05 Ιουλίου 2010

Μια κοσμική υδατογραφία

Καλλιτεχνική απεικόνιση του ιαπωνικού διαστημοπλοίου Hayabusa (το γεράκι) μαζί με τον αστεροειδή Itokawa στο διάστημα. Όταν το Hayabusa ξεκίνησε το 2003, το μεταλλικό κουτί ήταν ανοικτό, που σημαίνει ότι μπορεί να περιέχει υλικό που να προήλθε από τη Γη, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Διαστήματος JAXA

R Coronae Australis: Μια κοσμική υδατογραφία

Το άστρο R Coronae Australis (Νότιο Στέμμα) βρίσκεται σε μία από τις πλησιέστερες και πιο θεαματικές περιοχές γέννησης νέων άστρων. Το δε πορτρέτο του ελήφθη από την κάμερα WFi του τηλεσκόπιου των 2.2 μέτρων, στο Ευρωπαϊκό Νότιο Παρατηρητήριο La Silla στη Χιλή. Η εικόνα είναι ένας συνδυασμός από δώδεκα ξεχωριστές εικόνες που λήφθηκαν μέσω κόκκινου, πράσινου και μπλε φίλτρων

Περισσότερα....


«Το "Μνημόνιο", είναι σαν το Ευαγγέλιο… Λέξη δεν λέει για τη φορολόγηση της Εκκλησίας.»

Πηγή...

Καρα-τζα-φύρερ..."ΡΑΓΙΑΣ, ΝΕΝΕΚΟΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"!Έτσι τον αποκαλούν τα στελέχη του!

 Πουυυ πααάτε παλικάρια...που πάτε ωρέεε παιδιά!

Φυγή ένστολων από το ΛΑΟΣ


Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αποχωρούν και καταγγέλουν τον Γ.Καρατζαφέρη :"ΡΑΓΙΑΣ, ΝΕΝΕΚΟΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"!
Αυτή τη φορά ο Πλοίαρχος ΕΝ Χρήστος Μπέλτσιος, πολιτευτής στο νομό Λαρίσης
Διαβάστε την επιστολή παραιτήσεως

Ένας ένας αποχωρούν από το ΛΑΟΣ οι ένστολοι πρώην υποστηρικτές του, μετά την σκανδαλώδη στήριξη του μνημονίου και τις απαξιωτικές δηλώσεις του Καρατζαφέρη στη βουλή για τους στρατιωτικούς. Την αρχή την έκαναν ο Αντγος ε.α. Γεώργιος Κλειδέρης, επίτιμος αρχηγός της ΕΛΑΣ, σύμβουλος του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο Αντγος Ν.Χριστοδουλόπουλος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, ο Σχης ε.α. Σ.Σταματόπουλος, γραμματέας ΟΚΕ Εθνικής Αμύνης και γραμματέας οργανωτικού, ο Γ.Κουριανίδης δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης, γιός στρατιωτικού και από τα πολύ αξιόλογα στελέχη του πατριωτικού χώρου. Κύκλοι μέσα από το ΛΑΟΣ κρίνουν ότι θα επακολουθήσουν μαζικές αποχωρήσεις σύντομα!

Πηγή...

Δείτε και κάποια σχετικά για τον...Καρατζαφύρερ!

Συνεχίζετε η στημένη συμπαιχνία ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ - ΜΙΝΕΙΚΟ.Θα τρίβετε τα μάτια σας.

Ο Καρατζαφέρ μετατρέπεται σε...Καρατζαφύρερ!

Ο Άδωνις...μαλώνει τον Καρατζαφύρερ για το φόρο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.!

Οι Έλληνες θα δώσουν την μάχη των λαών απέναντι στο ΔΝΤ.

(Αν τα ελληνικά ομόλογα είναι "σκουπίδια", ποιον αφορά αυτό; Αυτόν που τα εξέδωσε και ξόδεψε τα χρήματα ή αυτόν που τα αγόρασε και τα έχει στα χέρια του;)

Τώρα στήνονται οι νέες “Θερμοπύλες”. “Εφιάλτες” προδίδουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό για ένα σχεδόν ανύπαρκτο χρέος.

