23 Απριλίου 2009

Τι είναι το ΙΧΩΡ

Τι είναι το ΙΧΩΡ
Το Ιχώρ δεν είναι απλά ένα περιοδικό. Το Ιχώρ είναι η φωνή των επαναστατημένων Ελλήνων απέναντι στο πολιτικό κίνημα του Ιουδαιοχριστιανισμού. Ο Ιουδαιοχριστιανισμός είναι υπεύθυνος για την δολοφονία εκατομμυρίων Ελλήνων που έγιναν θυσία στο ανίερο έργο της επικράτησης του και κατηγορούμενος στο δικαστήριο του πολιτισμού για βάναυσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της προόδου.
Γιατί ο Ιουδαιοχριστιανισμός, όπως και η γενεσιουργός του μήτρα ο Ιουδαϊσμός καθώς και το μικρότερο αδελφάκι του ο Ισλαμισμός, δεν είναι απλά Θρησκείες. Είναι εξουσιαστικοί μηχανισμοί καλυμμένοι πίσω από τον θρησκευτικό μανδύα με έναν και μόνο στόχο: Την υποταγή και χειραγώγηση των άλλοτε πολιτών της ανθρωπότητας, τους οποίους μετατρέπουν σταδιακά αλλά μεθοδικά σε υπηκόους και άβουλα όντα. Ο Έλληνας σχεδίασε και υλοποίησε τις πόλεις του στην υπηρεσία του πολίτη. Η κάθε Ελληνική πόλη κράτος εξυπηρετούσε τις ανάγκες της κοινωνίας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Ο Ιουδαιοχριστιανισμός δεν έκτισε πόλεις αλλά στάνες με μηχανισμούς αποχαύνωσης και αρμέγματος. Την θέση της εκκλησίας του δήμου πήραν οι ταΐστρες και οι στέρνες για πότισμα του ποιμνίου. Το όνομα της στάνης του κι αυτό κλεμμένο, εκκλησία. Αλλά τι εκκλησία; Όχι εκκλησία του δήμου, αλλά εκκλησία των προβάτων, των δούλων του κάθε θεού αφέντη που κατά περίπτωση ταυτιζόταν με τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο ή βασιλιά. Βασιλείς και αρχιεπίσκοποι, εννοείται πως επωφελούντο από τα αποτελέσματα αυτής της εξευτελιστικής για τον λαό συμμαχίας.
Μα πώς πείστηκαν οι Έλληνες και κατ’ επέκταση πολλοί λαοί της ανθρωπότητας να ακολουθήσουν το Ιουδαιοχριστιανικομουσουλμανικό μοντέλο εξουσίας; Όποιος πιστέψει ότι η μεταστροφή επετεύχθη με ομιλίες και ευγενείς διαδικασίες πλανάτε πλάνην οικτράν. Πρώτη διδάξασα η Παλαιά διαθήκη, η μεγάλη μήτρα, που μέσα στις σελίδες της, για όποιον την διαβάσει, εξελίσσονται απίστευτες σκηνές βίας και μαζικές εξολοθρεύσεις λαών στο όνομα του περιούσιου λαού, με προστάτη του τον εξουσιομανή Γιαχβέ. Αίμα, δολοφονίες, βιασμοί και κάθε είδους εγκλήματα ήταν ο προάγγελος των όσων θα επακολουθούσαν από τα παιδιά του Αβραάμ, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Όποιος διαφωνούσε εδολοφονείτο. Η αντίθετη άποψη ήταν έγκλημα. Έτσι μεθοδικά και πάντα στο όνομα του θεού, πρώτα οι Εβραίοι, στην συνέχεια οι Χριστιανοί και τέλος οι Μουσουλμάνοι κατόρθωσαν, πνίγοντας στο αίμα τις φωνές διαμαρτυρίας των αντιφρονούντων, να επιβάλλουν το πολιτικό τους σύστημα και να χωρίσουν τον κόσμο σε στρατόπεδα-ζώνες της εξουσίας τους. Όταν τα σύνορα παγιώθηκαν, άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους, εθισμένοι από το πάθος τους για εξουσία αίμα και χρήμα. Όσο για τους λαούς που εξουσίαζαν, τι να περιμένεις από πρόβατα...
Όποιος εξέφραζε άλλη άποψη ήταν αιρετικός. Και πάλι με τον μανδύα της θρησκείας κατέπνιγαν κάθε αντίδραση. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα σκοταδισμού και αγραμματοσύνης, γιατί και η γνώση ήταν έγκλημα, καταδικάστηκε να μπουσουλάει η ανθρωπότητα για αιώνες. Ο λαμπρός Ελληνορωμαϊκός κόσμος ευτελίστηκε, διασύρθηκε και αποσιωπήθηκε η μεγαλοσύνη του. Τα λουτρά και οι πολυτελείς θέρμες αναψυχής αντικαταστάθηκαν από ξύλινα βαρέλια πλυσίματος. Τα θέατρα και τα ωδεία έδωσαν την θέση τους σε μακρόσυρτους αμανέδες και φάλτσα ξελαρυγγιάσματα ψαλτάδων στα τζαμιά και τις εκκλησίες, τα γυμναστήρια και οι παλαίστρες απαγορεύθηκαν γιατί ήταν αμαρτία να δείχνει και να γυμνάζει ο προβατάνθρωπος το σώμα του, οι βιβλιοθήκες και οι φιλοσοφικές σχολές αντικαταστάθηκαν με την βίβλο, το κοράνι και θρησκευτικά ανούσια κατεβατά από παραλογισμούς. Η ποιότητα ζωής, το γέλιο και η χαρά παραχώρησαν την θέση τους στην γκρίνια, την μιζέρια, τα σκυθρωπά πρόσωπα και γενικότερα στην απαισιοδοξία και την κακομοιριά. Αυτή ήταν και είναι η κοινωνία τους, αυτά τα ιδανικά τους. Σκυμμένα κεφάλια, αγράμματοι άνθρωποι, γιατί η γνώση είναι του σατανά τους, υπάκουα και κατευθυνόμενα ανθρωπάκια. Όλα βέβαια αυτά κατέληγαν στον γνωστό στόχο. Πως θα μειώσουν τις αντιρρήσεις, τις εξεγέρσεις, πως οι λίγοι θα κατέχουν τα πάντα. Γη, χρήμα, δόξα, εξουσία. Οι πολλοί, όχι πια πολίτες, αλλά δούλοι του Θεού, των αντιπροσώπων του στην Γη και των κάθε λογής άλλων αφεντάδων, Θα υπακούουν και μόνο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά έτσι θα κερδίσουν την αιώνια ζωή, τον παράδεισο. Η απύθμενη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Μόνο ηλίθιοι, αμόρφωτοι, απολίτιστοι και κατευθυνόμενοι σε κάθε στιγμή της ζωής τους, από την πρώτη τους ανάσα μέχρι την τελευταία, θα μπορούσαν να δεχθούν ένα τόσο στυγνό, καταπιεστικό και εξόφθαλμα ανόητο, εξουσιαστικό μοντέλο, κοινωνικής και ατομικής συμπεριφοράς. Για να το πετύχουν λοιπόν θα έπρεπε να εξοντώσουν τους σκεπτόμενους ανθρώπους της ελληνίζουσας οικουμένης. Να ισοπεδώσουν τις κοινωνικές τους δομές και τα λαμπρά τους οικοδομήματα, τους ναούς του πολιτισμού. Να δολοφονήσουν και να διασύρουν όσους αντιστέκονταν στην εξουσία τους. Να κάψουν τα συγγράμματα τους και όσα επιλεκτικά κράτησαν για να τα μεταχειριστούν, διαστρέφοντας στο έπακρο τα νοήματά τους. Και αυτό ακριβώς έκαναν!!! Έτσι εδραίωσαν την πολιτική τους ιδεολογία και σύστημα εξουσίας. Ένας θεός, πολλοί εκπρόσωποι του παπάδες, πιο πολλοί βασιλιάδες που αναγνώριζαν οι παπάδες, άρα ελέω θεού κυβερνούσαν και αμέτρητα, δεκάδες μυριάδες αναλώσιμα πρόβατα, για να τους ρουφάνε όλοι μαζί οι προηγούμενοι το αίμα και να κλέβουν τις περιουσίες τους. Και ο καλός θεούλης; Το άλλοθι της φρικτής υποκρισίας τους.
Πρόβατο που ήσουν κάποτε Έλληνας. Έλληνα που ξύπνησες απ' τον χειρότερο σου εφιάλτη. Εδώ, στην ιερή αυτή χώρα γεννηθήκαμε χριστιανοί ορθόδοξοι, γιατί η μοίρα μας έφερε στο φως κάτω από μια φρικτή και αποτρόπαιη ιουδαιοχριστιανική κατοχή.
