25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Άγγλοι, ο τέως Πρωθυπουργός τους, οι Εβραίοι, ο Ιεχωβά και ο Ιησούς Χριστός

Ο δύο φορές Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπέντζαμιν Ντιζραέλι (Benjamin Disraeli)* αναφέρει στο έργο του Tancred or The New Crusade, μεταξύ άλλων, ότι ο Ιησούς Χριστός «προσευχήθηκε στον Ιεχωβά για να τους συγχωρήσει λόγω της άγνοιάς τους».
Η αναφορά είναι από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF


*Η οικογένεια του διέμενε στην Ιταλία και ήταν ιουδαϊκής καταγωγής και ανήκε στους Σεφαρδίτες.

Benjamin Disraeli (Lord Beaconsfield)

Parliament Square, London

Ναός Σεντ Μαρτίν (St. Martinskirche) του 1521, στο Όλτεν της Ελβετίας.


Για τον Λερούνη:Επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών για την απαγωγή του Έλληνα εκπαιδευτικού.


EDUCATION INTERNATIONAL

κ. Syed Yousuf Raza Gilani
Πρωθυπουργό του Pakistan
Prime Minister House
Islamabad
PAKISTAN
Fax: + 92-51-9221596
E-mail: secretary@cabinet.gov.pk Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να το δείτε
Brussels, 23 September 2009
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Η Education International (Ε.Ι.), η παγκόσμια συνδικαλιστική Ομοσπονδία των Εκπαιδευτικών, η οποία εκπροσωπεί 30 εκατομμύρια εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στην εκπαίδευση σε 172 χώρες, ανησυχεί για την απαγωγή στο Πακιστάν του Έλληνα εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη, εθελοντή εργαζόμενου και συνδικαλιστή από την περιοχή της Αθήνας.
Η E.I. έχει ενημερωθεί από το μέλος της στην Ελλάδα, την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (OΛΜΕ), ότι ο κ. Λερούνης απήχθη από ενόπλους στις 8 Σεπτεμβρίου 2009 στο Brun, ένα χωριό των Kalash στο Πακιστάν. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι απαγωγείς του, οι οποίοι έχουν ζητήσει λύτρα και ζητούν την απελευθέρωση τριών ηγετών των Taliban, τού συμπεριφέρονται καλά.
Από το 1995, ο Αθανάσιος Λερούνης έχει αναπτύξει πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Κοιλάδα Bumburate για τη μειονότητα των Kalash, μέσω μίας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Ελλήνων Εθελοντών".
Έχουν οργανωθεί σχολεία, κλινικές και κέντρα μητρότητας αλλά και ένα μουσείο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της μειονότητας των Kalash στο Πακιστάν.
Το 2009, η E.Ι. ενέκρινε μια Διακήρυξη για τις βίαιες πολιτικές και στρατιωτικές επιθέσεις ενάντια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σπουδαστές, δάσκαλους, ακαδημαϊκούς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών – συνδικαλιστών και των εθελοντών εργαζομένων στην εκπαίδευση.
Στη Διακήρυξη αυτή δηλώνεται ότι: "η διεθνής Κοινότητα θα βοηθήσει στον τερματισμό της ατιμωρησίας για τις επιθέσεις στην εκπαίδευση, και θα φέρει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης. Θα διασφαλίσει ότι τα εργαλεία για τα ανθρωπιστικά και ανθρώπινα δικαιώματα θα χρησιμοποιούνται για την ποινική δίωξη των δραστών των επιθέσεων στα σχολεία, στα κολλέγια, στα πανεπιστήμια, στα γραφεία εκπαίδευσης και άλλες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης ∙ ενάντια στους δράστες των επιθέσεων σε σπουδαστές, σε δάσκαλους, σε ακαδημαϊκούς, στο υποστηρικτικό εκπαιδευτικό προσωπικό, στα στελέχη της εκπαίδευσης, στους συνδικαλιστές της εκπαίδευσης και στο βοηθητικό προσωπικό».
Η E.I. καταδικάζει αυτή την απαράδεκτη επίθεση που στόχευε σε έναν τρωτό εκπαιδευτικό και κάνει έκκληση στις Πακιστανικές αρχές προκειμένου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση απελευθέρωση του Αθανάσιου ΛερούνηΑθανάΑθαμν και για τη διασφάλιση της προστασίας του στο μέλλον.
Η Ε.Ι. ζητεί, επίσης, από τις Πακιστανικές εθνικές και τοπικές αρχές να διασαφηνίσουν τις συνθήκες της απαγωγής και να φέρουν τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.
Εκ μέΕκΕκ μέρους της E.I., ειλικρινά πιστεύω ότι η κυβέρνησή σας θα ενεργήσει άμεσα για τα παραπάνω αιτήματα.
Μετά τιμής,
Fred Van Leeuwen
Γεν. Γραμματέας
Πηγή...

Η Επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών για την απαγωγή του Έλληνα εκπαιδευτικού είναι ακόμη μία περίτρανη απόδειξη ότι διεθνώς η παγκόσμια κοινωνία ενδιαφέρεται και αγωνιά για την τύχη του κ. Λερούνη, και στην Ελλάδα το ΥΠ. ΕΞ (αλλά και τα περισσότερα ΜΜΕ και πολιτικοί) "χτενίζεται".

Σε μία αξιοπρεπή κοινωνία δεν μετράει μόνο η ψήφος που θα πάρετε στις εκλογές...κάντε επιτέλους κάτι ρ ε ε ε ε !!!

Πηγή...

Ο Άδωνις...μαλώνει τον Καρατζαφύρερ για το φόρο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.!

Το γέλιο της αρκούδας...!!!!

ο_Χριστιανός_Ορθόδοξος
ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Πηγή: ΌΧΙ εις Καρατζαφέρην (θέλει φορολογήσειν Εκκλησίαν!!!)

karatzaferis
Ψήφον εις Παπαθεμελήν!!!
Οι λιποθυμίες μου κάμνουν πολύ κακό, λέω να τις σταματήσω, διότι ζω εις μεγίστην εγκράτειαν και μεγιστοτάτη νηστείαν (τρώω μόνο αστακούς και καβούρια)
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ο άνθρωπός μας να φανεί τόσο Ανθέλλην ...; Καλέ, θέλει να φορολογήσει τον Ελληνοχριστιανισμόν!!!
Πριτς! ...; Θα ψηφίσω Παπαθεμελή.
και για ακόμα περισσότερο γέλιο
άλλη μια αναδημοσίευση από
ο_Χριστιανός_Ορθόδοξος
τον Χριστιανό Ορθόδοξο

Πηγή: Άδωνις μαλώνει Καρατζαφέρην (δια Φόρο Εκκλησίας!!!)

Ψήφον εις Παπαθεμελήν!!!

Νέο Μουσείο Ακρόπολης: ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ

«Απαγόρευση» βιβλίου από το Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Με αιτιολογικό ότι πρέπει να διορθωθούν φράσεις όπως «έγιναν ανασκαφές» σε... «οι αρχαιολόγοι έκαναν ανασκαφές» το Νέο Μουσείο Ακρόπολης αποκλείει, αυθαίρετα, οδηγό από το πωλητήριό του
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις- έντυπες - αντιδράσεις για τη λογοκρισία του φιλμ του Κώστα Γαβρά (με τις μαύρες φιγούρες που κατακρήμνιζαν τα Γλυπτά του Παρθενώνα για να τον μετατρέψουν σε χριστιανικό ναό, σε χρόνια σκοτεινά) από το βίντεο που προβάλλεται στον προθάλαμο της αίθουσας με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αποκαλύπτεται νέα επιχείρηση λογοκρισίας των ιθυνόντων του Μουσείου Ακρόπολης και του υπουργείου Πολιτισμού.

Αυτή τη φορά θύμα- όπως και σε όλες τις μαύρες εποχές της ανθρωπότητας- είναι ένα βιβλίο. Ο ελληνικός και αγγλικός οδηγός για παιδιά και εφήβους της Μαρίζας Ντεκάστρο «Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τα μνημεία και τα έργα των ανθρώπων» (Εκδ. Μεταίχμιο), ο οποίος φέρεται να έχει αποκλεισθεί από τα πωλητήρια του Μουσείου, δίχως επίσημη αιτιολογία. Και αυτό, παρ΄ ότι δεν υπάρχει ανάλογη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου, δεν υπάρχει- ούτε και θεσμοθετείται- αρμόδιο όργανο ελέγχου για τα κείμενα των προς πώληση βιβλίων και, επιπλέον, παρ΄ ότι οι Εκδόσεις Μεταίχμιο είχαν υπογράψει από τις 16 Ιουνίου σύμβαση προμήθειας με το Μουσείο για τον εν λόγω οδηγό.

