17 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι οι Έλληνες...Καραϊσκάκηδες!


Σβήνει η Αραβική Άνοιξη, μέσα σε αγγλο-αμερικανικό κλαψούρισμα.Όλοι οι Εβραίοι μια αγκαλίτσα!

Η φωτογραφία της προδοσίας: Ο ηγέτης των επαναστατών Jalil, πλαισιωμένος, "αγκαζέ", με τους Κάμερον και Σαρκοζύ. Πίσω δεξιά διακρίνεται ο Bernard Levy, ένας "δηλητηριώδης" λομπίστας υπέρ του πολέμου, μεταμφιεσμένος ως "φιλόσοφος" ή "πνευματικός άνθρωπος". Αυτήν η αυτοκρατορική παρέλαση συμβολίζει την απόπειρα κατάλυσης της Λιβυκής κυριαρχίας.

Σβήνει η Αραβική Άνοιξη, μέσα σε αγγλο-αμερικανικό κλαψούρισμα.
http://skeftikos.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html 

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι κατάφερε να επιβιώσει και έχει δώσει έναν σκληρό αντιστασιακό αγώνα εδώ και μισό χρόνο ενάντια στην επιθετικότητα του ΝΑΤΟ και των αντικαθεστωτικών δυνάμεων υπό την ηγεσία της Αλ Κάιντα στο έδαφος. Η Τρίπολη εξακολουθεί να μην είναι ασφαλής και, ολόκληρες πόλεις εξακολουθούν να στέκονται σταθερά με περιφρόνηση απέναντι στους συνεχείς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και στις πολλές προσπάθειες από «χιλιάδες» ανταρτών να περικυκλώσουν και να λιμοκτονήσουν τις πόλεις.
Οι Λίβυοι έχουν επίσης αποκρούσει αρκετές επιθέσεις από ένα όλο και πιο ανοργάνωτο στρατό ανταρτών στις πόλεις της Σύρτης και Μπάνι Ουαλίντ.

Ρωγμές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον διαμεσολαβητικό στρατό του ΝΑΤΟ, και οι λεγόμενοι Λίβυοι αντάρτες με καταγωγή από την ανατολική Κυρηναϊκή περιοχή της Λιβύης, διαβόητη ως το έδαφος με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατολογητών της διεθνούς τρομοκρατίας στον κόσμο και σπίτι της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG), που αναφέρονται ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση τόσο από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ όσο και από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει καταστεί αδύνατο για τα επιχειρηματικά μέσα ενημέρωσης και το ΝΑΤΟ να κρύψουν το γεγονός ότι οι επαναστάτες διοικούνται από τον LIFG. Είναι, επίσης, όλο και πιο αδύνατο να κρύψει αυτές τις θηριωδίες των τρομοκρατών, καθώς κυριολεκτικά είτε εξορίζουν είτε εξολοθρεύουν ολόκληρες πόλεις.
Η London Telegraph έχει τελικά παραδεχθεί με λίγα λόγια ότι οι αντάρτες είναι στην πραγματικότητα γενοκτόνοι ρατσιστές.
Στο άρθρο της Telegraph "Η πόλη φάντασμα του Καντάφι μετά την υποχώρηση των νομιμοφρόνων», αναφέρεται ότι οι αντάρτες έχουν πάρει την πόλη της Tawarga, όπου το σύνολο του άμαχου πληθυσμού είτε σκοτώθηκαν είτε εξορίστηκαν, με κίνητρο ένα "υπόγειο ρατσιστικό ρεύμα."

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...

Πηγή: Land Destroyer

Σχετικά άρθρα:

Ο ΟΗΕ είναι "νεκρός"

Χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενάντια στην κατάληψη της θέσης της Λιβύης στον ΟΗΕ από τους αντάρτες.

ΔΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ ΣΤΟ ΘΈΜΑ:ΛΙΒΥΗ στον Αλφειό τα παρακάτω:...
ΝΑΤΟ:Παγκόσμιοι εγκληματίες πολέμου...Καταδίκασαν τους Λίβυους να μην πίνουν ΝΕΡΟ!

The Jews beat Libya! Sarkozy, Cameron, Papandreou, Merkel, Obama ...Οι Εβραίοι χτυπούν τη Λιβύη!Σαρκοζί,Κάμερον,Παπανδρέου,Μέρκελ,Ομπάμα...