23 Απριλίου 2009

Τι είναι το ΙΧΩΡ

Τι είναι το ΙΧΩΡ
Το Ιχώρ δεν είναι απλά ένα περιοδικό. Το Ιχώρ είναι η φωνή των επαναστατημένων Ελλήνων απέναντι στο πολιτικό κίνημα του Ιουδαιοχριστιανισμού. Ο Ιουδαιοχριστιανισμός είναι υπεύθυνος για την δολοφονία εκατομμυρίων Ελλήνων που έγιναν θυσία στο ανίερο έργο της επικράτησης του και κατηγορούμενος στο δικαστήριο του πολιτισμού για βάναυσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της προόδου.
Γιατί ο Ιουδαιοχριστιανισμός, όπως και η γενεσιουργός του μήτρα ο Ιουδαϊσμός καθώς και το μικρότερο αδελφάκι του ο Ισλαμισμός, δεν είναι απλά Θρησκείες. Είναι εξουσιαστικοί μηχανισμοί καλυμμένοι πίσω από τον θρησκευτικό μανδύα με έναν και μόνο στόχο: Την υποταγή και χειραγώγηση των άλλοτε πολιτών της ανθρωπότητας, τους οποίους μετατρέπουν σταδιακά αλλά μεθοδικά σε υπηκόους και άβουλα όντα. Ο Έλληνας σχεδίασε και υλοποίησε τις πόλεις του στην υπηρεσία του πολίτη. Η κάθε Ελληνική πόλη κράτος εξυπηρετούσε τις ανάγκες της κοινωνίας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Ο Ιουδαιοχριστιανισμός δεν έκτισε πόλεις αλλά στάνες με μηχανισμούς αποχαύνωσης και αρμέγματος. Την θέση της εκκλησίας του δήμου πήραν οι ταΐστρες και οι στέρνες για πότισμα του ποιμνίου. Το όνομα της στάνης του κι αυτό κλεμμένο, εκκλησία. Αλλά τι εκκλησία; Όχι εκκλησία του δήμου, αλλά εκκλησία των προβάτων, των δούλων του κάθε θεού αφέντη που κατά περίπτωση ταυτιζόταν με τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο ή βασιλιά. Βασιλείς και αρχιεπίσκοποι, εννοείται πως επωφελούντο από τα αποτελέσματα αυτής της εξευτελιστικής για τον λαό συμμαχίας.
Μα πώς πείστηκαν οι Έλληνες και κατ’ επέκταση πολλοί λαοί της ανθρωπότητας να ακολουθήσουν το Ιουδαιοχριστιανικομουσουλμανικό μοντέλο εξουσίας; Όποιος πιστέψει ότι η μεταστροφή επετεύχθη με ομιλίες και ευγενείς διαδικασίες πλανάτε πλάνην οικτράν. Πρώτη διδάξασα η Παλαιά διαθήκη, η μεγάλη μήτρα, που μέσα στις σελίδες της, για όποιον την διαβάσει, εξελίσσονται απίστευτες σκηνές βίας και μαζικές εξολοθρεύσεις λαών στο όνομα του περιούσιου λαού, με προστάτη του τον εξουσιομανή Γιαχβέ. Αίμα, δολοφονίες, βιασμοί και κάθε είδους εγκλήματα ήταν ο προάγγελος των όσων θα επακολουθούσαν από τα παιδιά του Αβραάμ, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Όποιος διαφωνούσε εδολοφονείτο. Η αντίθετη άποψη ήταν έγκλημα. Έτσι μεθοδικά και πάντα στο όνομα του θεού, πρώτα οι Εβραίοι, στην συνέχεια οι Χριστιανοί και τέλος οι Μουσουλμάνοι κατόρθωσαν, πνίγοντας στο αίμα τις φωνές διαμαρτυρίας των αντιφρονούντων, να επιβάλλουν το πολιτικό τους σύστημα και να χωρίσουν τον κόσμο σε στρατόπεδα-ζώνες της εξουσίας τους. Όταν τα σύνορα παγιώθηκαν, άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους, εθισμένοι από το πάθος τους για εξουσία αίμα και χρήμα. Όσο για τους λαούς που εξουσίαζαν, τι να περιμένεις από πρόβατα...
Όποιος εξέφραζε άλλη άποψη ήταν αιρετικός. Και πάλι με τον μανδύα της θρησκείας κατέπνιγαν κάθε αντίδραση. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα σκοταδισμού και αγραμματοσύνης, γιατί και η γνώση ήταν έγκλημα, καταδικάστηκε να μπουσουλάει η ανθρωπότητα για αιώνες. Ο λαμπρός Ελληνορωμαϊκός κόσμος ευτελίστηκε, διασύρθηκε και αποσιωπήθηκε η μεγαλοσύνη του. Τα λουτρά και οι πολυτελείς θέρμες αναψυχής αντικαταστάθηκαν από ξύλινα βαρέλια πλυσίματος. Τα θέατρα και τα ωδεία έδωσαν την θέση τους σε μακρόσυρτους αμανέδες και φάλτσα ξελαρυγγιάσματα ψαλτάδων στα τζαμιά και τις εκκλησίες, τα γυμναστήρια και οι παλαίστρες απαγορεύθηκαν γιατί ήταν αμαρτία να δείχνει και να γυμνάζει ο προβατάνθρωπος το σώμα του, οι βιβλιοθήκες και οι φιλοσοφικές σχολές αντικαταστάθηκαν με την βίβλο, το κοράνι και θρησκευτικά ανούσια κατεβατά από παραλογισμούς. Η ποιότητα ζωής, το γέλιο και η χαρά παραχώρησαν την θέση τους στην γκρίνια, την μιζέρια, τα σκυθρωπά πρόσωπα και γενικότερα στην απαισιοδοξία και την κακομοιριά. Αυτή ήταν και είναι η κοινωνία τους, αυτά τα ιδανικά τους. Σκυμμένα κεφάλια, αγράμματοι άνθρωποι, γιατί η γνώση είναι του σατανά τους, υπάκουα και κατευθυνόμενα ανθρωπάκια. Όλα βέβαια αυτά κατέληγαν στον γνωστό στόχο. Πως θα μειώσουν τις αντιρρήσεις, τις εξεγέρσεις, πως οι λίγοι θα κατέχουν τα πάντα. Γη, χρήμα, δόξα, εξουσία. Οι πολλοί, όχι πια πολίτες, αλλά δούλοι του Θεού, των αντιπροσώπων του στην Γη και των κάθε λογής άλλων αφεντάδων, Θα υπακούουν και μόνο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά έτσι θα κερδίσουν την αιώνια ζωή, τον παράδεισο. Η απύθμενη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Μόνο ηλίθιοι, αμόρφωτοι, απολίτιστοι και κατευθυνόμενοι σε κάθε στιγμή της ζωής τους, από την πρώτη τους ανάσα μέχρι την τελευταία, θα μπορούσαν να δεχθούν ένα τόσο στυγνό, καταπιεστικό και εξόφθαλμα ανόητο, εξουσιαστικό μοντέλο, κοινωνικής και ατομικής συμπεριφοράς. Για να το πετύχουν λοιπόν θα έπρεπε να εξοντώσουν τους σκεπτόμενους ανθρώπους της ελληνίζουσας οικουμένης. Να ισοπεδώσουν τις κοινωνικές τους δομές και τα λαμπρά τους οικοδομήματα, τους ναούς του πολιτισμού. Να δολοφονήσουν και να διασύρουν όσους αντιστέκονταν στην εξουσία τους. Να κάψουν τα συγγράμματα τους και όσα επιλεκτικά κράτησαν για να τα μεταχειριστούν, διαστρέφοντας στο έπακρο τα νοήματά τους. Και αυτό ακριβώς έκαναν!!! Έτσι εδραίωσαν την πολιτική τους ιδεολογία και σύστημα εξουσίας. Ένας θεός, πολλοί εκπρόσωποι του παπάδες, πιο πολλοί βασιλιάδες που αναγνώριζαν οι παπάδες, άρα ελέω θεού κυβερνούσαν και αμέτρητα, δεκάδες μυριάδες αναλώσιμα πρόβατα, για να τους ρουφάνε όλοι μαζί οι προηγούμενοι το αίμα και να κλέβουν τις περιουσίες τους. Και ο καλός θεούλης; Το άλλοθι της φρικτής υποκρισίας τους.
Πρόβατο που ήσουν κάποτε Έλληνας. Έλληνα που ξύπνησες απ' τον χειρότερο σου εφιάλτη. Εδώ, στην ιερή αυτή χώρα γεννηθήκαμε χριστιανοί ορθόδοξοι, γιατί η μοίρα μας έφερε στο φως κάτω από μια φρικτή και αποτρόπαιη ιουδαιοχριστιανική κατοχή.
Η ίδια μοίρα όμως οδήγησε και οδηγεί τα βήματα μας στο φως της Ελληνικής αλήθειας
. Διαβάσαμε, ακούσαμε, μάθαμε, κρίναμε και συνειδητοποιήσαμε την μεγάλη απάτη. Διαβάσαμε από τις πηγές για τα φρικτά εγκλήματα εναντίον του Ελληνισμού, που έγιναν μαζικά μετά την επικράτηση της αίρεσης του Ιουδαϊσμού κατά τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες. Μας τα έκρυβαν για να μην οργιστούμε. Ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά να εξυβρίζονται και να κατασυκοφαντούνται στις εκκλησίες και όπου αλλού η πολιτική τους εξουσία είχε απλωθεί, οι πρόγονοι μας, οι δημιουργοί του παγκοσμίου πολιτισμού, σαν ειδωλολάτρες, μοιχοί, σατανιστές και ότι άλλο η αρρωστημένη τους σκέψη μπορούσε να επινοήσει. Μάς έκρυβαν ότι οι πραγματικοί ειδωλολάτρες ήταν οι ίδιοι που θεοποίησαν το χρήμα, αυτοί που εφηύραν τον σατανά. Έναν σατανά απόντα καθ' ολοκληρία στην αρχαία Ελληνική παράδοση και απαραίτητο στην κοσμοθεωρία τους, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε καν ο φόβος πάνω στον οποίο στηρίζεται η θρησκεία-πολιτικό τους σύστημα. Μάθαμε πώς, ό,τι πιο όμορφο γεννήθηκε πάνω στον πλανήτη, ό,τι πιο δημιουργικό και πιο ελπιδοφόρο, γεννήθηκε από τους πραγματικούς μας Έλληνες προπάτορες και όχι τους ψεύτικους και εισηγμένους κατ' εντολήν από την Ανατολή. Μάθαμε ακόμα πως ο Ελληνισμός μεγαλούργησε, την εποχή που οι πραγματικοί μας προπάτορες, αυτοί που οι Ιουδαιοχριστιανοί, ακόμα και σήμερα, αποκαλούν χυδαία ειδωλολάτρες, διέδωσαν τις πανανθρώπινες αξίες του παγκόσμιου σημερινού πολιτισμού στα πέρατα του πλανήτη.Όμως, από τότε που ο ιερός αυτός τόπος υποδουλώθηκε στην ιουδαιοχριστιανική μάστιγα, η πορεία του Ελληνισμού τόσο εδαφικά όσο και πνευματικά συρρικνώνεται με απίστευτη ταχύτητα, μέχρι του σημείου να απειλούμαστε με ολοκληρωτική εξαφάνιση.
Κρίναμε λοιπόν απ' όλα τα παραπάνω και από πολλά άλλα ακόμα εγκλήματα τους, ότι γνωρίζοντας πια την αλήθεια δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε άγνοια, δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με το ψέμα και την υποκρισία τους άλλο πια. Με λίγα λόγια δεν μπορούμε να ταυτιζόμαστε με τους σφαγείς των προγόνων μας, με τους καταστροφείς του πολιτισμού μας. Δεν μπορούμε εμείς οι απόγονοι των θεμελιωτών της παγκόσμιας φιλοσοφίας και ηθικής να πιστεύουμε άλλο στα κούφια και χωρίς καμιά ουσία λόγια τους, στην κενή και χωρίς κανένα περιεχόμενο δήθεν διδασκαλία τους. Ως συνειδητοποιημένοι απόγονοι των πραγματικών Ελλήνων, αναλογιζόμενοι το τεράστιο βάρος ευθύνης που πέφτει στους ώμους μας, δεν έχουμε κανένα δίλημμα πια να ταλανίζει την σκέψη μας, ούτε καμιά αμφιβολία για το πιο είναι το καθήκον μας. Λίγοι ή πολλοί, άντρες η γυναίκες, νέοι η μεγαλύτεροι σε ηλικία, διαλέξαμε τον δρόμο του αγώνα, της τιμής και της αξιοπρέπειας.
Το έργο δύσκολο, το ίδιο και οι συνθήκες. Μετριέται όμως ως πολύς ποτέ κανένας αντίπαλος μπροστά στα ιερά κόκκαλα των αδικοχαμένων και κατασυκοφαντημένων γεννητόρων μας, μπροστά σε όλες αυτές τις αδικοχαμένες Ελληνικές ψυχές; Αιώνες τώρα υπομονετικά και με εμπιστοσύνη από ψηλά μας παρατηρούν και προσμένουν. Καρτερούν το ξύπνημα των παιδιών τους, την πραγματική ανάσταση του γένους των Ελλήνων, την απάντηση των παιδιών τους, αυτών που θα αποκαταστήσουν και θα εξιλεώσουν την κηλιδωμένη και σπιλωμένη μνήμη τους. Η ώρα ήρθε, η σύγκρουση με το παλιό και το σάπιο, με τον κατακτητή της πατρίδας μας Ιουδαιοχριστιανισμό μεγαλώνει μέρα την μέρα, ώρα την ώρα. Η στιγμή έφτασε.
Γιοί και κόρες των Ελλήνων, μην περιμένετε να δείτε αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, γιατί είμαστε ήδη νικητές, αφού κερδίσαμε πρώτα τον εαυτό μας, την αξιοπρέπεια και την τιμή μας, αγωνιζόμενοι παντού στην Ελλάδα και όπου μας καλεί η ανάγκη, υπέρ βωμών και εστιών. Είμαστε ελεύθεροι και άξιοι να ονομαζόμαστε Έλληνες, απ' την στιγμή που η αίσθηση του χρέους μας έγινε συνείδηση καθήκοντος και μάχης. Και το αποτύπωμα της εξέγερσης αυτής της γενιάς των Ελλήνων δεν θα είναι απλά ένα ίχνος στο διάβα της ιστορίας, αλλά μια βαθειά χαραγμένη σφραγίδα, ένα διαχρονικό δίδαγμα στις μνήμες της ανθρωπότητας, για το πώς οι δούλοι γίνονται και πάλι ελεύθεροι.
http://www.ixorcosmos.gr/ic1/en/information/2-theseis/10-ti-einai-to-ixor

