02 Οκτωβρίου 2011

Μονόδρομος.... ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.


Ανώνυμος είπε...

εδώ
Μονόδρομος.... ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

ΤΣΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑΡΑ!!! ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΕ ΒΑΡΒΑΡΟΚΤΟΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ!!!! ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ...ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

ΧΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!- ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!!!ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ! ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ! UNIVERSAL ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΕΙΣΑΙ OVER QUALIFIED ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΣΟΥ.

ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥΛΑ!!ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.
ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΥΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΟΣ +++ 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ....

Του βγάζω το καπέλλο,αυτού του εβραιοτραπεζίτη,...

...αυτού που σπούδασε για να κάνει τη δουλειά του!
Αυτός κάθε μέρα διαβάζει τη..."βίβλο" του...!Τη δικιά του "βίβλο"!Γιατί αυτός ξέρει και τι γράφει η "βίβλος" του,ξέρει και πως να τη διαβάζει...!Αξιολύπητοι είναι ΟΛΟΙ οι άλλοι...!

πηγή...

Από τους 50 50. Περί 10 εντολών.