12 Δεκεμβρίου 2009

ο SPIDER - ΜΑΝ είναι καλός Χριστιανός.

Καί στά κόμικς;Τί ἔχουμε νά δούμε κόμα!


ο SPIDER - ΜΑΝ είναι καλός Χριστιανός


Ευσεβής ποδοσφαιριστής...

Ο Johan Vonlanthen της Ζυρίχης τελείωσε την καριέρα του στην ομάδα της πόλεως της Ελβετίας, χάριν του Ιησού (...η μεταγραφή δεν κόστισε τίποτα). Βασικός λόγος είναι ότι οι περισσότεροι αγώνες γίνονται Σάββατο...



Η σιωπή των αμνών


Για το θέμα των επανορθώσεων, η Γερμανία είχε δεσμευθεί το 1952 να πληρώσει στο κράτος του Ισραήλ 3 δις γερμανικά μάρκα και 450 εκατ. γερμανικά μάρκα στην Claims Conference η οποία αντιπροσωπεύει τα θύματα των ιουδαίων εκτός Ισραήλ. Οι επανορθώσεις είχαν το πλαίσιο 12 χρόνων.(για του λόγου το αληθές βλ. γερμανική βουλή εδώ)

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, το πρώτο τετράμηνο του 1995, όταν από την Ελλάδα έγινε διακοίνωση για το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων, η Γερμανία είχε χορηγήσει 93,6 δισ. μάρκα για επανορθώσεις - αποζημιώσεις. Από αυτά το 40% είχαν δοθεί προς το Ισραήλ, το 20% σε θύματα και οργανώσεις εντός της Γερμανίας και το υπόλοιπο 40% σε διάφορες άλλες χώρες. Προβλέπονταν ακόμη επανορθωτικές παροχές, ύψους 151,9 δισ. μάρκων, που είχαν κατανεμηθεί ως εξής: 20-25% στο εξωτερικό, 40% στο Ισραήλ και 35-40% σε άλλες χώρες.

Από ότι γνωρίζω δεν υπήρξε χρονιά που το Ισραήλ δεν πήρε τίποτα...

Και η σειρά μας; Το Ελληνικό ολοκαύτωμα;

Το Δίστομο έχει πολλά στόματα...

Στην Σπάρτη, δίπλα στον στο τάφο του Λεωνίδα, μπροστά στο απόσπασμα:
«Οταν τα εκτελεστικά αποσπάσματα άρχισαν το φρικτό τους έργο και οι 118 όμηροι αγκαλιάζονταν για τελευταία φορά, ο Γιατράκος (δικηγόρος και φιλελεύθερος πολιτικός) στράφηκε στους συντρόφους του κι έβγαλε τον τελευταίο λόγο της ζωής του...Τη δραματική εκείνη στιγμή η δόξα άγγιζε το πρόσωπο ενός άλλου ήρωα. Το γλυκό πρόσωπο του αθάνατου Χρήστου Καρβούνη Γιατρός εξαίρετος, σπουδαγμένος στη Γερμανία, που έδινε στους αρρώστους του ζωή απ τη ζωή του... σκέφτηκε μέσα στην ασύλληπτη τραγικότητα του μακελειού ότι ανάμεσα στους 118 ήταν παιδιά ανήλικα, τέσσερα αδέλφια από μια οικογένεια (Τζιβανόπουλοι) και τρία από δύο άλλες (Αλεμαγκίδη και Κεχαγιά).Παρακάλεσε τους Γερμανούς να μη σκοτώσουν τα ανήλικα παιδιά... Το μόνο που γινότανε του απάντησαν, ήτανε να γλιτώσει ο ίδιος... Τους έβρισε... Εκείνος, όμως, διάλεξε τον δοξασμένο θάνατο. Τον γάζωσαν με λύσσα οι Γερμανοί και έτσι δεν έμεινε πια όρθιος ούτε ένας».Ανάμεσα στους ήρωες που έπεσαν για τη λευτεριά ο διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Σπάρτης (Α. Ζερβομπεάκος), δικηγόροι (Φικιώρης, Σάλμας, Αλεμαγκίδης, Θεοφίλης), καθηγητές (Χίος, Παπαδάκος, Κουτρουμάνος), δημοσιογράφοι (Τριήρης, Γκουζούλης), πατεράδες και γιοι (Τζιβανόπουλος, Αλεμαγγίδης, Ανδριτσάκηες, Παπαστάθης, Σταυράκος...), επαγγελματίες, άνθρωποι του μόχθου, τσοπάνηδες, αλλά και μία γυναίκα (Βασιλική Μαρινάκη). Κάθε σπίτι και νεκρός...