Αυτό, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες με απόλυτη καταστροφή, δεν είναι το χρέος. Αυτό, το οποίο τους απειλεί, είναι η άγνοια. Οι Έλληνες αγνοούν τα πλέον βασικά πράγματα της οικονομίας και σ' αυτήν την άγνοια στηρίζονται τόσο οι ξένοι, που τους λεηλατούν, όσο και οι δικοί τους "Εφιάλτες", που τους προδίδουν. Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση με μια απλή ερώτηση και από αυτήν την απλή ερώτηση είμαστε βέβαιοι ότι ο αναγνώστης θα καταλάβει την πραγματική φύση του προβλήματος, που σήμερα απειλεί την Ελλάδα με καταστροφή και το οποίο είναι το χρέος της.
Ποια είναι η ερώτηση αυτή; Αν επενδύσει κάποιος στη νίκη ενός αλόγου, φταίει το άλογο αν δεν κερδίσει; Χρωστάει το άλογο αυτά, τα οποία επενδύθηκαν πάνω του;
Έστω ότι κάποιος από εμάς έχει μια "καλή" ιδέα για να βγάλει χρήματα και απλά αυτή η ιδέα απαιτεί χρήμα για να υλοποιηθεί. Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; Αναζητάς χρηματοδότη, για να σε στηρίξει στο εγχείρημά σου. Βρίσκεις δηλαδή κάποιον και του "υπόσχεσαι" κέρδη. Του λες, για παράδειγμα, δώσε μου 100.000 ευρώ και εγώ σε πέντε χρόνια θα σου δώσω πίσω 1.000.000 ευρώ. Του εξηγείς πώς θα το κάνεις αυτό και εκείνος κρίνει κι αποφασίζει. Γιατί τον συμφέρει να σε χρηματοδοτήσει; Γιατί κανένα δάνειο δεν δίνει τέτοια τεράστια "απόδοση". Τα δάνεια έχουν συγκεκριμένα επιτόκια, ενώ ένας τέτοιος συνεταιρισμός δεν έχει "ταβάνι". Ο χρηματοδότης κρίνει το ρίσκο και ο ίδιος αποφασίζει μόνος του το "επιτόκιο". Μπορεί να ζητήσει τη μερίδα του λέοντος των κερδών, χωρίς να κατηγορηθεί ποτέ για τοκογλυφία.
Η λογική σε μια τέτοια περίπτωση είναι απλή. Όσο πιο μεγάλο το ρίσκο, τόσο πιο μεγάλη η "απαίτηση". Γιατί υπάρχει ρίσκο; Γιατί στηρίζεσαι αποκλειστικά πάνω στις ικανότητες αυτού, στον οποίο "επενδύεις". Αν είναι βλάκας ή ανίκανος ή άτυχος, υπάρχει πιθανότητα να μην πάρεις τίποτε πίσω. Αυτός, στον οποίο ποντάρεις, δεν σου "χρωστάει" τίποτε. Όχι απλά δεν σου χρωστάει αυτά που σου υποσχέθηκε, αλλά δεν σου χρωστάει ούτε καν αυτά που αποδεδειγμένα σου πήρε. ΜΟΝΟΝ ΑΝ κατορθώσει και βγάλει αυτά που σου υποσχέθηκε, μόνον τότε σου "οφείλει". ΑΝ δεν κατορθώσει να τα βγάλει, δεν σου "χρωστά" τίποτε. Σε περίπτωση αποτυχίας του κοινού πρότζεκτ, δεν έχεις κανένα νομικό δικαίωμα πάνω του ή πάνω στην περιουσία του. Μόνον γι' αυτά που έχεις λάβει "υπόσχεση" έχεις δικαίωμα διεκδίκησης και εφόσον βέβαια αυτά υπάρχουν. Τίποτε άλλο. Αν... διαβάστε περισσότερα...

Ο προπάππος του Τζέφρυ Παπανδρέου ήταν συνεργάτης των Τούρκων,άρα εχθρός των Ελλήνων!

Πας μη Έλλην πολιτικός...Εβραίος!!!

Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάππους του ΓΑΠ; Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς!

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Πολωνοεβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη. Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη. Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάππους του Γιωργάκη στα Γιάννενα; Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς. Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά, απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές. Ένας τάφος, που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες, μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν ξεχωριστά, μπορεί όμως και τίποτα. Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!
(Στην φωτογραφία η Σοφία Μινέϊκο και ο Γεώργιος Παπαναδρέου)

gianniotis
  
Πηγή...
  
Μεταλληνός:"Μέχρι σήμερα στους Εβραίους η μητέρα ορίζει την καταγωγή..."

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ» ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.Τι γίνεται ρε ΠΑΣΟΚαθίκια;Προχωράει το θέμα ή θα έρθουμε με τα...δρεπάνια;

Η ώρα ήρθε...Η πρόταση έγινε...Απομένει η αποδοχή...Λοιπόν,φράγκα δεν έχουμε.Αγροτικά όμως έχουμε...να φάνε και οι κότες!Τι θα γίνει ρε λαμόγια;Άντε γιατί το καζάνι βράζει!Όπου νάναι,θα σας ρίξουμε για βράσιμο!

