24 Νοεμβρίου 2011

Ο Χίτλερ στο στόμα του Ερντογάν...


Η Τουρκία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση εισβολής στη Συρία

Την στιγμή που οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι η Τουρκία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση εισβολής στη Συρία ο Ερντογάν χωρίς κανένα ενδοιασμό κάνει εμπαιγμούς για το μέλλον του Μπασάρ Αλ Άσαντ της Συρίας και παραπέμπει στο τέλος του Χίτλερ, του Μουσολίνι και του ...Καντάφι!!! 

Ασταμάτητες οι «πουστιές» του Ερντογάν!


Την ίδια ώρα που ο Ερντογάν ζητούσε συγνώμη από τους Κούρδους, πογκρόμ συλλήψεων Κούρδων δικηγόρων εξαπέλυε η τουρκική Αστυνομία:
Ένας κούρδος πρώην βουλευτής και 48 Κούρδοι (100 Κούρδοι σύμφωνα με έγκυρες δικές μας πληροφορίες από άτομα και αρχές που για ευνόητους λόγους παραμένουν ανώνυμα- ανώνυμες) δικηγόροι συνελήφθησαν προχθές....

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ο Ερντογάν αρνείται μέχρι σήμερα να ζητήσει συγνώμη.


Χθες ανακοινώθηκε η

Επίσημη συγγνώμη από Ερντογάν για τη σφαγή των Κούρδων τη δεκαετία '30 αλλά για την γενοκτονία των Αρμενίων δεν γίνεται κουβέντα... Τουναντίον, ο Ερντογάν επιμένει μανιωδώς ότι δεν έγινε γενοκτονία. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε: 

Oι μάσκες είχαν πέσει από καιρό...‏


Δείτε την οξύτατη επίθεση του ευρωβουλευτή Nigel Farage στις 22 Ιουν 2011, όταν κατηγορούσε τους διορισμένους ‘υπευθύνους’ του Ε. κοινοβουλίου,  για  την καταστροφική για τον λαό μας αντιμετώπιση του χρέους της Ελλάδος.
Αμέσως μετά, ακούστε την ξύλινη φρασεολογία στην ερώτηση της Νίκης Τζαβέλα του
ΛΑ.Ο.Σ. που θέλησε να  αντιπαρατεθή προς τον άγγλο ευρωβουλευτή.  
Αντί να αρθρώσει κάποια υποστηρικτική –έστω τυπική και γενικόλογη- φράση σε ανταπόδοση
προς τα υπερασπιστικά του λόγια προς την Ελλάδα, προσπαθεί ευθέως να του επιτεθή με κάποιο ευτελές σχόλιο αναφορικά με το χρέος της δικής του χώρας προς την Ε.Ε. ερωτώντας εάν αποτελεί αγγλική τακτική η απομόνωση !! 
Δεν μας εξηγεί βέβαια, αφού γνωρίζει το μέγεθος αγγλικού χρέους, γιατί η ίδια δεν ανέλαβε ποτέ ως ελληνίδα ευρωβουλευτής να κάνη κάποια επίσημη επερώτηση για το γεγονός ότι άλλες ευρωπαϊκές χώρες χρωστούν πολύ περισσότερα και να υπερασπιστή 
έτσι την Ελλάδα, που αν είχε εφαρμόσει την αγγλική τακτική απομόνωσης την οποία κατηγορεί με τον συγκεκριμένο υπαινιγμό, δεν θα είχε υποστή τον τεράστιο σημερινό της διασυρμό  !  :
Είναι λυπηρό αλλά ακόμα και αν ήταν βέβαιο πως ο λόγος του Ν. Farage είναι ιδιοτελής, είναι τόσο σαφείς και ξεκάθαρες οι τοποθετήσεις του υπέρ της Ελλάδος, που θα έπρεπε όσοι οικειοποιούνται τον ρόλο του εκφραστή των πατριωτών αυτής της χώρας, να πάρουν έστω 
και τυπικά  κάποια συγκεκριμένη θέση ως προς αυτέςαντί να του επιτίθενται με αόριστα και συμψηφιστικά ερωτήματα, μειωτικά για την νοημοσύνη όσο και ανάξια να αντιπροσωπεύσουν τον λόγο των Ελλήνων.

Κ.Σ.