Όλα αυτά δε ακόμη και αν το περιεχόμενο έχει ελέγξει ο καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Πάνος Βαλαβάνης, μέλος και του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Αρχικά το μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου αρχιτέκτων Κατερίνα Παράσχη, αν και φερόμενη από τη συγγραφέα και τον εκδοτικό οίκο ως «αναρμόδια», ζήτησε προφορικά- όπως προκύπτει από την αλληλογραφία του εκδοτικού οίκου με το Μουσείο- να γίνουν κάποιες πρώτες διορθώσεις, «ώστε το κείμενο να εναρμονίζεται με τις γενικά αποδεκτές αρχαιολογικές απόψεις για τα συγκεκριμένα εκθέματα του Μουσείου στα οποία αναφέρεται». Οι διορθώσεις έγιναν στην ανατύπωση και του ελληνικού και του αγγλικού οδηγού.

Το εντυπωσιακότερο και ενδεικτικό της τρικυμίας εν κρανίω των υπευθύνων του υπουργείου Πολιτισμού και του Νέου Μουσείου είναι ότι ζητήθηκαν και νέες «ουσιαστικές διορθώσεις» στα κείμενα με ανυπόγραφη επιστολή της υπεύθυνης του πωλητηρίου (!) «για να μπορεί να πωλείται το βιβλίο από τα πωλητήριά μας».

Ποιες είναι οι «ουσιαστικές διορθώσεις»; Παραδείγματα: Στη σελ.

46 του βιβλίου η φράση «φοράει έναν απλό πέπλο» να γίνει «φοράει ένα απλό ρούχο, τον πέπλο» και η φράση «ψηλή, λυγερή με μακρύ ρούχο» να γίνει «ψηλή, λυγερή με λεπτό ρούχο» και στη σελ. 67 η φράση «έγιναν ανασκαφές» να γίνει «οι αρχαιολόγοι έκαναν ανασκαφές»!

Οι τρεις μάλιστα από τις επτά συνολικά «φραστικές διορθώσεις» που ζητά η υπεύθυνη του πωλητηρίου αφορούν στο κείμενο του αρχιτέκτονα- μαζί με τον Μπερνάρ Τσουμί- του Νέου Μουσείου Μιχάλη Φωτιάδη που φιλοξενεί το βιβλίο της Μαρίζας Ντεκάστρο.

«Επειδή πιστεύουμε ότι το κράτος και οι φορείς που αυτό ελέγχει δεν νομιμοποιούνται να ζητούν από τους πνευματικούς δημιουργούς να εγκαταλείπουν τον γλωσσικό και, γενικότερα, τον αισθητικό κώδικά τους, προκειμένου να προσαρμοσθούν σε κανόνες που το ίδιο θέτει», σημειώνουν στην τελευταία επιστολή τους προς το Μουσείο ο εκδοτικός οίκος (διά του εκδότη Νώντα Παπαγεωργίου) και η Μαρίζα Ντεκάστρο, «δεν αποδεχόμαστε καμία από τις αλλαγές που αυθαίρετα προτείνετε, γιατί θεωρούμε ότι αλλοιώνουν το ύφος του βιβλίου».


«Δίχως επιτροπές έγκρισης»

«Είναι ιστορία για αγρίους», είναι η πρώτη αντίδραση της συγγραφέως Μαρίζας Ντεκάστρο προς «ΤΑ ΝΕΑ». «Βγάζω μόνον τέτοια βιβλία και τα άλλα- για τα βυζαντινά, για την αρχαία Αγορά- έχουν περάσει από την αρμόδια επιτροπή του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ) και έχουν εγκριθεί. Για το Μουσείο της Ακρόπολης, επειδή είναι ανεξάρτητος φορέας, δεν υπάρχει ανάλογη επιτροπή. Μετά τις πρώτες προφορικές επισημάνσεις διορθώσαμε το βιβλίο και το βάλανε στο πωλητήριο. Κι αφού πούλησαν 400 αντίτυπα μέσα σε τέσσερις ημέρες, ξαφνικά ζήτησαν τις νέες φραστικές διορθώσεις αποκλείοντας το βιβλίο. Και να φανταστεί κάποιος ότι έχω και άλλο βιβλίο υπό τον τίτλο “Στο Μουσείο”, για πολύ μικρά παιδιά, που διατίθεται από το ίδιο πωλητήριο κι επειδή ήταν μόνο στα ελληνικά μού ζήτησαν να μεταφραστεί και στα αγγλικά- κάτι που έγινε. Θεωρώ πως είναι τελείως ανήθικο αυτό που γίνεται. Ίσως είναι ότι υπάρχει ο τίτλος “Νέο Μουσείο της Ακρόπολης” που ενοχλεί...»
Πηγή...

