22 Οκτωβρίου 2010

"Λαθραία" γιαούρτια στον Αλαβάνο!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ

Το σχέδιο νόμου συνταγμένο από αόρατες και παρασκηνιακές δυνάμεις που υπηρετούν και κυκλώνουν τον αφελή Υπουργό Πολιτισμού, διαχειρίζεται με εγκληματική αδεξιότητα ουσιώδη θέματα που αφορούν αυτή καθαυτή την επιβίωση του κινηματογράφου.

Είναι φανερό πως οι συντάκτες των εφημερίδων και της τηλεόρασης που ασχολήθηκαν με το θέμα, είχαν πλήρη άγνοια του σχεδίου νόμου, που πέρα από κάθε λογική διαγράφει ουσιαστικά το πνευματικό μέρος της κινηματογραφικής γλώσσας, ευνοώντας μέχρι σκανδάλου τους διαχειριστές και κάπηλους του κινηματογράφου, καταδικάζοντας τους πραγματικούς δημιουργούς στον ταπεινωτικό ρόλο του ικέτη. 

Πυραμίδα Ελληνικού-Η πυραμίδα που απαγορεύτηκε η χρονολόγηση της!

Πυραμίδα Ελληνικού-Η πυραμίδα που απαγορεύτηκε η χρονολόγηση της Η πυραμίδα που βρίσκεται στο Ελληνικό Αργολίδας ίσως αποτελεί όχι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα στην Ελλάδα, άλλα και παγκοσμίως.
Την πυραμίδα αναφέρει και ο Παυσανίας.
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Υπουργείου Πολιτισμού πρόκειται απλά για ένα οχυρό που κατασκευάστηκε στα τέλη του 4ου π.Χ.αιώνα.Μια έρευνα όμως που έγινε στις 9-2-1995 από την Ακαδημία Αθηνών και χρονολόγηση στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και στο εργαστήριο Αρχαιομετρίας του "ΕΚΕΦΕ- ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" με την μέθοδο της θερμοφωταύγειας, έδειξε ότι έχει κτιστεί το 2720π.Χ!
Δηλαδή είναι παλαιότερη κατά 100 (τουλάχιστον) έτη της πρώτης Αιγυπτιακής πυραμίδας του Ζοζέρ (2620 π.χ.) και είναι κατά 170 (τουλάχιστον)έτη αρχαιότερη της πυραμίδας του Χέοπος (2550 π.χ.) !!!(Κατά την επίσημη τουλάχιστον χρονολόγηση)
Όσο απίστευτο και αν φαίνεται το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν έγινε γνωστό και δεν έγινε καμιά εκμετάλλευση του από το ελληνικό κράτος,άλλα αντίθετα αποσιωπήθηκε.
Πυραμίδα Ελληνικού-Η πυραμίδα που απαγορεύτηκε η χρονολόγηση της Η χρήση τέτοιων κτισμάτων στην αρχαιότητα,τα οποία έχουν καταστραφεί σχεδόν όλα,δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί.Ενδεχομένως να χρησίμευαν σαν φρυκτωρίες,σαν ναοί ,ταφικά μνημεία ή αστρονομικά παρατηρητήρια.
Αυτό που έχει όμως περισσότερη σημασία είναι ότι μιλάμε για πυραμίδες,και μάλιστα αρχαιότερες των Αιγυπτιακών.
Σήμερα το μνημείο παραμένει εσκεμμένα εγκαταλελειμμένο στην φθορά,και σχεδόν άγνωστο στον περισσότερο κόσμο.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και ο τότε Υπουργός Πολιτισμού όχι μόνο αποσιώπησε το γεγονός για να μην δημιουργήσουμε διπλωματικό επεισόδιο με την Άιγυπτο(!),άλλα σχεδόν απαγόρευσε κάθε αναφορά στο μνημείο.Κάτι που επιβεβαίωσαν και οι κάτοικοι της περιοχής σε παλιότερη εκπομπή της ΕΤ3 "Αληθινά σενάρια".
Τα συμπεράσματα δικά σας

ΙΧΩΡ

Προσέξτε ότι στο 0:10 του βίντεο την λέξη πυραμίδα την βάζουν σε εισαγωγικά, και στα αγγλικά την μπαλώνουν σε Tower (πύργος)! Πριν3-4 χρόνια όταν πήγαμε εκεί η λέξη Pyramid δεν υπήρχε στα αγγλικά....
Ο τυφλοπόντικας της παγκόσμιας σιωνιστικής οικονομικής μαφίας.

Στην Δύση υπάρχουν ένα σωρό Καρατζαφέρηδες: Στις ΗΠΑ είναι ο Bill O´Reilly, στην Γαλλία o Jean-Marie Le Pen, στην Γερμανία ο Thilo Sarrazin και στην Ολλανδία ο Geert Wilders. Και όλοι τους παίζουν τον ίδιο ρόλο


Geert Wilders
Μεγεθύνατε
του Rumpelstilz
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

O Ολλανδός Geert Wilders κολυμπά στην Γερμανία πάνω στα κύματα της κοινωνικής δυσαρέσκειας ενός αυξανόμενου εξισλαμισμού. Η οποία είναι ένα έξυπνο σχέδιο ασκήσεως σιωνιστικής επιρροής. Το περίεργο είναι όμως στην Γερμανία, ότι το βιβλίο της δικαστού νέων Kirsten Heisig (1), που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Βερολίνο, σχεδόν...