02 Απριλίου 2014

Προγραμματισμένες ομιλίες της Κέρκυρας από 02/04 έως 07/04/2898

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ VRILL ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ – ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ VRILL ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ – ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ VRILL. 

Η ενέργεια vrill είναι η ακριβώς αντίθετη της ενεργεία του αιθέρα, είναι η αντίστροφη πόλωση του αιθερικού πεδίου και χρησιμοποιείται από τις σκοτεινές υποχθόνιες δυνάμεις της ¨εσωτερικής γης¨. Σύμφωνα με τους ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού (Γ΄ ράιχ) : «ο έλεγχος του βριλ είναι ο προορισμός μας, η φιλοδοξία μας! Τα υπόλοιπα ηθική, θρησκείες, ιδεολογίες και ψυχολογίες, απλώς μας εξαπατούν και μας ξεστρατίζουν!». Σύμφωνα με την Μπλαβάτσκυ: «Βριλ είναι η αστρική δύναμη, που ήταν γνωστή στους ατλάντειους σαν Μας – Μακ. Είναι εκείνη η δονητική δύναμη όταν εστιάστηκε πάνω σε οποιοδήποτε στρατό από ένα όπλο ¨αγνι ραθ¨ στερεωμένο πάνω σε ιπτάμενο πλοίο, ένα αερόστατο, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην ¨Αστάρ Βίντυα¨, μετέτρεψε σε σκόνη 100.000 ανθρώπους και ελέφαντες… αλληγορείτε στη βισνού πουράνα, στη παμαγιάνα και σε άλλα έργα, με το μύθο για το σοφό Καπίλα του οποίου η μάτια έκανε ένα βουνό στάκτες τους 60.000 γιους του βασιλιά σαγκάρα και το οποίο αναφέρετε στα εσωτερικά έργα σαν η καπιλάσα ή ¨το μάτι του Καπίλα». Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε από την εσωτερική παράδοση ότι αλλά ισοδύναμα ονόματα με το βριλ είναι φωχάτ, κοσμικό πυρ, κοσμικός ηλεκτρισμός. Σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές όμως, η ενέργεια που μπορεί να ταυτιστεί με την βριλ είναι κυρίως η οργόνη του Βίλχελμ ράιχ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ «KOSMOS TV» ΠΥΡΓΟΥ 23/3/2898


Μαίανδρος και Διόνιος H MIKΡΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ……..

How Vladimir Putin came to power (full documentary) RussiaAΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 3-4-2014 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΟΡΑΜΑ 97.9 ΤΟ ΠΡΩΙ 8.30-10.00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!!AΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 3-4-2014 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΟΡΑΜΑ 97.9 ΤΟ ΠΡΩΙ 8.30-10.00
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!! 
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 

2/4/2898/Ω:19.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ. ΡΑΔΙΟΜΕΤΑΔΟΣΗ

Angelo Irakleides ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΚΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ "ΜΜΕ" ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ... ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ...

Angelo Irakleides .
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ.... ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛ
ΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΣΕΛ. 54-55, ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ. ΣΕΛ. 95 ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΟΤΕ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΕΛ. 101, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΕΛ. 107, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ! ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑ.....ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ!!!


 http://www.scribd.com/doc/209252142/TREASURY-CERTIFICATE

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1482734768616697&set=a.1466486556908185.1073741873.100006405637501&type=1&theaterAngelo Irakleides ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΚΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ "ΜΜΕ" ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ... ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ... 

"ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"

Νίκος Αμάραντος - ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ (υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας 2014)

2/4/2898/Ω:21.00 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙ END ΧΑΝΙΩΝ. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ artfm

Νίκος Αμάραντος - ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ (υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας 2014) ...


Διαγραμμένα προπολεμικά χρέη επανέφεραν ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΔιαγραμμένα προπολεμικά χρέη επανέφεραν ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Να γιατί τα ομόλογα των $60οδις που έχει καταθέσει ο Σώρρας σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Καναδά είναι το απόλυτο υπερόπλο για να διαγραφούν τα χρέη της Ελλάδος. Με τον λογιστικό έλεγχο τον οποίο τρέμουν οι Καζαρο-Εβραίοι που παριστάνουν τους κυβερνήτες και την αντιπολίτευση στη Βουλή θα αποδειχθεί ότι μόνον από τον τελευταίο χρόνο μας χρωστάνε 25δις Ευρώ (72 – 47 = 25:  τόκοι που εισέπραξαν οι τοκογλύφοι Ρότσιλντ – πραγματικό χρέος = τα ρέστα που μας οφείλουν!).  Δείτε πόσο παλιά είναι η ιστορία της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από τους μογγόλους Καζάρους που υποκρίνονται τους αυτόχθονες Έλληνες και επιμένουν να μην παραδίνουν την χώρα σε αυτούς που τους ανήκει: ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Χ.Τ.
—————————-

Χρήστος Μπαλαντίνας ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ !!!

ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ !!!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΕΓΝΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙ-Ε.N.D ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!


Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

www.philoxkeramoti.gr
ΚΑΒΑΛΑ  (philoxkeramoti.gr)
Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ.   ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΛΗ. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ.  ΤΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ

athena_argosΚατά την παιδική μας ηλικία πολλοί γοητευόμασταν από τις ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας που μας διάβαζαν οι γονείς μας. Μεγαλώνοντας, αρχίσαμε δειλά δειλά να κρυφοκοιτάζουμε πίσω από τις συμβολικές παραστάσεις που περικλείονται μέσα στα πανάρχαια αυτά διηγήματα. Ομως, όσο οι κλάδοι της επιστήμης εξελίσσονται, οι σύγχρονοι ερευνητές είναι πλέον σε θέση να αποκωδικοποιήσουν τα νοήματα και τις γνώσεις που βρίσκονται κρυμμένες για αιώνες μέσα στα έπη του Ομήρου, στη Θεογονία του Ησιόδου, στις διηγήσεις του Πλουτάρχου, του Διόδωρου του Σικελιώτη και άλλων σοφών του αρχαίου κόσμου. O Μηνάς Παπαγεωργίου παρουσιάζει σήμερα έναν τέτοιο Ελληνα ερευνητή, τον κ. Ηλία Μαριολάκο. Ο ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών απαντά σε μια πληθώρα ερωτημάτων σχετικά με τη νέα επιστήμη της Γεωμυθολογίας, τους κατακλυσμούς που περιγράφονται στις μυθολογίες των λαών, την αποκωδικοποιήση των ελληνικών μύθων και τα ταξίδια του Ηρακλή ανά την υφήλιο
.

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν μη-Εβραίο

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν μη-Εβραίο

«ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα !!!!!!»
Η παρακάτω σελίδα είναι κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).

2/4/2898/Ω:18.00 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙ END ΚΑΒΑΛΑΣ

2/4/2898/Ω:18.00 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙ END ΚΑΒΑΛΑΣ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΡΑ:18.00 ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΓΙΕΛΟ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ… ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΝΑ… «ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ»;;; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΙ;;; ΩΠΑ !!! ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ !! ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!! ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ… ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Α.
theoklitos.jpg

Combined International Collateral Accounts (5 video’s)

Combined International Collateral Accounts (5 video’s)

PROSPERIn 1875 the wealth and assets of the royal families and nations held under colonial rule were centralized into one combined account to be used to the benefit of all nations of the world. This is known as the Combined International Collateral Accounts of the Global Debt Facility. Within its ledger is Saint Germain’s Foundation Divine and World Trust which is now worth $1 quatrodecillion dollars. This money will be used to bankroll NESARA and the prosperity funds.
Extensions of this agreement were expanded through international treaties, some of which are still classified as top secret, including:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ -6/4/2898 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n
ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ…
10151897_1412500272345046_853211397_n

Η Γερμανία ή η Αγγλία ήθελε να δώσει τα νησιά στην Τουρκία;Ντοκουμέντα!

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!!ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!!http://www.clubofrome.gr/members-gr.html
-Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ: Είναι το ανώτατο "όργανο" διακυβέρνησης της Νέας Τάξης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
-ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (C.F.R): Εκπαιδεύει τους υποψήφιους "σωτήρες" των κρατών και υλοποιούν τις αποφάσειςτης κεφαλής (Λέσχη της ...Ρώμης).Το 90% αυτών έχει σπουδάσει στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Harvard.
-Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ (T.C): Αποτελείται από αξιωματούχους των οικονομικών (τραπεζίτες,οικονομολόγους,επιχειρηματίες) που αυξομειώνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε τρείς άξονες:Ευρώπη,Ασία,Αμερική (γι'αυτό λέγεται "τριμερής").
-Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: Βασικό σκαλοπάτι που αποτελεί την βασική πόρτα εισόδου στο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.Αριθμεί χιλιάδες μέλη,παγκοσμίως.
Στις παραπάνω βαθμίδες συμμετέχουν πολλά γνωστά Ελληνικά ονόματα της πολιτικής,των ΜΜΕ και άλλων οργανισμών,που έκαψαν στην κυριολεξία την Ελλάδα,ανεξαρτήτως <χρώματος,κόμματος και ιδεολογίας> !!!

NYPL releases 20,000 historical maps as public domain - US, NY but also other countries
NYPL releases 20,000 historical maps as public domain - US, NY but also other countries - high-res, free to use: http://tinyurl.com/n58plaw (via open glam)

Press release: http://www.nypl.org/blog/2014/03/28/open-access-maps

Available via their digital collections -http://tinyurl.com/nmm5avb

βγάλτε λίγο χρυσό στην κυκλοφορία


βγάλτε λίγο χρυσό στην κυκλοφορία

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ- ei-E.N.D 7/7/2013


ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΙΣ (O.I.T.C) {Office of International Treasury Control ή World Trust = Παγκόσμιο Καταπίστευμα)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΙΣ (O.I.T.C)
{Office of International Treasury Control ή World Trust = Παγκόσμιο Καταπίστευμα)
http://www.unoitc.org/
http://www.unoitc.org/index.html

Πλειάδες ... "Μην τα βάζετε μαζί μας !"


Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG, ΝΠΤ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ


Αυτό το βίντεο έχει μεταφραστεί επίσης και στις ακόλουθες γλώσσες:
Ισπανικά-Αγγλικά-Πορτογαλικά-Γερμανικά-Γ­αλλικά-Ιταλικά-Ιαπωνικά-Ρωσσικά-Ελληνικά­-Ουγγρικά-Ολλανδικά-Κινέζικα-Εβραϊκά

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ 01.04.2014


ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ 01.04.2014