13 Ιανουαρίου 2011

Η Άννα Τσάπμαν και τα «Μυστικά του κόσμου»


NewsIt.gr: Από κατάσκοπος, TV persona η Άννα Τσάπμαν

«Μυστικά του κόσμου» θα ονομάζεται η εκπομπή που θα παρουσιάσει το κανάλι RenTV η πρώην κατάσκοπος, επίδοξη πολιτικός και νυν τηλεπαρουστρια, Άννα Τσάπμαν.

Η νεαρή πρώην κατάσκοπος θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης από την 21η Ιανουαρίου, την εκπομπή "Τα μυστικά του κόσμου με την Άννα Τσάπμαν" που θα ασχολείται με "τα πιο μυστηριώδη φαινόμενα του σύγχρονου κόσμου", σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ιδιωτικού καναλιού, Μαρίνα Βολοντίνα.

Η 28χρονη είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2010 στις ΗΠΑ και τον αμέσως επόμενο μήνα απελάθηκε με άλλους εννέα συμπατριώτες της. Μετά την επιστροφή της στη Μόσχα επέλεξε να προωθήσει την καριέρα της στο χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Αρχικά πόζαρε ημίγυμνη για ένα ανδρικό περιοδικό και κατόπιν εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη μητέρα της και την αδελφή της.

Εντάχθηκε επίσης στο κίνημα Μολοντάγια Γκβάρντια (Νέα Φρουρά), την οργάνωση νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.

Βέβαια και στην Ελλάδα ... Η Τζούλια πάει... Βουλή!

Αυτοί νικήσαν Άγγλους, Γάλλους, Αμερικανούς…

Δεν ξεπούλησαν ιδανικά και Πατρίδα


Συνεχής παραποίηση της ιστορίας από τους ανεκδιήγητους ρασοφόρους κατακτητές της ΕΛΛΑΔΑΣ...

Αναδημοσίευση,λόγω διαστρέβλωσης της ιστορίας από το μπλογκ...ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ LORD JESUS CHRIST 3 στην ανάρτηση...Η θλιβερή τραγικότητα του ανθελληνικού μένους του αντιπρόεδρου αυτής της θλιβερής κυβέρνησης δεν σταματά πουθενά: «Ο Ιουστινιανός, ο Τσιμισκής, οι Παλαιολόγοι ΔΕΝ ήταν Έλληνες!!! Ζούσαμε πολύ καλά την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!!!!»

Δεν θα ασχοληθούμε με τον "κόπρο",αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι μια ακόμα παραποίηση της ιστορίας,κατά το δοκούν των ρασοφόρων κατακτητών τούτης της γης που είναι ποτισμένη σε πολύ μεγάλο βάθος με αίμα Ελλήνων που κατασφάχτηκαν,από τα ρασοφόρα τέρατα!

Συν τοις άλλοις,είναι απορίας άξιον γιατί,ο..."λόγος του θεού της αγάπης",χρειάζεται την ανθρώπινη τεχνολογία για να επικοινωνήσει με τα..."πρόβατα"(πιστούς του)!
Επειδή η ανάρτηση κατευθυνόταν ως απάντηση σε άλλο μπλογκ,τυγχάνει αναδημοσίευσης που απευθύνεται και στο παραπάνω..."θεόπνευστο"!!!
Παρεπιπτόντως,γράψαμε ως σχόλιο στην ανάρτηση του παραπάνω μπλογκ,την δική μας ανάρτηση,αλλά φευ!,δεν έχει ακόμα...εγκριθεί(αναμένουμε!)...