμησε στα ίσια και δεν φοβήθηκε την ισχύ των όπλων τους, θα φοβηθεί τώρα την 5η δόση τους;; Γνωρίζουν οι ευρωπαίοι ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τον ατίθασο ελληνικό λαό. Αλλά όμως γνωρίζουν, ότι το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα είναι του χεριού τους.
Ακόμα όμως δεν ήρθε η ώρα του λαού. Προς το παρόν τον εκβιασμό τον δέχεται και υποκύπτει η ψοφοδεής και ταυτόχρονα ένοχη πολιτική ολιγαρχία της χώρας ερήμην του λαού. Όταν ο λαός σαρώσει τα πάντα, τότε θα ψάχνουν και οι ευρωπαίοι να βρουν τα χρήματά τους.
Και στο κάτω κάτω γιατί μας εκβιάζουν με την μη καταβολή της 5ης δόσης, προκειμένου να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο;;; Τι σχέση