14 Δεκεμβρίου 2010

HORCA!

olympiada

Μια εβδομάδα πριν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο - One week before Winter Solstice

Φίλοι Συνέλληνες

  Μία εβδομάδα έμεινε έως το βράδυ της Τετάρτης  22 του Δεκέμβρη όπου και θα διοργανωθούν οι Φρυκτωρίες από την οργάνωση «ΘΥΡΣΟΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ».
Υπενθυμίζουμε λοιπόν το μήνυμα - πρόσκληση μας, ευελπιστώντας στην ανταπόκριση σας  για τον εορτασμό του Χειμερινού Ηλιοστασίου.
  Είθε το Φως του Νέου Ηλίου να χαρίσει σε όλους Δύναμη και να τονώσει τις ψυχές μας τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό!

Χαίρε Ανίκητε Ήλιε!
¨ΘΥΡΣΟΣ- Έλληνες Εθνικοί¨
 
www.thyrsos.gr
http://www.thyrsos.gr/ekdilwseis101124.html


 Dear Fellow Polytheists

 There is only one week left until the 22th of December when our organization "Thyrsos - Hellenes Ethnikoi" will celebrate the Winter Solstice by organizing the "Fryktories"- Beacons for this occasion.
We remind you our invitation, and we will wait whoever wants to participate in this effort of Honoring the New Sun!

May you all have prosperity and Health!
Haire Anikite Helie!
Hail Sol Invictus!

Thyrsos- Hellenes Ethnikoi
www.thyrsos.gr
http://www.thyrsos.gr/ekdilwseis101124eng.html 

ΘΥΡΣΟΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ

 

Ο Κώστας Ηλιάκης θυσιάστηκε στις 23-5-2006.Μη βεβηλώνετε άλλο τη μνήμη του.Αν δεν έχετε μνήμη μη γράφετε!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ : Ο Κώστας Ηλιάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 15 Αυγούστου 1970. Ήταν ο τέταρτος γιος του οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου, Ιωάννη και της οικοκυράς Ειρήνης Ηλιάκη. Μαθήτευσε στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων .Σεμνός, χαμηλών τόνων αλλά παράλληλα μεθοδικός και ψύχραιμος κάτω από οιασδήποτε συνθήκες, έχοντας από την νεαρή του ηλικία αγάπη για το αεροπλάνο, πετυχαίνει το 1989 την είσοδο του στην Σχολή Ικάρων την οποία είχε μόνη επιλογή στο Μηχανογραφικό για την συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Επιμελής Ίκαρος , ορκίζεται Ανθυποσμηναγός το καλοκαίρι του 1993 και τοποθετείται στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος για να ολοκληρωθεί η πτητική του εκπαίδευση με αεροσκάφη Τ2. Κατόπιν τοποθετήθηκε στην 115 ΠΜ , 340 Mοίρα Βομβαρδισμού στα αεροσκάφη Α7 Corsair. Στην διάρκεια αυτών των ετών φοιτά σε διάφορα Σχολεία της ΠΑ , όπως το σχολείο Όπλων και Τακτικής ( TOP GUN ), αποφοίτησε το Πρόγραμμα Τακτικής Ηγεσίας και λόγω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης του διακρινόταν σε όλα τα είδη αποστολών. Αυτά σε συνδυασμό με τις ικανότητες και την ευσυνειδησία του τον καθιστούν έναν από τους ποιο ικανούς επαγγελματίες στον χώρο του και έτσι επιλέχθηκε το 2002 ,να αποτελέσει μέρος του πυρήνα των 10 Ιπταμένων οι οποίοι στάλθηκαν για εκπαίδευση στα νέα F-16 Block 52+ στις ΗΠΑ.
Ολοκληρώνει την εκπαίδευση και επιστρέφει στην Ελλάδα, στην 347 Μοίρα στην Αγχίαλο μέχρι να έλθουν τα νέα Αεροπλάνα στην 115 ΠΜ. Μετά από 8 μήνες, τον Ιούνιο του 2003 παίρνει μετάθεση για την 340 Μοίρα, την αγαπημένη του «Αλεπού», όπου αποκτά επιπλέον εμπειρία στην αναχαίτιση με τα νέα F-16 Block 52+., συμμετέχει στον σχεδιασμό και εκτέλεση Επιχειρήσεων την νύκτα και είναι παράλληλα εκπαιδευτής αέρος
Αργότερα για Επιχειρησιακές ανάγκες της 115 ΠΜ, τοποθετήθηκε στην αδελφή μοίρα , την 343 , από την οποία και ξεκίνησε την διατεταγμένη αποστολή της αναγνώρισης και αναχαίτισης του Τουρκικού κατασκοπευτικού σχηματισμού που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών, στη διάρκεια της οποίας θυσιάστηκε στις 23-5-2006.

Διαμαρτυρία για την Κάρτα Πολίτη (12-12-2010- video)


...