Η ίδια μοίρα όμως οδήγησε και οδηγεί τα βήματα μας στο φως της Ελληνικής αλήθειας
. Διαβάσαμε, ακούσαμε, μάθαμε, κρίναμε και συνειδητοποιήσαμε την μεγάλη απάτη. Διαβάσαμε από τις πηγές για τα φρικτά εγκλήματα εναντίον του Ελληνισμού, που έγιναν μαζικά μετά την επικράτηση της αίρεσης του Ιουδαϊσμού κατά τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες. Μας τα έκρυβαν για να μην οργιστούμε. Ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά να εξυβρίζονται και να κατασυκοφαντούνται στις εκκλησίες και όπου αλλού η πολιτική τους εξουσία είχε απλωθεί, οι πρόγονοι μας, οι δημιουργοί του παγκοσμίου πολιτισμού, σαν ειδωλολάτρες, μοιχοί, σατανιστές και ότι άλλο η αρρωστημένη τους σκέψη μπορούσε να επινοήσει. Μάς έκρυβαν ότι οι πραγματικοί ειδωλολάτρες ήταν οι ίδιοι που θεοποίησαν το χρήμα, αυτοί που εφηύραν τον σατανά. Έναν σατανά απόντα καθ' ολοκληρία στην αρχαία Ελληνική παράδοση και απαραίτητο στην κοσμοθεωρία τους, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε καν ο φόβος πάνω στον οποίο στηρίζεται η θρησκεία-πολιτικό τους σύστημα. Μάθαμε πώς, ό,τι πιο όμορφο γεννήθηκε πάνω στον πλανήτη, ό,τι πιο δημιουργικό και πιο ελπιδοφόρο, γεννήθηκε από τους πραγματικούς μας Έλληνες προπάτορες και όχι τους ψεύτικους και εισηγμένους κατ' εντολήν από την Ανατολή. Μάθαμε ακόμα πως ο Ελληνισμός μεγαλούργησε, την εποχή που οι πραγματικοί μας προπάτορες, αυτοί που οι Ιουδαιοχριστιανοί, ακόμα και σήμερα, αποκαλούν χυδαία ειδωλολάτρες, διέδωσαν τις πανανθρώπινες αξίες του παγκόσμιου σημερινού πολιτισμού στα πέρατα του πλανήτη.Όμως, από τότε που ο ιερός αυτός τόπος υποδουλώθηκε στην ιουδαιοχριστιανική μάστιγα, η πορεία του Ελληνισμού τόσο εδαφικά όσο και πνευματικά συρρικνώνεται με απίστευτη ταχύτητα, μέχρι του σημείου να απειλούμαστε με ολοκληρωτική εξαφάνιση.
Κρίναμε λοιπόν απ' όλα τα παραπάνω και από πολλά άλλα ακόμα εγκλήματα τους, ότι γνωρίζοντας πια την αλήθεια δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε άγνοια, δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με το ψέμα και την υποκρισία τους άλλο πια. Με λίγα λόγια δεν μπορούμε να ταυτιζόμαστε με τους σφαγείς των προγόνων μας, με τους καταστροφείς του πολιτισμού μας. Δεν μπορούμε εμείς οι απόγονοι των θεμελιωτών της παγκόσμιας φιλοσοφίας και ηθικής να πιστεύουμε άλλο στα κούφια και χωρίς καμιά ουσία λόγια τους, στην κενή και χωρίς κανένα περιεχόμενο δήθεν διδασκαλία τους. Ως συνειδητοποιημένοι απόγονοι των πραγματικών Ελλήνων, αναλογιζόμενοι το τεράστιο βάρος ευθύνης που πέφτει στους ώμους μας, δεν έχουμε κανένα δίλημμα πια να ταλανίζει την σκέψη μας, ούτε καμιά αμφιβολία για το πιο είναι το καθήκον μας. Λίγοι ή πολλοί, άντρες η γυναίκες, νέοι η μεγαλύτεροι σε ηλικία, διαλέξαμε τον δρόμο του αγώνα, της τιμής και της αξιοπρέπειας.
Το έργο δύσκολο, το ίδιο και οι συνθήκες. Μετριέται όμως ως πολύς ποτέ κανένας αντίπαλος μπροστά στα ιερά κόκκαλα των αδικοχαμένων και κατασυκοφαντημένων γεννητόρων μας, μπροστά σε όλες αυτές τις αδικοχαμένες Ελληνικές ψυχές; Αιώνες τώρα υπομονετικά και με εμπιστοσύνη από ψηλά μας παρατηρούν και προσμένουν. Καρτερούν το ξύπνημα των παιδιών τους, την πραγματική ανάσταση του γένους των Ελλήνων, την απάντηση των παιδιών τους, αυτών που θα αποκαταστήσουν και θα εξιλεώσουν την κηλιδωμένη και σπιλωμένη μνήμη τους. Η ώρα ήρθε, η σύγκρουση με το παλιό και το σάπιο, με τον κατακτητή της πατρίδας μας Ιουδαιοχριστιανισμό μεγαλώνει μέρα την μέρα, ώρα την ώρα. Η στιγμή έφτασε.
Γιοί και κόρες των Ελλήνων, μην περιμένετε να δείτε αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, γιατί είμαστε ήδη νικητές, αφού κερδίσαμε πρώτα τον εαυτό μας, την αξιοπρέπεια και την τιμή μας, αγωνιζόμενοι παντού στην Ελλάδα και όπου μας καλεί η ανάγκη, υπέρ βωμών και εστιών. Είμαστε ελεύθεροι και άξιοι να ονομαζόμαστε Έλληνες, απ' την στιγμή που η αίσθηση του χρέους μας έγινε συνείδηση καθήκοντος και μάχης. Και το αποτύπωμα της εξέγερσης αυτής της γενιάς των Ελλήνων δεν θα είναι απλά ένα ίχνος στο διάβα της ιστορίας, αλλά μια βαθειά χαραγμένη σφραγίδα, ένα διαχρονικό δίδαγμα στις μνήμες της ανθρωπότητας, για το πώς οι δούλοι γίνονται και πάλι ελεύθεροι.
http://www.ixorcosmos.gr/ic1/en/information/2-theseis/10-ti-einai-to-ixor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου