04 Σεπτεμβρίου 2008

Η Καμόρα της...Δεξιάς και οι...κατάρες της Γριάς!!!!!!

Εδώ είμαστε!!Θέρος,τρύγος,πόλεμος!!!!Αγωνιζόμαστε να συγκεντρώσουμε τα σταφύλια,να τα πατήσουμε,να ετοιμάσουμε τον μούστο για να παράξουμε καλό κρασί να το προσφέρουμε στην αγορά!!!Μέχρι εδώ όλα καλά!Από εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.Που θα βρει χρήματα ο κόσμος να αγοράσει κρασί;;;Ποιός να το πάρει όταν θα έχει μείνει πανί με πανί;;;Όταν δεν θα έχει να πάρει ψωμί,το κρασί θα σκεφτεί;;;Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με Καμόρα,με Μαφία στη χειρότερη μορφή της!!!Άκου,θα κατάσχει τα χρήματα των φτωχών!!!!Θα τα πάρει,λέει,από αυτούς που έχουν ακίνητους!λογαριασμούς των 100,300,500 ευρώ!!!!!Μήπως ξέρετε κανέναν εφοπλιστή,βιομήχανο,μεγαλοεισοδηματία να έχει τέτοιο λογαριασμό και ξεχασμένο;;;;;;;
Ο μαύρος ο φτωχός,έχει στην άκρη πέντε φράγκα και τα αφήνει ήρεμα μη γεννήσουν κανένα ψίχουλο για την κηδεία του!!!!!
ΚΛΕΦΤΕΕΣ,ΛΩΠΟΔΥΤΕΕΣ,ΜΑΦΙΑΑΑ,ΑΛ ΚΑΠΟΝΗΔΕΕΣΑ,ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ρεεεεεε!!!!!!!!!!
Η μύγα δεν έχει άλλο ξύγκι ρεεεεεεεε!!!!!!Έμεινε ο κόσμος πετσί και κόκκαλο,ρεεεεεε,δεν έχει άλλο αίμα ρεεεεεεε,ψόφησε ρεεεεε,τον πεθάνατε,θέλετε να του πάρετε και την ψυχή ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!Σε λίγο θα μείνετε εσείς κι ο κούκος,ρεεεεεε!!!!!
Συγχωρείστε μας το...ξέσπασμα,αλλά ουσιαστικά είναι τίποτα!Διότι τα τέρατα δεν έχουν τσίπα,δεν έχουν ψυχή τα βαμπίρ,οι βρυκόλακες για να αισθανθούν κάτι,όπως οι άνθρωποι!!!!
Στην ουσία τους κάνουμε τα τρία,δύο!!!Δεν έχουν σε υπόλειψη κανέναν,δεν υπολογίζουν τίποτα,για αυτούς όλοι είμαστε απλά νούμερα!!!!!
Επειδή όμως,όπως έλεγε και η γιαγιά μου,στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό,έχουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι από τις ΚΑΤΑΡΕΣ της ΓΡΙΑΣ δεν έχει γλιτώσει ποτέ κανένας,ούτε ο ίδιος ούτε τα παιδιά του και τα εγγόνια του!!!!!!!
Ας σκεφτούν μόνο τι έπαθε η...Γιαννάκου,ο...Ζαχόπουλος κι ας αναλογιστούν και οι υπόλοιποι τι έχουν να πάθουν,όχι μόνο οι ίδιοι,αλλά επειδή οι ΚΑΤΑΡΕΣ κρατάνε εφτά γεννεές,θα πέσουν στα κεφάλια των παιδιών τους και των δισέγγονών τους!!!!!!!!!!!!!
ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!
ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!