Οι "ειδωλολάτρες" Καλάς,ο Θανάσης τους και η απουσία...ενδιαφέροντος από τους "πολιτισμένους"!

Unique Pakistan community under threat

Pakistan’s North West Frontier Province (NWFP) is today arguably one of the most dangerous places in the world.
But while that may be true of regions where the Taliban proliferate, there are still areas of NWFP where life goes on as normal.
The most prominent of these is the Kalash region in the northern-most district of Chitral.

It is named after the Kalash tribe which has been settled here since time immemorialThe tribe, said to be descendants of Alexander the Great’s soldiers, still practise an ancient pagan culture unlike any other in this part of the world.

For centuries, the Kalash have been a people apart.
In modern times, they have become a major tourist attraction, but in so doing have also attracted the ire of Islamic clerics.
This has led to many of them derogatively referring to the Kalash region as Kafiristan, or “land of the unbelievers.”
http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/8083048.stm

Στο Βόρειο Πακιστάν η Δυτική Συνοριακή Επαρχία (NWFP) είναι σήμερα αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου.
Αλλά ενώ υπάρχουν άλλες περιοχές όπου πολλαπλασιάζονται οι Ταλιμπάν, εξακολουθούν να υπάρχουν περιοχές NWFP όπου η ζωή συνεχίζεται κανονικά.
Η σημαντικότερη από αυτές είναι η περιοχή των Καλάς στην περιοχή του Τσιτράλ.

Το όνομά του,"Τσιτράλ",είναι παραφθορά του ονόματος "Κεντρικόν"(λέμε εμείς), έχει δοθεί από τη φυλή Καλάς από τα πανάρχαια χρόνια,που λέγεται ότι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και που εξακολουθούν να ασκούν μια αρχαία "ειδωλολατρική" κουλτούρα που δεν μοιάζει με καμιά άλλη σε αυτό το μέρος του κόσμου.

Για αιώνες, οι Καλάς ήταν απομονωμένοι. Στη σύγχρονη εποχή, έχουν γίνει ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, αλλά με τον τρόπο αυτό έχουν προσελκύσει επίσης την οργή των κληρικών του Ισλάμ. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς από αυτούς derogatively να αναφέρονται στην περιοχή των Καλάς ως Kafiristan, ή «γη των απίστων."

Αυτή η οργή είναι που θέτει,όσο περνά ο καιρός,σε κίνδυνο αυτή τη φυλή.Η μανία των ισλαμιστών να εξισλαμίσουν τους πάντες δια της βίας,θα έχει αποτέλεσμα την εξαφάνιση και του τελευταίου θύλακα ανθρώπων που ασκούν αυτή την αρχαία..."ειδωλολατρική" κουλτούρα,απομεινάρι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.Αυτός ο διωγμός μπορεί να συγκριθεί με τους διωγμούς των Ελλήνων επί Νέας Ρώμης-Κωνσταντινουπόλεως,με τα διατάγματα και τους κώδικες που εκδίδονταν τότε αφειδώς,αποτέλεσμα των οποίων ήταν οι σφαγές,οι δηώσεις,οι καταστροφές και οι δημεύσεις περιουσιών που δίδονταν ως δωρεές στα...χριστιανικά μοναστήρια.Αυτό για να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας,από που προέρχεται η...περιουσία της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.Η "γη των απίστων",λοιπόν,των Καφίρ,είναι που τους κάθεται τσιμπούρι.Γι' αυτό δεν είναι περίεργη η...σιωπή των..."πολιτισμένων",επειδή ακριβώς τους βολεύει να εξαφανιστεί το...¨τελευταίο"; ίχνος της θρησκείας των Ελλήνων!Γιατί οι "πολιτισμένοι",άλλοι είναι χριστιανοί και άλλοι ισλαμιστές,οπαδοί δύο θρησκειών-αιρέσεων του Ιουδαϊσμού.Με την ίδια μανία και οι δύο καταδιώκουν κάθε διαφορετική θρησκευτικότητα.

