08 Οκτωβρίου 2008

Οι καπιτα-ληστές έγιναν ξαφνικά "κομμουνιστές"!!!!

Αυτοί που ρούφιξαν όλο τον πλούτο της γης,τώρα επιζητούν βοήθεια;
Για ποιό λόγο;Η λύση είναι στα χέρια τους!
Να επιστρέψουν ΑΜΕΣΑ όλα τα κλοπιμαία στους λαούς!

Όταν οι λίγοι σκάβουν το λάκκο για τους πολλούς,στο τέλος πέφτουν οι ίδιοι μέσα!!!!!
_________________________________________________
http://hellenicreligion.gr/
«Φιλελεύθερες» παγίδες

Η αναμενομένη κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών σηματοδοτεί την ρήξη της νεοφιλελεύθερης φούσκας. Το σύστημα της ανοικτής παγκόσμιας αγοράς έπασχε από δομική αστάθεια.

Οι ιεραπόστολοι της παγκοσμιοποιήσεως «προφήτευαν» τον θάνατο των εθνών. «Η παγκοσμιοποίηση είναι αναπόφευκτη», έλεγαν. Διαβεβαίωναν ότι η κυριαρχία του έθνους-κράτους είναι απηρχαιωμένη και θα αντικατασταθεί από τις παγκόσμιες αγορές. Το παγκόσμιο εμπόριο θα καθόριζε τις τύχες των λαών. Οι ελεύθερες αγορές και τα ανοικτά σύνορα θα έφερναν την ειρήνη, την σταθερότητα και την παγκόσμια ευημερία. Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες θα έφερναν την σωτηρία στις αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Ανάλογες ουτοπίες προφήτευαν και οι ιεραπόστολοι του κομμουνισμού, αλλά μία ημέρα το «1990» κατέρρευσε η ψευδοθρησκεία τους σαν χάρτινος πύργος. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται με την νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, απλώς θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το παραδεχθούν στην Δύση.

Ο φιλελευθερισμός, στην ακραία, διεθνιστική, κοσμοπολιτική μορφή, περνά την χειροτέρα κρίση του. Τόσες δεκαετίες λοιδωρούσε τα κράτη, τα έθνη, τις κυβερνήσεις. Τώρα οι ιεραπόστολοι των ελεύθερων παγκοσμιοποιημένων αγορών σέρνονται σαν δούλοι στα πόδια των κυβερνήσεων για να ζητήσουν να εξαγοράσουν τα χρέη τους.

Όταν οι αγρότες, οι βιοτέχνες, οι εργάτες ζητούν προστασία από τον ξένο αθέμιτο ανταγωνισμό και από την χαοτική αναρχία της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, αναθεματίζονται για τον προστατευτισμό τους. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε κρατική επέμβαση στην παγκόσμια ελεύθερη αγορά, τονίζουν οι λιανοπωλητές φιλελεύθερων συνθημάτων. Όταν όμως τα τέκνα της Γουόλ Στρητ βλέπουν τις μετοχές τους να κατρακυλούν, τότε απαιτούν από τους φορολογουμένους πολίτες να αγοράσουν τα χρέη τους μέσω της ομοσπονδιακής κεντρικής τραπέζης. Τότε η κρατική παρέμβαση είναι «επιβεβλημένη».

η συνέχεια του άρθρου εδώ.

ΕΛΛΑΣ = ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΙΔΙΑ Η ΓΗ, ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ


http://pyrisporos.blogspot.com/
08 Οκτώβριος 2008

ΕΛΛΑΣ = ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΙΔΙΑ Η ΓΗ, ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Promotional Video for the Hellenic Human Rights Rally - October 27th 2008 at the United States Mission to the UN

SHAME ON FYROM! HELLENIC HUMAN RIGHTS RALLY, US Mission to The UN

WHERE: 140 East 45th Street (between Third and Lexington Avenues), NEW YORK CITY
WHEN : October 27th, 2008, Monday 12noon-2PM

The Cyprus Action Network of America (CANA) mobilizes community activists, with the support of the PAN-MACEDONIAN ASSOCIATION USA, and other like-minded human rights activists , just outside the United States Mission to the UN in midtown Manhattan.