Ολοι αυτοί που θα στελέχωναν την τοπική κοινωνία μετά την απελευθέρωση έγραφαν με το αίμα τους ξανά το επίγραμμα του Σιμωνίδη: «Ω ξειν αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα...».

Μασκοφορεμένοι προδότες
«Μέσα σ' αυτούς είχα τον άντρα μου και τον αδελφό μου. Είμαι περήφανη γι αυτό. Οι 118 μάρτυρες ήταν οι διαλεκτοί της Εθνικής Αντίστασης στον τόπο μας. Γι αυτό έξοχα τους ξεχώρισαν μέσα στη νύχτα οι μασκοφορεμένοι προδότες και τους παρέδωσαν στους φασίστες επιδρομείς. Πίστεψαν πως ο λαός θα ήταν αδύνατο ν αγωνιστεί και να νικήσει χωρίς αυτούς. Μα γελάστηκαν...» (μαρτυρία της Λίνας, γυναίκας του μάρτυρα Γ. Γιατράκου, που «θέρισαν» στο Μονοδέντρι).

Προαποφασισμένη η μοίρα τους
«Την προηγούμενη της τραγικής εκτελέσεως... ο Γερμανός διοικητής της Γκεσταπό Τριπόλεως ταγματάρχης Μπόσελ μάς είπε στο γραφείο του, όπου πήγαμε μαζί με τη Φανή Κουτσονικόλη: - Εχετε πολλούς εχθρούς. Οι κατηγορίες και οι αποκαλύψεις που μας έδωσε το Ελληνικό Φρουραχείο Σπάρτης (το δωσίλογο Τάγμα Ασφαλείας «Λεωνίδας») είναι σοβαρές και οι δικοί σας δεν πρόκειται να βγουν. Μην ελπίζετε... » (μαρτυρία της Πότας Βουλούκου, αδελφής του εκτελεσμένου Πέτρου).

1943
Εκτός από το Μονοδέντρι άλλους τρεις τόπους μαρτυρίου γνώρισε η Λακωνία στα τέλη του 1943. Στην Ανδρίτσα (45 εκτελεσμένοι στις 6 Δεκεμβρίου), στον Πασσαβά (άλλοι 49 στις 7-8 Δεκεμβρίου), στη Μεγαλόπολη (25 εκτελεσμένοι στις 10 Δεκεμβρίου).

1944
Ακόμη πιο μακρύς ο κατάλογος όσων έπεσαν από τις αρχές έως το καλοκαίρι του 1944. Ενδεικτικά: Μονοδέντρι (50 τον Μάρτιο), Σπάρτη (Απρίλιος-Μάρτιος 244), Α. Δημήτριος, Ζούπαινα, Σουστιάνοι (40 τον Ιούνιο), Πάνιτσα -Σκαμνάκι-Γύθειο (77 το καλοκαίρι)...

1941-1944
Τα χρόνια της κατοχής εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς, τους Ιταλούς κατακτητές και τους ταγματασφαλίτες στην περιοχή περίπου 1.270 πατριώτες (τα στοιχεία παραθέτει ο Γ. Ρουμελιώτης). Ο αριθμός, ελλείψει στοιχείων, πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερος διαβάστε περισσότερα...

Τα ανεκπλήρωτα κριτήρια της Γερμανίας για την ένταξη στην νομισματική ένταξη της στην ΕΕ τα ξεχάσαμε;






Γερμανοί σκάστε,βουλώστε το και φέρτε ΤΩΡΑ τις πολεμικές αποζημιώσεις.Εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα.