ΘΕΜΑ BMP-3, ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ: ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΕΣ PORSCHE ΑΓΟΡΑΣΑΝ;...Καλά ρωτάτε,αλλά αυτοί είναι...Έλληνες;

Κάποιο λάθος κάνουν όσοι ασχολούνται με τις πωλήσεις Ι.Χ. αυτοκινήτων.Θεωρούν ότι όλοι αυτοί που τα αγοράζουν είναι...Έλληνες!Αλλά και αν είναι στη ράτσα,δεν είναι στον εγκέφαλο!
Οι άνθρωποι αυτοί είναι απλά παράσιτα,που ελέω Κολοκοτρώνη και λοιπών αποχαυνωμένων μαλάκηδων που έχυσαν το αίμα τους για την υποτιθέμενη ελευθερία της κατ' όναρ πατρίδας που ΘΑ έκαναν ελεύθερη,δεν έστησαν στον τοίχο όλους τους  Νενέκους...

απόpythagoras pythagoridisΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΑΠΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ   6-6-2010

Ενώ  η  οικονομική  κρίση   ρίχνει  βαρειά   την  σκιά  της  πάνω  στον  ελληνικό  λαό  ,  κάποιοι   έχουν  περίσευμα  για  να  αγοράζουν  πολυτελή  αμάξια  .  Ιδού  τι   αγοράσθηκε  στην  Ελλάδα   το  2009  και  το  2010 : 

MERCEDES  ( εξαιρείται   το  μικρό  Α-Class ) : 1999    τεμάχια  ( το  2009 )   ,  1073   (  το  2010 )
LEXUS  :   128  (  2009 )  ,                104  (  2010 )
PORSCHE    :   116  (  2009 )  ,       75  (  2010 )
JAGUAR     :  39  (  2009 )  ,            12  (  2010 )
HUMMER  :     14  (  2009 )  ,         12  (  2010 )
FERRARI    :   7  ( 2009 )  ,               3  (  2010 )
BENTLEY  :  1  (  2009 )   ,                3  (  2010 )
MASERATI    :  3  (  2009  )   ,         2  ( 2010 )
LOTUS  :  2  ( 2009 )  ,                     1  ( 2010 )
LAMBORGHINI  :    3  ( 2009 )  ,  1  ( 2010 )
CADILLAC   :      4  ( 2009 )   ,        1  ( 2010 ) 
ASTON  MARTIN   :    μηδέν  το  2009  ,   1  το  2010 

Ειδικά  για  το   PORSCHE   CAYENNE   :  Η  Ελλάδα   έχει  το  υψηλότερο   ποσοστό   CAYENNE  κατά  κεφαλήν  ,  στην  Ευρώπη  !  Το   2002 πουλιόταν   πιό  πολλές  CAYENNE  στην  Αθήνα  απ'  ότι  στη   Μόσχα ! 
Αναλυτικά :   160  PORSCHE     το  2003   ,  399   το   2004    ,  491   το   2005   ,   488   το    2006  ,    559   το   2007   ,   461   το   2008  .Για  πιό  πολλά    σκάνδαλα    :    http://laloslal.t35.com/gr-num-scandals.html  

Ο …συνδικαλιστής Γιάννης Κουτσούκος για το Ασφαλιστικό (Τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω!!!).

Έπεα πτερόεντα εν έτει 2008...!

έπεα...άπτερα εν έτει 2010...!
Ο …συνδικαλιστής Κουτσούκος για το Ασφαλιστικό (Τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω!!!)
Ο οσφυοκάμπτης συνδικαλιστής Κουτσούκος επιβεβαιώνει με ένα ρεσιτάλ ευτελούς θεατρινισμού ότι οι συνδικαλιστές ανταμείβονται με μία θέση βολευτή.
(Τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω!!!)
.
Πως μπορεί να καταντήσει ένας πρώην συνδικαλιστής;
Μα να γίνει βουλευτής και στη συνέχεια υπουργός!!!
Τη δοκιμασμένη αυτή συνταγή την ακολούθησε με επιτυχία και ο περιβόητος εργατοπατέρας Γιάννης Κουτσούκος.
Σήμερα τον βλέπουμε με θλίψη να διαγράφει τα πρώτα για να παγιώσει τα δεύτερα.
Κρίμα!!!

Πηγή...

Αγιασμοί και πίστη δεν βοήθησαν...

Φιλάκια σε λατρευτικά σύμβολα, αγιασμός και προσευχές...

Αλλά...

Αγιασμοί και πίστη δεν βοήθησαν...
Iglesia Maradoniana...... Η αίρεση (με περισσότερους από 40.000 πιστούς) που θεό της έχει τον Maradona!