All who believe in justice and American democratic values, are encouraged to join us and demand that FYROM—perpetrator of cultural genocide against the historic Hellenic community, unapologetic false historical revisionist, former Nazi collaborator, culpable for Communist crimes against humanity, and unrepentant violator of human rights be properly investigated by the US State Department Human Rights division for denying Hellenic people the human right to Hellenic identity and Hellenic nationality.

The government of FYROM (with its capital in Skopje) has a long legacy of anti-Hellenic cultural genocide, the previous Communist regime forcibly transferred Hellenic nationals, and prior to this the pro-Nazi regime forcibly occupied Hellenic land, forcibly transferred Hellenic people, and targeted Hellenic people for massacres and torture. All governments in FYROM, by use of force together with racist propaganda and official racist discrimination, to this day have deprived the Hellenic people of their integrity as a distinct people, by use of forcible assimilation or integration by the majority Slavophone cultures or ways of life imposed on them by legislative, administrative or other measures including terror.

Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής, http://www.cyprusactionnetwork.org, κινητοποιεί τα μέλη τών κοινοτήτων, με τήν στήριξη τής Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής και άλλους ομόπνους ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακριβώς απέξω από την αποστολή τών Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Εθνη, στην καρδιά τού Μανχάτταν.
Όλοι όσοι πιστεύουν στην δικαιοσύνη και απαιτούν την διατήρηση τών δημοκρατικών αξιών στήν Αμερική, παροτρύνονται να μας ακολουθήσουν.
ΠΓΔΜ - Υπεύθυνη τής πολιτιστικής Γενοκτονίας κατά τής ιστορικά θεμελιωμένης Ελληνικής κοινότητας, κατ’επανάληψη αμετανότητη και λανθασμένη ιστορικά, πρώην συνεργάτης τών Ναζί , ένοχη για Κομμουνιστικά εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας, αδιάντροπη παραβιάστρια τών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πρέπει να ερευνηθεί όπως πρέπει, από το Τμήμα τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τού Στέϊτ Ντιπάρτμεντ τών ΗΠΑ–για τήν άρνηση και στέρηση από τούς Έλληνες τής Ελληνικής των ταυτότητας και Ελληνικής ιθαγένειας.

Η κυβέρνηση τής ΠΓΔΜ ( με την πρωτεύουσά της τα Σκόπια) έχει μακρόχρονη πολιτιστικά γενοκτόνα ανθελληνική παράδοση, αφού το προηγηθέν Κομμουνιστικό καθεστώς δια τής βίας μετέφερε Έλληνες υπηκόους , και πριν από αυτό το φιλοναζιστικό καθεστώς δια τής βίας κατέλαβε την Ελληνική γη, βάζοντας στόχο τούς Έλληνες με σφαγές και βασανιστήρια.
Όλες οι κυβερνήσεις τής ΠΓΔΜ, με τη χρήση βίας, ρατσιστική προπαγάνδα και επίσημη ρατσιστική μεροληπτική συμπεριφορά μέχρι σήμερα, έχουν στερήσει από τούς Έλληνες τήν ακεραιότητά τους σαν ξεχωριστών ανθρώπων, με τη βίαια χρήση αφομοιωτικών μηχανισμών η ολοκληρωτικών από την πλειοψηφική Σλαβόφωνη κουλτούρα τρόπων νομοθετικά και διοικητικά κατοχυρωμένων, η με άλλα δραστικά μέτρα συμπεριλαμβανομένου και τού τρόμου.


“Τσέρω ποιός είναι μα έ λαλώ τίποτε!”________________________________________________________________
http://olympia.gr/
“Τσέρω ποιός είναι μα έ λαλώ τίποτε!”