KALASH IN PROTEST FOR RELEASE OF ATHANASI

[...
Finally the magnificent, wood-hewn Kalasha-Dur museum was built in Broon village in Bamburet valley with financial assistance from Hellenic Aid society of the Greek Ministry of Foreign Affairs to showcase the Kalash culture. The museum had more than 2,000 objects depicting various stages in the more than 2,000 history of the Kalash people...]

[...
Prof Athanasios was so obsessed with the welfare of the Kalash people that he launched a campaign by writing to Pakistan’s ambassador in Greece and other Pakistani authorities to complain against Saleh Muhammad Khan, director of Archaeology and Museums, NWFP for illegally appointing outsiders instead of Kalashas on four posts at the Kalasha-Dur Museum in violation of their memorandum of understanding ]'Ολο το κείμενο...εδώ

Τέλος,το από λαξευμένο ξύλο υπέροχο μουσείο Kalasha-Dur που χτίστηκε στο χωριό Μπρουν στην κοιλάδα Μπαμπουρέτ,με την οικονομική βοήθεια της Hellenic Aid(ΥΔΑΣ) του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών,για την ανάδειξη του πολιτισμού των Καλάς.Το μουσείο έχει περισσότερα από 2.000 αντικείμενα που απεικονίζουν διάφορα στάδια της πάνω από 2.000 χρόνια ιστορίας του λαού των Καλάς.


Τώρα,πως γίνεται να μη γνωρίζει το ΥΠ.ΕΞ. τον Θανάση Λερούνη,είναι ένα ερώτημα που μόνο η Dorah,ο Κουμουτσάκος,ο Βαληνάκης,ο Κασσίμης και ο Βαρβιτσιώτης μπορούν να απαντήσουν!

Ο Θανάσης Λερούνης ενδιαφερόμενος για την ευημερία των Καλάς,ξεκίνησε μια εκστρατεία στέλνοντας γράμματα διαμαρτυρίας στον πρεσβευτή του Πακιστάν στην Ελλάδα και σε άλλες πακιστανικές αρχές για να παραπονεθεί κατά του Saleh Muhamnad Khan,διευθυντή αρχαιολογίας και μουσείων του Πακιστάν,γιατί παράνομα διόρισε ξένους(πακιστανούς) και όχι Καλάς σε τέσσερις θέσεις στο μουσείο Kalasha-Dur,παραβιάζοντας έτσι το Μνημόνιο Συνεργασίας τους.

Ενοχλητικός λοιπόν ο Θανάσης!Ενδιαφερόμενος για τους ανθρώπους του,γι' αυτούς που τον έχουν στήριγμά τους,δεν δίστασε να υπερασπιστεί ένα αναφαίρετο δικαίωμα των Καλάς!
Να εργαστούν δικοί τους άνθρωποι στο μουσείο τους!Ένα μουσείο που περιέχει την ιστορία τους και τη ζωή τους!Ένα μουσείο,που τέλος πάντων δημιούργησε ο Θανάσης με χρήματα που μάζευε δεκάρα-δεκάρα ανά την Ελλάδα!Με χρήματα που έδωσε και το ΥΠ.ΕΞ.,στη Μ.Κ.Ο. του!
Και ποιός μας λέει ότι δεν είναι όλοι συνεννοημένοι,για την απαγωγή;
Όλοι έχουν λόγους να εγκαταλειφθούν οι Καλάς!Και η Πακιστανική κυβέρνηση και οι ισλαμιστές κληρικοί και οι Ταλιμπάν και οι...χριστιανοί!
Αυτοί οι τελευταίοι κι αν έχουν λόγους!

«Απελευθερώστε τον Θ. Λερούνη»

Ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για την υπόθεση, οι Γιατροί του Κόσμου πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του Θανάση Λερούνη, του Ελληνα διδασκάλου της φυλής των Καλάς, ο οποίος απήχθη και αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Ελληνας εκπαιδευτικός, που βρίσκεται μόνιμα στη γη των Καλάς από το 2001. Μετά την εισβολή των ενόπλων στο μουσείο, ακολούθησε μακελειό με έναν αστυνομικό φύλακα νεκρό, ένα δεύτερο αστυνομικό και έναν υπηρέτη τραυματισμένους βαριά και τον Θανάση Λερούνη απαχθέντα.

Μαζί του απήχθησαν ένας δάσκαλος Καλάς και ένας φύλακας, που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Η συλλογή υπογραφών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mdmgreece.gr.

Η υπογραφή σας είναι σημαντική