Γερμανοτσολιάδες προδότες πολιτικοί,γιατί δεν βγάζετε άχνα;Πουλημένα τομάρια,πότε επιτέλους θα ζητήσετε τις αποζημιώσεις;Πότε σκυμμένοι δούλοι;

Βίασαν την χώρα και τώρα την κατηγορούν επειδή δεν είναι …παρθένα!

Δημοσιεύθηκε από olympiada

http://viotikoskosmos.wdfiles.com/local--files/distomo-fotografies/distomo13%20(Small).jpg

Ο Αλάριχος επέστρεψε σαν Χίτλερ και τώρα φόρεσε τη νεώτερη προβιά της ΕΚΤ και των Γερμανικών πολυεθνικών. Πάντοτε δε, έβρισκε και πρόθυμους τσολιάδες για να ξεπουλήσουν ότι πολύτιμο έχει αυτή η χώρα. Αυτοί που ακόμα οφείλουν τις αποζήμιώσεις από το Ελληνικό ολοκαύτωμα και αρνούνται “με τσαμπουκά” να τις πληρώσουν έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως κατήγοροι.

Πογκρόμ κατά της Ελλάδας από την καγκελάριο και τις “σοβαρές Γερμανικές εφημερίδες” που αρνούνται να πληρώσει η Γερμανία τα σπασμένα της Ελλάδας. Ούτε ένας “αδιάφθορος” δεν βρέθηκε να τους πει ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ. Αυτοί που εξέθρεψαν, πλούτισαν και σήμερα προστατεύουν τον Χριστοφοράκο για να μην αναγκαστεί να καταθέσει και να αποκαλύψει τους επίορκους συνεργάτες των Γερμανών, έχουν το θράσος να μιλούν.

Το δημοσιονομικό μας χάλι και τις διεφθερμένες πελατειακές σχέσεις τις γνωρίζουμε καλά. Όπως και τις ελεεινές δομές που ανέπτυξαν οι κομματικοί μηχανισμοί υπερφορτώνοντας το δημόσιο για να διασφαλίσουν “μονιμότητα” και στους ψηφοφόρους.

Το μεγάλο πλιάτσικο όμως που έγινε κατά την επταετία Σημίτη ήταν η οριστική ταφόπλακα της οικονομίας. Εκείνο το χρονικό διάστημα η Ελλάδα παρέλαβε συνέχεια...

Σχετικό θέμα:

Περί πτώχευσης της Ελλάδας.Να το βουλώνουν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι!Να μας δώσουν ΤΩΡΑ τον χρυσό και τις πολεμικές αποζημιώσεις.



Τούβλα οι μοναχοί του Αγίου Όρους!


Άψητα τούβλα οι μοναχοί του Αγίου Όρους λέει ο Γέρων ΠαΪσιος (στο 1.30-1.32)

Το κατά Βενιζέλου "Ανάθεμα" και η λέπρα του Ιεχωβά

Σαν σήμερα διοργανώνεται ογκώδης αντιβενιζελική πορεία στις 12 Δεκεμβρίου 1916. Με επικεφαλής την Ιερά Σύνοδο, οι διαδηλωτές κατευθύνονται στο Πεδίο του Άρεως για να αναθεματίσουν τον «σατανά» της πολιτικής ζωής του τόπου Ελευθέριο Βενιζέλο.

Ολο τον Δεκέμβρη του 1916 πέτρες μεταφέρονται στην Αθήνα και ρίχνονται στο Πεδίο του Αρεως, στο σημείο όπου σήμερα βρίσκεται το άγαλμα της Αθηνάς όπου

ο κάθε διαδηλωτής ρίχνει μία πέτρα και επαναλαμβάνει την κατάρα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Θεόκλητου:

«Κατά Ελευθερίου Βενιζέλου φυλακίσαντος αρχιερείς και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδαν, ανάθεμα έστω».

Αντρες, γυναίκες, παιδιά, κυρίες και κύριοι του λεγομένου "καλού κόσμου",- μεταξύ των οποίων και ο Αγ. Νεκτάριος αλλά και αγράμματοι ανθρωποι παρασυρμένοι απο τους παπάδες πήγαν φορτωμένοι πέτρες μεγάλες και μικρές και τις έριξαν, μάζα άμορφη, στο Πεδίον του Άρεως, αναθεματίζοντας, το "Βελζεβούλ", τον "προδότη".