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Οκτώβριος 5, 2008

Ξέρω ποιός είναι μα δε λέω τίποτα, απεκρίθη το τετράχρονο(!) Κυπριωτόπουλο αφήνοντας άφωνους τους Άγγλους ανακριτές. 50 χρόνια ακριβώς συμπληρώνονται από εκείνη την ημέρα (7/9/1958) όπως μας ενημερώνει ο Ντίνος Αυγουστής στην εφημερίδα “Το Παρόν”. Η ΕΟΚΑ λοιπόν γι’ αυτό επέτυχε να γονατίσει τον Βρετανικό Ιμπεριαλιστικό κολοσσό. Γιατί από παιδιά ως γέροντες, όλοι ήταν ταγμένοι στο αντάρτικο. Ή σχεδόν όλοι. Γιατί ως συνήθως, υπήρχαν και εκεί όπως και στη Γερμανική κατοχή οι δοσίλογοι και οι ταγματασφαλίτες. Το χρήμα βλέπετε είναι γλυκό, όπως και η βόλεψη. Έτσι, οι αιώνιοι κουκουλοφόροι δε δίσταζαν να οδηγούν στην αγχόνη και ανήλικα παιδιά, μαθητούδια, για το “μεροκάματο”.

Η αμοιβή που έδιναν οι ιμπεριαλιστές ήταν καλή και μόνιμη. Είχαν συγκροτήσει βλέπεις την “επικουρική” και την “εφεδρική” αστυνομία και οι λίρες πήγαιναν σύννεφο. Τούρκοι και Έλληνες δοσίλογοι είχαν και στοχοθέτηση που άρχιζε από την απλή υπόδειξη ανταρτών εως την αποκάλυψη κάποιας γιάφκας.

Αυτό το αηδιαστικό είδος ανθρώπων που δρούσε στο ημίφως, ενίοτε αποκαλύπτετο και πλήρωνε το τίμημα της Ρουφιανιάς. Εδώ συνέβει το εξής οξύμωρο που για μυστηριώδεις λόγους συνεχίζεται εως σήμερα: Ενώ ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν Παλλαϊκός και μάλιστα οι κομμουνιστές πρωτοστατούσαν διότι εκτός από πατριωτικούς είχαν και ιδεολογικό λόγο στον αντιιμπεριαλίστικό σκοπό, μία πρωτοφανής διαστρέβλωση της ιστορίας βάφτισε τους εκτελεσμένους ρουφιάνους ως “αριστερούς”!

Πέραν του γελοίου και ανιστόρητου του πράγματος, ποιός κομμουνιστής θα μπορούσε να συνταχθεί με την ιμπεριαλιστική Βρετανική αυτοκρατορία, ιδιαίτερα τα χρόνια των παγκόσμιων εθνικοαπελευθερωτικών εξεγέρσεων από την Βολιβία εως το Λάος;

Και όμως αυτή η προσβλητική για την αριστερά προπαγάνδα συνεχίζεται από ύποπτους κύκλους ακόμη και σήμερα. Όπως συνεχίζεται και ο πακτωλός χρημάτων για τους σημερινούς Γούσηδες. Έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν για τις δήθεν “αριστερές” οργανώσεις που μεσουράνησαν στις δυτικές χώρες μέχρι την πτώση της ΕΣΣΔ, χρηματοδοτούμενες από το Πεντάγωνο και τη CIA με μοναδικό σκοπό την διάβρωση των κομμουνιστικών κινημάτων της Ευρώπης. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Εκτός εάν στην Κύπρο δεν ολοκληρώθηκε το θεάρεστο ιμπεριαλιστικό σχέδιο και οι λίρες ακόμα εξαγοράζουν συνειδήσεις.

Δημοσιεύθηκε στο history - ιστορία - 历史, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , | Κανένα σχόλιο »