21 Δεκεμβρίου 2008

Να γνωρίζετε Έλληνες ότι τα εθνικά σύνορα θα μειωθούν!!!!!

Άραγε να έχουν σχέση αυτά που...προείπε η τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στον ανακηρυχθέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας;;;;;
--------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.kalami.net/

"Tα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν"
Η πρόεδρος της Βουλής ’ννα Μπενάκη - Ψαρούδα, όταν πήγε ν' ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Βουλής στον Κάρολο Παπούλια, γιά την εκλογή του (Φεβ. '05), στην προσφώνηση- ομιλία της (είναι στα αρχεία-πρακτικά της Βουλής) τόνισε, εκτός των άλλων: «Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος ης εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη».



-----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------

http://strategy-geopolitics.blogspot.com

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Σύμφωνα με μυστική έκθεση ανάλυση του Διεθνούς Αμερικανικού Ιδρύματος Στρατηγικών Μελετών «INTERNATIONAL STRATEGIC STUDIES ASSOCIATON»
(http://www.strategicstudies.org/), από τα πλέον γνωστά think tanks και αδρά χρηματοδοτούμενο από την αμερικανική κυβέρνηση γι΄αυτό και πολύ ισχυρό σε επιρροή αλλά και σε πληροφορίες αμυντικών και εξωτερικών υποθέσεων (Defense and Foreign Affairs), τους προσεχείς μήνες έρχεται μεγάλη αναταραχή και ανακατατάξεις στα Βαλκάνια. Αναταραχή η οποία φαίνεται να αποτελεί τη συνέχεια όσων ξεκίνησαν το 1992 και οδήγησαν στην περιβόητη συμφωνία Ντείτον. Η έκθεση, και μάλιστα με τη διαβάθμιση
«Confidential»,(εμπιστευτική),παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά για τις αναφορές που υπογράφουν το εμπιστευτικό κείμενο-ανάλυση, βασισμένο πάντα σε πληροφορίες που προέρχονται από τις αμερικάνικες και με αυτές συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών, τα Βαλκάνια δεν αποκλείεται να αιματοκυλιστούν για ακόμα μια φορά. Επίκεντρο των εξελίξεων το Κόσοβο, τα Σκόπια (για την ακρίβεια αναμένεται ξεσηκωμός των αλβανοφώνων της περιοχής) και το σερβικό Μαυροβούνιο.
Πηγή.-ΑΞΙΑ (20.12.208) http://www.geetha.mil.gr/media/deltia/20-12-2008.pdf
Η έκθεση συντάχθηκε στις αρχές του 2008. Για την έκθεση του ISSA είχε φιλοξενηθεί άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου, Λάμπρου Παπαντωνίου, που δημοσιοποιήθηκε σε πολλά ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Την αναφορά του κ. Λάμπρου Παπαντωνίου, μπορείτε να δείτε στις διευθύνσεις.-
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=2648&Itemid=83
http://www.hellenisminamerica.com/gana/ALBANIKO%20XAOS%20SE%20BALKANIA-ISSA.pdf
΄Ομηρος Φωτιάδης
Υ.Γ.- Επειδή ο διαχειριστής του παρόντος ιστολογίου τυγχάνει συνεργάτης του εν λόγω ιδρύματος (Δ/ντής του ISSA για την Ν/Α Ευρώπη και μέλος του Δ.Σ.) αναρτήθηκε το παρόν δημοσίευμα της εφημερίδος «ΑΞΙΑ», για να διευκρινιστεί ο χρόνος σύνταξης και δημοσίευσης της εμπιστευτικής εκθέσεως, μετά από μηνύματα αναγνωστών μας. Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο email omirosf@gmail.gr .

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Όλοι γνωρίζουν ότι το ΔΝΤ,δεν είναι τίποτε άλλο από την δια πυρός και σιδήρου(ταραχών,τρομοκρατικών ενεργειών,οικονομικών καταρρεύσεων κρατών,μεγάλων σκανδάλων,πολέμων,κλπ),προσπάθειας επιβολής της λεγόμενης..."παγκόσμιας κυβέρνησης".
Ουσιαστικά,είναι ο μεγάλος εχθρός όλων των λαών της Γης.Γιατί ποιός είναι εκείνος που δέχεται τη σκλαβιά του εθελοντικά;
Αφού,λοιπόν,είναι εχθρός κάθε λαού,άρα και των Ελλήνων,τότε όποιος μιλά για αποδοχή από την Ελλάδα,της επιβολής πολύ σκληρών οικονομικών μέτρων τα οποία θα επιφέρουν κυριολεκτικά την καταστροφή,άρα την υποδούλωση και τη σκλαβιά,πως αλλιώς θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε αν όχι σαν ΠΡΟΔΟΤΗ;;;
Γιατί,είναι ακόμα χειρότερο από το να εκστομίσει ένας...Έλληνας,την παράδοση της χώρας στην Τουρκία λόγω...αδυναμίας να υπερασπιστεί η Ελλάδα την εδαφική της ακεραιότητα!!!!!!!
Στην περίπτωση που κάποιος εξέφραζε μια τέτοια σκέψη,θα λυντσαριζόταν ακαριαία,πριν προλάβει να δικαστεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!
Τώρα,ακούμε και σηκώνεται η...τρίχα μας,από στόματα κάποιων πολιτικών,υπό τύπον απειλής,ότι πρέπει μόνοι μας να παραδώσουμε τη χώρα αμαχητί στους παγκοσμιοποιητές!!!!!!!!!
Σημίτης,Παπαντωνίου και άλλοι εκστόμισαν την ΥΒΡΙΝ.
Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι...κύριοι αυτοί;;;;;
Να απαλλαχτούν ως...βλάκες;;;
Να αθωωθούν ως μη γνωρίζοντες τι λένε;;;
Να αφεθούν να τους πάρει...το ποτάμι;;;;
Ή να δικαστούν πάραυτα με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;;;;;
ΔΙΟΤΙ,Η ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ:
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ;;;;;;;

Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΘΟΝΑ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;ΧΑ!!!