Ο..."άγιος" Γεώργιος.«Χαίρε Ελλήνων ο καθαιρέτης»,ο...προστάτης του Ελληνικού Στρατού!

Ο «ΚΑΘΑΙΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ
Ο βίος του αγίου Γεωργίου
και ο μεσαίωνας στις Ένοπλες Δυνάμεις
Τον άγιο Γεώργιο είχε κάνει κομματάκια βασανίζοντάς τον ο «σατανόπληκτος» Διοκλητιανός, αλλά άγγελος Κυρίου τον ξανασυναρμολόγησε. Στη συνέχεια ο άγιος ανάστησε έναν προ πολλού πεθαμένο, ο οποίος oμολόγησε πως καιγόταν στις φωτιές, επειδή δεν ήταν χριστιανός, καθώς και ένα νεκρό βόδι, για να οργώνει ένας πρώην ειδωλολάτρης. Τέλος, αφού συνομίλησε με άγαλμα του Απόλλωνα, το γκρέμισε, όπως και πολλά άλλα Ελληνικά αγάλματα.
Τις παραπάνω περιγραφές δεν τις διαβάζουμε σε κάποιο χριστιανικό φυλλάδιο, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.) που έχει ανακηρύξει τον άγιο Γεώργιο προστάτη του Ελληνικού Στρατού (πλην Πυροβολικού.)
Ο άγιος Γεώργιος υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των Ελλήνων».
Το Συναξάρι του καλού στρατιώτη
Από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.Σ. διαβάζουμε: «Εκείνους τους χρόνους ο σατανόπληκτος βασιλιάς Διοκλητιανός, γεμάτος από θαυμασμό προς τους θεούς των ειδώλων, είχε βγάλει αυστηρές διαταγές προς τους υπηκόους του... Ο άγιος Γεώργιος μπροστά στον αυτοκράτορα και τους αξιωματούχους του γκρεμίζει τα πλανεμένα κι αδύναμα είδωλα των θεών περιγελώντας όλους τους ειδωλολάτρες, που πιστεύουν στα άψυχα αγάλματα των ψεύτικων αυτών θεών...
» Τον δένουν γυμνό σε έναν τροχό, ο οποίος είχε γύρω του μπηγμένα μαχαίρια κοφτερά, και τον κατρακυλούν σ’ έναν κατήφορο. Κι ενώ το σώμα του αγίου καταματώθηκε και κατατεμαχίστηκε, άγγελος Κυρίου στη στιγμή συναρμολόγησε τα κομμάτια του, και παρουσιάστηκε πάλι ο άγιος γερός, όπως πρώτα... Τον βάζουν μέσα σε ασβέστη που έβραζε, κι εκείνος μένει ανέπαφος... Παραγγέλνουν ένα ζευγάρι σιδερένια υποδήματα με καρφιά από μέσα, κοκκινισμένα στην φωτιά... (σ.σ. κ.τλ. κ.τ.λ.).


Ο άγιος Γεώργιος σκότωσε ένα δράκο, που φώλιαζε στα νερά της λίμνης μιας πόλης της Μικράς Ασίας και θα κατασπάραζε την βασιλοπούλα. Αυτά τα μεσαιωνικού τύπου παραμύθια αναγράφονται στο Συναξάρι με τον βίο του αγίου Γεωργίου, αξιωματικού του Ρωμαϊκού Στρατού, που δεν υπάκουε στις διαταγές, γιατί είχε προσηλυτισθεί στο Χριστιανισμό. Ο υπ’ όψη άγιος, που επί πλέον φημιζόταν για τις καταστροφές ελληνικών αγαλμάτων και υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των Ελλήνων», έχει ανακηρυχθεί προστάτης του σύγχρονου Ελληνικού Στρατού.
» Λέγει λοιπόν στον άγιο Γεώργιο (κάποιος Μαγνέντιος) ν’ αναστήσει, αν είναι αληθινός ο θεός του, ένα νεκρό, που κείτονταν εκεί κοντά τους από τα παμπάλαια χρόνια πεθαμένος. Ο άγιος γίνεται μία φωτεινή λαμπάδα τώρα, έτοιμος να καεί, για να φωτίσει τους ειδωλολάτρες να πιστέψουν. Γονατίζει πάνω στον τάφο, σηκώνει το νου και τα χέρια του και προσεύχεται στον Θεό. Ω θεία, ω αγία πίστη του αγίου Γεωργίου! Ο νεκρός ανοίγει τον τάφο του, ανασταίνεται, προσκυνάει τον άγιο και δοξάζει τη δύναμη και τη θεότητα του Χριστού. Ο βασιλιάς και η σπείρα του τα ’χουν χαμένα. Ρωτούν τον αναστημένο νεκρό, ποιός είναι, κι αυτός τους αποκρίνεται πως ζούσε, πριν ακόμη έρθει ο Χριστός στον κόσμο. Κι επειδή ήταν ειδωλολάτρης, καιγόταν μέσα σε φωτιές, τόσα χρόνια που ήταν πεθαμένος...
» Μαζί του κι ένας άλλος πρώην ειδωλολάτρης που ο άγιος του ανάστησε το νεκρό βόδι του, για να οργώνει το χωράφι του, μαρτύρησε κάτω από τα σπαθιά των απίστων.
» Εκείνο, όμως, που έδωσε τη χαριστική βολή στον ειδωλολάτρη αυτοκράτορα και τράβηξε τους περισσότερους ειδωλολάτρες στη θρησκεία του Χριστού, ήταν η επίσκεψη του αγίου στο ναό των ειδώλων, με την κρυφή ελπίδα του Μαγνεντίου, πως θα τον γυρίσει στη λατρεία των ειδώλων.

[» Μπαίνοντας στο ναό ο άγιος στάθηκε μπρος στο άγαλμα του Απόλλωνα και το ρώτησε, αν ο Χριστός είναι Θεός, κι αν πρέπει να Τον προσκυνούμε. Τότε ο δαίμονας, που ήταν μέσα στο είδωλο, κλαίγοντας σχεδόν και θρηνώντας, αποκρίθηκε, πως ο Χριστός είναι ο μόνος αληθινός Θεός! Και με το λόγο τούτο, σα να έγινε σεισμός, κι ευθύς όλα τα είδωλα έπεσαν κάτω και συντρίφτηκαν. Και γέμισε ο τόπος από μαρμάρινα συντρίμματα των θεών, που δεν μπόρεσαν να σώσουν τον εαυτό τους από τον αφανισμό!»]
Καλά,ρε,το άγαλμα ήταν...ζωντανό και μίλαγε;Τι λέτε ρε μαλάκες!

«Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών»
Από τη λειτουργία του αγίου Γεωργίου («Μηναίον» Απριλίου), η οποία ψάλλεται στις 23 Απριλίου στις εκκλησίες και στα στρατόπεδα με την υποχρεωτική παρουσία όλου του προσωπικού, διαβάζουμε:
• «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου, ως χόρτος γαρ, πυρί έσεσθε απεξηραμμένοι.» (Οι «Αναβαθμοί», αντίφωνον Α .)
• «Φωτίζου, φωτίζου η νέα Ιερουσαλήμ, η γαρ δόξα Κυρίου επί σε ανέτειλε. Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών.» («Καταβασία».)
• «Ούτω λέγει Κύριος ο Θεός, ο λυτρούμενος ημάς, ο Άγιος Ισραήλ.» («Προφητείας Ησαΐου το ανάγνωσμα», κεφ. 43, 14.)
Η θεοκρατική ιδεολογία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτυπώνεται καθαρά στις αφίσσες, που τυπώνονται με την ευκαιρία κάθε μεγάλης τιμώμενης στρατιωτικής επετείου (είναι όλες χριστιανικές πλην της 28ης Οκτωβρίου, αλλά κι εκεί «η Παναγιά βοήθησε») και αναρτώνται υποχρεωτικά σε όλες τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού.
«Χαίρε Ελλήνων ο καθαιρέτης»
Στους «Χαιρετισμούς» του αγίου Γεωργίου διαβάζουμε:
• «Χαίρε, ο ειδώλων εκτίλας την άκανθαν.»
• «Χαίρε, θεούς ψευδωνύμους συντρίψας
• «Χαίρε, ο συντρίψας τα άψυχα είδωλα
• «Χαίρε, δαιμόνων ο καταλύτης·
χαίρε, Ελλήνων ο καθαιρέτης
• «Χαίρε, πολυθεΐας πλατυσμόν ο συστείλας
• «Χαίρε, πρηστήρ βωμών φλογερώτατε·
χαίρε, τυφών ξοάνων σφοδρότατε
• «Αλληλούια. Τρόπαιον ανεστήσω, και παγκράτιον μέγα, Ελλήνων κατά πάσης της πλάνης.» («Υμνολόγιον το Χαρμόσυνον», Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, 1996. Βλέπετε «Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας», που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την Ενότητα: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ.)
Πληθώρα προστατών
Η Αγία Βαρβάρα, παρά την ελληνική της καταγωγή, «φωτίσθηκε από την αλήθεια του θείου λόγου και νέα ακόμα ασπάσθηκε το Χριστιανισμό. Αυτό προκάλεσε την οργή του πατέρα της... Τελικά αποκεφαλίσθηκε με το ξίφος του ιδίου του πατέρα της. Και κατά την παράδοση, καθώς απομακρυνόταν από την σφαγή της θυγατέρας του, τον κατέκαψε κεραυνός».
Από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.Σ. διαβάζουμε: «Τον τιμωρό αυτόν κεραυνό συμβολίζουν τα πυρά του Πυροβολικού, και το 1829 καθιερώθηκε ως προστάτιδα του Ελληνικού Πυροβολικού, και στις 4 Δεκεμβρίου του ιδίου χρόνου γιορτάστηκε το γεγονός στο στρατόπεδο του μόλις συγκροτηθέντος πρώτου Τάγματος Πυροβολητών

[Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που ο (ορθόδοξος) Ελληνικός Στρατός πολεμήσει, ο άγιος Γεώργιος θα προστατεύει τους μαχητές όλων των Όπλων (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Μηχανικού κ.τ.λ.) εκτός του Πυροβολικού. Οι πυροβολητές θα αφεθούν στην υπερφυσική προστασία της αγίας Βαρβάρας. Σε περίπτωση κατά την οποία στη μάχη εμπλακούν το Ναυτικό και η Αεροπορία, τότε οι προστασίες θα περιπλακούν περισσότερο, καθ’ όσον τους ναύτες πρέπει να αναλάβει ο προστάτης του Ναυτικού άγιος Νικόλαος, ενώ τους αεροπόρους ο προστάτης της Αεροπορίας Αρχάγγελος Μιχαήλ.]
Ελληνικός Στρατός, σήμερα.
«Aξιωματικοί, υπαξιωματικοί, στρατιώτες – ναύτες – σμηνίτες και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τη μεγάλη και λαμπρή αυτή ημέρα, που η ορθόδοξη Χριστιανοσύνη γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, το έθνος μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Στη μακρά και πολυτάραχη Ιστορία του Ελληνισμού το λαϊκό αίσθημα έχει συνδέσει το έθνος και την ελευθερία με τη θρησκεία, αναδεικνύοντας έτσι τη διαχρονική σύζευξη των δύο πόλων, της πατρίδας και της Ορθοδοξίας
Αυτά ανέφερε σε μήνυμά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τέτοια μηνύματα, που επαναλαμβάνονται σχεδόν αυτούσια στις επετείους από την εκάστοτε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι αρκετά, για να καταδείξουν την βαθειά διείσδυση ενός βυζαντινού τύπου θεοκρατικού καισαροπαπισμού στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της σημερινής Ελλάδας.
Γιάννης Λάζαρης
www.freeinquiry.gr
--

..."Απολαύστε" και εδώ:
http://www.army.gr/istoria/afierwmata/agiosGewrgios/1a-martyrio.php
http://www.army.gr/istoria/afierwmata/agiosGewrgios/1a-martyrio.php
http://www.army.gr/istoria/afierwmata/agiosGewrgios/history-AgGewrgios.php
Αυτά...

Οι έξυπνοι και οι βλάκες...


-
Ο Πύργος της Βαβέλ

Ο πύργος της Βαβέλ, μπορεί μεν να είναι μύθος, έχει όμως συμβολικό χαρακτήρα.
Άσε τους αρχαιολόγους να ψάχνουν ακόμη να βρουν στοιχεία παρόλο που βρήκαν την Τροία, τον τάφο του Αγαμέμνονα και πρόσφατα τον τάφο του Φιλίππου.
Ένας πάνσοφος θεός � αν υπήρχε � δεν υπήρχε λόγος να φοβάται μη τον φτάσουν για δούνε οι άνθρωποι τι μέρος του λόγου είναι. Αλλά ούτε και παντοδύναμος φαίνεται να είναι.
Αν ήταν πράγματι πάνσοφος και παντοδύναμος, έπρεπε λογικά να αφήσει τους ανθρώπους να κτίζουν. Αλλά εκείνοι που ασχολήθηκαν με την ιδέα του θεού και έφτιαξαν το θεό, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα από τις θετικές επιστήμες.
Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι πρώτα έφτιαξε τη γη και ύστερα από τέσσερις ολόκληρες ημέρες έφτιαξε τον ήλιο και το φεγγάρι.
Η αηδία είναι ότι εγένετο πρωία και μεσημβρία επί τρεις συνεχείς μέρες χωρίς ήλιο και φεγγάρι.
Τρομάρα στα μπατζάκια τους λοιπόν.
Αλλά η μία βλακεία φέρνει την άλλη
Οι Εβραίοι είτε από εξυπνάδα, είτε από βλακεία � κανείς δεν ξέρει πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι � εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός της ανά τον κόσμο υπάρχουσας πολυγλωσσίας και σοφίστηκαν να σερβίρουν στους βλάκες το αντίθετο από την πραγματικότητα. Δηλαδή τη Βαβυλωνία.
Με το μύθο του Πύργου προσπάθησαν να εξηγήσουν τη διαφορά και την ύπαρξη τόσων πολλών γλωσσών πάνω στην υδρόγειο σφαίρα.
Αν όλοι μας ήμαστε απόγονοι του Αδάμ και της Εύας, έπρεπε να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αλλά δεν βαριέσαι Μπρος στο ψέμα την κατεργαριά και το χρήμα, τι είναι η ντροπή; Ναι λένε οι βλάκες! Ότι θέλει κάνει ο Θεός! Αυτός έμαθε τους ανθρώπους να μιλάνε! Αυτός έμαθε τους ανθρώπους και του πιθήκους να κάνουν ανάποδες κωλοτούμπες.
Λέτε να ήταν ο εκ� κατασκευής θεός των εβραίων που έκανε τους κινέζους να μιλούν κινέζικα τους Ιταλούς Ιταλικά τους Έλληνες Ελληνικά τους Σλάβους τα Σλαβικά και το Χριστό τα Αραμαϊκά.;
Η ουσία του πράγματος είναι, ότι στον πλανήτη μας αυτόν που τον πατούμε, υπάρχουν προ αμνημονεύτων χρόνων άνθρωποι διαφόρων ειδών, φυλών και ποιοτήτων οι οποίοι δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις συνθήκες εκείνες που επικρατούσαν στους τόπους που βρίσκονται από εκείνο τον καιρό.
Μερικές φυλές, έτυχε να γίνουν προγενέστερα από άλλες και φυσικά είναι ποιο εξελιγμένες από εκείνες οι οποίες δημιουργήθηκαν αργότερα και συνεπώς έμειναν ποιο καθυστερημένες.
Πάντως για το γεγονός αυτό δεν φταίει εκείνος που το παρατήρησε και περιγράφει τα πράγματα όπως είναι.
Πολλοί νομίζουν ότι το κάνω για να ξεχωρίσω τους ανθρώπους. Μα αυτοί ξεχωρίζουν μόνοι τους.
Σήμερα, λόγω αυτής της ίδιας της ανθρώπινης εξέλιξης, έχουν πολλές φυλές αποδημήσει σε ξένες χώρες με διαφορετική νοοτροπία από τη δική τους,
Ποιοι πρέπει να προσαρμοστούν με ποιους;
Ότι και να πει κανείς οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές και πάμπολλες.
Αλλά ας μη κατηγορούμε τους Εβραίους για βλάκες. Τα γεγονότα δείχνουν ότι είναι μια εξυπνότατη φυλή Αφού εδραίωσαν τον κούκο σπίτι μας με σημαιοφόρο τον Ιορδάνη και αργότερα το Χριστό, κατάφεραν να κοιμίσουν τη μισή ανθρωπότητα και να τη σέρνουν από τη μύτη.
Ας είναι καλά ο πάτερ Αβραάμ που με τον Ισμαήλ εδραίωσε τον Μωαμεθανισμό. Το κόλπο με τη θρησκεία καλά κρατά, εσείς να είστε καλά να τους συμπαραστέκεστε ενώ αυτοί σήμερα κατέχουν τα πρωτεία και είναι κατά το 60% άθεοι.
Γεγονός αναμφισβήτητο όμως είναι ένα.
Είναι δύσκολο- αν όχι αδύνατο � να κάνεις το βλάκα να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του Αυτός όμως καταλαβαίνει ότι κάπου μειονεκτεί και ότι από κάπου χάνει λάδια αλλά δεν του αρέσει να το παραδεχτεί.
Πράγμα τελείως φυσικό θα έλεγα και μάλιστα ανθρώπινο!
Αλλά όταν με την πάροδο του χρόνου ο υποανάπτυκτος που καταλαβαίνει ότι έχει αναπτυχθεί, αρχίζει να τσινίζει και να εναντιώνεται στον ανεπτυγμένο ο οποίος και αυτός με τη σειρά του δεν έχει μείνει στάσιμος.
Έχει και αυτός αναπτυχθεί διότι στην ανάπτυξη δεν υπάρχει τέλος.
Υπάρχει όμως ακμή και παρακμή. Αυτό τουλάχιστον μας έχει διδάξει η Ιστορία.
Αν γνώριζα θα σας εξηγούσα που οφείλεται η ακμή και η παρακμή κάθε κράτους και κάθε αυτοκρατορίας
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στην ασυνεννοησία και στον Πύργο της Βαβέλ.
Έχω ζήσει περισσότερο από 50 χρόνια εδώ στη Σουηδία, έχω κάνει παιδία και εγγόνια εδώ, αλλά τους Σουηδούς δεν τους έχω καταλάβει ακόμα.
Πως λοιπόν θέλετε όλα αυτά τα καλά ανθρωπάκια που ήρθαν στην Ελλάδα από ξένες γειτονικές χώρες να μας καταλάβουν ή να καταλάβουμε εμείς αυτούς. Κάπως δύσκολο δεν σας φαίνεται;
Παρόλο που ύστερα από τόσα χρόνια αρμονικής ύπαρξης ζούμε μαζί σαν οικογένεια, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ακόμη και στη ποιο αγαπημένη οικογένεια υπάρχουν τριβές ζηλοτυπίες ακόμη δε και μίση.
Η εγκάρδιος συνεννόηση μεταξύ των λαών, αν γίνει επιθυμητή από όλους μας δεν νομίζω ότι θα αργήσει να έρθει.
Αν υπάρχει θέληση τα πάντα γίνονται θεμιτά. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς τους ίδιους.
Πάντως ας μη ξεχνάει κανείς ότι ο σεβασμός πάντα προέρχεται από τους ανωτέρους στους κατώτερους.
Στην αρχαία Αθήνα οι Δούλοι σεβάστηκαν τ� αφεντικά διότι οι Αθηναίοι πρώτοι σεβάστηκαν το δούλο.