Το κατά Βενιζέλου "Ανάθεμα"

"Ημείς οι υπογεγραμμένοι Μητροπολίται, εντολήν ελάβομεν παρά χιλιάδων εφέδρων και πολιτών να αναγνώσωμεν βαρύτατον αφορισμόν κατά του ενόχου ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου, του προδώσαντος το έθνος μας εις τους Αγγλογάλλους του, ατίμως συνεννοηθέντος μετ' αυτών ίνα στείλωσι την προχθεσινήν νόταν είς την Ελλάδα, μόνον και μόνον δια να πικρανθεί ο λατρευτός μας Βασιλεύς και εκβιασθή όπως καλέση επί την αρχήν τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΝ ΤΡΑΓΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ, τον ηθικόν αυτουργόν της πυρπολήσεως του Τατοΐου , τον ηθικόν αυτουργόν των βασάνων ας υπέστησαν οι ανδραγαθήσαντες αξιωματικοί μας εις χείρας του ανάνδρου Σαράιγ.
Κατ' αυτού όθεν του ΠΡΟΔΟΤΟΥ Βενιζέλου ανεγνώσαμεν αφορισμόν όπως ενσκήψωσι:

ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΩΒ !

ΤΟ ΚΗΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑ !

Η ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ !

Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ !

ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝΤΩΝ !

ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΚΑΤΑΡΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

ΤΑΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΣΩΝΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ‘ ΕΚΕΙΝΩΝ , ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΔΩΣΕΙ ΛΕΥΚΗΝ ΨΗΦΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩΜΕΝ , ΟΠΩΣ ΜΑΡΑΘΩΣΙΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΚΩΦΑΘΩΣΙ ΤΑ ΩΤΑ .

ΓΕΝΟΙΤΟ .

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Πονεμένες ιστορίες της ΚΑΤΟΧΗΣ.Μια κουβέντα με τη μάνα μου.

Σήμερα στο τραπέζι,αφού φάγαμε πιάσαμε την κουβέντα με τη μάνα μου.
Πέστα από δω,πέστα από κει,ήρθε η κουβέντα στα χρόνια της κατοχής από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
Φορτίστηκε η ατμόσφαιρα,πήρε κορδόνι η μάνα μου τις ιστορίες(γεννημένη το 1930,παιδάκι ήταν τότε)...
-Άκου,μου λέει,είχαμε σιτάρια κι αφού τα θερίζαμε με έστελνε ο πατέρας μου με τα δεμάτια φορτωμένα στο γαϊδούρι να τα πάου στο σπίτι.Τι είμουνα εγώ;Έντεκα χρονώ παιδάκι...
Τούλεγα,θα μου πέσει το γαϊδούρι στον ανήφορο,στο ρέμα,κι έπεφτε ανάσκελα με τα πόδια πάνου...Έτρεχα,φώναζα να ρθουν να με βοηθήσουν...μ'έβριζε ο πατέρας...τέλος πάντων,τα πήγαινα στο σπίτι και μούλεγε..."σημείο"(έτσι μ'έλεγε) να τα βάλεις με τα στάχυα όρθια.
-Τι να πω,που μας έκοβε η πείνα...πέρναμε τα σιτάρια,τις καλαμιές,μερικά κομμάτια τα κρατάγαμε από τα καλάμια και τα βάζαμε στη φωτιά,καιγόσαντε τα άγανα(τα μουστάκια των σταχυών)...τα μελίχλωρα παίρναμε,κι αφού τα ψήναμε...ψάνη τα λέγαμε,τρίβαμε να φύγουν τα σκουφιά...το πίτουρο,τα φυσάγαμε να καθαρίσουν και τα ρίχναμε στα πιάτα να τα φάμε αντί για ψωμί...γαμώ τους κερατάδες τους Γερμανούς...!!!!
-Αμ,ο παπάς ο κερατάς!Πήγαινε η μάνα μου η μαύρη νυχτιάτικα να θειαφίσει τη σταφίδα του παπά,δίπλα είμαστε,για να κολλάει το θειάφι με τη δροσά...και μετά την άλλη μέρα μ'έστελνε η μάνα μου να πάου στου παπά να του ζητήσω το μεροδούλι...τι μεροδούλι,νυχτοδούλι ήτανε.Επήγαινα κι εγώ,τούλεγα,μούπε η μάνα να μου δώσεις τα λεφτά να πάρουμε λίγο ψωμί γιατί δεν έχουμε να φάμε...κι έκανε έτσι και μούδεινε ένα δίφραγκο.
Το πήγα στη μάνα μου και μου λέει...να το πας πίσω.Ντρέπουμε ρε μάνα...,τράβα πίσω και πες του να σου δώσει κανονικά...Πήγα πάλι,του λέου η μάνα μου είπε να μου δώσεις κανονικά τα λεφτά...και τι γυρίζει και μου λέει ο ΚΕΡΑΤΑΣ!Παιδί μου,πες στη μάνα σου,διαβάζω και τον πατέρα σου!!!!!Ο κερατάς ο παπάς,ο σκατόψυχος...ο άλειωτος,έτσι το΄νε λέου εγώ...!!!


