14 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανός ραβίνος: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! - Επίσημη θρησκεία ο Εβραϊσμός στην Αλβανία.
Yoel Kaplan: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους,
οι Αλβανοί τους προστάτεψαν

Επίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε από χθες ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία.

Ο Ισραηλινός αρχιραβίνος Jona Meceger παρευρέθηκε στα Τίρανα όπου και έγινε η αναγνώριση της Εβραϊκής θρησκείας και έτσι έγινε η πέμπτη αναγνωρισμένη θρησκεία της χώρας μετά τους μουσουλμάνους, ορθοδόξους, καθολικούς και μπεκτασήδες. Ο Meceger συνάντησε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα αλλά και τον Πρόεδρο της Αλβανίας Bamir Topi, οι Αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν καλά την ισχύ του Ισραήλ στη διεθνή σκακιέρα.

Ως επίσημος εκπρόσωπος της θρησκείας για την Αλβανία χρίστηκε ο Αλβανός ραβίνος Joel Kaplan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare πως κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Σέρβοι ήταν αυτοί που σκότωσαν τους Εβραίους ενώ οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.
Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έγινε επακριβώς τα σκοτεινά χρόνια του Β' Παγκοσμίου στη Γιουγκοσλαβία, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα μόνα Ναζιστικά τάγματα στην περιοχή ήταν στελεχωμένα από Κοσοβάρους και Βόσνιους, οι μεν πρώτοι υπό το Αλβανικό τάγμα Skanderbeg SS (εδώ για τους δύσπιστους) ενώ οι δεύτεροι με το τάγμα Handschar (Χαντζάρα) μεικτό Βοσνιο-κροάτικο (εδώ). Μάλιστα και οι διώκτρια των Σέρβων, τέως Υπ.Εξ των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, εβραϊκής καταγωγής από την Πρώην Γιουγκοσλαβία, είχε κατακριθεί την εποχή των βομβαρδισμών της Σερβίας, ως αχάριστη, καθώς φέρεται να είχε σωθεί από Σέρβους από την Ναζιστική θηριωδία.

http://greeknation.blogspot.com/2011/09/blog-post_9593.html
Το έμβλημα του Αλβανικού ΤάγματοςΤο έμβλημα του Βοσνιακού Τάγματος


Η νεο-οθωμανική ζαριά του ΕρντογάνΠΡΟΤΟΥ καλά-καλά κρυώσουν οι σοροί των νεκρών Κούρδων, μαχητών και αμάχων, από τις «ασύμμετρες» τουρκικές επιχειρήσεις βαθιά στο Βόρειο Ιράκ, και με φρέσκα ακόμη τα διαδοχικά πολεμικά τελεσίγραφα προς την Κύπρο, αλλά και τη Συρία, η Αγκυρα ανάβει μέσα από την αντιπαράθεσή της με το Τελ Αβίβ νέες φωτιές στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου- την ήδη ταραγμένη και ματωμένη από τις επιπτώσεις της «Αραβικής Ανοιξης» περιοχή-, που είναι φανερό ότι ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θεωρεί και πάλι σφαίρα επιρροής της Αγκυρας και νεο-οθωμανικό βιλαέτι της. Καθώς οι φρεγάτες ζεσταίνουν τις μηχανές τους και οι απειλές δίνουν και παίρνουν μεταξύ των δύο ως πρόσφατα στενών συμμάχων, που σταδιακά μετατρέπονται σε μισητούς εχθρούς, το ερώτημα στα χείλη όλων είναι προφανές: ως πού είναι άραγε διατεθειμένος να φτάσει ο Ερντογάν για να «κλειδώσει» τον πρωταγωνιστικό ρόλο που φιλοδοξεί να κατοχυρώσει όχι μόνο στη μεσογειακή μας γειτονιά, αλλά και ως ηγέτης ολόκληρου του ισλαμικού κόσμου; Μήπως, εμποτισμένη καθώς είναι με την αισιοδοξία της αναπτυσσόμενης περιφερειακής υπερδύναμης, η Τουρκία το παρακάνει, καταφεύγοντας σε μια επικίνδυνη «πολιτική της κανονιοφόρου» απέναντι σε ένα ολοένα και πιο απομονωμένο και νευρικό Ισραήλ;

Η περίοδος της πολιτικής «ήπιας ισχύος» και των «μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες» του Αχμέτ Νταβούτογλου περνά οριστικά στο παρελθόν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Συνέβη πάλι!...Μέγα Θαύμα!Εμφανίστηκε ο Τίμιος Σταυρός στις Θερμοπύλες!

Συνέβη ξανά και το...Αναδημοσιεύουμε...
Λεωνίδας, ο εσταυρωμένος των Ελλήνων.

Συνέχεια από το Ιστορικό μυθιστορηματάκι Δημάρατος
Εσείς... Με τι ασχολείσθε Έλληνες;
[...έτσι ό Πατριάρχης διέταξε και του έφτιαξαν ένα υψηλό άμβωνα και μόλις αυτός ετοιμάστηκε, πήρε στα χέρια του τον Τίμιο Σταυρό, ανέβηκε στον υψηλό άμβωνα και από εκεί ύψωσε τον Σταυρό όπου τον έβλεπαν όλοι οι χριστιανοί και με κατάνυξη φώναζαν ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ...
...Ο Σταυρός του Κυρίου είχε 4,50 μέτρα ύψος και 2,40 μέτρα πλάτος...]
Ούτε ο...Τζιμ Λόντος να ήταν!


[...Για ποιο λόγο, όταν γίνεται Αγιασμός, με τον Σταυρό φέρουμε και βασιλικό;
Διότι από τον τόπο του Αγίου Γολγοθά, στο σημείο όπου βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός, φύτρωνε πάντοτε βασιλικός. Κι ενώ οι Έλληνες ξερίζωναν αυτόν γιατί εκεί επάνω είχαν κτίσει ναό της Αφροδίτης, ο βασιλικός πάλι βλάσταινε.
Το προσέξατε;Συνεχίζουν...Όπως αυτός
Σήμερα, καθώς γιορτάζουμε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού και αναλογιζόμαστε τα Άγια Πάθη του Κυρίου, ας συγκεντρώσουμε την προσοχή μας στο σκοπό για τον οποίον έγιναν όλα αυτά τα γεγονότα:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ]
 Διαβάστε Έλληνες τις υπόλοιπες παπαριές εδώ και δείτε μετά ποιός ήταν  Ο..."άγιος" και "μέγας" Κωνσταντίνος 

Σαν σήμερα, λες και ήταν χθες...

ΑΛΗΘΕΙΑ...,ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ;ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΤΟΥ;Ε...ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ

Περαστικά σας..."νεοέλληνες"...Α! και μη ξεχνάτε να κρατάτε επάνω σας μιά σκλήθρα από το..."τίμιο ξύλο"!

Η απόκρυφη δικτατορία της αυτοκρατορίας των Rothschilds.

Η κατάσταση οξύνεται, οι άρχοντες του κόσμου δρούν "με το αόρατο χέρι τους" ταυτόχρονα σε όλο και περισσότερες πλατφόρμες, για να προκαλέσουν στο κοινό όλο και μεγαλύτερη σύγχυση και να το φέρουν σε απόγνωση


Lupo cattivo

ΞΕ-ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ – 50η Συνέχεια -
Η απόκρυφη δικτατορία της αυτοκρατορίας των Rothschilds
Πρωτότυπο:

ENT-SCHLÜSSELT -50- Die verborgene Weltdiktatur des Rothschild-Imperiums
Geschrieben von lupo cattivo am 15.03.2010

URL αυτού του άρθρου: http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=2218&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=865a47ff24f8214980b6d7263102dc02

του Lupo cattivo
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

Σημείωση Εμμανουήλ Σαρίδη

Ο Lupocattivo, με το πραγματικό του όνομα Detlef Apel, είχε βάλλει στην ιστοσελίδα του http://lupocattivoblog.wordpress.com σαν σκοπό να ΞΕ-ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ την αυτοκρατορία των Rothschilds, του Ηγεμόνα, που με την αόρατη χείρα του κυβερνά τον κόσμο. Ο Lupocattivo πέθανε τον περασμένο Ιούνιο απο καρκίνο του παγκρέατος, αφήνοντας πίσω του, σαν κληρονομιά, μια τεράστια συλλογή άρθρων για τον Ηγεμόνα και μια απαρηγόρητη παρέα συντρόφων, που μελετώντας τις αναλύσεις του έμαθαν πράμματα που τους άνοιξαν τα μάτια. Όπως και μένα προσωπικά.
Δείτε ένα αποχαιρετηστήριο βίντεο για τον Lupocattivo

http://www.weltkrieg.cc/lupo/lupo-cattivo-trauer-um-lupocattivo-lupocattivoblog-video_d38181222.html

Και τώρα το κείμενο, που γράφτηκε στις 15.03.2010, είναι όμως επίκαιρο όσο ποτέ.