Μεταξύ μας είναι πολλοί που χωρίς κανένα τεκμήριο αποκαλούν τους άλλους βλάκες, αυτό δηλαδή που έπρεπε να αποκαλέσουν τον εαυτό τους.
Εγώ προ πολλού έχω αποκτήσει τη ρετσινιά του Αντίχριστου του βλάκα και του ρατσιστή.
Εγώ και να θέλω δεν μπορώ ν�αποκαλέσω κανένα βλάκα.
Τυχαίνει να γνωρίζω κάτι που δεν το ξέρουν αυτοί
Δηλαδή και να θέλω, δεν έχω την ικανότητα να κάνω κανέναν άνθρωπο διαφορετικότερο απ� ότι είναι.
Βλάκας ή έξυπνος γίνεται ο καθένας μας από μόνος του, από δική του εμπάθεια από αυτά που πιστεύει και από αυτά που λέει.
Οι περισσότεροι όμως βλάκες είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τη βλακεία τους.
Το κακό της βλακείας, είπε κάποτε ο Πλάτων, είναι ότι με τους εχθρούς σου μπορείς να βρεις όπλα να αντιτάξεις, με τον βλάκα όμως ότι και να του πεις δεν πρόκειται να σε καταλάβει.
Μεταξύ μας όμως υπάρχουν και έξυπνοι που κάνουν το βλάκα διότι ξέρουν ότι ο βλάκας επιβιώνει καλλίτερα από τον έξυπνο.
Λίγοι είναι εκείνοι που έκαναν λεπτά με τη λογική την εξυπνάδα και την εργασία τους. Οι περισσότεροι έκαναν χρήματα από τύχη από κλέψιμο ή από εκμετάλλευση ή και από τα δύο τα τελευταία μαζί.

Το νομίζω το γνωρίζω και το πιστεύω είναι τρεις διαφορετικές έννοιες. Για τον βλάκα όλες αυτές οι λέξεις σημαίνουν ένα και το αυτό πράγμα: Πιστεύω εις έναν θεό πατέρα παντοκράτορα ποιητή ουρανού και γης ορατών τε πάντων και αοράτων. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό!
Και εις ένα κύριον τον υιόν του θεού τον μουνογενή τον εκ του πατρός εκπορευόμενον εκ πνεύματος αγίου που είπε και ο Καζαμίας. Τι άλλο να πούμε ; Ας πούμε αυτό που λέμε και στη Γεωμετρία ο.ε.δ.
< Όπερ έδει δείξαι >
Το μωσαϊκό λοιπόν αυτών των γλωσσών, το ακαταλαβίστικο, ή κοινώς Βαβυλωνία δεν είναι μόνο στο τόπο μας αλλά κατεσπαρμένο και διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι μιλάνε- μιλάνε-μιλάνε, χωρίς να καταλαβαίνεις τίποτα. Τολμάς να τους πεις ότι δεν τους καταλαβαίνεις; Σε αποστομώνουν με το επιχείρημα ότι το φταίξιμο είναι όλο δικό σου
Αν δε τους πεις ότι αυτό δεν το έχεις ξανακούσει, τότε είναι που σε κάνουν να αισθάνεσαι απληροφόρητος διότι δεν ξέρεις αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος και αυτός μαζί.

Κανένας θεός δεν επιθυμεί θεός να γίνει διότι είναι.
Έτσι και ο έξυπνος δεν επιθυμεί έξυπνος να γίνει διότι είναι.
Αυτή η επιθυμία ανήκει μόνο στους βλάκες. Και τι δεν κάνουν για να επικρατήσουν! Αλλά είναι πάντα οι άδειοι τενεκέδες, οι μοναδικοί που κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο.

Αυτό είναι γραμμένο για μερικούς φίλους, για εκείνους που αν τους ταιριάζει το καπελάκι μπορούν, χωρίς την άδεια μου, ανενόχλητα, να το φορέσουν. Τέλος!

ΔΑΜΩΝ
http://www.damon-mick.com/viewtopic.php?t=59