29 Σεπτεμβρίου 2009

Οι μέλισσες τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Ένα φορτηγό που μετέφερε μέλισσες συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Λόγω της ανατροπής του φορτηγού οι μέλισσες που ήταν στην καρότσα βγήκαν και επιτέθηκαν στους επιβάτες των δύο οχημάτων αλλά και στους ανθρώπους που πήγαν να βοηθήσουν.
Τελικά ειδικά συνεργεία διέλυσαν το πλήθος των μελισσών με νερό και εντομοκτόνα αλλά 20 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν γιατί είχαν δεχθεί πολλαπλά τσιμπήματα.
Το περιστατικό έγινε κοντά στον Μαρμαρά, στην Τουρκία.
Ο.Ν.
Πηγή http://www.inews.gr

Δείτε το βίντεο:

«Απελευθερώστε τον Θ. Λερούνη»

Ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για την υπόθεση, οι Γιατροί του Κόσμου πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του Θανάση Λερούνη, του Ελληνα διδασκάλου της φυλής των Καλάς, ο οποίος απήχθη και αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Ελληνας εκπαιδευτικός, που βρίσκεται μόνιμα στη γη των Καλάς από το 2001. Μετά την εισβολή των ενόπλων στο μουσείο, ακολούθησε μακελειό με έναν αστυνομικό φύλακα νεκρό, ένα δεύτερο αστυνομικό και έναν υπηρέτη τραυματισμένους βαριά και τον Θανάση Λερούνη απαχθέντα.

Μαζί του απήχθησαν ένας δάσκαλος Καλάς και ένας φύλακας, που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Η συλλογή υπογραφών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mdmgreece.gr.
Η υπογραφή σας είναι σημαντική
29-09-2009, 21,45-----3317 υπογραφές. Ας συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση του μεγάλου αυτού Έλληνα τόσο για την προσφορά του, όσο και για την αξιοπρέπεια μας και ας μην διαθέτουν άλλοι κάτι παρόμοιο....

Οι Ναυμάχοι της Σαλαμίνος.

Κωστάκηηη...μπανάνα...μπανάνα!

Η Ακρόπολις στη μαύρη αγορά!Επί Υπ.ΠΟ. Καραμάν αλή και της Μαφίας του(Πετραλιά,Τατούλη,Ζαχόπουλου,κλπ.)Διότι απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Θα μπορούσε να αποτελεί θέμα για μυθιστόρημα με τίτλο «Η Μαφία της Ακρόπολης». Αρχιφύλακες και των δύο φύλων ανοίγουν όποτε θέλουν τις πόρτες του μνημείου για να «φιλοξενήσουν», με το αζημίωτο, τουριστικά γκρουπ. Μετά το πέρας του ωραρίου και το επίσημο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2009. Ένας από τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού του πλανήτη, χρησιμοποιείται από τους εντεταλμένους από το αρμόδιο υπουργείο για παράνομο κέρδος. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από την παράνομη δραστηριότητα των υπαλλήλων.

Οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους, ωστόσο οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης οργανώνουν ιδιωτικές επισκέψεις στα μνημεία. Τα παράνομα έσοδά τους προέρχονται από τα τουριστικά γραφεία που εξυπηρετούν απαιτητικούς επισκέπτες. Στη συνέχεια, τα ποσά μοιράζονται μεταξύ των μελών της «Μαφίας». Ορισμένοι βρίσκουν τα επιπλέον έσοδα κάπως υπερβολικά. Όχι για ηθικούς λόγους, αλλά προφανώς για να μην καρφωθούν. Προσέξτε...συνέχεια στην...πηγή...

Ποιός ήταν Υπουργός τότε;Ποιά ήταν αναπληρώτρια;Ποιός ήταν Υφυπουργός;Ποιός ήταν Γ.Γραμματεύς;ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΑΔΑΣ!

Άντε ρε!Δεν ήξερε ο Σαμαράς!Για τον Επικούρειο ήξερε;

Αποδεικνύεται ουσιαστικά ότι ουδείς έχει ρίζες ελληνικές.Αλλόφυλοι,αλλογενείς,αλλόθρησκοι(χριστιανοί),αλλοφερμένοι,διορισμένοι για να αποτρέπουν τους Έλληνες να εισέρχονται στους ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

Το άκρον άωτον της γελοιότητος θα είναι να βγουν και να κράζουν ότι...θίγονται!

Όχι δεν είναι προδότες!Ίσα-ίσα,εργάζονται ακριβώς για τους σκοπούς τους!

Προδότες θα ήταν αν ήταν Έλληνες!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!

Και μόνο από την ανάλυση των ονομάτων τους μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα.Πόσο μάλλον αν ψαχτεί το γεννεαλογικό τους δένδρο!

Και μη βγει ο Τατούλης και φωνάζει!Τότε δεν ήταν που το αρχαίο νεκροταφείο σε ένα νησί έγινε...κινηματογράφος;Και άλλα πολλά!


Δελτίο Τύπου

Προς τον κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή
Υπουργό Πολιτισμού
Υπουργείο Πολιτισμού
Μπουμπουλίνας 20
101 86 Αθήνα
Αθήνα, 27 Aπριλίου 2005


Κοιν: κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, Αναπληρώτρια Υπουργό Πολιτισμού
κ. Πέτρο Τατούλη, Υφυπουργό Πολιτισμού
κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Πολιτισμού
κα Βασιλική Γεωργίου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Σύγχρονου Πολιτισμού

Αξιότιμε κ. Υπουργέ...συνέχεια...

Η σύγχρονη μεσαιωνικού τύπου επίθεση της Θεοκρατίας στην Επιστήμη

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ «ΕΥΦΥΗΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»

Η θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου θεωρείται ακόμα και σήμερα «βλάσφημη» από τους χριστιανούς φονταμενταλιστές. Εκκλησιαστικοί παράγοντες σε όλο τον κόσμο προσφεύγουν στη λύση μιας «αντι-επιστήμης», του λεγόμενου «Δημιουργισμού» ή με πιο σύγχρονο όρο του «Ευφυούς Σχεδιασμού»6, 7, 8. Σε αδρές γραμμές οι δύο αυτές συγγενείς υποθέσεις έχουν όπως πιο κάτω αναφέρονται.

Η Θεωρία της Εξέλιξης, που ανάγεται στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφική Σκέψη, επανέκαμψε μετά το χριστιανικό Μεσαίωνα χάρις στο έργο του Δαρβίνου και άσκησε μεγάλη επίδραση σε πολλούς τομείς της Επιστήμης. Εντελώς αντίθετη προς τον «Δημιουργισμό» της Βίβλου προκάλεσε σφοδρές εκκλησιαστικές αντιδράσεις, οι οποίες συνεχίζονται ως τις ημέρες μας με την προώθηση της ψευδοεπιστημονικής Θεωρίας του «Ευφυούς Σχεδιασμού». (Βλ. «Θρησκεία εναντίον Δαρβίνου», «Η Θεωρία της Εξέλιξης στην φιλοσοφία του Εμπεδοκλή» και «Η φυσική εξέλιξη του θηλαστικού Άνθρωπος μέσα στο γήινο περιβάλλον».)

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

πού έγραψε ο κ. Κώστας Θανασουλόπουλος

(Ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ.)

από την πηγή...

Σχετικό θέμα: Intelligent Design -Ευφυές σχέδιο