Δεν ήταν ξυπόλητος…

Τα σανδάλια του Ιησού

Είναι στην εκκλησία Sankt-Salvator-Basilika στο Prüm

Με ένα κλικ δείτε περισσότερη

Μακάριος ο δια των Μυστηρίων διελθών...


Μανθάνειν εν μεν τωι Ουρανώι
το οράν, εν δε τηι Γήι
το αναμιμνήσκεσθαι.
Μακάριος ο δια των Μυστηρίων διελθών· ούτος γιγνώσκει της ζωής την αρχήν και τον σκοπόν!

Πίνδαρος

βλ. Το ντοκυμανταίρ τής ΕΡΤ με τίτλο:

ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ


Πηγή...

Καινούργια επίθεση κατά της Δημοκρατίας στην Τουρκία!


Εκτός νόμου το (κουρδικό) Κόμμα Δημοκρατικής Κοινωνίας στηνΤουρκία

Το Κόμμα της Δημοκρατικής Κοινωνίας ψηφίστηκε από περισσότερους από τρία εκατομμύρια ψηφοφόρους κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές!

του Σάββα Καλεντερίδη.

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας αποφάσισε σήμερα (χθες) να θέσει εκτός νόμου το Κόμμα Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTP). Παράλληλα αποφάσισε τη δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του κόμματος, ενώ απαγόρευσε την ενασχόληση με την πολιτική σε δυο βουλευτές και άλλα 35 στελέχη, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρός του, Αχμέτ Τουρκ και η βραβευμένη με το Βραβείο Ειρήνης Ζαχάροφ, Λεϊλά Ζάνα.

Το Κόμμα Δημοκρατικής Κοινωνίας διαθέτει 21 βουλευτές στο τουρκικό κοινοβούλιο, ενώελέγχει και 99 δήμους στο τουρκικό Κουρδιστάν.

Πολιτικοί παρατηρητές στην Άγκυρα εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει η εξέλιξη αυτή στο λεγόμενο δημοκρατικό άνοιγμα που επιχειρεί η κυβέρνηση Ερντογάν απέναντι στους Κούρδους και το κουρδικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα.
Μέχρι στιγμής το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας από το 1963 μέχρι σήμερα έχει απαγορεύσει τη λειτουργία 24 πολιτικών κομμάτων, ενώ αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας δυο κομμάτων, πριν καν ιδρυθούν.

Πριν την ίδρυση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, το 1954, το Δικαστήριο της Άγκυρας απαγόρευσε τη λειτουργία του Κόμματος του Έθνους (Millet Partisi), ενώ το 1960 το ίδιο δικαστήριο απαγόρευσε τη λειτουργία του Δημοκρατικού Κόμματος, του Αντνάν Μεντερές.
Τα 24 κόμματα των οποίων απαγορεύθηκε η λειτουργία από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας είναι τα παρακάτω:

İşçi-Çiftçi Partisi (İÇP) 1968,
Milli Nizam Partisi (MNP) 1971,
Türkiye İleri Ülkü Partisi (TİÜP) 1971,
Türkiye İşçi Partisi (TİP) 1971,
Büyük Anadolu Partisi (BAP) 1972,
Türkiye Emekçi Partisi (TEP) 1980,
Büyük Anadolu Partisi 1992,
Sosyalist Parti 1992,
Yeşiller Partisi 1994,
Halk Partisi 1991,
Türkiye Birleşik Komünist Partisi 1991,
Halkın Emek Partisi 1993,
Özgürlük Demokrasi Partisi 1993,
Sosyalist Türkiye Partisi 1993,
Demokrasi Partisi 1994,
Demokrat Parti-2 1994,
Demokrasi ve Değişim Partisi 1996,
Diriliş Partisi 1996,
Emek Partisi 1997,
Sosyalist Birlik Partisi 1994,
Refah Partisi 1998,
Demokratik Kitle Partisi 1999,
Fazilet Partisi 2001,
Halkın Demokrasi Partisi 2003

Τι σχέση έχει η Τουρκία με την Ευρώπη;Όση έχει η Αγγλία με τη Μογγολία.


Χωρίς αιδώ...

Καθαρματα της Πολιτικης εμεις προτρεπουμε ευθεως τους Πολιτες Ελληνες που εννοουν την αισχρη σας Προδοσια, ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΡΟΥΝ.

Το μενος που διαπνεει τους ηγετες των Τουρανιων Μογγολων για την Σφαγη της Λευκης Φυλης Πελασγων Ελληνων, εχει διοχετευθει ως "ιερος λογος του Αλλαχ" στο Κορανιο, με την προτροπη προς τους Μωαμεθανους, να Σφαζουν τους Απιστους για να μεταβουν στην "Νιρβανα" και τον Παραδεισο του Αλλαχ.

Το γεγονος οτι η "ελληνικη πνευματικη ηγεσια" δεχθηκε να προωθησει το Κορανιο στην Ελλαδα και να καμει τελετες σε Ακαδημια και Πανεπιστημια για να "τονισθει" η ομοιοτητα του Μωαμεθανικου Κορανιου με την Χριστιανικη Βιβλο επαρκει για να ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Το γεγονος οτι η σημερινη "ελληνικη" πολιτικοι ηγεσια δεχεται να συντρωγει με Τουρκομογγολους Σφαγεις, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ αυτης της Προδοτικης Πολιτικης Ηγεσιας.

Σε αρθρο του περιοδικου ΤΙΜΕ οπυ Μουσουλμανος εκλεγεις Γερουσιαστης των ΗΠΑ, δηλωσε αμεσως μετα την εκλογη του οτι η πρωτη προτεραιοτητα της Αμερικανικης Κοινωνιας ειναι να αναδομηθει με "Ιουδαιομουσουλμανικοχριστιανικες Αρχες"....
Παντου στην Αμερικη και στην Ευρωπη "φυτρωνουν" Μουσουλμανικοι Ναοι οπως διαπιστωνεται και απο τις φωτογραφιες του αρθρου.
Ετσι λοιπον οι αφελεις εμειναν να πιπιλιζουν την απειλη μπλοφα του "Σιωνισμου" και αγνοησαν την πραγματικη απειλη του Πανισλαμισμου των Σημιτων Μογγολων Αραβων ετοιμαζομενων να εκτοπισουν απο τον πλανητη τους αλλοφυλους.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Πως οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ελληνικου Κοινοβουλιου θεωρουν ως ευρωπαικη Χωρα την Τουρκια και "συζητουν" την εισοδο της στην Ευρωπαικη Κοινοτητα; Δηλαδη το μονον κωλυμα για την εισοδο της Τουρκιας στην Ευρωπαικη Κοινοτητα ειναι το ζητημα της Κυπρου;

Δεν βλεπουν οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ οτι ανοιγουν την πορτα για να εισβαλει στο Χωρο της Λευκης Οικογενιας, η Μογγολικη Ορδη Γενοκτονος των Ευρωπαιων και Ελληνων απο καταβολης κοσμου;

Το Ευρωπαικη Συμβουλιο απεφανθη οτι το ετος 2.050 το ενα τριτο των Ευρωπαιων θα ειναι Μωαμεθανοι. Φυσικα θα ειναι Μωαμεθανοι Τουρκοι διοτι αν καταλυθουν τα συνορα Ευρωπης Τουρκιας και Τουρκεσταν, με την υπογεννηκοτικοτητα των Εβρωπαιων με πρωτη την Ελλαδα θα εξαφανισθουν απο το Χαρτη.συνέχεια στην πηγή...

Εάν δεν είμαστε Έλληνες,τι είμαστε;Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,μπορείτε να μας απαντήσετε;


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠOΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΛΕΝΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ

Στην Ακαδημία η πρόκληση της Δραγώνα ότι «Δεν είμαστε Έλληνες»!

Παρεμβαίνει η Ακαδημία Αθηνών για την προκλητική, ανιστόρητη, ύποπτη και εθνικά μειοδοτική στάση της ειδικής γραμματέως του Τομέα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα, μπροστά στις απόψεις και τις δοξασίες της οποίας ωχριά και η αλήστου μνήμης κ. Ρεπούση, που είχε αναστατώσει τη χώρα με το σχολικό βιβλίο της Ιστορίας το οποίο είχε επιμεληθεί και ανέφερε ότι οι Έλληνες κατά την Καταστροφή της Σμύρνης δεν σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους αλλά πέθαναν από τον... συνωστισμό στην παραλία!

Η κ. Δραγώνα προχωράει ακόμα πιο πέρα! Στο απαράδεκτο βιβλίο της «Τι είναι η πατρίδα μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, τρομακτικά ανθελληνικές απόψεις, με αποκορύφωμα ότι «δεν είμαστε Έλληνες αλλά μας... έκαναν» και ότι είναι... ρατσιστικό να δηλώνουμε την ελληνική μας ταυτότητα! Στο βιβλίο αυτό που είναι ένα... κήρυγμα μίσους ενάντια σε καθετί ελληνοπρεπές και ελληνικό, αναφέρεται ακόμα ότι η Επανάσταση του 1821 αποτελούσε «επεκτατική εθνική πολιτική» των Ελλήνων, των οποίων η εθνική ταυτότητα «ενισχύεται αποφασιστικά από την αποσιώπηση σημαντικών ιστορικών πληροφοριών σχετικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!

Δεν γνωρίζουμε τι περισσότερο θα έγραφε ένας τούρκος ιστορικός ή κάποιος ανθέλληνας προπαγανδιστής, εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η κ. Θάλεια Δραγώνα, με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ορίσθηκε ειδική γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων του υπουργείου Παιδείας! Δηλαδή μια κυρία που δεν θεωρεί ότι είναι Ελληνίδα, θεωρεί ρατσιστές τους Έλληνες και πιστεύει ότι ο νεοελληνικός πολιτισμός βασίσθηκε στον... τουρκικό πολιτισμό, διορίσθηκε σε μια νευραλγική θέση, η οποία έχει άμεση σχέση με την πορεία του Ελληνισμού, αφού θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής που θα εφαρμοσθεί στα παιδιά μας! Δηλαδή αν η κ. Ρεπούση ήταν μια φορά επικίνδυνη, η κ. Δραγώνα είναι... δέκα φορές πιο επικίνδυνη, γιατί καθορίζει συνολικά τις δομές και τις αρχές της εκπαίδευσης που θα παρέχεται σε όλα τα ελληνικά σχολεία!

Αντί λοιπόν στη θέση αυτή να τοποθετηθεί ένας επιστήμονας με ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις υπέρ της Ελλάδας, της ελληνικής φυλής και του ελληνικού πολιτισμού, γιατί είχε το βαρύ έργο να διαμορφώσει εν πολλοίς την εθνική συνείδηση των Ελληνόπαιδων της επόμενης γενιάς, τοποθετήθηκε μια κυρία που δηλώνει ότι δεν είναι Ελληνίδα, θεωρεί ρατσισμό του χειρίστου είδους το να λέμε ότι είμαστε Έλληνες και θαυμάζει την οθωμανική αυτοκρατορία και τον... τουρκικό πολιτισμό!

Κάποιες μικροαντιδράσεις για την κυρία αυτή είχαν σημειωθεί όταν ο Γ. Παπανδρέου την έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε στη Βουλή το διάστημα 2007-2009. Τώρα, μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τοποθετήθηκε σε ακόμα καλύτερη θέση: Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της εκπαίδευσης των παιδιών μας! Ένα άτομο, που υποστηρίζει ότι τα σχολικά βιβλία διδάσκουν τον... εθνικισμό!

Στην Ακαδημία Αθηνών τέθηκε το θέμα από γνωστό ακαδημαϊκό στην ολομέλειά της, στις 19 του μήνα, και ορισμένα μέλη της αγανάκτησαν με τα... ανδραγαθήματα της κ. Δραγώνα και ζητούν από την ηγεσία του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας να παρέμβει στην κυβέρνηση, ότι δεν μπορεί η κυρία Δραγώνα να παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας που έχει την ευθύνη της διαπαιδαγώγησης των νέων μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια της Ακαδημίας ήταν έντονη, πρόκειται δε να υπάρξει συνέχεια σε επόμενη συνεδρίαση.

«Δεν είμαστε Έλληνες»
Η... δραστηριότητα της κ. Δραγώνα και τα ανθελληνικά «πιστεύω» της δεν είναι τωρινά. Εδώ και δέκα χρόνια πρωτοστατεί στον ονομαζόμενο «διεπιστημονικό διάλογο Ελλήνων και Τούρκων κοινωνικών επιστημόνων». Καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το βιβλίο «Ελλάδα και Τουρκία - Πολίτης και Έθνος - Κράτος» που εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Μπογάτζιτσι της Κωνσταντινούπολης.

Ύστερα από αυτό όμως η κ. Δραγώνα συνέγραψε και το δικό της... αριστούργημα «Τι είναι η πατρίδα μας», μπροστά στο οποίο ωχριούν και συκοφαντικά κατά της χώρας μας βιβλία κορυφαίων συγγραφέων που διακρίνονται για τα ανθελληνικά τους αισθήματα!

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, σας αναφέρουμε παρακάτω:
= «Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες», «Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν».
=Η ελληνική εθνική ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού.
=Όποιος αξιολογεί τους πολιτισμούς σε κατώτερους και ανώτερους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!
=Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά τη σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον νεοελληνικό μας πολιτισμό και όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!
Βασικός άξονας της επιχειρηματολογίας της κ. Δραγώνα για την εκ βάθρων αλλαγή των σχολικών συγγραμμάτων είναι ότι διαμορφώνουν στους έλληνες μαθητές μια «ψευδαισθητική και απατηλή ταυτότητα», προβάλλοντας το μεγαλείο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και τα ανδραγαθήματα των προγονών μας, ενώ αυτή η «στρατηγική παρέκκλισης» στηρίζεται στην «αποσιώπηση της σημασίας της τεράστιας δύναμης, της έκτασης και του κύρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!

Επιστολή στον Πρόεδρο
Χαρακτηριστική είναι και η διαμαρτυρία του δρα Nicolas Kaloy, ο οποίος απέστειλε από τη Γενεύη της Ελβετίας, όπου διαμένει, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την εξής επιστολή:
«Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Από τη Γενεύη Ελβετίας απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς εσάς, τον Πρώτον Έλληνα: Είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή η οποία ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, να είναι γενική γραμματέας της ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας και να παρέχει γνώσεις στα παιδιά μας; Είστε υπεύθυνος να μας απαντήσετε: Εάν δεν είμαστε Έλληνες, τι είμαστε; Εσείς και ο κ. πρωθυπουργός οφείλετε μίαν απάντηση εις την οποίαν θα δώσωμεν ευρείαν δημοσιότητα σε όλη την ομογένεια των «ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ». Και κυρίως εις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη».

Πηγή:

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=48187&colid=37&catid=33&dt=2009-12-06%200:0:0


Σχετικό θέμα:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ

Για φιλόζωους....










Θεϊκό μήνυμα σε μοσχαράκι

στην φάρμα του κ. Brad Davis στην Αμερική γεννήθηκε ένα μοσχαράκι με δυο σημάδια σε σχήμα σταυρού στο μέτωπο που ξεσήκωσαν τον κόσμο καθώς ο κ. Brad Davis είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για κάποιο θεϊκό μήνυμα...