15 Ιανουαρίου 2011

Οι έφηβοι δείχνουν τον δρόμο!Αλλά στην Αγγλία...

15χρονοι μαθητές αντιστέκονται στην Νέα Τάξη.

 Όσοι βιάστηκαν να προδικάσουν ότι ο αγώνας ενάντια στα διεθνή αρπακτικά της Νέας Τάξης είναι καταδικασμένος, ας το ξανασκεφτούν. Η νέα, εκκολαπτόμενη γενιά επαναστατών δεν διαθέτει μόνο ακλόνητα ιδανικά, ευφυία, ηθική και πάθος, αλλά και φωτισμένες ηγετικές φυσιογνωμίες.

Ας παρακολουθήσουμε πολύ προσεκτικά αυτά που αναφέρει ο 15χρονος Άγγλος μαθητής για τα πρόσφατα βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των φοιτητών στην Αγγλία και ας παραδειγματιστούμε...

Οι σημερινοί έφηβοι είναι πανέξυπνοι, ελεύθεροι, ακομπλεξάριστοι και "υποψιασμένοι" για τις παγίδες του συστήματος. Με όπλα τους την αλληλεγγύη, το διαδίκτυο και μια βαθιά -ενστικτώδη θα λέγαμε- κατανόηση και αντίληψη για τα πράγματα, έρχονται αποφασισμένοι να αλλάξουν τον κόσμο και οφείλουμε να τους βοηθήσουμε να τα καταφέρουν... (διαβάστε περισσότερα στο http://www.imerologio.info/ )


Eπειδή ο χώρος που μας παρέχεται από το YouTube για σχολιασμό και συζήτηση είναι πολύ περιορισμένος, η φίλη και συνεργάτιδά μας Vasoula2908 έχει ανοίξει ένα ειδικό τόπικ εδώ: http://www.ideografhmata.gr/forum/vie...
Πηγή: Πύλη Ιάσωνος

Ο νοών...νοείτω

Χριστιανικά και σταράτα!

Διαβάστε το...αξίζει τον κόπο!
Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

Τυνησία.Η εξέγερση της πείνας!Την κοπάνησε ο Μπεν Άλι!Άντε και στα δικά μας!

Τι γίνεται τελικά με τους..."Μπεν";Μπεν Χουρ...Μπεν Γκουριόν...Μπεν Σελόν
...Μπεν Γενικώς...!Έχουν κατακλύσει τον πλανήτη,οι μπενέδες!
 
Χάος επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Τυνησία, η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ ο αμφιλεγόμενος πρόεδρός της Ζιν αλ-Αμπιντίν Μπεν Άλι εγκατέλειψε τη χώρα, της οποίας τη διακυβέρνηση ανέλαβε προσωρινά ο πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει μεταβεί στη Γαλλία, πληροφορία που όμως διαψεύδει η γαλλική κυβέρνηση. 


Δεκάδες είναι οι νεκροί από τις συγκρούσεις με την αστυνομία, ενώ οι διαδηλώσεις συγκλονίζουν τη χώρα, καθώς άνεργοι αλλά και άνθρωποι των κατώτερων οικονομικών στρωμάτων, έχουν ξεσηκωθεί, αφού βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται καθημερινά.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα θύματα ήταν 66 έως την Πέμπτη (13/01).
Ο πρόεδρος της χώρας Ζεν Αμπιντίν Μπεν Άλι  έχει φύγει από χώρα και πιθανώς να κατευθύνεται στη Γαλλία. Πάντως, η κυβέρνηση της Μάλτας ανακοίνωσε πως το αεροσκάφος του προέδρου πέταξε πάνω από τον εναέριο χώρο της, προς άγνωστη κατεύθυνση.