01 Μαρτίου 2010

Ο ένοπλος δόλος...

   O Ένοπλος Δόλος
Τεχνογνωσία δολοφόνων.
ΠΡΩΤΑ τον νάρκωσαν με σουκινυλοχολίνη, μυοχαλαρωτικό ταχείας δράσεως το οποίο «μπορεί να προκαλέσει άμεση και προσωρινή αναπηρία», και έπειτα τον έπνιξαν φράσσοντας τις αναπνευστικές οδούς με ένα μαξιλάρι. Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα των αρχών του Ντουμπάι όσον αφορά τη δολοφονία του 50χρονου διοικητή της Χαμάς Μαχμούντ αλ-Μαμπούχ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 20 Ιανουαρίου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει. Οι αρχές του εμιράτου ανακοίνωσαν επίσης πως υπό κράτηση βρίσκεται και τρίτος Παλαιστίνιος· άλλοι 26 ύποπτοι έχουν κατονομαστεί, οι οποίοι μπήκαν και βγήκαν στο Ντουμπάι με πλαστά ευρωπαϊκά και αυστραλιανά διαβατήρια. Οι αρχές του εμιράτου έχουν δηλώσει πως θεωρούν υπεύθυνη για τη δολοφονία τη Μοσάντ, αλλά το Ισραήλ επιμένει στην πολιτική της αμφισημίας. Χθες, ο υπουργός Εμπορίου της χώρας Μπενιαμίν Μπεν-Ελιέζερ δήλωσε πως, παρότι «δεν έχει ιδέα» ποιος σκότωσε τον Μαμπούχ, «η δολοφονία δείχνει στη Χαμάς πως κανένας άνθρωπός της δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο».  Το θέμα έχει προκαλέσει κρίση στις σχέσεις του Ισραήλ με την Ευρώπη, όπως όμως επισημαίνουν οι «Τimes», στο Ισραήλ έχει προκαλέσει μια «Μοσάντ-μάνια» άνευ προηγουμένου:
«Ποτέ άλλοτε δεν ήταν η Μοσάντ τόσο δημοφιλής στη χώρα· στα καταστήματα πωλούνται αναμνηστικά της υπηρεσίας και στην επίσημη ιστοσελίδα της γίνεται λόγος για επισκέπτες σε αριθμό ρεκόρ οι οποίοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για πράκτορες».

Πως όμως να μην είναι δημοφιλής όταν απλά συνεχίζει ευλαβικά την...παράδοση της..."θεόπνευστης"(Αβρααμόπνευστης) βίβλου τους!Δείτε μια μικρή περίληψη της δηλητηριογνωσίας και της κατά πάντων εφαρμογής της από τους προπάτορες των...Ελλήνων!!!
Ένοπλος Δόλος   O Ένοπλος Δόλος 
Αβραάμ ο Μάγος





enoplos-dolosgif

Απο χθές γιορτάζουν οι Πέρσες την σφαγή τους...(Πουρίμ)


Βίβλος, Εσθήρ, κεφάλαιο 9.
16 Οι δε άλλοι Ιουδαίοι, οι εν ταις επαρχίαις του βασιλέως (της Περσίας), συνήχθησαν και εστάθησαν υπέρ της ζωής αυτών, και έλαβον ανάπαυσιν από των εχθρών αυτών και εφόνευσαν εκ των μισούντων αυτούς εβδομήκοντα πέντε χιλιάδας·(Πέρσες).
, την απαίσια παιδοκτονία των υιών του Αμάν
10 τους δέκα υιούς του Αμάν υιού του Αμμεδαθά, του εχθρού των Ιουδαίων, εφόνευσαν·
και επειδή δεν τους έφτανε αυτό κρέμασαν τα πτώματα τους...:
12 Και είπεν ο βασιλεύς προς Εσθήρ την βασίλισσαν, Εν Σούσοις τη βασιλευούση εφόνευσαν οι Ιουδαίοι και απώλεσαν πεντακοσίους άνδρας και τους δέκα υιούς του Αμάν· εν ταις λοιπαίς επαρχίαις του βασιλέως τι έκαμον; τώρα τι το ζήτημά σου; και θέλει δοθή εις σέ· και τις έτι η αίτησίς σου; και θέλει γείνει.
13 Και είπεν η Εσθήρ, Εάν ήναι αρεστόν εις τον βασιλέα, ας δοθή εις τους Ιουδαίους τους εν Σούσοις, να κάμωσι και αύριον κατά την διαταγήν της ημέρας ταύτης· και τους δέκα υιούς του Αμάν να κρεμάσωσιν επί ξύλων.
14 ....· και εκρέμασαν τους δέκα υιούς του Αμάν.
...και τελικά:
«ο μήνας που μετατράπηκε σε αυτούς (τους Εβραίους) από λύπη σε χαρά, και από πένθος σε ευτυχία (Εσθήρ 9,22).
32 Και διά διαταγής της Εσθήρ εκυρώθη η υπόθεσις αύτη των Φουρείμ, και εγράφη εν βιβλίω.

Τώρα, γιατί το γιορτάζουν στο Ιράν, ας μας το αναλύσει o Πρωθυπουργός του...