ΦΥΣΕΩΣ ΝΟΜΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΥΒΡΙΣ ΤΟ ΕΜΠΑΙΖΕΙΝ!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------

Τριέσπερον Ηρακλέους

Τα Κάλαντα του Τριεσπέρου:

http://pyrisporos.blogspot.com/

18 Δεκέμβριος 2008
Γεωμαγνητικές καταιγίδες


Δύο τεράστιες τρύπες που εμφανίζονται ανά διαστήματα στην προστατευτική μαγνητόσφαιρα της Γης αφήνουν τον επικίνδυνο ηλιακό άνεμο να φτάσει μέχρι την ατμόσφαιρα, αποκαλύπτουν δορυφόροι της NASA.

Η μαγνητόσφαιρα -ο χώρος που καταλαμβάνει το γήινο μαγνητικό πεδίο- ήταν ήδη γνωστό ότι καμιά φορά αφήνει φορτισμένα σωματίδια να περάσουν στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, με ταχύτητα έως και 1,6 εκατ. χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τέτοια ξαφνικά «ρεύματα» του ηλιακού ανέμου οδηγούν σε γεωμαγνητικές καταιγίδες, οι οποίες προκαλούν βλάβες στους δορυφόρους και τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και κάνουν φωτεινότερο και εντυπωσιακότερο το βόρειο και το νότιο σέλας.

Φαίνεται όμως ότι η μαγνητόσφαιρα διαταράσσεται περισσότερο και πιο συχνά από ό,τι νόμιζαν οι επιστήμονες. Η αποστολή Themis της NASA, ένας στόλος πέντε μικρών δορυφόρων, κατέγραψε πέρυσι δύο τέτοιες παροδικές τρύπες, από τις οποίες η μία ήταν μάλιστα αναπάντεχα μεγάλη.

«Το άνοιγμα ήταν τεράστιο: τέσσερις φορές πιο πλατύ από ό,τι η ίδια η Γη» σχολίασε ο Τζίμι Ρίντερ του Πανεπιστημίου του Νιου Χάμπσαϊρ, ο οποίος παρουσίασε την έρευνα στο συνέδριο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο. «Αυτού του είδους η ροή [σωματιδίων] είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από ό,τι θεωρούσαμε εφικτό» πρόσθεσε.

Οι επιστήμονες πίστευαν μέχρι σήμερα ότι οι τρύπες εμφανίζονται στη μαγνητόσφαιρα όταν τα μαγνητικά πεδία της Γης και του Ήλιου ευθυγραμμίζονται προς την ίδια κατεύθυνση.

Τα στοιχεία της αποστολής Themis δείχνουν τώρα ότι στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο: Όταν τα μαγνητικά πεδία βρίσκονται σε αντιπαράλληλη ευθυγράμμιση, τα εισερχόμενα σωματίδια εικοσαπλασιάζονται.

Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες αναμένεται να κορυφωθούν το 2012, όταν η ηλιακή δραστηριότητα φτάσει στο μέγιστο του 11ετούς κύκλου της.

ΠΗΓΗ: in.gr
Αναρτήθηκε από ΠΥΡίΣΠΟΡΟΣ στις Πέμπτη, Δεκέμβριος 18, 2008 2 σχόλια
Ετικέτες Ειδήσεις

ΑΣ'ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ!!!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------
http://pyrisporos.blogspot.com/

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΗΜΑΡ ΕΛΛΑΔΟΣ * ΔΕΛΦΙΚΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ


ΔΙΑ ΔΙΚΗ ΣΒΕΣΣΕΙ ΚΡΑΤΕΡΟΝ ΚΟΡΟΝ, ΥΒΡΙΟΣ ΥΙΟΝ,

ΔΕΙΝΟΝ ΜΑΙΜΩΟΝΤΑ, ΔΟΚΕΥΝΤ΄ ΑΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΕΣΘΑΙ.

ΧΑΛΚΟΣ ΓΑΡ ΧΑΛΚΩΙ ΣΥΜΜΙΞΕΤΑΙ, ΑΙΜΑΤΙ Δ΄ ΑΡΗΣ

ΠΟΝΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞΕΙ. ΤΟΤ΄ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΜΑΡ

ΕΥΡΥΟΠΑ ΚΡΟΝΙΔΗΣ ΕΠΑΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΝΙΑ ΝΙΚΗ!


Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ «ΑΚΟΡΕΣΤΟ», ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ,

ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ο ΧΑΛΚΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ Ο ΑΡΗΣ

ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,

ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΡΟΝΙΔΗΣ ΖΕΥΣ ΚΑΙ Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΝΙΚΗ!